Dodaj do ulubionych

wracam do źródeł

10.07.06, 09:14
Internauto! Na tym forum poruszamy ważkie tematy, takie jak pływanie żabką,
filatelistyka, gapienie się w sufit, ogórki i sezon. Sam wiesz, co masz
myśleć - wyraź to!

Obserwuj wątek
    • mreck Re: wracam do źródeł 10.07.06, 09:15
      a piiii ze źródłami, ;)))
      • mreck Re: wracam do źródeł 10.07.06, 09:15
        nie poważnie? >:(
        • mreck Re: wracam do źródeł 10.07.06, 09:16
          jak najbardziej poważnie.
          • mreck Re: wracam do źródeł 10.07.06, 09:25
            nudzi mi się......wybitnie, i musze gadac do lusterka, bo nie ma inteligentnych
            osób w
            okolicy.... w ogóle nie ma nikogo... uuuuu!!! jest tu kto?
            • Gość: ogórek ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:06
              • piotr_c Re: ja jestem 10.07.06, 15:33
                Ja też , przelotem
                • viki2lav Re: ja jestem 11.07.06, 09:16
                  kiwi, tfu, nie Lotem
                  • e.silver Re: ja jestem 11.07.06, 15:56
                    nie Lotem nie, badziewiasta firma coraz bardziej, tfu!
                    • Gość: kip Re: ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:25
                      a propos źródeł, czy ktoś pamięta jeszcze głęboką, wnikliwą analizę piosenki
                      ich troje (nie pamiętam nawet tytułu) która toczyła się tutaj na forum w jej
                      najlepszym okresie, czyli pamiętnego lata 2001
                      łza się w oku kręci
                      • Gość: v2l Re: ja jestem IP: *.29-87-b.business.telecomitalia.it 12.07.06, 13:24
                        Lzy w oku spiewaja?
                      • piotr_c Re: ja jestem 12.07.06, 23:48
                        O sempie miłości. Pewnie że tak
                        • Gość: misio Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? IP: *.bmts.com 13.07.06, 06:18
                          Ech, tez chcialem wrocic do zrodel, ale mnie wartki nurt zycia porwal i oddalil
                          ku wrecz przeciwnemu. Sciek to? Kanal? Zlew moze? Nie chce dalej wymyslac, bo
                          wyjdzie szambo jakies, albo co.
                          Analiza ptaka milosciwie szarpiacego padline byla jednym z baaardzo zacnych
                          produktow piaskownicy. To se ne vrati.
                          A propos: wielkim wysilkiem woli obejrzalem i wsluchalem sie w pierwszy dzien
                          festiwalu piosenki w Opolu 2006. Dlaczego on nie jest juz polski tylko
                          obcojezyczny w wydaniu miauczacych panienek? Nawet przeanalizowac porzadnie nie
                          mozna, bo jak?
                          Pytam tylko, no co.
                          ...
                          • viki2lav Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? 13.07.06, 08:39
                            skonczyles narzekac?
                            • Gość: rwa Re:powrot do zrodel IP: *.d4.club-internet.fr 13.07.06, 12:46
                              zrodlowa pije sie przez rutke
                            • Gość: misio Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? IP: *.bmts.com 14.07.06, 02:01
                              Jeszcze nie skonczylem. To przychodzi z wiekiem, sama kiedys doswiadczysz.
                              A propos zrodla: poszedlem kiedys do zrodla, ktore bilo. Juz wiecej nie chodze.
                              P.S.dla Viki: Czy Wikipedia to szanowna krewna Twoja?
                              Pytam tylko, no co.
                              ???
                              • viki2lav Re: ja jestem tez, kto mnie wolal? 14.07.06, 08:08
                                chcialabym zeby byla moja babcia!!!!!
                                • mreck zdecydowanie wolą wnuczki 14.07.06, 11:36
                                  wiki, gdzieś mam jeszcze twoje zdjecie, bodajże slubne, nie znudziłas sie aby
                                  mężem? jakby co to podam ci nr tel kom, na prywie.
                                  • viki2lav Re: zdecydowanie wolą wnuczki 14.07.06, 11:39
                                    tylko jesli jestes kobieta
                                    • mreck Re: zdecydowanie wolą wnuczki 17.07.06, 13:35
                                      oficjanie z racji obecnie wykonywanego zawodu jestem bezpłociowy, a zawód w
                                      wysokim stopniu jest zfeminizowany, wiec nema problema.
                                      prywatnie wybitne cechy swojej płociowosci noszę zakryte i nie obnoszę sie z
                                      nimi póblicznie jak niektore przedstawicielki Twojej pci. więc skad to
                                      zainteresowanie moja pcią?
                                      • viki2lav Re: zdecydowanie wolą wnuczki 18.07.06, 08:36
                                        jakie tam zaraz zainteresowanie, wymogi som pewne i czeba je spelniac!
                                        • viki2lav Re: zdecydowanie wolą wnuczki 18.07.06, 08:37
                                          bajdelej, a kto sie pubicznie obnosi?
                                          • mreck są przykłady 19.07.06, 11:21
                                            nudysta.w.interia.pl/imagepages/image10.htm
    • mreck Re: wracam do źródeł 07.09.06, 13:02
      :)
      • Gość: v2l Re: wracam do źródeł IP: *.29-87-b.business.telecomitalia.it 13.09.06, 09:41
        przystojny
        • stone99 Re: wracam do źródeł 14.09.06, 19:45
          mreck jest NAPRAWDĘ taką jaka chcesz ją widzieć istotą.
          nikt inny tego nie potrafi.
          nazywa sie to mimreckra.
          jest piękny(a)

za piękno trzeba płacić

• mreck Re: wracam do źródeł 15.09.06, 08:04
            dzięki stary, ale już wiatr rozwiał mój kurhanek.
            • viki2lav Re: wracam do źródeł 15.09.06, 09:42
              kwiaty we wlosach tez zwiedly
              • mreck Re: wracam do źródeł 17.09.14, 11:32
                wszystkie trzy. Kwiaty, zwiędły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka