Dodaj do ulubionych

Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris)

28.04.02, 22:26
I znowu sukces !!!
Wątek "Na wieczną pamiątkę Karola Maya"
został umieszczony na Pierwszej Stronie.
Chyba jestem po prostu skazany na sławę ;)))))
Korzystając z okazji składam gorące podziękowania
wszystkim współautorom oraz "pomagaczom"
i proponuję dalej pociągnąć tę frapującą
opowieść o Dzikim Zachodzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) IP: *.ci.uw.edu.pl 28.04.02, 22:48
      zeby Ci tylko woda sodowa do glowy nie uderzyla. z tej slawy ;))
      • Gość: dzieciak Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 00:12
        takie watki pod publiczke...phi...
        • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 00:19
          dzieciak ! sio do lozka
    • rigel Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 07:11
      zowu gratuluje Chris :)))))
      • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 07:59
        Cześć - dzięki za dobre słowo ;)
    • westin Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 08:16
      Fan Club chrisa 45 w Głuchołazach dołącza się do życzeń.
      62 podpisy (nieczytelne).
    • basia! Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 08:16
      HURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
      • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 08:22
        Howgh ! :)))))
        • basia! Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 08:25
          Chris ,wymyśl jakiś ciąg dalszy do jasnej anielki;) i kurka wodna (to
          przeklenstwa były) bo ja mam dzisiaj zwoje podłączone do wielu ciurków i nie
          reczę za to co piszę.
    • westin Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 08:26
      Ale Ci zazdroszczę. Tej sławy. Teraz dopiero sie zacznie: wywiady, autografy,
      wizyty w zakładach pracy... Może nawet zaproszą Cię na trybunę honorową w
      czasie pochodu pierwszomajowego? Takie wyróżnienie!
      • e.silver Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 08:58
        Gratulacje Chris! :))))
    • piotr_c Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:07
      Gratulacje, masz dobrą rękę do wątków.
      • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:10
        aha moge Cie dotknąc kris? ;)
        • laelia Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:13
          uf,uf westchnęła laelia z podziwem :)
          • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:15
            czy Laelia to biegnąca woda w języku Meskalerów może?
            • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:30
              no, dobra.. starczy tych pochwał... ;))))
              jestem już usatysfakcjonowany ;), i niestety mam CIURA !
              • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:32
                dzisiaj? Tak w poniedziałek? To co będzie do końca tygodnia?
                • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:36
                  pod koniec tygodniaa kris bedzie pil za konstytucje...
                  • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:37
                    ciurkiem pic bedzie
                    • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:39
                      za konstytucję zanzibaru, czy tak?
                      • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:40
                        bedzie mu wtedy wsszystko jedno za jaka konstytucje..
                        • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:42
                          fakt, jak zacznie od afganistanu...
                          • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:44
                            strach pomyslec... tyle krajow ma konstytucje...
                            • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 09:50
                              a jeszcze jak przejdzie do ustaw niezasadniczych...
                              • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:05
                                ciężko pracuję, ale poczułem, że robi mi się duszno... ;))
                                teraz wiem dlaczego :)))
                                • chris_29876543928765 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:06
                                  kobieca intuicja Ci to powiedziała?
                                • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:07
                                  aha a sa jeszcze rozporzadzenia, zarządzenia... duszno sie od nich robi az.
                                  • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:09
                                    na wyjaśnieniach ministerstw i wyrokach sądów grodzkich kończąc
                                    • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:12
                                      a umowy? są przeciez prawem dla tych ktorzy je zawieraja? a niedozwolone
                                      klauzule umowne wykazane w rejestrze? obowiązuja wszystkich na rowniz ustawa.
                                      • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:14
                                        ha! I jeszcze umowy ustne, równie ważne i obowiązujące choć nie tak łatwe do
                                        dowiedzenia.
                                        Wyrazy współczucia, Chris. Życia Ci nie starczy
                                        • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:16
                                          a oswiadczenia woli dorozumiane wyrazone milczeniem? tylu ludzi milczy, strach
                                          pomyslec...
                                          • chris_46 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:27
                                            Raz jeszcze dziekuje wszystkim za gratulacje i ciepłe słowa.
                                            Kolejny mój wątek na pierwszej stronie nobilituje, więc pozwolicie kochane
                                            forumowiczki i koledzy forumowicze, że zaproponuję byście od tej pory mówili do
                                            mnie per PAN - Pan Chris.
                                            • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:40
                                              Roro (zauważ, że z dużej Litery)
                                              uspokój się i uważaj na szlaban... ;))))
                                              • chris_46 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 10:42
                                                No co? To moja wina, że przez weekend wyczerpałem całą wazelinę?
                                                A magazyn coś dzisiaj zamknięty.

• chris_29876543928765 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:03
                                                  młodzieńcy, nie kłóćcie się...
                                                  • iw1 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:06
                                                    ach, Chris, jaki twórczy jesteś!!!
                                                  • chris_46 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:10
                                                    iw1 napisał(a):

> ach, Chris, jaki twórczy jesteś!!!

Dziękuję.
                                                    Tylko wolałbym zwrot "Pan Chris".
                                                  • iw1 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:13
                                                    no wiesz, Panie Chris... czym się naraziłam? zaskakujesz mnie zmiennością
                                                    poglądów i tempem tej zmienności...
                                                  • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:14
                                                    brak spostrzegawczości sugerujesz? ;)
                                                  • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:37
                                                    Chris_45 jest Jeden, Jedyny ;))))
                                                  • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 11:39
                                                    Och, Ty mój jeden, jedyny Chrisie...

:-P
                                                  • chris_45 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:15
                                                    Lady :)))
                                                  • chris_46 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:18
                                                    the_ladybird napisał(a):

> Och, Ty mój jeden, jedyny Chrisie...
                                                    >
                                                    > :-P

Ach ty moja jedna, jedyna biedroneczko. :-*

P.S. Jednak wolałbym "...jedyny Panie Chrisie..."
                                                  • tato! Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:19
                                                    Współudziałowcom wątku też sie trochę blasku sławy należy, nieprawdaż?
                                                  • chris_46 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:31
                                                    tato! napisał(a):

> Współudziałowcom wątku też sie trochę blasku sławy należy, nieprawdaż?

Czy masz na myśli tych nedznych grafomanów, którzy kieruja moją powieść w
                                                    kierunku brazylijskiej opery mydlanej?

Ja i tylko ja jestem ojcem tego wielkiego sukcesu.
                                                    Własnie dostałem z gazeta.pl propozycje stałej współpracy. Narazie niewielkie
                                                    wynagrodzenie ( 8000 ) ale od czegoś trzeba zacząć.
                                                  • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:22
                                                    Ale czy to jest moja ulubiona figura geometryczna? Trójkąt?
                                                  • tato! Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:26
                                                    Biedronko! Figura? A brył nie lubisz?
                                                  • chris_46 Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:26
                                                    the_ladybird napisał(a):

> Ale czy to jest moja ulubiona figura geometryczna? Trójkąt?

A wolisz kwadrat?

Moja ulubiona figura to sześcian.
                                                  • aniela_ Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:32
                                                    moja ulubiuona figura jest matkaboska geesowska.
                                                  • the_ladybird Re: Kolejny sukces !! Wątek na 1 stronie !! (Chris) 29.04.02, 12:36
                                                    Sześcian? No co Wy? Przecież to się nie da tak regularnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka