Dodaj do ulubionych

dla pani doktor ... wszystko

07.09.01, 12:07
niech sie pani doktor tylko mna opiekuje, coooo? ;-))))
Obserwuj wątek
    • hansi Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 12:11
      rigel napisał(a):

> niech sie pani doktor tylko mna opiekuje, coooo? ;-))))
      rigel, uważaj, idą z lewatywą

• rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 12:12
        hansi napisał(a):

> rigel, uważaj, idą z lewatywą

Ty sie boj, one ida do Ciebie!!!!!

• Gość: nanta Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 19.150.112.* 07.09.01, 12:12
      dzieki moj ulubiony pacjencie

no R. juz jestem....
      jak zdrowko???
      opiekowac sie tylko Toba?
      a co ja innego robie od samego rana?
      tylko obawima sie ze niedlugo skoncza sie
      u Ciebie narzady do leczenia i co wtedy? ;)))
      • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 12:13
        wtedy zaczniemy wszystko od poczatku ;-)))
        ale na razie nie ma obawy. Organy tak szybko sie nie koncza! ;-)))))
        • Gość: aniela Re: kupię nerkę IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 12:14
          tanio.
          • rigel Re: kupię nerkę 07.09.01, 12:16
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> tanio.

tanio to u Mrecka, moje nie sa na sprzedaz, a jesli juz zajdzie taka potrzeba, to
            wole oddac nerki, watrobe, pluca i cala reszte pani dochturce. Oczywiscie oprocz
            serca, bo juz wydalem ...
          • Gość: nanta do pacjenta IP: 19.150.112.* 07.09.01, 12:17
            ok. pytanie zasadnicze,
            dlaczego pacjent zlaz z kozetki i nalozyl koszule???
            natychmiast sie poprawic, ale juz!!!
            nerek pacjent juz nie ma, sama sprzedalam
            prosze sie nie wtraca. sio mi wszyscy
            zostaje doktor i pacjent
            o cholera, kto tu zamek w drzwiach wyrwal???
            • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:19
              cholera, to zadna klinika tylko jakas szopa!
              gdzie mnie pani doktor przytargala? ja chce do domu!!!!
            • Gość: aniela Re: o nerce mrecka IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 12:19
              lufcikiem weszłam. nerki mrecka nie tknęłabym nawet pogrzebaczem.
            • hansi Re: do pacjenta 07.09.01, 12:19
              Gość portalu: nanta napisał(a):

> ok. pytanie zasadnicze,
              > dlaczego pacjent zlaz z kozetki i nalozyl koszule???
              > natychmiast sie poprawic, ale juz!!!
              > nerek pacjent juz nie ma, sama sprzedalam
              > prosze sie nie wtraca. sio mi wszyscy
              > zostaje doktor i pacjent
              > o cholera, kto tu zamek w drzwiach wyrwal???
              przyszedłem naprawic zamek.......

• rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:20
                a suchego chleba nie chcesz przypadkiem? dla konia?
            • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:19
              Pani doktor a etyka zawodowa ? :))
              • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:20
                Gość portalu: anka napisał(a):

> Pani doktor a etyka zawodowa ? :))

czy to ma byc atak na pania doktor, czy moze chec niesienia pomocy pacjentowi?
                • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:22
                  pacjentowi i tak już nikt i nic nie pomożz (to widać gołym okiem):))

• rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:23
                    mnie moze pomoc tylko jedno ....
                    • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:25
                      PANI DOKTOR !!!!

LEWATYWA DLA RIGLA !!!:))))))
                      • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:25
                        nie lewatywa tylko solidna terapia sercowa ... ;-)))
                        • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:26
                          terapia sercowa może tylko zaszkodzić :))
                          • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:30
                            zgadzam się, choremu na pewno nie pomoże ;)))
                        • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:27
                          to operacja serca nie pomogła???
                          uuuuu... pani doktor słabo się stara...
                          • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:30
                            niedość ,że słabo się stara to jeszcze nic nie mówi ....
              • Gość: nanta Re: do pacjenta IP: 19.150.112.* 07.09.01, 12:22
                R. idziemy, tu za duzo tych
                "pacjentow", "naprawiaczy" i "podladaczy"
                a czy dla Ciebie to jakas roznica gdzie jestes BADANY
                wazne, ze fachowo...;)))
                • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:23
                  nigdzie nie ide. jestem rozebrany i moglbym sie przeziebic ;-)))
                  • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:23
                    i coś Ci dynda w dalszym ciągu :)))

i nie wmówisz mi,że to żyradol :))))
                    • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:24

> i coś Ci dynda w dalszym ciągu :)))
                      >
                      > i nie wmówisz mi,że to żyradol :))))

może to jest szeleczka?????
                      • Gość: nanta Re: do pacjenta IP: 19.150.112.* 07.09.01, 12:26
                        pacjent sie opiera dalszemu leczeniu????
                        a co z tego ze goly???
                        chyba zaczne szukac innego, bardziej uleglego
                        tzn. schorowanego pacjenta... ;)))
                    • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:25
                      Ty też to zauważyłaś? ;)))
                      • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:26
                        jasne :)) szeleczka :))))! nas nie oszukasz Rigel :))

Aldonka widzisz TO ???
                      • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:26
                        Gość portalu: aldonka napisał(a):

> Ty też to zauważyłaś? ;)))

no, jak już widzą dwie, to znaczy, że nie jest to takie male, ta szeleczka,
                        znaczy sie .. ;-))))
                        • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:28
                          a może to wyrostek robaczkowy? ;)))
                          • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:29
                            Aldonka wyrostek przy TYM to mały pikuś :)))
                            • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:31
                              ja sie dopiero uczę... :(((
                              co to w takim razie może być???
                              • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:32
                                Aldonka.........
                          • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:29
                            Co to, qrka, konsylium jakie, czy co? ;-))))
                            Uczyć mi sie tu przyszły, cholerka! ;-))))
                            • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:31
                              Rigel, okazie mężczyzny daj nam trochę się "pouczyć" :))

gdzie my znajdziemy drugi taki okaz :)))
                              • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:32
                                uczyć sie moze tylko pani dochturka, ale chyba wyszla na kawe, albo co? bo jej
                                tu chyba nie ma ;-))))
                                • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:33
                                  popatrz tam za parawan :))

oj, to chyba noga doktora !

ups! Rigel nie patrz tam lepiej :))))
                              • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:32
                                tak, tak... daj nam trochę, daj ;)))
                                • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:34
                                  czego wy chcecie? kawy czy tego ...? ;-))))
                                  • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:35
                                    tego.......??????

Aldonka czy ty wiesz o co temu Panu chodzi ?:))
                                    • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:37
                                      nie wiem, ale brzmi to ciekawiej niż kawa ;)))
                                      • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:39
                                        to co, kawy juz nie chcecie?
                                        • Gość: anka Re: do pacjenta IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:40
                                          ja tam wolę kawę :)))))
                                          • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:42

> ja tam wolę kawę :)))))

tylko tak mówisz, bo Ci teraz głupio ;-)))))
                                            Aldonka, to jak będzie? zastąpisz pania doktor? ;-))))
                                      • Gość: anka Re: do Aldonki IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:39
                                        widziałaś mineralnej ! A ta pani doktor to pic na wodę :))
                                        • rigel Re: Pani doktor!!! 07.09.01, 12:40
                                          to pani jest PIC??????
                                          dlaczego mi nie powiedziala pani tego przed operacją? ;-)))))
                                          • Gość: nanta Re: Pani doktor!!! IP: 19.150.112.* 07.09.01, 12:45
                                            zaden PIC, cholery
                                            jestem tu caly czas tylko GW sie na mnie wypina
                                            nie moge nic otworzyc,
                                            nie mazadnego parawanu i doktora
                                            odczepic sie od mojego pacjenta
                                            R. caluje Cie mocno za pare ostatnich postow.:)))
                                            do zastukania, jak mnie wpuszcza
                                            PC dziewczyny, nie nasmiewac sie z pacjenta
                                            mnie nie ma to i nie daje rady;))
                                            • rigel Re: Pani doktor!!! 07.09.01, 12:47
                                              dobrze ze pani juz jest, bo te akuszerki to mi chccialy lewatywe ...
                                            • Gość: anka Re: Pani doktor!!! IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:48
                                              jak nie zauważyłaś to chciał Cię zastapić Aldonką :))))))
                                              • Gość: aldonka Re: Pani doktor!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:54
                                                ale ja nie chciałam ;)))
                                                • Gość: nanta Re: Pani doktor!!! IP: 19.150.112.* 07.09.01, 12:58
                                                  pacjencie, wiem, ze chcieliscie zmienic dochturke?
                                                  i co teraz?
                                                  • rigel Re: Pani doktor!!! 07.09.01, 13:01

> pacjencie, wiem, ze chcieliscie zmienic dochturke?
                                                    > i co teraz?

no, jak pani nie było, to myslalem, ze moze ktos w zastepstwie....
                                                    ale jak juz pani jest to moze tak we dwie ....
                                                  • Gość: nanta Re: Pani doktor!!! IP: 19.150.112.* 07.09.01, 13:03
                                                    na dwie nie ma miejsca, musisz sie decydowac!!!;))
                                                    i to szybko, bo mnie znowu wywalaja.
                                                    ale wiesz, na Twoim miejscu to ja bym sie nie zastanawiala
                                                  • rigel Re: Pani doktor!!! 07.09.01, 13:06

> na dwie nie ma miejsca, musisz sie decydowac!!!;))
                                                    > i to szybko, bo mnie znowu wywalaja.
                                                    > ale wiesz, na Twoim miejscu to ja bym sie nie zastanawiala

jak to wywalają? zostawić mi tu panią dochturkę, bo... nie recze za siebie ;-)))
                                                    a zastanowic sie musze, co bedzie jak pani znow sobie pojdzie? Aldonka ... hm ;-))
                                              • Gość: anka Re: Pani doktor!!! IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:56
                                                wiem :)))
                                                • Gość: aldonka Re: Pani doktor!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:04
                                                  w jakie dwie??? więcej!!!
                                                  każda zajmie się jednym organem ;)))
                                                  • Gość: anka Re: Pani doktor!!! IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:06
                                                    cha, cha... zróbmy listę z zapisami :)))

Aldonka a Ty który ?
                                                  • Gość: nanta Re: Pani doktor!!! IP: 19.150.112.* 07.09.01, 13:07
                                                    Aldonka, jest to mozliwe jesli
                                                    rozbierzemy Rigla na czesci i kazda troche sobie
                                                    zabierze
                                                    ja wolalabym w jednym kawalku
                                                    ale jesli on chce wiecej pan do badania
                                                    to Ci go oddaje calego
                                                    w kawalku zadnej on sie nie przyda ;)))
                                                  • rigel Re: Pani doktor!!! 07.09.01, 13:09

> Aldonka, jest to mozliwe jesli
                                                    > rozbierzemy Rigla na czesci i kazda troche sobie
                                                    > zabierze
                                                    > ja wolalabym w jednym kawalku
                                                    > ale jesli on chce wiecej pan do badania
                                                    > to Ci go oddaje calego
                                                    > w kawalku zadnej on sie nie przyda ;)))

to moze po kolei, i kazda bedzie miala mnie calego? ja tez wolalbym zostac w
                                                    jednym kawalku!
                                                • Gość: jmt Re: Pani doktor!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:05
                                                  lekarki do strzykawek - zrobcie mu zastrzyk, albo nawet 2
                                                  he, he, ale bedzie fajnie...
                                                  :-)
                                                  • rigel Re: do jmt 07.09.01, 13:07
                                                    zazdrosc Cie zzera, ze to mna sie tak opiekuja a nie Toba?
                                                  • Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:09
                                                    Rigel uważaj bo jak się dziewczyny dowiedzą, że jtm taki umięśniony ........

to wylecisz z kliniki jak z procy :)))
                                                  • Gość: aldonka Re: do Rigla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:13
                                                    ooo!!! to zaczyna brzmieć ciekawie ;))) kontynuuj proszę...
                                                  • Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:15
                                                    Aldonka nie wiem nic na pewno, słyszałam tylko plotki,
                                                    ale podobno ciało ma jak młody Bóg.........:)))
                                                  • rigel Re: do Rigla 07.09.01, 13:17

> Aldonka nie wiem nic na pewno, słyszałam tylko plotki,
                                                    > ale podobno ciało ma jak młody Bóg.........:)))

plotki, tylko plotki i jaki on mlody ... ?
                                                  • Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:18
                                                    zazdrosny? :)) lepiej zajmij się panią doktor :)))
                                                  • rigel Re: do Anki 07.09.01, 13:20
                                                    nie jestem zazdrosny, tylko stwierdzam fakty, no, ja jestem fakt naoczny, nie?
                                                    a pani dochturki znowu nie ma, i co bedzie z moja rek... rekol ... no wiecie z
                                                    czym! mam byc całkiem zdrowy a w takim tempie to mnie emerytura zlapie na tej
                                                    kozetce ... ;-))))
                                                  • Gość: nanta do Rigla IP: 19.150.112.* 07.09.01, 13:23
                                                    o prosze, jaki to fakt, naoczny
                                                    przypomnij sobie te szeleczki i zyrandole..;)))
                                                    ha ha,
                                                  • Gość: nanta Re: do Rigla IP: 19.150.112.* 07.09.01, 13:15
                                                    to nie lecznica, tylko szopa
                                                    ja juz sie powoli zaczynam obrazac,
                                                    R. robisz na dwa fronty, ja tego nie lubie....;)))
                                                  • Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:16
                                                    No, no Rigel masz przechlapane :))))
                                                  • rigel Re: do Rigla 07.09.01, 13:17

> No, no Rigel masz przechlapane :))))

czy jak już faktycznie bede mial pzrechlapane, to zajmniesz sie mna ?
                                                  • Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:19
                                                    najpierw doktorka, potem Aldonka.......

niezły z Ciebie Casanowa :))))))

chyba musisz poszukać sobie inną kandydatkę :))
                                                  • rigel Re: do Rigla 07.09.01, 13:21

> chyba musisz poszukać sobie inną kandydatkę :))
                                                    po co mam szukac jak juz jest?
                                                  • Gość: anka Re: do Rigla IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 13:23
                                                    taką ochotną a nie oporną :))))
                                        • Gość: aldonka Re: do Aldonki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:41
                                          widziałam, nawet się wypowiedziałam... trudno, nie to nie...

pic na wodę... mineralna ;)))
                                          • Gość: anka Re: do Aldonki IP: *.autointernet.pl 07.09.01, 12:42
                                            Aldonka jakie trudno ! Pani doktor dała nogę :))

Sam zaraz przyjdzie do nas na kolanach :))))
                                            • Gość: aldonka Re: do Aldonki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:44
                                              szukać pocieszenia???
                                  • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:36
                                    ja wybieram... "tego", kawy dziś były już dwie ;)))
                                    • rigel Re: do pacjenta 07.09.01, 12:37
                                      Gość portalu: aldonka napisał(a):

> ja wybieram... "tego", kawy dziś były już dwie ;)))

Ha, TEGO jest dla pani doktor, a panie moga sie napic mineralnej ... ;-)))
                                      • Gość: aldonka Re: do pacjenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 12:39
                                        w takim razie, ja poproszę mleczko, mineralna jest dla pierników :)))
    • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 13:42
      WYWALIŁO MNIE razem z kozetką!!!!
      No i czemu nikt mnie podniesie z tej ..... kurka, tu nawet nie ma podłogi,
      tylko jakas glina, tfu... to sprawka Mrecka !!!!
      • Gość: nanta Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 19.150.112.* 07.09.01, 13:47
        znaczy sie wracasz na dochturki lono ;)))
        czy znowu zeglujesz dalej????
        a gdzie Cie wywalilo? z ta kozetka?????
        ja jestem laskawa ,dam sie udobruchac ;))
        • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 13:57
          wywalilo mnie jak ....
          i chyba nie tylko mnie, ale innych to wiem przynajmniej dlaczego??? ;-)))
          hm... pani doktor, czy moge wrocic na ... hm... pani...
          • Gość: nanta Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:02
            Ciebie tez wywalilo za kare.;)
            ale dlaczego mnie wywalalo od rana i nie moglam dokonczyc
            procesu rekonwalescencji to ja juz wogole nie pojmuje
            przeciez to taki zbozny cel byl
            ale nic to, praktykantki dokonczyly dziela
            mam nadzieje ze u pacjenta wszystko dziala jak trzeba:))
            zyrandol tez....
            z tym moim ...... to byla przenosnia.;))
            • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:05
              wyglada na to, ze zostalismy sami... hm.
              innych wywalilo za karę, moze pani doktor zajmnie sie mna troche dokladniej, bo
              ini zaraz wroca ....
              • Gość: nanta Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:09
                moge sie Toba zajac dokladniej tylko wiesz
                kobiety sa nieobliczalne,
                a ja to juz wogole nie lapie sie w te ramy
                i wtedy moglabym cos podwiazac albo cos
                zakrecic lub za mocno obandazowac ;)))
                moze to byc ciekawe przezycie ale
                nie wiem czy wystarczajaco nerwy masz mocne?
                • Gość: tequila Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:10
                  zebysci nie czuli sie tak swobodnie - zaznaczam swoja obecnosc ;) Czy w tej
                  klinice przyjmuja na zapisy czy tylko po zanjomosci?
                  • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:12
                    Gość portalu: tequila napisał(a):

> zebysci nie czuli sie tak swobodnie - zaznaczam swoja obecnosc ;) Czy w tej
                    > klinice przyjmuja na zapisy czy tylko po zanjomosci?

w jakiej klinice? to tylko szopa! a obowiazuja tylko i wylacznie znajomosci!
                  • Gość: nanta Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:12
                    to zalezy,
                    piernik jestes, znaczy sie cistko czy pampers?? ;))
                    i jakie leczenie Cie najbardziej interesuje:))
                • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:12
                  przezylem operacje, to bede ryzykowal dalej, nerwy mam mocne jak stal!
                  do dziela!!!
                  • Gość: nanta Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:16
                    hola Rigel, wiesz, ze im wiecej pacjentow tym lepiej wiec
                    sie tu nie rzucaj ;))chociaz dla Ciebie mam przygotowany
                    specjalny DLUGOTERMINOWY progrma leczenia
                    tequila, to nie szopa, tylko mila, przytulna klinika
                    • rigel Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:20
                      aaa, jeżeli to program dlugoterminowy to ja sie zgadzam
                      z niecierpliwoscia bede czekal na dalszy tok leczenia, a czy pani doktor
                      przyjmuje rownie z weekendy?
                    • aldonka Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:20
                      uważaj Rigel, bycie królikiem doświadczalnym nie zawsze wychodzi na zdrowie ;)))
                    • Gość: tequila Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:20
                      i myslisz, ze Ci uwierze po ty co tu zobaczylam? A poza tym nie pamietasz
                      naszych wspolnych sukcesow w walce ze staroscia - bo jakos pytasz mnie czy
                      jestem pampers czy to drugie..... Oficjalnie jestesmy na wyzszym poziomie,
                      tylko, ze ty masz specjalizacje medyczna...:)))
                      • aldonka Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:22
                        co tak skromnie tequilla? :)
                        każdy może byc doktorem ;)))
                        • Gość: tequila Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:23
                          czekam na gloszenia tylko, ze ja specjalizuje sie w weterynarii .....
                          • aldonka Re: dla pani doktor ... wszystko 07.09.01, 14:25
                            żmija jadowita ;))) może być?
                            • Gość: tequila Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:27
                              zmije najlepsze sa jadowite wiec moje leczenie skupia sie na wywolaniu w
                              pacjencie wiekszej zlosliwosci i jadowitosci - przyjemnie pozniej popatrzec jak
                              moj pacjent wbija zabki w niewinnego kroliczka.... ;)
                              • Gość: nanta do Rigla IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:30
                                czy nas nie wywala gdzies razem???
                                cholera, zabije mnie to cholerstwo
                                w weekendy przyjmuje prywatnie ;))
                                ale nie bedzie wtedy dwoch lub trzech
                                dochturek tylko jedna: JAAAA!!!
                                przezyjesz? jak nerwy?
                                • Gość: aniela Re: szampan dla wszystkich IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 14:33
                                  z okazji setnego listu nanta stawia wszystki szampana
                                  • Gość: tequila Re: szampan dla wszystkich IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:35
                                    i duuuuuze bananowe lody ;)
                              • Gość: aldonka Re: dla pani doktor ... wszystko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 14:35
                                uff... ależ drapieżny opis... to chyba nie na moje skołatane nerwy...
                                a co polecasz znerwicowanym, zastraszonym króliczom?
                                • Gość: aniela Re: szampan dla wszystkich IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 14:37
                                  i kanapki z kawiorem
                                • Gość: tequila Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:37
                                  zeby poforumowaly w milym towarzystwie to zawsze pomaga na slabe nerwy. Ale
                                  musza sie wystrzegac watkow na ktorych grasuja jadowite zmije, ktorych nie bede
                                  wymieniac z ksywy bo sie wyda.....
                              • Gość: aldonka Re: dla pani doktor ... wszystko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 14:36
                                a co polecasz znerwicowanym, zastraszonym króliczkom?
                              • Gość: aldonka Re: dla pani doktor ... wszystko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 14:37
                                a co polecasz znerwicowanym, zastraszonym króliczkom?
                                • Gość: tequila Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:39
                                  Aldonka moze sie myle ale czy ty nie masz czkawki dziecino? Poskacz na jednej
                                  nodze to Ci przejdzie... :)
    • Gość: rigel Re: dla pani doktor ... wszystko IP: 213.77.14.* 07.09.01, 14:47
      pani doktor
      dziekuje bardzo za fachowa opieke ale musze sie wypisac na wlasne zyczenie do
      poniedzialku.
      wszystkim asystentkom i kibicom tez bardzo dziekuje
      caluski dla wszystkich
      pa
      • Gość: nanta Rigel-milego weekendu IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:51
        • Gość: tequila Re: Rigel-milego weekendu IP: 195.205.13.* 07.09.01, 14:53
          Nanta co sie nie odzywasz - pacjent Ci zwial i wymiekasz?
          • Gość: nanta tequila-no wiesz? IP: 19.150.112.* 07.09.01, 14:58
            jak to wymiekam!!!!!???
            ja nigdy nie wymiekam!!!! :)))

szukam nastepnego pacjenta, ale wszystko gdzies sie rozlazlo
            i nie ma co badac ;))
            ale od poniedzialku rozpoczynam praktyke na szeroka skale
            i wylecze cale to towarzystwo ze wszystkich chorobsk...;))
            pierniki sie pochowaly, smutek mnie ogarnia.
            ALE DLA POPRAWY NASTROJU
            WSZYSTKIM POSTAWIE TEGO SZAMPANA I LODY ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka