Dodaj do ulubionych

Biedronka, nasza?

IP: 82.112.197.* 21.04.05, 11:55
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2665907.html
nie wierze, gdzie ladybird?
Obserwuj wątek
    • e.silver Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 14:26
      Jakby sie nasza przypadkiem znalazła, to mam dla niej gierkę taką, jak lubi, o
      tu:
      www.freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
      • misiania Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 15:03
        uffff, przewiozłam te bachory. z kozą, kapustą i wilkiem było łatwiej.
        • e.silver Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 15:34
          www.gamextazy.com/online-games/play-15.html

to jeszcze mam w ulubionych ostatnio :)
          • rigel Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 15:40
            tak po mojemu, to wy chyba zajmujecie się nie do końca tym, czego oczekuja wasi
            pracodawcy, prawda?
            macie szczęście, że nie pracujecie w biedronce ;)tam przynajmniej robią coś
            pozytecznego....
          • misiania Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 16:06
            a żeby Cię, sreberko drogie, dunder świsnął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;)))))))))))))))
            • misiania Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 16:30
              znaczy, z tymi kulkami żeby świsnął :)))))))))
              • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 16:36
                Fajne te kulki!
                • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 16:49
                  4290 !
                  • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 17:22
                    17 530
                    Kurcze , a miałem już wychodzić.
                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 17:27
                    holera. a czemu one, te kulki nowych rzadkow dostaja od gory? ktos wie?
                    • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 17:31
                      32 tys!
                      • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 17:40
                        O kurcze, nie, idę do domu.
                    • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 17:40
                      Poczytaj pod przyciskiem Help
                      • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 17:44
                        dzieki! (myslalam ze instrujce nie sa wazne :)
                        • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 18:33
                          poddaje sie. wciaz pod powierzchnia 10 tys sie utrzymuje
                          • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 18:35
                            No co ty? Uczyć się chcesz? Dalej trenuj!
                            • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 18:41
                              hehe nosz trenuje przesz. dzis mam wolne od nauki. sa wazniejsze sprawy
                              • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 18:45
                                Pewnie. kulka to kulka. Ja np nie powtarzam sukcesu 32 tys.
                                • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 18:52
                                  hehe minelam dziecieciotysiecznik! ide dalej :)
                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 18:54
                                    A widzisz, odrobina zachęty w chwili zwątpienia i o, jaki efekt
                                    • pieranka Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 19:13
                                      35 tysiali! pa, lecę!
                                      • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 19:28
                                        mam polowe tego! wracam do cwiczen mozolnych. pa:)
                                        • oxycort Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 21:39
                                          52090
                                          ~~
                                          ox
                                          • aniela Re: Biedronka, nasza? 21.04.05, 23:56
                                            aha wspielam sie w te okolice i stwierdzam, ze powyzej 20 tys to juz ne to.
                                            • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 08:36
                                              yhyhyh (jesu jestem hazardzistka)
                                              • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 09:07
                                                Znaczy, czy noc minęła Ci na jakichś spektakularnych sukcesach?
                                                ~~
                                                ox
                                                • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 09:23
                                                  o rany, a wygladam jak czlowiek sukcesu? (znaczy czy twarz mam szara a worki
                                                  pod oczyma roznace?)
                                                  • Gość: v2l Re: Biedronka, nasza? IP: 82.112.197.* 22.04.05, 10:46
                                                    znaczy przez was okulkowalam sie 53 tysiace i hak, ide sie powiesic, wywalom
                                                    mnie stad
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 10:51
                                                    cicho, bo mi idzie!
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 10:53
                                                    Aha, podniosę Ci poprzeczkię do 265.360,00
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 10:59
                                                    yhyhyh wezcie nie kuscie, bo juzjuz mialam sie wziac za cos pozytecznego. ale
                                                    co mi tam, praca nie zajac
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:05
                                                    A daj spokój - hamulce precz poszły. frapują mnie te miejsca dziesiętne w
                                                    domniemanym wyniku Oksa.
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:12
                                                    aha uwazasz ze zastosowal niedozwolony doping?
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:20
                                                    Nocoty... On nie z Tych.
                                                    Aha, czy Wy też uczciwie odmawiacie sobie śniadania zgodnie z zasadą kto nie
                                                    pracuje ten nie je?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:34
                                                    anene, ja konsumuję kołacze uprzednio wypracowane. co ty taki moralista? urlop
                                                    masz i lepiej się czujesz?
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:41
                                                    Dziś szychte na drugo zmiane mam.
                                                    A propos 2 zmiany...
                                                    Wiesz, że NX startuje od 26.04 (codziennie o 14:45, z wyjątkiem weekendów).
                                                    Fajnie. Myślę, że to znacznie ułatwi mi prace nad przekładem. :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • fdj Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:44
                                                    41 tys. za pierwszym podejściem i już mi się znudziło ;-) Jak można wytrzymać
                                                    ponad 200 tys.?
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:48
                                                    owszem, zauważyłam, ale ten fakt nie pozostaje w żadnym stosunku ze mną. dla
                                                    mnie ta godzina nie istnieje. Nawet jako odgrzewany obiad :-(
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 11:54
                                                    jak kiedyś próbowałam oglądać powtórki i jedno wam powiem - to już nie było
                                                    to...
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 12:08
                                                    Może tym razem bohaterowie użyją innych słów do określenia tych samych zjawisk,
                                                    albo jakaś przygoda inaczej się skończy? Nigdy nie masz pewności...
                                                    Ja tak zawsz sobie tłumaczę. A poza tym wtedy podlotkiem byłaś przecież jeszcze
                                                    (z wstążkami we włosach i podkolanuffkami) :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 12:31
                                                    onie! wstążek we włosach nie wmówisz mi nigdy. wplątywałyby się w gałęzie
                                                    podczas łażenia po drzewach przesz.
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 12:49
                                                    ale sandałki miałaś?
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 12:51
                                                    na wczesnym etapie - tak. potem trampelówki raczej.
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 12:55
                                                    a lakierki z paseczkiem i klamerką?
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:01
                                                    Rajstopy z riuszkami? (noco)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:09
                                                    znaczy nie rozpraszajcie mnie, bo kulkuję sobie. nic innego nie mogę dzisiaj
                                                    robić, nawet ciur leży w kąciku na dywaniku.

Albowiem będą mi dzisiaj rozcinali dziąsło i skrobali kość.
                                                  • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:14
                                                    > robić, nawet ciur leży w kąciku na dywaniku.
                                                    Dla ścisłości : zamordowałaś szefa ? To zgłośc się do Annaheli na Tea Time. Ona
                                                    właśnie pisze powieść o takim wypadku ( nawet fajnie się rozkręca)
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:17
                                                    powages? wrażą ci te nieestetyczne narzędzia w twoją zębinę?
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:19
                                                    absolutnie powages. i jeszcze im za to zapłacę. nie wiem, co bardziej mnie
                                                    będzie bolało :(
                                                  • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:21
                                                    Tak tak , podręcz ją jeszcze kręcąc końcem tego tematu wystającego z jej zęba.
                                                    I wtedy skończycz jak jej ciurek. wiem co czuje Misiania , kilka lat temu
                                                    rozstałem się z tzw zębem mądrości. Od tej pory już nie odwiedziłem tego
                                                    gabinetu :(
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:22
                                                    właśnie dlatego mam swoje wszystkie i nikomu ich nie oddam
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:22
                                                    o to samo walczę...
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:28
                                                    Znaczy, nie ma szans na ekwiwalent aparaciku? (hyhyh)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:23
                                                    Nawet wróżce Zembuszce ?
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:27
                                                    nikomu. tu właśnie przebiega granica mojej hojności, otwartości na problemy
                                                    ludzi i świata. bardzo mi przykro.
                                                  • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:30
                                                    a widzisz Tramwaj się skusił na ofertę wróżki i sama sobie 2 ząbki wykręciła :)
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:36
                                                    Ale nie mądrości. myślę, że tam też przebiega jej granica hojności
                                                  • piotr_c Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:39
                                                    Niestety pewnie masz rację :( Ja nie dostałem żadnego samochodzika wtedy , a
                                                    wróciłem do domu nieco blady :)
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:40
                                                    Ani obrazka z wiewiórką? świnie!
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:42
                                                    eno, weźcie mnie bratersko i siostrzanie przytulcie deczko... są ludzie
                                                    zwyczajni doktorów i szpitali, ale mnie to jakoś ominęło, mało wprawiona jestem
                                                    i w stresie. a najgorsze jest to (oprócz konieczności uiszczenia), że nic mnie
                                                    nie boli, że przypadkiem paskudztwo wyszło na prześwietleniu robionym w
                                                    zupełnie innych celach.
                                                  • Gość: v2l Re: Biedronka, nasza? IP: 82.112.197.* 22.04.05, 13:45
                                                    wysle ci pielegniarza, byl kiedys na jakim zdjeciu z oczamy zamknietymi, taki
                                                    malo dekarski o dloniach jak bochny jednak, dobrze gotuje!
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:46
                                                    "Oj! długo ty, długo poleżysz w łóżeczku,
                                                    I nic jeść nie będziesz, kleiczek i basta:
                                                    Broń Boże kiełbaski, słoninki lub ciasta!"
                                                    ~~
                                                    oxprzyjacielhiobowy
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:53
                                                    mogę ci zaśpiewać Dentystę-sadystę
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:54
                                                    jak to było? "wiertłuje, dłutuje"...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:54
                                                    Kacuje, œwidruje,
                                                    pacjentów drutuje.
                                                    A w bieli poœcieli
                                                    przelicza, rachuje.

Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta
                                                    Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta

W nocy œni, œni o krwi,
                                                    wstaje dzieñ, jest jak cieñ.
                                                    Zmêczony, zmroczony
                                                    dentysta szalony.

Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta
                                                    Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta

Pobije dla draki,
                                                    wybija mleczaki.
                                                    Za same siekacze
                                                    zarobi³ na daczê.

Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta
                                                    Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta

Z trzyletniej dziewczynki
                                                    wyrywa jedynki.
                                                    Gdy czujê zmêczenie,
                                                    katuje korzenie.

Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta
                                                    Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta

Z zawiœci, po z³oœci
                                                    da wiert³em po koœci.
                                                    Zakleszczy, wyrywa,
                                                    z paszczêki ubywa.

Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta
                                                    Dentysta, sadysta
                                                    Sadysta, dentysta
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:56
                                                    Aha, z tym, że artykulacja jakby ze szczękościskiem trochę. :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:57
                                                    dziękuję wam serdecznie, przyjaciele jak zawisze. zawsze można na was liczyć,
                                                    hyhy
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:57
                                                    z serii nabrutalniejsze sceny filmowe znalazlam:
                                                    We wloskim "Denti", dentysta-sadysta znęca się nad pacjentami (ponoć pierwszy
                                                    horror dentystyczny).

yhyh Wiki mozesz potwierdzic albo zaprzeczyc a najlepiej rozwinac temat?
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:58
                                                    graficzne odwzorowanie przeżyć podmiotu lirycznego
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 13:59
                                                    dentysta- sadysta wkręcający się przez przypadek w mózg
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:02
                                                    Yhyhy, siemi przypomniał odcinek Happy tree friends...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:04
                                                    ktory? (hyhy noco?)
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:06
                                                    wy, zawisze moje kochane, hyhy
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:07
                                                    Jak się domorosły dentysta przewierca Toothy'emu wiertarko z końcówko do
                                                    wyrzynania otworów przez tył głowy (odpada taki dekielek)...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:09
                                                    aha. jestem spod znaku Raka, a to wyjątkowo pamiętliwy znak jest, drogi oxy...
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:16
                                                    Dobra, wiem kiedy ze sceny zejść. Już trzymam język za zębami (nomen omen).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:09
                                                    "wyrzynianie" było celowe - miało podkreślić dramaturgię :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:17
                                                    mam to przed oczami!
                                                    w ogóle bormaszyna z wymiennymi końcówkami to przydatne narzędzie
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:19
                                                    (o ile w trakcie zabiegu nie skończo się baterie i trzeba zacięte wiertło
                                                    wzruszyć przy pomocy zewnętrznego udaru)
                                                    ~~
                                                    oxzoffu
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:20
                                                    a jak zab mocny to sie wiertlo porafi ulamac i utkwic, i trzeba je wyskubywac
                                                    szczypcami. podobno.
                                                  • Gość: v2l Re: Biedronka, nasza? IP: 82.112.197.* 22.04.05, 14:28
                                                    nie wiesz przypadkiem czy ja ten film widzialam, Anielu?
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:28
                                                    albo rozwiercać innym, większego kalibru?
                                                  • Gość: vtyki2lav Re: Biedronka, nasza? IP: 82.112.197.* 22.04.05, 14:30
                                                    sie nie cyrtolic, tylko wiertaukom i po kszyku, tfu po ptokach, znaczy po bolu
                                                    no!
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:41
                                                    yhyh nie wiem, ale moglabys opowiedziec, niezaleznie od tego czy widzialas ;)
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:42
                                                    podpowiem wam usłużnie Maratończyka jeszcze
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:47
                                                    yhyhyh pojecia nie macie jakie zdjecia mozna znalezc w internecie! fuj!

ps zauwazcie, ze powstrzymuje sie od publikacji zdjec z operacji na otwartych
                                                    zuchwach. fffeee
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:52
                                                    Ja go oglądałam po raz pierwszy jako nieletnia noca w ... szpitalu po operacji
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 14:55
                                                    Lub choćby sceny stomatologiczne z "Nic śmiesznego".
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:01
                                                    ...zzzzzziiiiiiZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!!!!
                                                  • misiania Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:03
                                                    nene, u mnie będzie raczej brrrrrrrrrruuuuuuuuuubbbbbbbbbbbrrrrrrrrrruuuuuuuuuu
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:03
                                                    Yhyhy, "zobacz no Zocha, nic nie chce ciągnąć to wiertło"
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • kanuk Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:04
                                                    sie mi przypomnialo ,jak zywa armata odchodzila z cyrku to
                                                    derechtor narzekal: gdzie ja teraz znajde kogos twojego kalibru?
                                                  • kanuk Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:05
                                                    to bylo do Pieranki z godziny 14:28 jakby co.(znaczy nie dzwonic:)
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:09
                                                    z wiekszym kalibrem dalej zajedziesz?
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:10
                                                    poznałam po kalibrze
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:11
                                                    drazycie temat? hyyh(znaczy ja bym chciala wydrazyc rowna setuchne)
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:12
                                                    a poniewaz nie mam czasu stac w kolejkach
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:12
                                                    pozwole sobie zaanonsowac
                                                  • aniela 100 22.04.05, 15:12
                                                    wygralam :)
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:13
                                                    do you recognise, you have a problem?
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:17
                                                    no, przyznaj która to setuchna, co?
                                                    jak przyznasz przed sobą, że masz problem, to to jest pierwszy krok do
                                                    wydrowienia ;-)
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:21
                                                    yhyh nieno. w kazdej chwili molabym przestac przesz!
                                                  • Gość: kanuk Re: Biedronka, nasza? IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 22.04.05, 15:23
                                                    Aniela na pewno ma kierowce ,skoro tak strzela te setki .
                                                    moze szklaneczke Tropicany,Pieranku ? podpotasujemy ?
                                                  • viki2lav Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:24
                                                    tak sie nie bawie, wole jednak kawalek tortu, przez ktory starcilam setke.
                                                  • Gość: kanuk Re: Biedronka, nasza? IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 22.04.05, 15:25
                                                    ...moze szklaneczke ?
                                                  • oxycort Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:27
                                                    Częstujcie się, a Aniela niech tylko patrzy :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=16902392
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:34
                                                    hyhyyh wygrzebane ze smietnika historii, fuj :)
                                                  • pieranka Re: Biedronka, nasza? 22.04.05, 15:45
                                                    atam. ja np. se chlapnę
          • e.silver 283.320,00 :) 23.04.05, 17:02
            i napisało mi "Game over" po tym jak zbiłam całą plansze kulek granatowych :)
            • pieranka Re: 283.320,00 :) 23.04.05, 22:35
              eee, coś oszukujesz ;-)
            • piotr_c Re: 283.320,00 :) 23.04.05, 22:35
              Wyczyściłaś całą planszę i tylko Game Over ??!! Żadnych fireworków ?
              My z Tramwajem na spółkę osiagneliśmy 42500 pkt ale czym ja się tu chwalę.
              • piotr_c Re: 283.320,00 :) 23.04.05, 22:37
                Czesc Pieranko, a ty ile masz?
                • pieranka Re: 283.320,00 :) 23.04.05, 22:45
                  naście. jakiej muzyki słuchasz?
                  • piotr_c Re: 283.320,00 :) 23.04.05, 23:23
                    Naście punktów ?
                    Ostatnio słucham muzyki relaksacyjnej+ ptaszki. Tak Tramwajowi się to spodobało
                    • pieranka Re: 283.320,00 :) 23.04.05, 23:33
                      cos ty! w tysiacach licze. Jakos nie udaje mi sie podskoczyc wyzej podczas tej
                      sesji. To nie cicho jest jak makiem zasial? w sensie ciii, bo spi?
                      • Gość: v2l Re: 283.320,00 :) IP: *.24-151.libero.it 24.04.05, 11:31
                        180 tysiecy i maz bez kolacji w piatek.
                        • pieranka Re: 283.320,00 :) 24.04.05, 11:35
                          O. a na którym poziomie? novice?
                          • piotr_c Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 15:48
                            156240 pkt
                            • misiania Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 15:51
                              aha. najwyższy czas. o osiemnastej zdejmują mi szwy. polecę sobie w kulki
                              troszkę.
                              • piotr_c Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 16:17
                                Misianiu , jaki jest twoj stosunek do tej wystawy?
                                • misiania Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 16:26
                                  pomyślę o niej ciepło, łażąc po wiosennym lesie :))
                                  • piotr_c Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 16:35
                                    :)) Jakby ci się odmieniło to my będziemy tam jutro około 11 .
                                    • misiania Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 16:49
                                      znaczy jutro około 11-ej to będę w drodze do zaprzyjaźnionej leśniczówki
                                      właśnie :)))
                                      • piotr_c Re: 283.320,00 :) 29.04.05, 17:04
                                        Pozazdrościę , i drogi i leśniczówki i zaprzyjaźnienia . Teraz ja żółcieję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka