emusia 05.09.02, 21:46 pisze o szpem bo chyba wszysy spia. czy kos nie spi? jesli ak o chenie z nim pogadam. albo u albo na gg zeby nikogo nie budzic. moj nr. gg o 3483806 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalgar Re: wszyscy spia IP: *.oho.com.pl / 192.168.200.* 05.09.02, 21:51 ja nie śpię !!!! ale forum mi odpowiada bardziej. możemy pogadać. tylko o czym. wymyśl coś. mnie dziś i wczoraj tak dobiło ze kreatywność nie jest u mnie na topie. ale w weekend sie wyśpię i zaś wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: wszyscy spia 05.09.02, 22:08 Ja też jestem, ale oglądam teraz film, potem dam Wam numer gg. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: wszyscy spia 06.09.02, 09:14 Jakby ktos sie nudzil w nocy, zapraszam na 2288800 Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: wszyscy spia 06.09.02, 09:33 Mam nawet pioseneczkę na tę okazję: Dżem - Wokół mnie sami lunatycy Sen to zło, nie ma złudzeń Sen ogarnął wszystkich ludzi Czarno wokół, miasto śpi Nikt nie może się obudzić Kot na dachu, szczur w kanale Księżyc kusi mundurki białe Zielonego świata brak Ref: Lunatycy otaczają mnie ! }x3 Bloki czarne cień rzucają A z otwartych, ślepych okien jak łzy białe Lunatycy uciekają Lunatycy uciekają Zakochani w sobie Wokół same lustra otaczają ich Nie widzą nic nie, nie słyszą nic, nic nie czują Ref: Lunatycy otaczają mnie ! }x3 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: wszyscy spia 06.09.02, 11:22 Ignatz, a masz może tekst Dzemu o Dziubdziubie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: wszyscy spia 06.09.02, 11:32 Czy kto widział Dziubdziuba jak wygląda Dziubdziub Czy to lata czu fruwa Czy ma dzioba czy dziób Odpowiedz Link Zgłoś