ba_ranek 07.04.05, 15:48 Miejsce zająłem. Zostaję. Dobrze jest. Ba! Niezły grajdół. Piachem tylko w oczy nie sypać. Szanowanie Ba_ranek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Leżak przyniosłem 07.04.05, 15:53 ba_cz na przyplywy i odplywy jak raka bedziesz piekl. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Leżak przyniosłem 07.04.05, 16:24 i bys nawet wieczorem ba_rankiem byl, bacz Ty Leon to sobie musisz baczki skrocic - wypalila Mariola. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Leżak przyniosłem 07.04.05, 17:41 Witam, czy baranie futro będziesz nosić również w lecie , na leżaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Leżak przyniosłem - a stojak gdzie? IP: *.bmts.com 07.04.05, 18:04 Ba, ranki bywaja chlodne wiosenna pora, futro sie przydaje. Wiem cos o tym, od dluzszego czasu misiem bedac. Brr. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Leżak przyniosłem - a stojak gdzie? 07.04.05, 20:01 misio misiem tylko czemu nie na wakacjach, zbaranialam. stojak jest przy klombach, tylko rozsady mi nie podetac. Nasturcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Leżak przyniosłem - a stojak gdzie? IP: *.bmts.com 07.04.05, 21:32 Po wakacjach przyjdzie czas na wakacje, zeby w koncu odpoczac od wakacji. Czy jest cos posredniego miedzy lezakiem a stojakiem? Tylko nie klecznik! Pytam po prostu. ? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_ranek Re: Leżak przyniosłem - a stojak gdzie? 13.04.05, 11:48 Ba-lansuję na krawędzi zimo -wiosny z rzeczonym leżaczkiem. Ba-ranie futro zostaje, krawędź dalej niż bliżej :DD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Leżak przyniosłem - a stojak gdzie? 13.04.05, 11:54 Gość portalu: misio napisał(a): > Po wakacjach przyjdzie czas na wakacje, zeby w koncu odpoczac od wakacji. > Czy jest cos posredniego miedzy lezakiem a stojakiem? Tylko nie klecznik! Szubienica? > Pytam po prostu. > ? Odpowiedz Link Zgłoś
gratule Re: Leżak przyniosłem - a stojak gdzie? 13.04.05, 13:11 Tram może ? > Pytam po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEŻ Re: Leżak przyniosłem IP: *.eltronik.net.pl 13.04.05, 22:26 Ja w kolejce, tak poprostu z zamiłowania, bo coś ostatnio mało kolejek, co się dzieje poszły na plażę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Leżak przyniosłem - stojak mam IP: *.bmts.com 14.04.05, 00:10 Jezeli kolejka, to przyda sie stojak. Do stania w kolejce do kolejki, na przyklad. _|_ Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Leżak przyniosłem - stojak mam 14.04.05, 10:02 materacyk na odlezyny, z cieplo wodo, Odpowiedz Link Zgłoś