Dodaj do ulubionych

nowy dzien

12.09.01, 06:43
witam wszystkich, ktorzy juz albo jeszcze nie spia
ja nie spalem prawie wcale ;-(
Obserwuj wątek
    • Gość: mreck Re: nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.09.01, 07:02
      Ja też powody ku temu miałem dwa. Drugi to pies, który uaktywnił sie w nocy.
      Hansi, ciekawe jak tam nasz przyjaciel enigma?
      • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 07:07
        Mreck, zostaw enigme, on chyba ma wieksze problemy ...
        • Gość: mreck Re: nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.09.01, 07:13
          nie zrozumiałeś, ja się naprawdę niepokoję, i z radośćia przyjmę jego kazdy
          post. myslę, że ty też.
          • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 07:17
            jasne. wczoraj czytalem posty osob pracujacych na Manhatanie zaraz po zamachu.
            podawali newsy szybciej niz nasza TV ale szybko stracili polaczenie z netem ;-((
            • Gość: mreck Re: nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.09.01, 07:20
              enigma to jedyny newYorker z którym kiedykolwiek zamieniłem posta.
              Q*wa jakie to wszystko dziecinne co robimy,
              • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 07:24
                a ja tam ( NY i Chicago) mam znajomych ;-((
                • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 07:47
                  czesc,
                  wszedzie smutno, tu tez. :-(
                  • Gość: mreck Re: nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.09.01, 07:50
                    cze, masz :-* na dzieńdobry, chcesz chusteczkę?
                    • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 07:53
                      dzieki za buziaki i chusteczke,
                      rekaw byl blizej ;))
                  • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 07:52
                    dzien dobry Nanta. takie jest zycie - raczej smutne ;-(
                    • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 07:54
                      wiem, ze jest troche smutne
                      a najbardziej przeraza fakt, ze tego "troche"
                      cos jakby za duzo dookola?
                      • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 07:55
                        masz racje, ale uszy do gory! ;-))))
                        • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 07:57
                          to moze chociaz tutaj zrobi sie troche "mniej smutno"???;)
                          • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:00
                            Nanta, dla Ciebie, moge sprobowac ... ;-)))
                            • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:04
                              mozesz sprobowac?
                              to to probuj, ja popatrze :)
                              • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:06
                                Gość portalu: nanta napisał(a):

> mozesz sprobowac?
                                > to to probuj, ja popatrze :)

nie trzeba patrzec tylko cos robić. zawsze mozemu zrobic to cos razem ;-)))
                                • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:10
                                  rigel napisał(a):

> nie trzeba patrzec tylko cos robić. zawsze mozemu zrobic to cos razem ;-)))

bardzo chetnie, ale Ty jeszcze nie sprecyzowales
                                  co to jest to COS!!! Wiem , ja tez nie, ale to inna para kaloszy ;)
                                  • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:11

> bardzo chetnie, ale Ty jeszcze nie sprecyzowales
                                    > co to jest to COS!!! Wiem , ja tez nie, ale to inna para kaloszy ;)

wczoraj była mowa o jakims koncu swiata, najlepszych lizakach i lodach ;-))))

• Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:14
                                      koniec swiata troche daleko... chce Ci sie isc?
                                      moze te manowce beda blizej? :)
                                      • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:15

> moze te manowce beda blizej? :)

o tak! manowce sa zdecydowanie blizej ;-))) a nie bede zalowal? ;-)))
                                        • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:18
                                          co Ty sie tak strasznie tego zalowania boisz??!!!
                                          zacznij zalowac ze mnie spotkales, a zobaczysz ;))
                                          • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:22

> co Ty sie tak strasznie tego zalowania boisz??!!!
                                            > zacznij zalowac ze mnie spotkales, a zobaczysz ;))

co zobacze? nigdy nawet przez mysl mi nie przyszlo, zeby zalowac, ze Cie
                                            spotkalem ;-))))
                                            • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:29
                                              rigel napisał(a):

> co zobacze?

a co chcialbys zobaczyc? ;)
                                              • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:34
                                                nie odpowiada sie pytaniem na pytanie ;-))))
                                                moze chcialbym zobaczyc "prawie wszystko"
                                                • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:37
                                                  odpwowiadanie pytaniem jest troche denerwujace ;))
                                                  dlaczego "moze"??? upps, sorka ale inaczej sie nie nie da ;))
                                                  • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:41

> odpwowiadanie pytaniem jest troche denerwujace ;))
                                                    > dlaczego "moze"??? upps, sorka ale inaczej sie nie nie da ;))

dlatego "może", że jezeli zobacze troche i sie rozmysle, to chcialbym miec prawo
                                                    do rezygnacji z dalszej czesci ... hmmm... pokazu ;-))))
                                                  • Gość: aniela Re: nowy dzien IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 08:42
                                                    nieno. uwazam ze na znak solidarnosci z narodem moglibyscie zaprzestac
                                                    romansowania. w takiej chwili nie wypada.
                                                  • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 08:44
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> w takiej chwili nie wypada.

jeszcze nie oglosili zaloby narodowej, a przeciez zyc dalej trzeba ;-)))
                                                  • Gość: jmt aniela IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 08:46
                                                    romansowanie to jego (rigela) praca
                                                  • Gość: aniela Re: aniela IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 08:56
                                                    aha niech pracuje dyskretniej. nie wiem czy to dobry moment ale mogę opchnąć za
                                                    jedyne kilka funciaków zdjęcia z panoramą NYC jeszcze z wieżami.
                                                  • rigel Re: aniela 12.09.01, 08:58

> aha niech pracuje dyskretniej. nie wiem czy to dobry moment ale mogę opchnąć za
                                                    >
                                                    > jedyne kilka funciaków zdjęcia z panoramą NYC jeszcze z wieżami.

juz mam, za darmo!
                                                    a pracuje mozliwie dyskretnie ;-)))
                                                  • Gość: nanta Witam Aniela IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:00
                                                    zawsze myslisz o kasie??? jak mozesz!!! ;))

• Gość: aniela Re: Witam Aniela IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 09:14
                                                    zawsze. nigdy nie mówiłam że jest inaczej :) więc żeby nie było że nie
                                                    ostrzegalam.
                                                  • Gość: nanta Re: Witam Aniela IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:20
                                                    co z tego ze ostrzegasz, jesli za chwile
                                                    robisz cos jeszcze gorszego?? ;))
                                                  • rigel Re: o ostrzeganiu 12.09.01, 09:21
                                                    kiedys ktos madry powiedzial, ze grozba jest silniejsza niz jej wykonanie ;-)))
                                                  • Gość: nanta Re: o ostrzeganiu IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:23
                                                    rigel napisał(a):

> kiedys ktos madry powiedzial, ze grozba jest silniejsza niz jej wykonanie ;-)))

aha, Aniela caly czas grozi to fakt, ale robi niewiele!!! ;)
                                                  • Gość: aniela Re: Witam Aniela IP: *.mst.gov.pl 12.09.01, 09:15
                                                    co do zdjęć. unikatowe są, ze mną w tle.
                                                  • rigel Re: Witam Aniela 12.09.01, 09:17

> co do zdjęć. unikatowe są, ze mną w tle.

to Ty jestes taka duza????? ;-))))
                                                    myslalem, ze moze raczej to WTC powinny byc w tle ....
                                              • Gość: jmt Re: nowy dzien IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 08:35
                                                cze nanta, rigel - 2 dnia was zostawic i narozrabialiscie
                                                • rigel Re: jmt 12.09.01, 08:36
                                                  kto narozrabial????? znowu bedzie na mnie?
                                                  • Gość: nanta Re: jmt IP: 19.150.112.* 12.09.01, 08:39
                                                    czesc jmt
                                                    ja nierozrabialam, grzeczna jestem, jak zawsze!! ;))
                                                    co u Ciebie???
                                                    tylko nie mow, ze nie bedziesz tu zagladal, bo tu sie ktos migdali
                                                    tu nic takiego sie nie dzieje? ;))
                                                  • rigel Re: jmt 12.09.01, 08:42

> tu nic takiego sie nie dzieje? ;))

na razie, kolezanko, na razie .... ;-)))))
                                                  • Gość: nanta Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:03
                                                    na razie!!!!
                                                    zrezygnowales z pokazu i jeszcze cos chcesz?????
                                                    ludzie, trzymajcie mnie !!! ;))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:05
                                                    wcale nie zrezygnowalem ... ;-((((( buuuuuuuuu
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:07
                                                    jak to nie zrezygnowales?????
                                                    wziales cos takiego pod uwage, a to juz sie liczy!!!!
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:08

> wziales cos takiego pod uwage, a to juz sie liczy!!!!

jestem ostrożny, moze Ty jestes brodaty facet????
                                                    juz tacy byli .... ;-(((((((((
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:14
                                                    no fakt, nie ma mozliwosci sprawdenia
                                                    a ja nie bede sie opisywac
                                                    bo i tak moge klamac.
                                                    decyduj sie: wybor nalezy do CIEBIE!!!
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:16

> decyduj sie: wybor nalezy do CIEBIE!!!

dawno się zdecydowalem! myslalem, ze teraz do Ciebie nalezy nastepny ruch ;-))))
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:21
                                                    myslalem, myslalem!!!! Ty nie mysl!!!
                                                    nie myslenia mi teraz potrzeba!!! ;)))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:23
                                                    a co Ci potrzeba???? jezeli masz na mysli to co ja, to raczej bedzie trudno ...
                                                    wiesz, te kable sa takie .... nieprzystosowane ;-)))))
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:25
                                                    a probowales juz to ....nieprzystosowanie????
                                                    moze to zalezy od zaangazowania??? ;))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:32

> a probowales juz to ....nieprzystosowanie????
                                                    > moze to zalezy od zaangazowania??? ;))

próbowałem przystosować te kable, ale nic z tego nie wyszło ;-(((
                                                    a jak można być zaangazowanym przed monitorem????
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:38
                                                    rigel napisał(a):

> a jak można być zaangazowanym przed monitorem????

zajrzyj pod biurko ;))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:40

> zajrzyj pod biurko ;))

czy to miała byc prowokacja????
                                                    pod biurkiem mam kompa
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:41
                                                    rigel napisał(a):

> czy to miała byc prowokacja????
                                                    > pod biurkiem mam kompa

prowakacja??? ja??? no co Ty!!! ;))
                                                    a jednak zajrzales??
                                                    balam sie, ze powiesz NIC ;))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:46
                                                    nie musialem zagladac, sam go tam postawilem, monitor sie swieci, wiec nic nie
                                                    zmienilo sie ... ;-)))))
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:53
                                                    i oprocz kompa jest to NIC ???? ;))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 09:54
                                                    jezeli To jest NIC, to chciałbym wiedzieć jak wyglada to JESZCZE ;-))))
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 10:01
                                                    no, te...nieprzystosowane kable, inne stojace pod biurkiem
                                                    przedmioty. :))) ja mam pod biurkiem pudelka.
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 10:03

> ja mam pod biurkiem pudelka.

na kapelusze??? czy po prezentach??
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 10:51
                                                    to sa pudelka ze zwlokami facetow,
                                                    ktorzy mi sie opierali ;))
                                                    wywala mnie, co za cholera,i nie daje mi mozliwosci
                                                    nawiazywania blizszych kontkatow :(
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 11:26
                                                    ale ja sie wcale nie opieram ... ;-)))
                                                    ja, owszem chętnie, tylko nie wiem co ... ;-)))
                                                  • Gość: nanta Re: Rigel IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:53
                                                    rigel napisał(a):

> ale ja sie wcale nie opieram ... ;-)))
                                                    > ja, owszem chętnie, tylko nie wiem co ... ;-)))

no dobra, ja to powiem a potem pojde na sciecie przez uduszenie
                                                    WSZYSTKO!!! zadowolony ???? ;))
                                                  • rigel Re: Rigel 12.09.01, 11:57

> zadowolony ???? ;))

na ściecie moze zawsze isc razem!
                                                    i zejdz na koniec watku, i tak nikogo nie ma ... ;-)))
    • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 10:27
      czyzbym zostal sam?? buuuuuu
      Nanta, wróć ;-)))
      • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 10:50
        jestem, nie placz, daj lezki wytre :))
        no juz, juz, chodz przytule ;))
        cholera znowu mnie wywala,
        i wez czlowieku teraz pracuj w amerykanckiej firmie
        odetna, jak nic!!!
        • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 11:24
          mogę się jeszcze troche przytulić, bo tak mnie wywalalo i wywalalo i nie mogle
          sie doczekac, az juz przeladuja te cholerna baze danych ;-)))
      • Gość: piotr_c Re: nowy dzien IP: *.uk.ihost.com 12.09.01, 11:23
        Właśnie miałem napisac że ja tu jeszcze jestem kiedy mnie wykopało na prawie
        try kwadranse. Wreszcie jakiś kąt normalności jak codzień.
        • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:29
          czesc piotr_c,
          Ciebie tez na tak dlugo? nie wiem co to jest
          ale moze daja nam do zrozumienia
          ze forum na plaze juz sie powinno konczyc???
          mnie wywalilo kiedy chcialam zalozyc sobie konto
          zeby nie musiec sie logowac
          nb: jakas cholera zabrala mi nicka!!!

Rigel, caly czas mozesz sie przytulac,
          jak Cie wywali, to przytul sie jeszcze bardziej... ;)
          • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 11:32
            jestem caly przytulony, ze chyba bardziej nie mozna ;-))))
            a propos konta na GW, to wlasnie wtedy musialabys sie logowac, zeby nie musiec
            wpisywac za kazdym razem swojego nicka ;-)))
            • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:39
              ale logowalabym sie tylko raz a nie wpisywala sie ciagle!!!!
              malo tego ze ciagle laduje to jeszcze sie
              ze mnie nabija, co za serwer!!!
              przytulaj sie, ;)))
            • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:40
              przytulaj sie, ;)))
            • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:43
              przytulaj sie, ;)))
              • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 11:55

> przytulaj sie, ;)))

tak się przytulam, że mnie wylogowalo ;-))))
        • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:31
          czesc piotr_c,
          Ciebie tez na tak dlugo? nie wiem co to jest
          ale moze daja nam do zrozumienia
          ze forum na plaze juz sie powinno konczyc???
          mnie wywalilo kiedy chcialam zalozyc sobie konto
          zeby nie musiec ciagle sie wpisywac
          nb: jakas cholera zabrala mi nicka!!!

Rigel, caly czas mozesz sie przytulac,
          jak Cie wywali, to przytul sie jeszcze bardziej... ;)
          • Gość: nanta qurka, zaczeli klonowac!!!! IP: 19.150.112.* 12.09.01, 11:57
            i to zaczeli ode mnie!!!!
            przeciez swiat nie przezyje kilku takich jak ja!!!!
            z jedna sa takie problemy, ze starczy!!!
            dlaczego GW tak mnie traktuje???
            przeciez ja nic nie robie ;(
            • rigel Re: qurka, zaczeli klonowac!!!! 12.09.01, 11:59

> przeciez ja nic nie robie ;(

wygląda na to, ze wystarczy sie troche poprzytulac i juz Cie wyrzucaja z forum ;-
              ((
            • Gość: nanta jestem na koncu i co?? IP: 19.150.112.* 12.09.01, 12:00
              jestem sama, nawet mego przytulacza nie ma!!!
              Rigel, odprzytul sie, tylko troche, bo nie
              moge nawet reka ruszac!!!
              • rigel Re: jestem i co?? 12.09.01, 12:02
                to juz koniec przytulania? niewiele tego bylo, a mialo byc wszystko ;-((((
                • Gość: nanta Re: jestem i co?? IP: 19.150.112.* 12.09.01, 12:04
                  miales sie tylko troche odprzytulic!! a nie isc sobie precz!!!
                  do przytulania, ale juz!!! tylko uwazaj, zeby nas nie wywalilo ;))
                  • rigel Re: jestem i co?? 12.09.01, 12:05
                    dobra, dalej sie przytulam, bo cosik zimno dzisiaj ;-))))
                    i tak na WSZYSTKO to mi nie wyglada ;-))))
                    • Gość: nanta Re: jestem i co?? IP: 19.150.112.* 12.09.01, 12:07
                      u Ciebie tez zimno???? ale to przytulanie mile
                      hmm, co masz tam w kieszeni???;)
                      ps. to jeszcze nie jest to WSZYSTKO!!!
                      to dopiero rozgrzewka... ;))
                      • rigel Re: jestem i co?? 12.09.01, 12:17
                        jeżeli tak, to jestem całkiem zadowolony, zapowiada sie calkiem,calkiem ;-)))
                        w kieszeni mam tylko ... hm... to chyba klucz ;-)))
                      • Gość: rigel Re: jestem i co?? IP: 213.77.14.* 12.09.01, 12:20
                        • Gość: nanta Re: jestem i co?? IP: 19.150.112.* 12.09.01, 12:24
                          Gość portalu: rigel napisał(a):

> jeżeli tak, to jestem całkiem zadowolony, zapowiada sie calkiem,calkiem ;-)))
                          > w kieszeni mam tylko ... hm... to chyba klucz ;-)))

ja tez jestem calkiem zadowolona;
                          chyba klucz? ciekawe.. a nie uwiera Cie??? ;))).
                      • Gość: rigel Re: jestem i co?? IP: 213.77.14.* 12.09.01, 12:23
          • Gość: piotr_c Re: nowy dzien IP: *.uk.ihost.com 12.09.01, 12:24
            Ja prawdę mówiąc zrezygnowałem z logowania się, i tak jestem prawie cały czas
            tylko w trybie "read-only" :-). Obsługuje klientów więc zaglądam tu w chwilach
            przerwy. a do tego nasze łącze jest strasznie wrażliwe na wilgoć (
            reumatyzm ??) troche deszcu i juz siada , nawet bez pomocy GW. a co dopiero jak
            sie wspierają. Widziałem ze potrójnie proponowałas przytulanie :-> moze ja tez
            się przyłączę. Czy widziałas kiedys stadko śpiących chomików? Nie da się zrobić
            remanentu ile ich tam jest licząc tylko nogi czy co tam innego wystaje.
            ale sie rozgadałem ;)
            • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 12:32
              nie wiem czy nam w trójkę bedzie tak dobrze jak we dwojke?

zaczniesz narzekac na jakies klucze ;-))))))
            • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.170.210.* 12.09.01, 12:36
              Gość portalu: piotr_c napisał(a):

> Widziałem ze potrójnie proponowałas przytulanie :-> moze ja tez
              > się przyłączę. Czy widziałas kiedys stadko śpiących chomików? Nie da się zrobić
              > remanentu ile ich tam jest licząc tylko nogi czy co tam innego wystaje.

W tym potrojnym proponowaniu pomogla mi zlosliwa GW ;)) urozmaica mi zycie, jak moze!!!
              Spiace chomiki???? Rigel, slyszales??, co Ty na to??? ;))
              • rigel Re: nowy dzien 12.09.01, 12:41

> Spiace chomiki???? Rigel, slyszales??, co Ty na to??? ;))

czy ja wygladam na gryzonia? ani mysle sie dzielic taka fajna przytulanka ;-))))
                • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 12:57
                  rigel napisał(a):

ani mysle sie dzielic taka fajna przytulanka ;-)))

czym????? przytulanka? :)
                  fajna jeszcze przezyje!!!

• Gość: rigel Re: nowy dzien IP: 213.77.14.* 12.09.01, 13:06

> fajna jeszcze przezyje!!!

wywaliło mnie!
                    a jak napisze, ze bardzo fajna i w ogole super, to Ci przejdzie? ;-)))))

• piotr_c Re: nowy dzien 12.09.01, 13:05
                  Niewątpliwie wy zaczeliście . Jeśli nie ma nikogo chętnego do pary to jutro
                  przyniosę do pracy swojego misia. Ma tyle lat co ja i nie jest juz tak
                  przytulankowy jak kiedys... A propos jak wam sie podobają wspominki na "różne
                  głupotki..." dla mnie bomba , zaraz sie tam dopiszę

co do wyglądu to się zobaczy, na spotkaniu :-E (szczerzę siekacze)
                  • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 13:25
                    WYWALA MNIE CIAGLE, NAWET NIE WIEM CZY TEN POST DOJDZIE!!!!
                    Rigel,
                    dobrze myslisz, pisz tak dalej, a bedziesz nie tylko ulubionym
                    pacjentem :) przytulasz sie?
                    Piotr_c,
                    jak widzisz, moj przytulanek sie nie zgodzil, ma wiecej do powiedzenia
                    bo jest wygadany i byl pierwszy ;)))
                    na inne watki nie zagladam, bo GW mnie nie wpuszcza!!!
                    tak, zobaczymy na spotkaniu i okaze sie ze ja mam brode a
                    Rigel nosi ponczochy ;))
                    • Gość: rigel Re: nowy dzien IP: 213.77.14.* 12.09.01, 13:34

> WYWALA MNIE CIAGLE,
                      mnie tyż

> tak, zobaczymy na spotkaniu i okaze sie ze ja mam brode a Rigel nosi
                      ponczochy ;))
                      jasne ten w pomaranczowych to bede ja ;-))))

• Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 13:42

> jasne ten w pomaranczowych to bede ja ;-))))

a nie bylo mniej jaskrawego koloru? wole facetow w zielonym albo
                        zoltym, ale pomaranczowy?!!! ;))

czy znowu zostalismy sami???? ;))
                        GW wywala nas od czasu do czasu ale forumowicze
                        to nas wywala na stale,
                        zobaczysz, kaza isc na forum romantica
                        albo jeszcze gorzej! ;)

• Gość: rigel Re: nowy dzien IP: 213.77.14.* 12.09.01, 14:00

> zobaczysz, kaza isc na forum romantica albo jeszcze gorzej! ;)

z Tobą wszedzie bedzie mi dobrze ;-))))
    • Gość: dfg Re: nowy dzien IP: 12.18.19.* 12.09.01, 13:51
      dfgsd
      • Gość: nanta Re: nowy dzien IP: 19.150.112.* 12.09.01, 13:57
        Gość portalu: dfg napisał(a):

> dfgsd

tak, to prawda, zgadzam sie,
        Twoje zdanie jest niezwykle budujace,
        a teraz sio stad, czekam na kogos ;)
        • Gość: rigel Re: nowy dzien IP: 213.77.14.* 12.09.01, 14:01

> a teraz sio stad, czekam na kogos ;)

na mnie, kochanie????
    • Gość: sdf <font color=black>Re: nowy dzien</font> IP: *.bydg.gazeta.pl 12.09.01, 14:01
      <b>dsfsdfsdf</b> ergterg eeger<i>rgaergergerg</i>
      • Gość: piotr_c <font color=black>Re: nowy dzien</font> IP: *.uk.ihost.com 12.09.01, 14:06
        wyglada na to że ktos się krztusi i go przekręca. Moze potrzebna Pani Doktor?
        • rigel <font color=black>Re: nowy dzien</font> 12.09.01, 14:07
          Gość portalu: piotr_c napisał(a):

> wyglada na to że ktos się krztusi i go przekręca. Moze potrzebna Pani Doktor?

a niech go skreca, mogl chociaz zapukac ;-))))
    • Gość: rigel Re: nowy dzien ... sie konczy IP: 213.77.14.* 12.09.01, 14:27
      wywala mnie co chwile i coraz trudniej dostac sie na forum dlatego:

Nanta, kochanie, baw sie dobrze. nie bedzie mnie do poniedzialku, ale zachowuj
      sie przyzwoicie. jak wroce to sprawdze! ;-)))
      duuuuze buziaki, pa

wszystkim innym: do widzenia
      • Gość: nanta Re: nowy dzien ... sie konczy IP: 19.150.112.* 12.09.01, 14:37

> Nanta, kochanie, baw sie dobrze. nie bedzie mnie do poniedzialku, ale zachowuj
        > sie przyzwoicie. jak wroce to sprawdze! ;-)))
        > duuuuze buziaki, pa

czekalam na Ciebie, nie da sie ukryc ;)
        tez baw sie dobrze, milego lykendu
        ja zawsze zachowuje sie przyzwoicie!!! ;))))))))))))))
        caluski dl Ciebie, pa
        • Gość: rigel Re: nowy dzien ... sie konczy IP: 213.77.14.* 12.09.01, 14:49
          wpuscilo mnie ... pewnie po raz ostatni

jeszcze raz caluski, pa
          • Gość: nanta Re: nowy dzien ... sie konczy IP: 19.150.112.* 12.09.01, 14:53
            no to ja to samo dla Ciebie ;))
            • Gość: enigma Re: nowy dzien ... sie konczy-Dla mnie jeszcze nie IP: 10.100.2.* / 64.210.248.* 13.09.01, 03:59
              Za kilka dni postaram sie ponownie was pobulwersowac.Teraz nie mam swojego
              notebooka ani nastroju,siec dalej jest niestabilna,w mieszkaniu znajomi z
              wyspy a oczy jak krolik z niewyspania,ogladania tv noca i pylow,ktore rozwialo
              po calej linii zatoki.Reszte macie na pewno w tv-ja nie znajduje takiego slowa
              aby to okreslic.
              • Gość: mreck Re: nowy dzien ... sie konczy-Dla mnie jeszcze nie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 13.09.01, 07:02
                Żyje. Jak wróci do formy to mu dołożymy ;)
                tylko,żeby nas nie pomylili z jednym osamą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka