Dodaj do ulubionych

Niech zwyciezy najlepszy!

IP: 82.112.197.* 12.05.05, 09:34
zauwazylam malo sportowe zachowanie na jednym z wloskich forum na ktorym
pisuje,jedna z osob, beczelnie chce wygrac konkurs i poprosila innych by na
nia glosowali, moglibyscie zaglosowac na zdjecie, ktore wam sie naprawde
podoba?
www.daneurope.org/photocontest/
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Niech zwyciezy najlepszy! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 09:39
      ja nie glosuje, bo to nie-demo-
      kratycznie
      • viki2lav Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 09:55
        nie bonc "franca", :-))
    • Gość: eml Re: Niech zwyciezy najlepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:46
      bierzesz udział w tym konkursje? czy poprostu wkurza cie bezczelnosc?
      • viki2lav Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 11:52
        wkurza mnie bezczelnosc laski, ktora na forum w ktorym 90% to faceci, poprosila
        ich zeby na nia glosowali!!!!!!!!!i oni to robia, ach ci wlosi.
        napislam jej ze to malo sportowe podejcie, wiec mi odpowiedziala, ze jak mi
        sie nie podobaja zdjecia to moge nie glosowac,
        to co mnie razi to nagabywanie i to ze ludzie nie ogladaja innych, moze
        lepszych, zdjec tego konkursu, ufff!
        • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 12:24
          czyli nie potrzebowałaś dzisiaj kawy, tak?
        • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 12:58
          Aha, to Krystyna taka niedobra jest?
          ~~
          ox
          • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:06
            Nopszesz nie Enzo
            • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:15
              Hyhy, Enzo też lewus jakiś. Słaby warsztatowo (balansem bieli nie operuje
              wcale) i artystycznie kuleje nieco. Rybki sienie robi od dupy strony pszesz.
              ~~
              ox
              • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:28
                A bracketing? może ten ma ustawiony dobrze?
                • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:33
                  Yhyhy...
                  Anene, zbytni bajzel panuje na jego fotach. Pewnie życie ma też
                  nieuporządkowane. :)
                  ~~
                  ox
                  • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 14:09
                    Ach, ta pokusa ekstrapolacji! Pozwól, że rzucę okiem
                    • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:26
                      Z kolei Kryścyne zdjęcia, silikonowe takie jakieś... Podobnie jak i biust,
                      zapewne. Nic presonalnego. Z dwojga złego, fotek wolał bym nie oglądać
                      stanowczo.
                      ~~
                      ox
                      • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:29
                        wyszarpowane w Photoshopie, ot co
                        • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:36
                          Taktak i sterczą nienaturalnie!
                          ~~
                          ox
                          • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:36
                            makabra!
        • Gość: eml Re: Niech zwyciezy najlepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:13
          wiec powiedz tylko ktore to, zebym przez przypadek na nia nie zagłosowała
          na innych moge do bolu ;)
    • Gość: heniek.frost Re: Niech zwyciezy najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:38
      nie umiem powłosku :(
      • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 12:51
        www.daneurope.org/photocontest/eng/index.htm
        ~~
        ox
    • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:08
      Ale czad! W jednym szeregu stajo fotki z ciepłych mórz (Sardynia, Egipt,
      Tajlandia) i rodzynek z rodzimego akwenu (Jaworzno Szczakowa).
      Jak pragnę podskoczyć nagrodzę rodaka za odwagę, bo zaprawdę do nierównej
      stanął walki.
      ~~
      ox
      • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:30
        Dawaj, Artur!
        • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 13:38
          Aha, odgłos paszczowy, zagrzewający wydałaś niczym ten kumpel Petera, no wiesz,
          ten na wózku ;)
          ~~
          ox
          • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 14:10
            Go, get them, tiger!
            • Gość: viki2lav Re: Niech zwyciezy najlepszy! IP: 82.112.197.* 12.05.05, 14:19
              kocham Was, normalnie calym sercem, porzondne ludzie jestescie
              • Gość: ewa Re: Niech zwyciezy najlepszy! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:34
                eee tam ja porzondna nie jestem,jezdem franca
              • misiania Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 16:26
                ale dzie te zdjęcia? tylko mi się leguramin włącza!
                • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 16:42
                  menu u góry
                  • misiania Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 16:46
                    a na kogo trzeba głosować, bo ciur mnie goni
                    • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 16:49
                      Głosuj tak, jak podpowiada Ci Twoje patriotyczne sumienie.
                      ~~
                      ox
                      • misiania Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:01
                        tylu was tu a Artur ma tylko jeden głos. czemu?
                        • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:07
                          Nieczęsto dane apdejtujo? Głosy liczo powoli?
                          A mój obiektywny, pozakonkursowy wyór to Nonoy Tan.
                          (Zważcie, że nawet płcio się nie sugeruję).
                          ~~
                          ox
                          • misiania Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:09
                            o, nawet wiedziałam czy si czy no. skubadajwing był mi podpowiedzią.
                            • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:16
                              Aha, każdy powinien mieć dwa głosy, uważam. Osobne na rozum i na serce.
                              ~~
                              ox
                            • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:17
                              maila przysyłajo z potwierdzeniem, że się głosowało.
                              Ox, nabyłeś lub czasopismo z płytko ze Scarlet?
                              • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:20
                                Ba!
                                Trzy nabyłem. (dwa do oglądania na codzień + jeden backup do kopiowania...)
                                ~~
                                ox
                                • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:23
                                  Did you buy porsche yet?
                                  • oxycort Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:29
                                    Hyhyhy...
                                    (Aha, na żadnej nie słychać, co Bill mówi do Skarlety)
                                    ~~
                                    ox
                                    • pieranka Tak mówio 12.05.05, 17:35
                                      A niemcy w saunie mówili to:

"Cardboard! I can hardly eat all this stuff anymore!"
                                      "At first I was really happy ... at first, I thought ... well I thought..."
                                      "At the beginning, yes."
                                      "In Germany, I was looking forward to it, but in the meantime..."
                                      "Yeah. Now, some goulash..."
                                      "Hmmmm."
                                      "After this, we'll go out and get something German to eat here!"

(na mojej też nie, więc ci nie przegram ;-)
                                      • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 17:43
                                        O, skąd wiesz? Sauna na moich płytkach Deutshe Sprache była

(No trudno... Choć liczyłem troszkie na Twojo Zwinno Nagrywarkie)
                                        ~~
                                        ox
                                        • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:08
                                          na mojej też niemcy mówili po niemiecku w japonii. co mnie nie dziwi raczej.
                                          A wiesz, że oni się sobie nigdy nie przedstawili? bill mógł do końca nie
                                          wiedzieć, że scarlet ma na imię charlotte
                                          (O, na nią możesz zawsze liczyć. jest bezkonkurencyjna w swej zwinności)
                                          • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:12
                                            Anene, podpisywała mu faxy zdaje się. Ty nieuważnie oglądałaś, czy ja?
                                            (Znaczy, że wychwyci szept, bo ma tako znakomito korekcję błędów?)
                                            ~~
                                            ox
                                            • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:16
                                              ja.
                                              chodzi mi, że nie powiedzieli sobie "jestem x czy y".
                                              • pieranka Re: Tak mówio 13.05.05, 09:30
                                                On powiedział do niej Charlotte, jak dzwonił z dołu, z obok damskiej toalety.
                                                • oxycort Re: Tak mówio 16.05.05, 22:41
                                                  Yhy, a ona mu w trakcie kwestii 'ladies and gentelman: mr Bob Harris'- o wtedy
                                                  właśnie, tuż zanim on spiewać zaczął.
                                                  ~~
                                                  ox
                                        • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:08
                                          Nieno, (bo mnie to gniecie) poważnie przetłumaczyli sceny saunowe? Czemu to
                                          uczynili? To wbrew zamysłowi Zośki! Widz nie miał mieć lepiej niż bohater,
                                          któren tylko ze Skarletą mógł się pokomunikować!
                                          (pokomunikowałbym, ech...)
                                          ~~
                                          ox
                                          • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:15
                                            Oj, nie będę cię więcej gnębić (w zasadzie dlaczego nie?) i dam ci to
                                            www.imdb.com/title/tt0335266/quotes
                                            z boczku lewego znajdź też sobie trivia, goofs, etc.
                                            • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:21
                                              Tylko tyle? Wydałało mi się, że więcej mówili ;)
                                              Ale dzięks! (Pozwolę Ci ciachnąć metkę na mojej koszulce w pomarańczowo
                                              panterkie)
                                              ~~
                                              ox
                                              • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:26
                                                Tyle, bo przez resztę czasu się przyjemnie głupawo uśmiechali lub śpiewali
                                                karaoke. (ukradnę marynarkę)
                                                • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:33
                                                  Nene. Zdecydowanie więcej mówili. Weźmy chocby po kwestii porszowej, toast był
                                                  jeszcze za spełnienie zamierzeń pszesz. Może nie?
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:36
                                                    no bo to są memorable, a nie wszystkie
                                              • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:26
                                                Czekaj, toż to kopalnia wiedzy jest! Jacie!
                                                ~~
                                                ox
                                                • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:36
                                                  Noszszkürde! chałę bym ci dała? coś znów się nie poznajesz
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:49
                                                    Aha, dostaniesz szapana w celofanie z drzewnianymi lampkami chyba aż
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:53
                                                    O. szapan to w emusiowym szampon? ;-)
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:56
                                                    Hyhyh, zaprawdę powiadam Ci odłuż pogrzebacz, albowiem kto pogrzebaczem
                                                    wojuje...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 20:39
                                                    e, tak mnie pokorciło
                                            • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:21
                                              bożeboże!
                                              Bob: I don't want to leave.
                                              Charlotte: So don't. Stay here with me. We'll start a jazz band.
                                              • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:30
                                                Anene. Ta kwestia pada oficjalnie przy stole pszesz, więc czemu mniesz berecik
                                                z nerw?
                                                ~~
                                                ox
                                                • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:33
                                                  się zaczyna po prostu.
                                                  a ta rudo wydro piejonco? co za wstrętna baba!
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:40
                                                    Aha, ta co balladę z ballady Simona_i_Garfunkela zrobiła? Fuuuuj!
                                                    (Jak on mógł!)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 18:42
                                                    Pantomimę raczej
                                                    (to przez te próbki wykładziny. burgund, hmpf!)
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 18:55
                                                    Aleale, czy z lektury wyniknie co dokładnie mówiła jemu treningowa bieżnia
                                                    mechaniczna?
                                                    Uchyl rąbka, a ja popracuję teraz.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 19:01
                                                    Jak to co? Szybciejszybciej!
                                                    Pytanie raczej trzeba postawić, po co tam był napęd?
                                                    A ja lecę, paps!
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 19:13
                                                    Aha, mam soundtraka w mp3, wspominałem?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 12.05.05, 20:41
                                                    a ja w oryginale. jak równiez Virgin Suicide. i całą resztę air ;-)
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 12.05.05, 23:55
                                                    Też mam Aira (5 albumow), od kłębka szedłem :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 13.05.05, 09:24
                                                    a ja podążałam dwiema ścieżkami. i spotkałam się w Park Hilton Tokio ;-)
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 13.05.05, 11:36
                                                    A to nie był Hyatt Park aby w tym Tokiu?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 13.05.05, 11:53
                                                    Acha, w Hiltonie urzęduje Louie Austen. Pomyliło mię się
                                                  • oxycort Re: Tak mówio 16.05.05, 23:03
                                                    Aha, to ja pójdę sróbować ikebany może (zanim umyję zęby jeszcze).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pieranka Re: Tak mówio 17.05.05, 09:50
                                                    A ja idę fotografować moje stopy
                                                  • viki2lav Re: Tak mówio 18.05.05, 11:47
                                                    to ja pojde spawac
                        • pieranka Re: Niech zwyciezy najlepszy! 12.05.05, 17:07
                          yyyy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka