pani-i-toto Re: Najglupsze imiona dla psa... 09.07.02, 15:51 i jeszcze pies Karaluch - faktycznie obrzydliwy, czarny, pokraczny stwór, oraz kot Perszing, który jak rakieta wypadał przy każdej okazji na klatkę schodową, buszował po piętrach, jeździł windą miaucząc przeraźliwie, a nieraz i wtargnął sąsiadom do mieszkania i naszczał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruminka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.erathia.szczecin.pl 09.07.02, 20:22 Kiedys widzialam pare staruszkow wolajaca na swojego (tez niemlodego) pieska "Wnusia". Ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalii Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:33 a my mamy w domku kiciucha co sie gangster nazywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.access.uk.tiscali.com 11.07.02, 11:34 Widzialem kiedys w parku jamnika o imieniu Puzon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re - Puzon... IP: 2.3.STABLE* / 172.20.6.* 31.07.02, 13:39 ...to byl (jest?) jamnior Waldorffa. Kultowa postac w swiecie jamnikow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 00:54 Od 3 lat mamy suczkę "Czacza". Jeszcze nikogo nie spotkałem, komu by się nie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyla Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:22 Moja kumpela ma suczkę "Milkę", która (suczka nie koleżanka)również reaguje na "Pimpa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: 212.244.188.* 12.07.02, 15:01 a dla kota - Cipa;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Najglupsze imiona dla psa... 12.07.02, 17:36 nie uwazam aby nazywanie zwierzat ludzkimi imionami bylo durne albo obrazliwe. zwierzaki sa kochane. moja psina nazywa sie Monika :)))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toolie Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.wp.mil.pl 13.07.02, 13:05 Moj kot nazywa sie Ziuta. Kolezanka kiedys przygarnela psa. Chciala zgadnac jego imie i wymyslala rozne , sprawdzajac, czy pies reaguje. Zareagowal dopiero na "Chodz":-) I tak juz zostalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocos Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 23:45 Wałek-to jest to.Matka tego kundla szlajała się gdzieś w mieście i synek genetycznie nie jest poprawny.Krótkie nóżki,sto czarnych plam i przodozryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 13:32 Moi sąsiedzi nazwali psa wilczura po prostu: Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 16:57 Dla suczki: Depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thunia Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.protonet.pl 14.07.02, 19:04 Kot, albo dla kota Pies! A jeszcze obrzydliwsze to imię jakim nazwał swojego psa taki chłopak. Woła na niego "Bezdomny". Biednego pieska przygarnął i teraz go obrażą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.padernet.silesianet.pl 23.07.02, 17:53 moja znajoma miala kota Zdechlaka ale juz zdechl bo stary byl i bez zebow juz...a dla pieska jamniczka albo jakiegos z duzymi uszkami Gacek-przeslicznie uwazam:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 15:56 Ja też mam kota który wabi się Zdechlak i nie jest on bynajmniej zagłodzonym dachowcem ale śnieżnobiałą angorą. Moi rodzice mają natomiast dwa psy: Mećkę (baset z łatami przypominającymi krowie) i Zmorę (jamnik). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sympatico.ca 28.07.02, 19:03 W zamierzchlych czasach ratler mojej pani, jako ze pochodzil z arystokratycznej rodziny wiec zaslugiwal na dostojne imie. Ale jak to czasem bywa u wysoko urodzonych pod sufitem mu nie tego, wiec na wszystkich ktorych dobrze znal szczekal az do ochrypniecia, ale gdy pojawial sie obcy- chowal sie milczacy za tapczanem i trzasl ze strachu. W dowod "uznania" nosil wdzieczne imie Hector Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiant Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.gtech.com / 156.24.229.* 28.07.02, 23:09 Diogenez - dla spaniela, Kłopot - imię jak ulał dla tego kundelka, ze spojrzeniem psa okropnie nieszczęśliwego, chociaż nie ma ku temu najmniejszych powodów. Mila, no to już kanał mam tak na imię, a ten czworonóg mieszka na mojej klatce, właścicielce duże brawa za takt i wyczucie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewucha Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.rz.tu-harburg.de 29.07.02, 16:34 Swinia, Kasa, Churchill. Nie uzywac przy ludziach nazwy dla psa: "Spadaj", albo "Glupek". Mozna baaaaaaaaaaardzo zle na tym wyjsc... Odpowiedz Link Zgłoś
kamillala Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.07.02, 17:37 a ja mialam psinkę - Zulę (ktos ja tak wczesniej nazwał) a teraz mam kotkę - Myszkę, zwana tez Misią... sliczna jest i taka misiowa... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
darek-mitka Re: Najglupsze imiona dla psa... 29.07.02, 17:08 Córka z kolegami w górach znalazła rocznego mieszańca bulmastifa z dogiem niemieckim. Był wycudzony i zabiedzony. Złapał go jej kolega którego nazywano Defekt bo był chudy i ciągle "zdefektowany" Cała grupa tak nazwała psa. DEFEKT ma teraz 7 lat i waży 65 kg.Jest dostojny . Wszyscy pytają co mu brakuje skoro nazywa się Defekt. Odpowiedz Link Zgłoś
lilac Re: Najglupsze imiona dla psa... 30.07.02, 15:19 trzy kotki z racji umaszczenia nazwano następująco: 1. siwa 2. czarny 3. fifty-fifty (tu - kot był biały w czarne łaty) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 31.07.02, 14:02 Słyszałam jak na ogromnego psa wołali ''Bambinek'' 3eba na takie psy uważać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia 77 Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 21:56 a ja mam suczkę która nazywa się miszcz (ładnie wygląda pisane cyrylicą: trzy literki: m+u+"szcz" pochodzi ze schroniska kundelek pod rzeszowech - kochana taka i drugą suczkę: lolinka vel lola vel luli vel tuti vel tutti vel dudi - reaguje na wszystkie śpiewam (wybaczcie, nie znam francujkiego)żemapeellu-linka - jak w tej piosence lolity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja!ano Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.sow.mil.pl / 192.168.1.* 01.08.02, 01:53 na naszym podwórku dwa legendarne powoli (ze względu na wiek) jamniki: przerośnięty jamnik-gigant Maks (wdzięcznie, co? ;) oraz narwany a dziś opasły Rambo (więcej szczeka i rzuca się niż jest odważny)... dodajmy do tego Arsa -imię dobermana- za cholerę nie wiem skąd to pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrouh Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:04 To wprawdzie nie o psach, ale o zwierzakach równie kochanych. Jeden kot został nazwany w nagłej potrzebie, bo u weterynarza( wcześniej był kotem po prostu) BURAKIEM. Zresztą, to była kotka, która miała urodzić dla nass kocura. Ale poszła na lofry w Boże Narodzenie i nie wróciła...Za to jak juz znajdzie się kotek dla nas będzie miał na imię Alienor. Znalazłam takie imię na francuskiej stronie z imionami. To podobno imię świętego. Ale dla kota, co chodzi własna drogą w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.skb.pl / 192.168.1.* 03.08.02, 22:25 mój kocur nazywał sie Gustaw /krótko Gut/ a kotka tak z niemiecka Mychte.. Odpowiedz Link Zgłoś
gusi Re: Najglupsze imiona dla psa... 05.08.02, 21:14 znajomi mają suczke Pindzię zwaną Pindą :) Jeden z najsympatyczniejszych i najmądrzejszych psiaków jakie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
kajagrafik Re: Najglupsze imiona dla psa... 05.08.02, 22:41 Kiedys moj ex (Kuba) przyprowadzil do domu kota. Mialo toto sie nazywac Skamander, ale kiedys wolalam malzonka a przylecial kot. No i zostal jako Kuba. Mialo to duza zalete, bo mozna bylo powiedziec "Kuba, ty ... (w takim niedomowieniu)" a malzonek sie nie obrazal, bo nigdy nie wiedzial czy to do niego czy do kota. Poza tym moj tesc podobno mial kota, na ktorego wolal "Czarna k..." ("Czarna k... do domu!") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 16.08.02, 14:40 U mnie na osiedlu gość ma dwa rotwailery.Jeden nazywa się Mossad a drugi Dżihad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.pl 16.08.02, 20:00 Na wystawie psów był wystawiany dziwnego wyglądu grzywacz cesarski. Male to, bez sierści, ale z grzywą godną lwa. Naywał się Netoperej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Najglupsze imiona dla psa... IP: *.devs.futuro.pl 16.08.02, 21:49 mamy w pracy psa i kota. Pies - Mietek, Kot - Jadźka Odpowiedz Link Zgłoś