aniela_ 03.04.02, 14:11 ości można złożyc w skrzyni na zapleczu. przeczekać z dala od przeterminowanej swieżości nowoprzybyłych. :) ps. uprasza się o dokładne wytarcie obuwia i niewnoszenie błota (wiadomodokogo to mowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neo_x Re: dla starych 03.04.02, 14:22 hm, wielu tych osci nie ma, moze by tak zrobic remanent na plazy i posprzatac? stare skrzynie do morza, nowe na piach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 14:32 nene (dedykuję Tobie zaprzeczenie podwójne ;)) swiecka Tradycja jest ważniejsza niż nowa tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 14:39 Oj, anielko, coś się starzy nie zlatują na wezwanie Twe... jeden tylko neo nowy. Starzy wolą chyba z nowymi się z nudów kłócić... Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: dla starych 03.04.02, 14:42 A. zrozum, tu nie ma miejsca na te same formulki, Twoje nenene bylo moze urocze na poczatku, teraz odbija sie ono echem o puste sciany. zmien texty, czy to takie trudne? wymaga myslenia? a moze warto jednak sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 14:49 do gratki, cóż, dziękuję Ci ięc za przybycie w braku starych ;) do neo: o. zacząłeś stawiać warunki? na co jest miejsce na co nie ma ? jak na nowego fermentującego dość szybko układasz nowy regulamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: dla starych 03.04.02, 14:55 czyzby prosba o ruszenie szarych komorek w kwestii nie-pitolenia to byl warunek nie do przyjecia? a moze jest tak, ze kiedy zabierzemy Tobie to nenene i machanie rzesami/biodrami itd to nie zostanie nic??? zupelnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 14:57 nic co moglbys dojrzec zza bielma co Ci oko pokrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dla starych 03.04.02, 14:58 och Aniele, to było niedopuszczalne, z imagu swojego wyszłaś właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 15:03 No, nie poznaję was, Towarzyszko Anielo... kulturalna, choć nieco sarkastyczna wypowiedź pod adresem nowej? Może będą z Ciebie jeszcze ludzie, jak przedtem nie utoniesz w lukrze. I jak Cię wielbiciele na strzępy nie rozniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: dla starych 03.04.02, 15:05 Kłaniam uprzejmie. Tylko niech nikt nie mówi do mnie "stary"... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 15:05 w kukrze poruszam się jak ryba w wodzie... i nie będą ze mnie ludzie, nie zamierzam sie uczłowieczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 15:07 Szkoda... może doszłabyś przynajmniej do poziomu szympansa, a to już byłoby coś... Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: dla starych 03.04.02, 15:07 A. znowu formulka, jedna z wielu, a moze tak cos od serca? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 15:08 nie mam serca. myslalam ze o tym wspominalam na początku znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: dla starych 03.04.02, 15:12 szukasz organow? mam trzy nerki moge sie podzielic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 15:13 Jesteś zatem, Anielo uosobieniem tego forum. Ono też nie ma serca i działa tylko z respiratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 15:16 ehh, błoto przynosicie i słomę w obuwiu. a to taki czysty wątek miał być. świeżo odmalowany. pozwolicie że się nie odniosę ad meritum bo nie wydaje mi się to konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 15:18 Przepraszam, my prosty lud pracujący. Już znikam z salonów. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dla starych 03.04.02, 15:20 powtarzać nie będę. Ale a propos, zdaje się, że ja Cię nie znam, pojawiłam się w międzyczasie, tak zwanym. Miło mi poznać, popitolić przy kawcę odrobinę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 03.04.02, 15:18 skąd się tyle tego naschodziło? wylęgają się jak grzby po deszczu, wyłażą spod ziemi jak pędraki. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:19 nie odniesiesz sie do meritum? bo i co moglabys powiedziec? nenene czy raczej text o bielmie? proponuje zestaw nr 2, cos o nimbie lub loczkach, pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:22 nie moj drogi neo. nie pasuje ani trochę. wiele się jeszcze musisz nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:25 nauczyc? oby nie od Ciebie, moja A. gnusnienie na forum to nie jest moj idealny sposob na spedzenie czasu w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:34 a zupelnie inny wniosek mozna by wysnuc po pozorach sądząc, drogi n. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:36 ale tylko po pozorach, nie wszyscy sa tacy jak Ty, moja droga a. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:39 O rety, znów drobne złośliwości. Walnijcie raz na jakis czas z grubej rury, bo słuchać hadko... Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:48 juz wiem skad te gnusnienie na plazy, facetow tu brakuje. a baby wiadomo, bez chlopow glupieja, plaza dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:54 neo_x napisał(a): > juz wiem skad te gnusnienie na plazy, facetow tu brakuje. a baby wiadomo, bez > chlopow glupieja, plaza dowodem. Uważaj, zaraz ktoś wnioski wyciągnie... np. neo nie jest chłopem lub neo nie jest chłop, neo jest na plaży ergo neo to głupia baba... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:49 imagowi mojemu marcepanowemu by to zaszkodzić moglo. Odpowiedz Link Zgłoś
neo_x Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:53 tez jestes taka blada? a fuj, wole opalone cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 15:55 ehh czemu mnie to nie martwi??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: oddychaj przepona A. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 15:57 Nie podoba mi się to, ze forum ozywa wtedy gdy ktoś "nowy" obrzuca błotem innego ktosia nazywanego dla uproszczenia "starym". Tym niemniej jednak jesli o mnie chodzi, to "starych" to ja znam i wiem kto oni zacz, a "nowi" (niektórzy) zaprezentowali się tak, że kto oni zacz już wiedzieć nie chcę. I osobiście wolę pitolić niż uprawiać zapasy w błocie ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 16:04 nene dlaczego? poczułam co prawda ciężar sławy i zaczynam zastanawiać się nad holiłudzko ciemnymi okularami ale nie spodziewałam się że budzę tyle emocji. jestem wzruszona, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: oddychaj przepona A. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:13 To znowu ja, nadworna plebejuszka w błocie się nurzająca. Anielo, autograf można? Posłodzę, w ramki oprawię i będę składać ofiary z nowych. A tak na stronie, to gdybym ja wzbudzała TAKI oddźwięk, to raczej bym płakała ze zgryzoty. Kiciaf! I nawzajem. Szczęściem dla nas spotkanie takie nie nastąpi i Ty nie będziesz musiała niczego uprawiać w błocie, a ja nie udławię się pianą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: oddychaj przepona A. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:16 gratka: nie wiem jak mam odczytać twe słowa - z natury zgodna raczej jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: oddychaj przepona A. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:14 Bezsens widzę tego błota bezmierny. I nuży mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: oddychaj przepona A. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:17 No, cóż, taki sam jest bezsens piany, a nuży jeszcze bardziej. A jak zaczyna się błoto, to plaża przynajmniej jest uczęszczana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: oddychaj przepona A. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:21 No i właśnie to mi się nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: oddychaj przepona A. 03.04.02, 16:26 Z pasożytami zawsze są kłopoty :) Wytępić nie sposób, wychować również.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:20 Człowieku, nie widzisz, że tu wojna? Każdy oręż się przyda, nawet organiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: dla starych 03.04.02, 16:21 Widzę, ale i tak jesteś już padlinką, z moimi Niebiańskimi Kobietkami nie wygrasz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dla starych 03.04.02, 16:23 O gagatek :))))))) bryza jakaś świeża od wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: dla starych 03.04.02, 16:26 Całuję rączki Biedroneczko :) Co to za upiory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:31 Z literatury się przybłąkały, ale wystarczy "a kysz" zawołać, posypać cukrem pudrem, jak to właśnie uczyniłeś, a znikają. I plażowicze mogą znowu beztrosko pić kawusię i zachwycać się sobą nawzajem. Do następnego fermentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:26 Aniołki Gagatka? W ilości ich siła... ale na mielonkę przerobić się nie dam. Rany, to jest zaraźliwe...! Żegnam towarzystwo, pitolcie sobie dalej. Niech się gangrena szerzy, ja uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: dla starych 03.04.02, 16:28 Żegnam uprzejmie i nie zaglądaj tu więcej, no chyba,że będziesz mniej natętną , a bardziej milszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dla starych 03.04.02, 16:30 pa! cała przyjemność po mojej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: dla starych 03.04.02, 16:32 nieszczesliwe Dziewczę, takie zgryźliwe jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: dla starych 03.04.02, 16:46 jak wątek "dla starych" to pozwolę się tu wpisać, na pohybel nowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:54 No, nie, wzruszyliście mnie. Nie mogę tego, niestety, powiedzieć o Hansi... Idę, a gdy wrócę, postaram się być, Panie Małysz, bardziej lepszejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: dla starych 03.04.02, 17:12 To i ja znak swego palca tu zostawie :) Do zobaczenia jutro , przyniose troche ciastek do kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dla starych IP: *.ci.uw.edu.pl 03.04.02, 17:21 bede tesknic gratka. zajrzyj tu jeszcze KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratka Re: dla starych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 18:06 Anielo, łap się za termometr. Bredzisz w malignie? Kto jak kto, ale TY jesteś chyba ostatnią osobą, która mogła to napisać. Niemniej spróbuję udawać, że mówisz serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dla starych IP: *.ci.uw.edu.pl 03.04.02, 17:22 gdzie sie podziewales gagatek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dla starych IP: *.ci.uw.edu.pl 03.04.02, 17:32 o. nawet hansi znak życia dał :) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: dla starych 03.04.02, 18:18 Ale bledziutki ten znaczek... A może Hansiego życie tak samo blade? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: dla starych 04.04.02, 00:09 Chciałbym unieść brwi w zaskoczeniu i zdumieć się dlaczego nowi wciąż odwiedzają plażę wciąż pod tymi samymi nickami po pięć razy dziennie aż do obrzydzenia? Nudne to takie, odtwórcze, mało dynamiczne, odgrzewane i nie_po_nowemu. Zbuntowałbym się, ale niestety... Sam nudny jestem. - Przepadam za flakami z olejem i chętnie dwa razy z rzędu wchodzę do tej samej rzeki. Zawsze wiernie niczym pies powracam do wymiocin swoich. Mam tak, że owsiankę łykam na dzień dobry a lecytynę na dobranoc. Lubię pierś w porze karmienia i emeryturę pod koniec miesiąca. Uwielbiam papier na rolce pod ręką i plażę pod adresem www.gazeta.pl, a na niej Anielę trzepoczącą biodrami i kołyszącą rzęsami i Mrecka co w mętnej wodzie bystry umysł chowa i Rigla z Nantą jak się migdalą i Tatę arcytrzeźwego melancholika i rymujących lubię i kawkę pijących i wszystkich pitolących i wreszcie raz po raz od nowa pohukujących nowych - nic nowego nie wnoszących. Bo to wszystko znajome, swojskie, rozpoznawalne... Zaprawdę powiadam Wam. Nihil novi na plaży pod słońcem. I bardzo dobrze, bo ja kocham monotonię, jednostajność, cykle, periody, łady, porządki, rytuały i obrządki. A wy? Pomyślcie o tym kiedy będziecie się tu znowu logować po raz szósty. Poza tym przynoszę Wam miłość. Nene, dużo miłości. Aha i pokój też dostarczam (za pobraniem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: dla starych 04.04.02, 08:21 oxycorta pozdrawiamy do owsianki uśmiechy przesyłamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: dla starych 04.04.02, 09:46 uwielbiam Basię, co wszędzie pcha się! oxy, chyba kolejność pomyliłeś. ;))) powinno być mrecka o anielę, a nie anielę i mrecka. kurczę, jak gdzieś nie dojrzysz to zaraz wszystko polplątają. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: dla starych 04.04.02, 09:50 twarde łokcie to podstawa i szczególnie ważna sprawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: dla starych 04.04.02, 09:58 grunt to autoreklama, powtarzałóa mi mama. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 04.04.02, 10:02 aha oxy jak coś powie to już powie :) wzrusza mnie widok tylu siwych bród ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: dla starych 04.04.02, 10:09 siwy brud? aniela? bo nie dowidzę??? z tej odległości trudno dojrzeć. cze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dla starych 04.04.02, 10:22 hehe :) nie myślałam że kiedys ucieszę się na Twój widok mreck ;) Odpowiedz Link Zgłoś