Dodaj do ulubionych

hello hela

IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 10:39
co za miły cynizm z samego rana(mój mózg jeszcze śpi).Jak miło że przynajmniej
ty nie jesteś taka obrzydliwie słodka,a swoją drogą to pewnie i ciebie
opanowała niezrozumiała dla mnie moda panią B.Jones.Odezwij się jeszcze bo umrę
z nudów.pap
Obserwuj wątek
    • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 11:35
      hello, hello, helenko !
      Witaj Luno czy Lunu? Odmieniasz sie jak radio i okno ?
      Musze cie rozczarowac nie czytalam ww pozycji. Jestem wybredna /czyt; za
      glupia/ co do lektur. Po co mam czytac o jakiejs sfrustrowanej kretynce co nie
      moze zlapac faceta /podobno to o tym/. Uwielbiam tylko "mocną sensacje". w
      zyciu tez.
      • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 11:42
        jestem luna niestety ona ,dla mnie ok ale ty pewnie wolałabyś lunego.jestem po
        prostu pod toootalnym wrażeniem espani i stąd ta luna.musze trochę popracować
        ale niedługo wrócę.dozob.
        • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 11:46
          nie ma sprawy. we dwie zniszczymy kazdego onego. tyko nie stona, bo go lubie
          sama nie wiem dlaczego. ty wybieraj. tez popracuje.
          • Gość: Stone99 Re: hello hela IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 11:49
            Dzięki,naprawdę szanuję womenpower
          • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 11:52
            Witam,
            mialem okazje poobserwowac Was, a zwlaszcza Ciebie Helu, na kilku innych
            tematach. Co do totalnej demolki wsrod plci brzydkiej, to opamietajcie sie! Mam
            nadzieje, ze to tylko kokieteria. Zawsze mozecie sprobowac ze mna.
            • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 12:00
              Leo, coz za zaszczyt! podam z wrazenia! sledziles moje posty. nie jestem
              kokietka, tylko zarozumiala pcia piekna, ale juz sama nazwa "piekna" jest do
              tego podstawa.
              stone - a ty co polknoles karpia? moze napiszesz wiecej niz tyko 1 zdanie,
              wysil sie - lubienie zobowiązuje.
              odezwe sie wkrotce.
              • Gość: stone99 Re: hello hela IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 12:26
                Właściwie to ja powinienem się bać.Rozmowy z OBCYMI kobietami w sieci? Rara
                mnie obśmieje , inni mili forumowicze odsądzą od czci i wiary (mreck
                pochwali),szef wyleje z fuchy lubej,na diabła mi to.A mimo wszystko nie sposób
                zignorować e-awanse, jak ja lubię gdy mnie się lubi
                • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 13:01
                  wiesz co leo chyba jesteś bardzo niedoartościowanym człwieczkiem ale
                  pozdrawiam.stone myślę że wszyscy lubią jak się ich lubi,to chyba nic złego(a
                  tak w tajemnicy to ja też to cholernie lubię)pap
                • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.07.01, 13:48
                  Czuję sie wywołany. Stone dlaczego uważasz, że jestem inny niz wszyscy inni? To
                  mi schlebia, ale też izoluje. Czuję sie więc izolowany.
                  Powerwommen to się kiedyś mówiło herodbaba? Stone one tylko tak udają, a
                  serduszka miękkie mają. To sie nazywa podryw na fortecę, że niby taka nie do
                  zdobycia. Lubią Ciebie, bo ty na forum walisz tylko miłe gadki. hela ma
                  harakter. (twardo "harakter", nie "charakter"). Lubie hele.
              • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 12:27
                No prosze, uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Nie bardzo wiem, czy z tym
                zaszczytem to ironia, czy nie. Chcialbym powiedziec, ze wolalbym nie, ale
                obawiam sie, ze zaraz nastapilaby realizacja planu vel proces niszczenia
                "onego". Co do postow, to owszem, sledzilem. Chyba masz ta swiadomosc, ze nie
                sa one tajne. Natomiast wiara we wlasne JA jest iscie godna pozazdroszczenia.
                "Oto kobieta!".
    • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 12:15
      no proszę tylko chwilę mnie nie było a tu takie zamieszania ale ok.woman to ja
      jestem ale nie wiem czy power.pozdrow. dla stone'a.jeszcze tu wrócęęęę(to miała
      być grożba)pa
      • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 12:47
        Stonku kochany ! doceniam ogrom twego poswiecenia. nie rozumiem tylko /czasem
        mi sie to zdarza - zwlaszcza za granica, ale w kraju tez/ dlaczego rara cie
        obsmieje i dlaczego ci na nim tak zalezy? robie sie zazdrosna.
        Ale potrafie byc mila co ??? faceci lubia zazdrosnice, nie?
        Leo ty jestes mocno podejrzany i prowokator, ale ciebie tez zaczynam "lubiec"
        No a teraz biore sie za uszlachetnianie sie czyli prace, bo podobno
        uszlachetnia.
        Nie szlejcie podczas mojej absencji - nie mylic z abstynencja
        • Gość: stone99 Re: hello hela IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 12:57
          Miła Helu skoro pytasz,to powiem.Zależy mi na opinii rary,bo On wie
          jakpostępować z kobietami(przynajmniej teoretycznie),wie jak stosować viagrę,no
          i ma styl.Tyle.A tak naprawdę jestem na forum od paru dni dopiero i podobami się
          klimat ogólny.
          • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 13:14
            Blagam tylko nie to!
            To byl eksperyment. Powiedz facetowi ze go lubisz, aj uz robi sie miekki jak
            plastelina. Stone przestan kadzic i nie rob z siebie porzadniaka. rara to
            cieniak.nienawidze poukladanych gadek.Luna odezwij sie przynajmniej ty masz
            charakter - przeciez jestesmy wspolniczkami
            • stone99 Re: hello hela 18.07.01, 13:25
              Helu martwi mnie powierzchowność Twych sądów,ale za to temperament!
            • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 13:26
              jestem,jestem.no to co idziemy na wojnę przeciwko lepkim,ugładzonym i
              niedowartoścziowanym kolesiom.cholera chyba się uzależniam od gadek w
              necie,trzeba sobie chyba uzbierać w końcu trochę pieniążków na
              kompiuterek.ZARAZ WRACAM.pa
          • Gość: goga Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 13:19
            Nie wiem, czy to letnia pora, czy co... Znalazłam Was 3 dni temu i nie mogę się
            oderwać. Jesteście świetni, tak trzymać. Pozdrawiam wszystkich, trzymam kciuki
            za Rarę i Anię :-))
            Specjalnie dla Stone'a taki kawałek:

Weź mnie - namiętnie mruczy żona.
            - Oszalałaś? Przecież ja nigdzie nie wychodzę!
            • stone99 Re: hello hela 18.07.01, 20:17
              zacny kawał , dzięki ,trzymaj się ciepło
        • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 13:22
          Doprawdy, okreslenie "prowokator" w Twoich slowach, kobiety badz co badz
          silnej, nie moze byc odebrane przeze mnie inaczej, jak tylko komplement.
          Nie moge sie doczekac, kiedy ponownie sie odezwiesz. Z drugiej strony jednak
          nie chcialbym zaklocac Twej coraz bardziej goracej konwersacji ze Stonem, wiec
          tymczasem rowniez zajme sie praca. Nie mniej jednak bardzo jestem ciekaw, co
          masz na mysli mowiac o mnie "podejrzany". O co? Czyzby o zaklocanie paktu
          powerwomen? Daj spokoj, przeciez jestescie z Luna kobietami o mocnych
          charakterach, wiec nie powinniscie sie obawiac takiego "niedowartosciowanego
          czlowieczka", prawda Luna? Prosze, Luna mnie od razu rozgryzla, zapomniala
          tylko dodac, ze mam mnostwo kompleksow i cala inna rzesze lekow...
          • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 13:46
            gogo - to nie jest fan klub rary i ani. Zresztą tylko patrzec jak im sie znudzi
            pisanie tylko we dwoje.ile mozna...
            leo - coz za delikatnosc "nie chce przeszkadzac..." znamy te gadki chcesz,
            chcesz a my wszyscy tez chcemy. bez ciebie byloby juz nie to samo.
            jak wy to robicie, ze nie wywala was z pracy przez to ciagle siedzenie w necie.
            spadam "do roboty mloty, niebieskie ptaki - do paki"...
            • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 14:27
              Hela,
              oczywiscie, ze chce, chce. Ale wlasnie aby nie wywalili z pracy, to czasem
              trzeba zrobic przerwe na mala improwizacje przed szefem.
              Wyglada na to, ze Luna rzeczywiscie obawia sie lepkich, ugladzonych itd...

Luna,
              miala byc wojna, juz myslalem, ze sie rozkrecisz, a Ty wypadlas z obranego
              toru? Wiem, ze utrzymanie wizerunku twardzielki rodem z Matrixa meczy, ale zeby
              az tak? Nie badz jak mloda brzoza na wiosne i popraw sie. Ta Twoja trafna ocena
              mojej osoby to naprawde za malo, aby mnie zniechecic...
              • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 14:35
                leo,ty niestety błędnie oceniłeś moją skromną osobę,tak naprawdę jestem kurą
                domową,matką trójki dzieci i żoną swego męża i z braku laku wyżywam się w
                necie.pozprowienia z wygwizdowa
                • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 15:07
                  Luna, nie zalamuj mnie, ze jestes az tak zgorzkniala, bo i tak w to nie
                  uwierze. Prosze, nie zachowuj sie jak samotna znudzona trzydziestolatka. Znam
                  wiele takich i wiem, ze stac je naprawde na wiecej. Badz silna, a bede Cie
                  podziwial. Nie zaprzeczaj wizerunkowi stworzonemu przez siebie pare godzin
                  temu. Nie chcialbym, abym wyszedl na mieczaka, by znowy nie sciagnac na siebie
                  kolejnej Twej trafnej oceny, ale jesli masz duza wyobraznie (w tym przypadku
                  naprawde ogromna), to wyobraz sobie, ze to jest kwiatek dla Ciebie -> ç

poza tym gospodyni, matka trojga dzieci naprawde nie znalazlaby czasu na
                  wysiadywanie przed komputerem.
                  pozdrawiam
    • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 13:51
      hela nie śpij,odezwij się,a propos stone dyskretnie podał swój adres e-mail w
      ostatnim wejściu(ciekawe po co)
      • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.07.01, 14:15
        Podał, ale nie odpowiada na e-maile. Facet wyrasta na OSOBOWOŚĆ Forum.
        • Gość: stone99 Re: hello hela IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 18:09
          przypisujecie królkowi lisie cechy często jeżdżę zalogowany, a do skrzynki nie
          miałem czasu zajrzeć.poprawie sie-miły stonek
      • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 14:16
        "Ja se ne spie, ja se żigam.."
        Luna ty to jesteś spostrzegawcza! Ja przegapilam. Moze napiszemy mu mily liscik
        do zony ? Nie teraz tylko jak wroci. Stone - boj sie!
        Zartuje oczywiscie. Stone dales plame. Myslisz ze jestesmy takie pierwsze
        lepsze i polecimy na majla? Nie z nami takie numery BRUNER! Nie mamy na imie
        "Anie"
        • Gość: goga Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 14:21
          hela, Ty przecież nie lecisz na mejle stone'a nie dlatego, że jesteś hela, a
          nie ania, tylko dlatego, że on żonaty, a Ty przecież z takimi wolisz nie
          zaczynać... I dobrze zresztą
        • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 14:27
          a może to jest ania a ziołowego wzgóóórza,ale tak szczerze to mam dość tego
          romansu,kolejna kinowa szmira,nie wierzę w miłość w sieci(pytanie czy wogule w
          nią wierzę?)
          • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 14:36
            gogo - jestes w bledzie. juz mi przestala przeszkadzac jego zona, bo napisal,ze
            to nie jest zarazliwe. Kocham sie w nim szalenie! dzisiaj. jutro mi przejdzie.
            a teraz bede cwiczyc "harrakterr" i nie zajrzę juz do forum. zabieram sie do
            pracy. zegnam
            • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 18.07.01, 14:41
              ja też już sobie idę,pa,pa wszystkim tobie teżleo,do jutra hela(napisz slllodki
              liścik do żony ston'a)PAAA
              • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 18.07.01, 15:27
                No tak, i wszystkich wywialo. Podsumujmy wiec:
                dwie zaciete super-twardzielki postanawiaja zniszczyc gatunek meski.
                Przyglada sie temu pare postronnych osob, z ktorych co jakis czas ktos wtraca
                pare slow. Nie da sie ukryc, ze glowne postacie to Hela, Luna i Stone, ktory
                odgrywa tu znaczaca role. Po pewnym czasie (niedlugim nawet) daje sie odczuc
                niemaly wplyw Stona na nasze bohaterki. Pojawia sie tez niejaki mreck, ktory
                niewiele mowi, jednak od razu widac, ze jest postacia tyle wazna, co tajemnicza.
                Przez krotka chwile pojawia sie watek "Rara i Ania", jednak skutecznie zostaje
                odeslany w diably, bo przeciez to zupelnie inny odcinek. W miedzyczasie pojawia
                sie pare innych osob, ktore stanowia dobry material na krotkotrwale skoki w bok
                od glownego watku. Niemala spostrzegawczoscia wykazala sie Luna, chodz z
                psychologia juz gorzej. Mniej wiecej w polowie odcinka zostaje zachwiana
                pozycja Stona jako twardziela, kiedy popelnia niebanalny blad i zaczyna slodzic
                naszym powerwomen, nie na dlugo jednak i po krotkiej chwili wszystko wraca do
                porzadku. Stosunki pomiedzy bojowniczkami wciaz sie zaciesniaja. Jakie beda
                tego konsekwencje dla rzeszy biednych malych facecikow? Dowiemy sie jutro...
                • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 08:03
                  to niestety znów ja tzw.power-cower-woman.muszę ci wyznać leo że twój tekst
                  baaaardzo mnie rozbawił,myślałeś może o karierze komika?może faktycznie
                  psycholog ze mnie żaden ale ja przynajmniej lubie ludzi(siebie czasami też)
                  odezwijcie się bohaterzy dnia wczorajszego!!!!!
                  • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 08:27
                    Miałyście wszystkich niszczyć, a zaczełyście wielbić jednego. Pościągajcie
                    wirtualne staniki i pomachajcie swojemu plejbojowi. Dwuosobowy fankub S. może
                    zwiędnąć w zalążku jak idol będzie się zachowywał jak dobrze wychowana
                    panienka. Tu się zapłoni, tu dygnie. Stone warknij czasami, bo Ci te Baby z
                    butami do sieciowego wyra sie pchają.
                    • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 08:38
                      wiesz co mreck myślałam że przynajmniej ty czasami myślisz o czymś innym niż
                      walka między menos a womanos.mi absolutnie stone zwisa .mam faceta i wcale nie
                      mam zamiaru udawać amazonki(a propos,szukałam cię ale się chyba pomyliłam)baw
                      się dobrze
                      • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 08:59
                        Luna, usciślij kogo szukałaś? mnie, amazonki, "a proposa"? Jak mnie to jestem :-
                        ))). O walce między pciowej myśle tylko czasami. Za to toczę ją od początku
                        życia ze zmiennym szczęściem. Bardzo podobają mi się chwilowe sojusze;-)
                        Żeby kogoś zainteresować to trzeba troszeczkę sprowokować. Luna ty przecież też
                        nigdzie nie napisałaś "MR Mrec szukam pana" tylko odrazu przywalasz. Nie jestem
                        szowinistą. A jak bardzo i w którą stronę się pomyliłaś to się może jeszcze
                        okaże.
                        Z wyrazami,
                        mreck.
                        Jestem
                        • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 09:08
                          aż tak strasznie cię nie szukałam po prostu pomyślałam że miło by było zamienić
                          z tobą parę słów.hela uważaj na kalorie :-)
                      • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 09:00
                        Hello ! Ludzie nie zaczynajcie dnia od klotni. Ja dzisiaj nastawiona jestem
                        pokojowo do calego swiata. Co prawda tytul na pierwszej stronie "Gazety" troche
                        mnie wkurzyl, ale reszta jest ok. Mrecku wel Mrowko juz tak nie prowokuj. Dawno
                        cie zuwazylysmy. Twoje komentarze robily sie coraz ciekawsze i zjadliwsze.
                        zbastuj. Po sniadaniu sie odezwe. Pa
                        • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 09:21
                          serwus hela. Jaka tam kłótnia. mrówka??? nie rozumiem. jak dotychczas jestem
                          pojedyńczy i nie dyskutuje sam ze soba na forum.
                          "Zauważyłyście mnie" czy to znaczy ze gracie z luną znaczonymi kartami i
                          podajecie je sobie pod stołem? Znacie się poza forum? w życiu czy w sieci?
                          Czy "bastuj" było życzliwe?

• Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 09:26
                          nie śpijcie odezwijcie się,trzeba mnie ratować, mam dziś słabiutki humorek bo
                          ooookropnie tęsknię za moją kochaną espanią.już calutki rok mnie tam nie ma i
                          zanosi się na to że jeszcze długo mnie tam nie będzie,ale ja chce tam być i żyć
                          i wogule.mreck odbraziłeś się już?
                          • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 09:37
                            witajcie,
                            luna, dlaczego sadzisz, ze nie lubie ludzi? wrecz przeciwnie i dlatego tu
                            jestem. Co do wczorajszego zakonczenia, to mialo byc zabawne i tylko tyle.
                            nie oceniam ludzi po paru slowach, zreszta wczoraj juz zakopalem topor
                            (wlasciwie to malutki toporek) wojenny i mam ochote po prostu z Wami pogadac.
                            A wczoraj wyslalem Ci roslinke nie dlatego, ze Cie nie lubie, wrecz przeciwnie,
                            mysle, ze jestes bardzo interesujaca persona.
                            pozdro
                          • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 09:39
                            Czasami też pracuję. Ja pracuję, a tu czas sie marnuje. sorki parę chwil mnie
                            nie bedzie.
                            • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 09:46
                              witam pana panie lew z tą symatyczną personą to troszkę przesadziłeś ale miło
                              mi.ja dziś rezygnuję z wizerunku poerwoman.dzisiaj tęęęęęęsknię sobie za tym co
                              było.papap
                              • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 09:58
                                ciesze sie, ze masz troszke lepszy nastroj.
                                A co bylo? Bardzo jestem ciekaw. Ja czasem tez lubie sobie popatrzec wstecz.
                                Nie pisalem, ze jestes sympatyczna persona (bo akurat wczoraj nie dalas mi
                                szans na takie spostrzezenia), tylko interesujaca. Ale mysle, ze rownie dobrze
                                mozesz byc dziewczyna OK.
                                • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 10:11
                                  co było? było duuużo.tak konkretnie to mam lekko spaczony nastrój bo praca i
                                  żadnych szans na urlopik.a bardzo bym chciała wrócić i najchętniej zostać w
                                  espani.pocieszam się jednak bo wyczytałam w swoim horoskopie że zawszę dopnę
                                  swego nawet gdyby to miało trwać kilkanaście lat.pocieszające nie?
                                  • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 10:17
                                    Wobec tego mozesz byc spokojna. KOniec koncem dotrzesz do celu. A samo dazenie
                                    do niego przeciez moze byc rownie ciekawe. A ile sie moze wydarzyc w
                                    miedzyczasie? Nigdy nie bylem w Twoim ulubionym zakatku Europy, choc juz wiele
                                    razy sobie to obiecywalem. Co powoduje, ze tak bardzo czujesz sie do espani
                                    przywiazana?
                                  • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 10:20
                                    O jak milo. Dzisiaj wszyscy zlagodnieli. No coz nie tylko kobiety sa zmienne.
                                    Mrecku - mrowka nazwalam cie w myslach, bo tak mi sie pokojarzylo.
                                    Leo czesc ! Coś ty napisal do Stona w majlu ????????
                                    Stone chyba wystraszyl sie na dobre, a moze jest w delegacji, albo siadla im
                                    siec. Ach, z Luna porozumiewam sie, ale nie pod stolem tylko telepatycznie -
                                    jak to we wszechswiecie bywa. Musze teraz wyjsc na godzine. nie szlejcie za
                                    bardzo.
                                    Umawiamy sie ze nie poprawiamy bledow ortograficznych
                                    • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 10:27
                                      co z tą helą oojawia się i znika może zmienimy jej ksywkę na fatamorgana,co do
                                      espani to łóczy mnie z nią pare ton potu które tam zostawiłam zapieprzając jak
                                      dziki osioł na pięęęknych winnicach,a także paru ciekawych ludzi i po prostu
                                      ślepa miłość
                                    • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 10:51
                                      witaj hela, wreszcie sie odezwalas. Niby co mialem napisac do stona???
                                      Widze, ze dla Ciebie w dalszym ciagu jestem chyba mocno "podejrzany", co?
                                      To zabawne. Generalnie nie jestem wredny (moze czasem zlosliwy, ale to przeciez
                                      takie przyjemne) i jezeli cos mialbym do niego napisac, to moze tyle, ze mi tez
                                      podobaja sie jego teksty, ale tylko niektore. Jak sie dzis czujesz? Tez
                                      lagodnie nastawiona, czy raczej nie?
                                      • Gość: Jolka Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:01
                                        To ja hela.Dzisiaj czuję się jak "Jolka, Jolka.. pamietasz..." i w związku z
                                        tym zmieniam ksywke. Za oknem słońce "w oczach mam nieba dwa..." ale nie tak do
                                        konca. Wiesz Leo jestes caly czas podejrzany, ale sympatycznie. Wkrotce cie
                                        rozgryze. Luna - nie intryguj za plecami!
                                        • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:28
                                          Hela, czy tez Jolka, zycze powodzenia. A wlasciwie to powiedz, dlaczego
                                          wszystkie dziewczyny maja manie "rozgryzania" kazdego nowo napotkanego faceta?
                                          Jesli masz w domu kota, to bedzie Ci latwiej. Koty mi imponuja swoja
                                          niezaleznoscia. Widze, ze dzis wszystkim sie zebralo na rozpamietywanie dawnych
                                          czasow...

• Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 11:19
      halo Hela, jolka, fatamorgana, do stonea to ja pisałem. mailla. Po jednej
      dyskusji na forum wykręconym przez miki co obiecywała zdjąć stanik.
      przedwczoraj.
      no hela czy to ty czy nie ty, (czy to mąż czy nie mąż)
      czyzby hela straciła przyjaciela?
      Jak chcesz być Jolką to może lepiej. Hela to się kojarzy trochę z wiedźmą od
      Wolanda.
      Telepatycznie to sympatycznie. powiadasz
      Luna: intryguj za plecami. :-)
      • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 11:29
        moi drodzy co wy z tym intrygowaniem,ja to ja i robię to co robię.mreck mam
        propozycję skoro hela zmieniła ksywkę to może i ty byś zmienił np na mruk
        • curt Re: hello hela 19.07.01, 11:35
          gorszaca niesprawiedliwosc, mreck to jeden z najciekawszych forumowiczow
          • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 11:42
            curt napisał(a):

> gorszaca niesprawiedliwosc, mreck to jeden z najciekawszych forumowiczow

Łykam to! :-))))))) ! Jeszcze!

• Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 11:39
          dowcipne. hehe. metoda najprostrzych skojarzeń. chyba już raczej na mruck. albo
          mrock. mruwka odpada. Nazbyt kojarzy sie z praca. Poza tym mrówka przy lwie?
          I to odarty z tej odrobiny tajemniczości.
          M R E C K to skrót: łatwy do rozszyfrowania. Zapraszam.
          uwaga ;-) gryzę: luna(tyczka).
        • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:47
          Hej Luna, co do winnic, to rozumiem, co masz na mysli. Ja swego czasu wylewalem
          litry potu a czasem nawet lez w Niemczech przy szparagach. To ciekawe, ze w
          sumie praca tam byla naprawde zabojcza, poza tym w hotelu, gdzie mieszkalem,
          nie bylo cieplej wody, a jednak wspominam ten czas z ogromnym sentymentem. Moze
          dlatego, ze docenilem tam prace i wzajemna wspolprace ludzi.
      • Gość: Jolka Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:33
        Tak sobie pomyslalam, ze faceci wola mile imiona. jolka dobrze sie kojarzy.
        Wpadlam w letni nastroj, ale jak znam siebie - to na chwile - zaraz wracam.
        Zaczeliscie o podrozach i sie rozmarzylam. Przegladam letnie propozycje /kazda
        pozycja to propozycja/.
        • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:49
          MaRECzKu ! Mr.E.C.Ktoś
          Pekasz pewnie z dumy. Nareszcie cie docenili. Uwazaj bo wbijemy szpileczke.
          • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 12:08
            Pssssss prrrp.
            Miły, Romantyczny, Elokwentny Cokolwiek Kochliwy.

HELA
            Hedonistyczna, Egoistyczna Lub Autoironiczna
        • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:57
          Jolka, co do imion, to mysle, ze kazde imie jest inaczej odbierane przez
          roznych facetow, co wynika pewnie z wczesniejszych doswiadczen z dziewczynami o
          tych imionach. Znalazlas cos ciekawego?
          • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 12:03
            leo jeżeli twoja teotia jest prawdziwa to ja od teraz jestem hermenegilda,mreck
            póki mam ząbki to gryzę
            • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:19
              Luna, przekory to Ci nie brakuje. Ale zawsze to lepsze niz Slicznuda - a tak
              kiedys pewna mloda para chciala dac na imie corce, ale urzad stanu cywilnego,
              czy moze inny, nie wyrazil zgody.
              A zabki masz silne i ostre, jak sadze. Przydadza Ci sie, jesli bedziecie
              zmierzac z mreckiem w obranym kierunku.
          • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:06
            Propozycje sa ponetne. Najtanszy jest egipt, tunezja, ale tam juz bylam. marzy
            mi sie malezja. Bali lub Borneo to ladnie brzmi w uszach. Znajomi wlasnie
            wrocili z borneo - 1700 DM za 15 dni. Jedziemy??
            • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 12:15
              Od sztuki czy od pary?
              Hela:
              1 świat zwiedziła,
              2 Uboga, - musi dorabiać u mniemca,
              3 Dostep do internetu, i nie boi się, ze szef ja wyrzuci...
              4 szuka faceta...
              Studentka! Jadę niech mnie to kosztuje.
              • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:20
                Od sztuki. Juz nie jestem studentką .... jaka szkoda !!! Cz pomimo to ... ten
                tego.. no.. ???
                • mreck Re: hello hela 19.07.01, 12:49
                  tego no. a nawet pomimo.
            • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 12:16
              sorry ale mnie nie stać,ostatnio było malowanie(pomalowaliśmy wszystko łącznie
              z psem)a poza tym niedawno zaczęłam pracować i nikt mi teraz nie da urlopu,więc
              moje podróże pozostają na razie w sferze marzeń
              • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:23
                Luna zacznij oszczędzać,a może wszyscy zagramy w totka ? Kazdy poda 1-2 numery.
                Ja stawiam na 4 i 13./urodzilam sie 13 w piatek - moze wygramy/.
                • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 12:27
                  dobra zagramy pod warunkiem że przestaniecie się romansić,ja stawiam na 15 i 21
                  • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:33
                    no to ja proponuje 27 i 39.
                  • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:35
                    Luna no cos ty! Ja i romanse ! Przeciez znowu jestem hela. Ta glupia Jolka
                    sobie poszla.
                    • mreck Re: hello hela 19.07.01, 12:38
                      tego no. można powiedzieć nawet nareszcie.
                    • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 12:40
                      to dobrze bo już zaczynałam wątpić w twoje pH.to co kiedy gramy i w co,może w
                      dużego,obiecuję że jak wygram to pojadę naprawdę daleeeeeko ale z wami
                  • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 12:38
                    17 i 27 ale leo juz wybrał. więc 11.
                    systemem na osiem skresleń to nie wiele kosztuje.
                    • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 12:56
                      I co, kazdy wysyla sobie ??? Gy ja wygram to automatycznie chcac niechcac
                      dziele sie z wami i wszyscy o tym wiemy. Gorzej gdy nas szpieguja i w tej
                      chwili juz 10 - 20 osob wysyla nasze typy. Przypadnie nam po 3,50.
                      • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 13:04
                        kto mówi że każdy sobie ja się podzielę ale znając moje cholerne szczęście to
                        nie będę miała czym(aha tylko bez dwuznaczności proszę)
                        • Gość: hela Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 13:19
                          Luna jak kazde z nas wysle to czy chcesz czy nie i tak wygrana sie dzieli.
                          Teraz spadam, bo jestescie jak narkotyk, a ja mam kupe zaleglosci. Zajrze w net
                          w domu o ile nie wybede. Papapa /cala rolka/wszystkim.
                          • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 13:38
                            a czy ktos wie, jaka jest przewidziana pula nagrod na najblizsze losowanie?
                            • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 13:42
                              a rozmawiamy o dużym czy o multi
                          • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 13:41
                            a czy ktos wie, jaka jest przewidziana pula nagrod na najblizsze losowanie?
                        • Gość: stone99 Re: hello hela IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 13:42
                          Witam wszystkich,wczorajszy dzień miłości(jednodniowej-Hela) i sławy(takoż,choć
                          nie Hela)był czarnym dniem dla wolności osobistej i zamiast łapczywie
                          uczestniczyć w forum pracowałem.Jako nie japiszon pojawiam się w sieci rzadziej
                          niż bym chciał ,stąd też adres dla tych którzy chcą z niego skorzystać(jeszcze
                          raz dzięki mreck).
                          Streszczenie odcinka bomba jeszcze łzy ocieram, w totka nie wchodzę to lipa
                          Miłej dyskusji i "cierpliwości , diament też był kiedyś węglem"
    • Gość: luna Re: hello hela IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 14:41
      widzę że już wszyscy dali sobie spokój,więc i ja mówię do widzenia i idę sobie
      precz,wracam jutro ze smutną(może)nowiną.papapap
      • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:48
        daj spokoj, luna, zostan choc Ty. Przez chwilke zerknalem na inny watek, ale
        widze, ze rowniez tamze obecny mreck bardzo sie stresuje z mojego powodu, wiec
        szybko wrocilem. A jak tam Twoja trojka dzieci? (just kidding ;-)
        • Gość: mreck Re: hello hela IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 19.07.01, 15:09
          daj spokój leo. Wpadam i spadam. Baw się dobrze z luną i jej pomalowanym psem.
          O trójce dzieci to skąd wiesz? Hela też sie gdzieniegdzie udziela. do jutra do
          7,00. Bywaj!
          • Gość: Leo Re: hello hela IP: *.*.*.* 19.07.01, 16:43
            No i przyszedl czas na podsumowanie:
            w dzisiejszy odcinek wszyscy wpadli z temperamentem winniczka oszolomionego
            latem i tak jakos az niebezpiecznie przyjaznie nastawieni do siebie. Dalo sie
            odczuc znaczne ocieplenie stosunkow, zwlaszcza pomiedzy psychologiem a
            komikiem. Azali to tylko pozory? Cala sytuacje probowal ratowac mreck, ktory
            najwyrazniej zastapil dzis stona. W szerokim usmiechu skierowanym do luny
            pokazal swe zabki, na co ona zademonstrowala mu swoje. Niepocieszeni jednak Ci,
            ktorzy juz zacierali rece na pojawiajace sie przyjemne napiecie, cala wymiana
            usmiechow miala bowiem nad wyraz delikatny charakter i obylo sie bez rozlewu
            krwi. I to dobrze chyba, bo przy ciaglym wlepianiu oczu w monitor kolor
            intensywnej czerwieni jest wysoce niepozadany, tudziez meczacy. W miedzyczasie
            przybyla hela, ktora wyraziwszy kilka poboznych zyczen co do charakteru
            dzisiejszego odcinka, kierowana pobudkami cielesnymi urwala sie na sniadanko.
            Luna i leo nieswiadomie i wyjatkowo spokojnie narzucili ton dalszej akcji no i
            zaczely sie plany roznych wyjazdow. Wyrazane mysli o podrozach i pieniadzach
            spowodowaly, iz cala spolecznosc watka zdecydowala sie przerzucic na hazard w
            celu szybkiego nabycia gotowki na wojaze. Na krotko pojawila sie moda na
            deszyfrowanie wszelkich skrotow, a nawet nie-skrotow. Mreck wykazal sie
            dedukcja godna Newmana, co najwyrazniej zaimponowalo heli-jolce-heli, ktora z
            braku stona skierowala w jego strone swe uczucia. Mreck nie ukrywal, ze mu sie
            to podoba. Przez kilka nastepnych chwil trwala zabawa w numerki, ktora
            brutalnie przerwal stone nazywajac cala sprawe jakims drzewem. Na koniec leo
            dopuscil sie proby sprowokowania mrecka, ktory jednak nie dal sie. Dalo sie
            jednak slyszec nutke znudzenia, jako, ze wszyscy po kolei i konsekwentnie
            zajeli sie bardziej przyziemnymi sprawami, niz integrowanie sie w sieci. I to
            tyle. Konwersacja umarla smiercia naturalna. Czy ozyje jutro? Cierpliwosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka