mreck 17.04.02, 08:16 Ciiii! oddalam się za anielą. Wieloetatowcom życzę dookreslenia. Pozostałym szczęścia w życiu życzę - życzliwie. Wasz zawsze pojedyńczy, Mreck Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato! Re: strefa ciszy. 17.04.02, 08:54 Kłaniam. Mów głośniej. Dokąd to odchodzisz? Tropem Anieli w dodatku? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: strefa ciszy. 17.04.02, 09:00 wyglada na to, ze po wczorajszych niesmaczkach wszyscy sie oddala... plaza opustoszeje,a morskie fale zabiora ze soba reczniki. no coz tak bywa gdy niektorzy zamiast podchodzic do tego forum z przymrozeniem oka biora sobie wszystko doslownie... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: strefa ciszy. 17.04.02, 09:04 Tylko ze chamstwo chocby warstwa zlota przykryte pozostanie chamstwem - obojetnie kto i gdzie by tego nie zrobil. A poza tym sama przyznaj, ze jak ktos rozklada kocyk i chce sie bawic to nie obok gowienka. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: strefa ciszy. 17.04.02, 09:11 ale ja rowniez jestem totalnie zniesmaczona tym co wczoraj mialo miejsce!!! moja wypowiedz powyzej miala wyrazic efekty jakie moim zdaniem przyniesie wiadomosc, ze jakis prostak posuwa sie do takich chwytow. Wydaje mi sie ze teraz wszyscy beda patrzec na siebie lustrujaco w obawie o powtorke i plaza oputoszeje... Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: strefa ciszy. 17.04.02, 09:09 aha pamietaj ze zawsze bede mieć dla Ciebie wiaderko z błotem i trochę słomy do butów :) w chwilach mrocznych kiedy myslal bedziesz ze nikt dla Ciebie nic nie ma wspomnij na to bloto i na tę słomę :) i niech Ci lufcik zasugeruje droge. a. Odpowiedz Link Zgłoś