Dodaj do ulubionych

Najglupsze imiona dla psa...

• pani-i-toto Re: Najglupsze imiona dla psa... 09.07.02, 15:51
      i jeszcze pies Karaluch - faktycznie obrzydliwy, czarny, pokraczny stwór, oraz
      kot Perszing, który jak rakieta wypadał przy każdej okazji na klatkę schodową,
      buszował po piętrach, jeździł windą miaucząc przeraźliwie, a nieraz i wtargnął
      sąsiadom do mieszkania i naszczał.
    • Gość: Ruminka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.erathia.szczecin.pl 09.07.02, 20:22
      Kiedys widzialam pare staruszkow wolajaca na swojego (tez niemlodego)
      pieska "Wnusia". Ladnie :)
    • Gość: natalii Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:33
      a my mamy w domku kiciucha co sie gangster nazywa :))
    • Gość: , Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.access.uk.tiscali.com 11.07.02, 11:34
      Widzialem kiedys w parku jamnika o imieniu Puzon!
      • Gość: Kasia Re - Puzon... IP: 2.3.STABLE* / 172.20.6.* 31.07.02, 13:39
        ...to byl (jest?) jamnior Waldorffa. Kultowa postac w swiecie jamnikow:-)
    • Gość: sikor Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 00:54
      Od 3 lat mamy suczkę "Czacza". Jeszcze nikogo nie spotkałem, komu by się nie
      podobała.
    • Gość: antyla Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:22
      Moja kumpela ma suczkę "Milkę", która (suczka nie koleżanka)również reaguje
      na "Pimpa".
      • Gość: franek Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 212.244.188.* 12.07.02, 15:01
        a dla kota - Cipa;)
        • maretina Re: Najglupsze imiona dla psa... 12.07.02, 17:36
          nie uwazam aby nazywanie zwierzat ludzkimi imionami bylo durne albo obrazliwe.
          zwierzaki sa kochane. moja psina nazywa sie Monika :))))))
          pozdrawiam
    • Gość: toolie Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.wp.mil.pl 13.07.02, 13:05
      Moj kot nazywa sie Ziuta. Kolezanka kiedys przygarnela psa. Chciala zgadnac jego
      imie i wymyslala rozne , sprawdzajac, czy pies reaguje. Zareagowal dopiero
      na "Chodz":-) I tak juz zostalo...
    • Gość: cocos Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 23:45
      Wałek-to jest to.Matka tego kundla szlajała się gdzieś w mieście i synek
      genetycznie nie jest poprawny.Krótkie nóżki,sto czarnych plam i przodozryz.
    • Gość: Wrona Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 13:32
      Moi sąsiedzi nazwali psa wilczura po prostu: Stefan
    • iw1 Re: Najglupsze imiona dla psa... 14.07.02, 13:39
      Osama
    • Gość: bzz Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 16:57
      Dla suczki: Depresja.
    • Gość: Thunia Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.protonet.pl 14.07.02, 19:04
      Kot, albo dla kota Pies!
      A jeszcze obrzydliwsze to imię jakim nazwał swojego psa taki chłopak. Woła na
      niego "Bezdomny". Biednego pieska przygarnął i teraz go obrażą!
    • Gość: mija Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.padernet.silesianet.pl 23.07.02, 17:53
      moja znajoma miala kota Zdechlaka ale juz zdechl bo stary byl i bez zebow
      juz...a dla pieska jamniczka albo jakiegos z duzymi uszkami Gacek-przeslicznie
      uwazam:))
      pozdrawiam
      • Gość: Przemo Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 15:56
        Ja też mam kota który wabi się Zdechlak i nie jest on bynajmniej zagłodzonym
        dachowcem ale śnieżnobiałą angorą. Moi rodzice mają natomiast dwa psy: Mećkę
        (baset z łatami przypominającymi krowie) i Zmorę (jamnik).
    • Gość: Jo Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sympatico.ca 28.07.02, 19:03
      W zamierzchlych czasach ratler mojej pani, jako ze pochodzil z arystokratycznej
      rodziny wiec zaslugiwal na dostojne imie. Ale jak to czasem bywa u wysoko
      urodzonych pod sufitem mu nie tego, wiec na wszystkich ktorych dobrze znal
      szczekal az do ochrypniecia, ale gdy pojawial sie obcy- chowal sie milczacy za
      tapczanem i trzasl ze strachu. W dowod "uznania" nosil wdzieczne imie Hector
      • Gość: emiant Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.gtech.com / 156.24.229.* 28.07.02, 23:09
        Diogenez - dla spaniela, Kłopot - imię jak ulał dla tego kundelka, ze
        spojrzeniem psa okropnie nieszczęśliwego, chociaż nie ma ku temu najmniejszych
        powodów. Mila, no to już kanał mam tak na imię, a ten czworonóg mieszka na
        mojej klatce, właścicielce duże brawa za takt i wyczucie!
        Pozdrawiam
    • Gość: Ewucha Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.rz.tu-harburg.de 29.07.02, 16:34
      Swinia, Kasa, Churchill. Nie uzywac przy ludziach nazwy
      dla psa: "Spadaj", albo "Glupek". Mozna baaaaaaaaaaardzo
      zle na tym wyjsc...
      • kamillala Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.07.02, 17:37
        a ja mialam psinkę - Zulę (ktos ja tak wczesniej nazwał)
        a teraz mam kotkę - Myszkę, zwana tez Misią... sliczna jest i taka misiowa...

Pozdrowienia
    • darek-mitka Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.07.02, 17:08
      Córka z kolegami w górach znalazła rocznego mieszańca bulmastifa z dogiem
      niemieckim. Był wycudzony i zabiedzony. Złapał go jej kolega którego nazywano
      Defekt bo był chudy i ciągle "zdefektowany" Cała grupa tak nazwała psa. DEFEKT
      ma teraz 7 lat i waży 65 kg.Jest dostojny . Wszyscy pytają co mu brakuje skoro
      nazywa się Defekt.
      • woytas Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.07.02, 19:31
        no a waglik moze byc??
    • lilac Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.07.02, 15:19
      trzy kotki z racji umaszczenia nazwano następująco:
      1. siwa
      2. czarny
      3. fifty-fifty (tu - kot był biały w czarne łaty)
      :)
    • Gość: Marta Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 31.07.02, 14:02
      Słyszałam jak na ogromnego psa wołali ''Bambinek'' 3eba na takie psy uważać :-)
    • Gość: gonia 77 Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 21:56
      a ja mam suczkę która nazywa się miszcz (ładnie wygląda pisane cyrylicą: trzy
      literki: m+u+"szcz"
      pochodzi ze schroniska kundelek pod rzeszowech - kochana taka
      i drugą suczkę: lolinka vel lola vel luli vel tuti vel tutti vel dudi - reaguje
      na wszystkie
      śpiewam (wybaczcie, nie znam francujkiego)żemapeellu-linka - jak w tej piosence
      lolity
    • Gość: ja!ano Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sow.mil.pl / 192.168.1.* 01.08.02, 01:53
      na naszym podwórku dwa legendarne powoli (ze względu na wiek) jamniki:
      przerośnięty jamnik-gigant Maks (wdzięcznie, co? ;)
      oraz narwany a dziś opasły Rambo (więcej szczeka i rzuca się niż jest
      odważny)...
      dodajmy do tego Arsa -imię dobermana- za cholerę nie wiem skąd to
      pozdro.
      • Gość: mrouh Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:04
        To wprawdzie nie o psach, ale o zwierzakach równie
        kochanych. Jeden kot został nazwany w nagłej potrzebie,
        bo u weterynarza( wcześniej był kotem po prostu)
        BURAKIEM. Zresztą, to była kotka, która miała urodzić dla
        nass kocura. Ale poszła na lofry w Boże Narodzenie i nie
        wróciła...Za to jak juz znajdzie się kotek dla nas będzie
        miał na imię Alienor. Znalazłam takie imię na francuskiej
        stronie z imionami. To podobno imię świętego. Ale dla
        kota, co chodzi własna drogą w sam raz.
    • Gość: blanka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.skb.pl / 192.168.1.* 03.08.02, 22:25
      mój kocur nazywał sie Gustaw /krótko Gut/ a kotka tak z niemiecka Mychte..
    • gusi Re: Najglupsze imiona dla psa... 05.08.02, 21:14
      znajomi mają suczke Pindzię zwaną Pindą :) Jeden z najsympatyczniejszych i
      najmądrzejszych psiaków jakie znam...
      • kajagrafik Re: Najglupsze imiona dla psa... 05.08.02, 22:41
        Kiedys moj ex (Kuba) przyprowadzil do domu kota. Mialo toto sie nazywac
        Skamander, ale kiedys wolalam malzonka a przylecial kot. No i zostal jako Kuba.
        Mialo to duza zalete, bo mozna bylo powiedziec "Kuba, ty ... (w takim
        niedomowieniu)" a malzonek sie nie obrazal, bo nigdy nie wiedzial czy to do
        niego czy do kota.
        Poza tym moj tesc podobno mial kota, na ktorego wolal "Czarna k..." ("Czarna
        k... do domu!")
    • Gość: Marti Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 16.08.02, 14:40
      U mnie na osiedlu gość ma dwa rotwailery.Jeden nazywa się Mossad a drugi Dżihad
    • Gość: Doris Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.pl 16.08.02, 20:00
      Na wystawie psów był wystawiany dziwnego wyglądu grzywacz cesarski. Male to,
      bez sierści, ale z grzywą godną lwa. Naywał się Netoperej.
    • Gość: anek Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.devs.futuro.pl 16.08.02, 21:49
      mamy w pracy psa i kota.
      Pies - Mietek, Kot - Jadźka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka