Gość: paladin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:03 wiadomo o co chodzi. stay cool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: Giganci forum 19.07.02, 13:29 nene rozmiar nosze tylko nieco wiekszy od magi. wlasciwie tycityci wiekszy wiec nie gigantyczny bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Giganci forum 19.07.02, 13:36 ale Twoja gigantycznosć nie jest z tego swiata ;) (o pochlebstwie ciągle pamiętająca) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Giganci forum 19.07.02, 13:41 nene to ze chris i robert i paladin masowo sie we mnie skrycie podkochuja jeszcze nie swiadczy i gigantycznosci (co za nieladne slowo, fuuujjj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Giganci forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:43 tiresias napisał: > paladek > stay forever > Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Giganci forum 19.07.02, 13:42 Poprosze o pytanie pomocnicze ... Moze by tak uscislic kryteria oceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Giganci forum 19.07.02, 13:46 No wlasnie nie wiadomo o co chodzi i dlatego naiwnie sie pytam Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Giganci forum 19.07.02, 13:46 to zbyt prostym rozwiązaniem się wydaje i bardzo krzywdzącym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Giganci forum 19.07.02, 13:48 aha moze o wielkość dloni???? to najlogiczniejsze sie byc wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Giganci forum 19.07.02, 13:49 A może o liczbę postów? Wówczas byłabyś gigantem, Aniele Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Giganci forum 19.07.02, 13:54 długosci krokow (w milach mierzonych)? ale wtedy wchodzilaby w gre nieuczciwa konkurencja kota w butach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Giganci forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:07 a myslalaem ze wiadomo w czym rzecz. a tu takie klopoty, przepraszam - wynikle niescislosci. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Giganci forum 19.07.02, 14:18 Nie przepraszaj, tylko uscislaj ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Giganci forum 19.07.02, 14:19 koniecznie musze wiedziec kto to nen gigant, moze sie okaze ze lezalam lezak w lezak z gigantycznym gigantem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Giganci forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:27 ze niby ja mam powiedziec kto jest tym gigantem? czy ewentualnie opodac jakies kryteria? cos trzeba wymyslic. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Giganci forum 19.07.02, 14:32 aha z tym ze nie scislaj za mocno zebysmy oddech mogli zlapac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Giganci forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:36 aniela_ napisała: > aha z tym ze nie scislaj za mocno zebysmy oddech mogli zlapac jestem raczej czlowiekiem szczuplym a co za tym idzie to mam malo sily, ale za to jestem wyrzymaly - bede sciskal dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Geneza... 19.07.02, 14:25 Giganci kojarzą mi się z osobnikami zamieszkującymi na dworcach... Gigant to ucieczka z domu w poszukiwaniu czegoś, czego w nim nam brakuje... Gigantem jest również osoba odrzucona przez współmieszkańców... Idąc tym tropem -"Gigant forum" to ktoś, kto zaniedbuje dom i rodzinę - odrzuca różne wartości kosztem życia na forum... (Forum to dworzec współczesnych gigantów)... Ten związek frazeologiczny ma dla mnie jednoznacznie pejoratywne zabarwienie... Współczuję "gigantom" i życzę powrotu do rzeczywistości... P.S. Czy ktoś z Was zna okładkę płyty Budki Suflera pt.:"Giganci Tańczą"? Gigant forum - Ugugunan... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Geneza... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:30 ugugunana napisał: > > Giganci kojarzą mi się z osobnikami zamieszkującymi na dworcach... Gigant to > ucieczka z domu w poszukiwaniu czegoś, czego w nim nam brakuje... Gigantem jest > > również osoba odrzucona przez współmieszkańców... > > Idąc tym tropem -"Gigant forum" to ktoś, kto zaniedbuje dom i rodzinę - odrzuca > > różne wartości kosztem życia na forum... (Forum to dworzec współczesnych > gigantów)... Ten związek frazeologiczny ma dla mnie jednoznacznie pejoratywne > zabarwienie... > > Współczuję "gigantom" i życzę powrotu do rzeczywistości... > > P.S. Czy ktoś z Was zna okładkę płyty Budki Suflera pt.:"Giganci Tańczą"? > > Gigant forum - Ugugunan... *-) tylko pogratulowac, no, no jestem z ciebie dumny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Geneza... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:42 ellen napisała: > a to uczeń Twój? hm. nie koniecznie, podobala mi sie jego wypowiedz i pochwalilem chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Sęk ju... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 14:47 Gość portalu: paladin napisał(a): > tylko pogratulowac, no, no jestem z ciebie dumny. :) Dziękuję, wzruszenie odbiera mi mowę... Chyba z zażenowania podłubię w nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Mmmmmrrrrrrrrrruuuuuu... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 15:00 aniela_ napisała: > juz lepiej zamrucz na wdechu... Zamruczałem - w dechę... A teraz pogmeram w nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Sęk ju... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 15:00 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > Gość portalu: paladin napisał(a): > > > tylko pogratulowac, no, no jestem z ciebie dumny. :) > > Dziękuję, wzruszenie odbiera mi mowę... Chyba z zażenowania podłubię w nosie... zgadzam sie z aniela, lepiej pomrucz na wdechu, albo jeszcze lepiej poklaszcz pod woda. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Under water... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 15:02 Gość portalu: paladin napisał(a): > zgadzam sie z aniela, lepiej pomrucz na wdechu, albo jeszcze lepiej poklaszcz > pod woda. 8) Eureka! Pogrzebie w nosie pod wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Under water... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 15:27 no, nie przypuszczalem aby ktos mogl dlubaxc w nosie pod woda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Chęć szczera... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 15:32 Gość portalu: paladin napisał(a): > no, nie przypuszczalem aby ktos mogl dlubaxc w nosie pod woda Dla chcącego nie ma nic trudnego... Ugugunan - eksperymentator... P.S. Skoro nawiązaliśmy jako taki dialog, ośmielę się zapytać: dłubiesz w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Chęć szczera... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 15:38 ty mnie nie podpuszczaj, moge pogadac o czym kolwiek ale nie o dlubaniu w nosie, jestem porzadnym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Terencjusz... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 15:47 Gość portalu: paladin napisał(a): > ty mnie nie podpuszczaj, moge pogadac o czym kolwiek ale nie o dlubaniu w > nosie, jestem porzadnym czlowiekiem Nie widzę związku... Sugerujesz, że ja nie jestem porządnym człowiekiem?!? No dobra - jeśli jesteś porządnym człowiekiem to dlaczego dłubiesz w nosie, a nie chcesz o tym podyskutować? Prawdziwa cnota krytyk się nie boi... Ugugunan - człowiek porządny, któremu nic co ludzkie nie jest obce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: Terencjusz... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 15:52 dobra. zalozmy ze dlubie, a po co mowic o takich sprawach, jak czlowiek chce to sobie dlubie, nikt oprucz ciebie nie chce sie na ten temat wypowiadac. si ju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Izwinicie pażałsta... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 16:01 Gość portalu: paladin napisał(a): > dobra. zalozmy ze dlubie, a po co mowic o takich sprawach, jak czlowiek chce to sobie dlubie, nikt oprucz ciebie nie chce sie na ten temat wypowiadac. si ju Co tu zakładać? Albo dłubiesz, albo nie... Zresztą nieważne, widzę że się zaperzyłeś... Nie drążę więc już tematu, czy drążysz w kinolu czy nie... Masz rację - naruszyłem Twoją prywatność... Przepraszam... Czuję się niezręcznie... Wybacz mi... Ugugunan - zakłopotany... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izwinicie pażałsta... 19.07.02, 16:09 Tez odnioslas takie wrazenie, Anielu ? A moze brat, rodzony, przyrodni lub cioteczny ... albo zdolny imitator Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Izwinicie pażałsta... 19.07.02, 16:14 yhy jakas siodma woda po kisielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Izwinicie pażałsta... 19.07.02, 16:19 Raczej. sadzac po pewnej redundancji tematycznej (ze sie tak wyraze brzydko), zadko stwierdzanej u Oxy'ego ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Do detektywów... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.07.02, 16:33 Zamiast snuć przeintelektualizowane wywody na temat mojego domniemanego powinowactwa z tajemniczym Oxy, zdeklarujcie się wreszcie - dłubiecie w nosach czy nie?... Ugugunan - tajemniczy... Odpowiedz Link Zgłoś