e.silver 14.05.02, 11:56 ... bo gdzieś się zapodział. :( Nikt go nie widział?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellen klin klinem 14.05.02, 11:59 Idź z duchem czasu i żyj kolorowo. Pora wymienić rigla na nowszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: klin klinem 14.05.02, 12:03 To całkowicie zmienia postać rzeczy. Jeśli odpalisz mi 10% z zysków pomogę Ci szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: klin klinem 14.05.02, 12:05 za te 10 % to sam sie znajde ;))))) Sreberko, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:09 a jesteś ;) zaraz się do Ciebie odezwę inną drogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:16 Aniela proszę Cię nie wychylaj się z tych krzaków bo w życiu się nie dowiemy co ona ma mu do powiedzenia. I czym zabłyśniesz na przyjęciu u X gdy anegdot świeżych brak? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:19 i tak sie nie dowiecie... w zadnym zyciu :)))) a tak apropos, Ellen? nie pasuje Ci moj model ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:20 aha wymysle jakies nowe zupelnie nieprawdopodobne. rzeczy o ktorych nie sniloi sie ani filozofom ani nawet A. silverowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen model 14.05.02, 12:22 Jeszcze nie wiem, rigel. Im prędzej mi go zaprezentujesz tym prędzej wyrobię sobie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: model 14.05.02, 12:29 oj bedziesz dlugo czekala na prezentacje.... zreszta, i tak juz ocenilas.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: model 14.05.02, 12:30 Nie mam czasu na czekanie, już jestem spóźniona na kilka innych pokazów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: Rigla szukam... IP: 213.77.14.* 14.05.02, 12:23 aniela_ napisał(a): > aha wymysle jakies nowe zupelnie nieprawdopodobne. rzeczy o ktorych nie sniloi > sie ani filozofom ani nawet A. silverowi ;) a.silver pewnie tez jest jednym z tych domoroslych filozofow :) niema go kolo Ciebie, Aniele? tez lubi siedziec cicho gdzies w kaciku :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:33 Gość portalu: rigel napisał(a): > a.silver pewnie tez jest jednym z tych domoroslych filozofow :) > niema go kolo Ciebie, Aniele? tez lubi siedziec cicho gdzies w kaciku :) Wszystkie Aniołki etc. łapki z daleka od pana A.Silver z łaski swojej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:37 znaczy na cudzych siedze kolanach. nie wykluczam ze sa to kolana A. mozesz mi E. przyslac zdjecie kolan męża zeby wykluyczyc ewentualne watpliwosci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:43 nie zdecydowanie nie Aniołku obchodź po prostu z daleka wszystko to, na czym zobaczysz słowo Silver S. dobrarada Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:46 e.silver napisał(a): > Aniołku obchodź po prostu z daleka wszystko to, na czym zobaczysz słowo Silver chcesz zeby Aniela z glodu umarla??? przeciez wszystkie naczynia Aniela ma srebrne i sztucce pewnie tez... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:48 rigel napisał(a): > e.silver napisał(a): > > > Aniołku obchodź po prostu z daleka wszystko to, na czym zobaczysz słowo Si > lver > > chcesz zeby Aniela z glodu umarla??? przeciez wszystkie naczynia Aniela ma > srebrne i sztucce pewnie tez... dawniej mieli cynowe i też zyli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:50 e.silver napisał(a): > dawniej mieli cynowe i też zyli ;))) niewazne, cynowe cystare... Aniela przywyczajona jest do wysokiego standardu :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:51 rigel napisał(a): > niewazne, cynowe cystare... Aniela przywyczajona jest do wysokiego standardu :) lepiej niech uważa, im wyżej, tym bardziej boli upadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:47 nie wszystko srebro co sie swieci? a.jak-sroka Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rigel, tu Tato! 14.05.02, 12:52 aha tato sprawdzam za rigla przebrana i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, tu Tato! 14.05.02, 12:57 dostalem, dzieki za pamiec... ogladam i nie wiem czy jestem ich fanem :) mp3 sciagam i poslucham, to ewentualnie wydam opinie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Rigel, tu Tato! 14.05.02, 13:04 rigel napisał(a): > dostalem, dzieki za pamiec... ogladam i nie wiem czy jestem ich fanem :) > mp3 sciagam i poslucham, to ewentualnie wydam opinie... :))) Oczywiście, ja zostałem miłośnikiem po wysłuchaniu kilku kawałków. O to chyba w muzyce chodzi. Rzeczywiście, etykietka "hard-core" może wprowadzać w błąd, ale w tym przypadku chyba najlepsze są humorystyczne teksty. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, tu Tato! 14.05.02, 13:13 wiem, wiem, de gustibus... itd... ale kto mi zwroi mojego kanarka, ktory zabił sie o szybe jak uslyszal te kawalki?? Chomik jest w takim stresie, wlazl miedzy szczebelki klatki i nie moze wyjsc, pewnie tez chce sie zabic... dobra, Tatko, dzieki za pamiec, ale to nie dla mnie... ;)))))) wyslij Anieli jak tak bardzo sie doparsza :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rigel, tu Tato! 14.05.02, 13:19 aha skoro nalegacie otworze listonoszowi jesli zapuka ze dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigla szukam... 14.05.02, 12:50 aniela_ napisał(a): > nie wszystko srebro co sie swieci? > > a.jak-sroka Przefarbowałaś pióra na czarno?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen ehm... 14.05.02, 13:19 Czy mnie się wydaje, czy e.silver chowa jakowąś urazę do anielskiej naszej?... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ehm... 14.05.02, 13:21 ellen napisał(a): > Czy mnie się wydaje, czy e.silver chowa jakowąś urazę do anielskiej naszej?... wlasnie! ciekawe o co, przeciez nasza Aniela taka dobra jest i wlasnie "anielska" :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ehm... 14.05.02, 13:24 aniela_ napisał(a): > noco? alez nic, Aniele, gwiazdo na firmamencie forumowego nieba :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ehm... 14.05.02, 13:29 slysze falszywa nute w Twoim glosie. brzmi jak targowica ta nuta... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ehm... 14.05.02, 13:30 aniela_ napisał(a): > slysze falszywa nute w Twoim glosie. brzmi jak targowica ta nuta... falszywa czy nie, ale mila Twym uszom, nie??? upajaj sie poki masz okazje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: więc.... 14.05.02, 13:31 jakiejś specjalnej urazy nie chowam, aleści uwielbieniem wielkim nie darzę :) natomiast twardo i zdecydowanie odstaję przy trzymaniu z dala od niej pana A.Silver. A to dlatego, że zdążyłam już zauważyć, co zostaje z facetów po tym jak ich przemieli, pomacha im tymi firankami rzęs, pokołysze biodrami etc... o nie! mowy nie ma! Tego jednego nie dostanie! Po moim trupie! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: więc.... 14.05.02, 13:33 Droga Silverino, czy jest o co kruszyć kopie? O jakieś nędzne męskie spodnie?! E. przedkładająca solidarność jajników ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: więc.... 14.05.02, 13:35 Silverino???? dobre, dobre... wiecej powiem... bardzo dobre... ;)) hihihi... silverino.... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: więc.... 14.05.02, 13:39 Rigel, jej jestem w stanie to wybaczyć, ze względu na solidarność jajników, ale TY uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: więc.... 14.05.02, 13:42 ellen napisał(a): > Droga Silverino, czy jest o co kruszyć kopie? O jakieś nędzne męskie spodnie?! Ellie, nie chodzi o kruszenie kopii o męskie spodnie, ale o kruszenie kopii z Aniołem własnie :)) > E. przedkładająca solidarność jajników ponad wszystko. chwalebne... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: więc.... 14.05.02, 14:47 wypadałoby tu napisać, że któż zrozumie kobiety... ale przecież jako kobieta nie mogę tego napisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: więc.... 14.05.02, 13:33 ha! taki facet jeszcze musi byc podatny na trzepotanie firankami.... jak jest zimny dran, to nic po firankach... a w razie czego, zawsze mozna zastanowic sie nad zmiana tej literki przed "silver"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: więc.... 14.05.02, 13:40 rigel napisał(a): ... a w razie czego, zawsze mozna zastanowic sie nad zmiana tej literki przed "silver"... :))) masz jakąś propozycję może? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: więc.... 14.05.02, 13:45 e.silver napisał(a): > masz jakąś propozycję może? pierwszy sukces... zaczelismy rozmawiac :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: więc.... 14.05.02, 13:49 mam kilka kopii na podoredziu. ktos chcialby je pokruszyc moze? i podkowy mam do połamania. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: więc.... 14.05.02, 15:30 tak e.silver trzymaj pana a. krótko. Tak jak ja Alberta. Kicia solidarna Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: więc.... 14.05.02, 15:42 Kicia, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś