mreck 10.07.06, 09:14 Internauto! Na tym forum poruszamy ważkie tematy, takie jak pływanie żabką, filatelistyka, gapienie się w sufit, ogórki i sezon. Sam wiesz, co masz myśleć - wyraź to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mreck Re: wracam do źródeł 10.07.06, 09:25 nudzi mi się......wybitnie, i musze gadac do lusterka, bo nie ma inteligentnych osób w okolicy.... w ogóle nie ma nikogo... uuuuu!!! jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: ja jestem 11.07.06, 15:56 nie Lotem nie, badziewiasta firma coraz bardziej, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kip Re: ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:25 a propos źródeł, czy ktoś pamięta jeszcze głęboką, wnikliwą analizę piosenki ich troje (nie pamiętam nawet tytułu) która toczyła się tutaj na forum w jej najlepszym okresie, czyli pamiętnego lata 2001 łza się w oku kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: ja jestem IP: *.29-87-b.business.telecomitalia.it 12.07.06, 13:24 Lzy w oku spiewaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? IP: *.bmts.com 13.07.06, 06:18 Ech, tez chcialem wrocic do zrodel, ale mnie wartki nurt zycia porwal i oddalil ku wrecz przeciwnemu. Sciek to? Kanal? Zlew moze? Nie chce dalej wymyslac, bo wyjdzie szambo jakies, albo co. Analiza ptaka milosciwie szarpiacego padline byla jednym z baaardzo zacnych produktow piaskownicy. To se ne vrati. A propos: wielkim wysilkiem woli obejrzalem i wsluchalem sie w pierwszy dzien festiwalu piosenki w Opolu 2006. Dlaczego on nie jest juz polski tylko obcojezyczny w wydaniu miauczacych panienek? Nawet przeanalizowac porzadnie nie mozna, bo jak? Pytam tylko, no co. ... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? 13.07.06, 08:39 skonczyles narzekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwa Re:powrot do zrodel IP: *.d4.club-internet.fr 13.07.06, 12:46 zrodlowa pije sie przez rutke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? IP: *.bmts.com 14.07.06, 02:01 Jeszcze nie skonczylem. To przychodzi z wiekiem, sama kiedys doswiadczysz. A propos zrodla: poszedlem kiedys do zrodla, ktore bilo. Juz wiecej nie chodze. P.S.dla Viki: Czy Wikipedia to szanowna krewna Twoja? Pytam tylko, no co. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? 14.07.06, 08:08 chcialabym zeby byla moja babcia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck zdecydowanie wolą wnuczki 14.07.06, 11:36 wiki, gdzieś mam jeszcze twoje zdjecie, bodajże slubne, nie znudziłas sie aby mężem? jakby co to podam ci nr tel kom, na prywie. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: zdecydowanie wolą wnuczki 14.07.06, 11:39 tylko jesli jestes kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: zdecydowanie wolą wnuczki 17.07.06, 13:35 oficjanie z racji obecnie wykonywanego zawodu jestem bezpłociowy, a zawód w wysokim stopniu jest zfeminizowany, wiec nema problema. prywatnie wybitne cechy swojej płociowosci noszę zakryte i nie obnoszę sie z nimi póblicznie jak niektore przedstawicielki Twojej pci. więc skad to zainteresowanie moja pcią? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: zdecydowanie wolą wnuczki 18.07.06, 08:36 jakie tam zaraz zainteresowanie, wymogi som pewne i czeba je spelniac! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: zdecydowanie wolą wnuczki 18.07.06, 08:37 bajdelej, a kto sie pubicznie obnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: wracam do źródeł IP: *.29-87-b.business.telecomitalia.it 13.09.06, 09:41 przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
stone99 Re: wracam do źródeł 14.09.06, 19:45 mreck jest NAPRAWDĘ taką jaka chcesz ją widzieć istotą. nikt inny tego nie potrafi. nazywa sie to mimreckra. jest piękny(a) za piękno trzeba płacić Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: wracam do źródeł 15.09.06, 08:04 dzięki stary, ale już wiatr rozwiał mój kurhanek. Odpowiedz Link Zgłoś