istota 01.10.02, 08:36 wszyscy jeszcze śpią, więc świetnie się składa akurat zdążę zaparzyć kawę i herbatę, coby była świeża i gorąca jak przyjdziecie :)) dzisiaj o poranku w ramach specjalnej promocji bułeczki drożdżowe - cieplutkie i pachnące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westin Re: kawa o poranku 01.10.02, 08:41 Dzień dobry:))) Poproszę o kawę drożdzową w promocji na rozbudzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: kawa o poranku 01.10.02, 08:41 dużą kawę proszę.... nie wyspałem się, bo oglądałem naszą wiktorię nad makaroniarzami.... ale im utarli nosa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: kawa o poranku 01.10.02, 08:46 proszę bardzo - kawa dla szanownych kolegów Westin czy kawa drożdżowa to może drożdżówka rozpuszczona w kawie? inaczej mówiąc drożdżówka "pire"? Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: kawa o poranku 01.10.02, 08:50 nie, chyba jednak wolę drożdżówkę saute;) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: kawa o poranku 01.10.02, 08:58 kamień spadł mi z serca, bo jakoś nie widziałam siebie jako wykonawczyni takiego bezczeszczzenia kawy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kawa o poranku 01.10.02, 09:03 To ja tez poprosze jakas czarnulke. Bajde£ej, jakis straszny kamul zagradza wejscie do baru. Ktos upuscil ? Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: kawa o poranku 01.10.02, 09:28 baloo1 napisał: > To ja tez poprosze jakas czarnulke. > Bajde£ej, jakis straszny kamul zagradza wejscie do baru. Ktos upuscil ? no tak, biednemu zawsze kamul przed wejściem do baru - samo życie o małą czarną Ci chodziło jak się do myślam, o taką którą jestem Ci w stanie zaserwować? jeśli tak bardzo proszę (duża czarna ew. może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw1 Re: kawa o poranku IP: 193.0.95.* 01.10.02, 09:16 i ja poproszę kawę na rozbudzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: kawa o poranku 01.10.02, 09:36 ja klade sie pod expresem z rozwartym otworem na kawe i chyba dla reszty nic juz nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: kawa o poranku 01.10.02, 09:43 iw!!!!!!!!! żyjesz?? gdzie byłaś jak Cię nie było?? miło Cię znów widzieć proszę bardzo kawusia dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: kawa o poranku 01.10.02, 11:47 Poranek to już moze przesadnie nie jest, ale poprosze o jakąś kawusię. Pozbyłam się szefa, wredne babsko wysłałam na drzewo, czas na trochę spokoju, więc: dzień dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś