Gość: Eliot IP: *.univ.gda.pl 28.09.01, 08:57 W zwiazku z demokratycznym werdyktem wyborczym ,ktory sprawil, ze w parlamencie pojawila sie tak wdzieczna i barwna postac proponuje festiwal zartow o nim. Moga byc oczywiscie przerobki. Zachecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikmik Re: Kawał o Lepperze IP: *.telenergo.pl 28.09.01, 11:34 może nie kawał tylko z zycia wzięte Obrjrzałem wczoraj migawkę w wiadomościach TVP1 z goszczenia Leppera u Kwaśniewskiego. Lepper powiedział: "Jestem poważnym politykiem a nie jakimś...chłopakiem" Po tej wypowiedzi nastąpił komentarz "iadomości" w rodzaju: "Pan Lepper długo jeszcze będzie musiał przekonywac nas o swoich poprawnych manierach " i kamera skierowała się na .... no wiecie na co ??? na buty Leppera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Kawał o Lepperze IP: 157.25.200.* 28.09.01, 11:36 Uśmiechnij się! Jutro będzie LEPPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Brawo!! :-)) IP: 195.94.212.* 28.09.01, 11:41 Powyższy dla mnie to numer jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Kawał o Lepperze IP: 195.205.13.* 28.09.01, 11:42 > Pani mówi do Jasia: -Jasiu do tablicy! -Spierdalaj! -Co powiedziales???? -Spierdalaj!! -Do dyrektora!! -Nie pójde do niego bo mu smierdza nogi. -Ach ty gówniarzu!!!! Wziela go za fraki i prowadzi do gabinetu dyrektora -Panie dyrektorze ten gówniarz mówi do mnie zebym spierdalala a o panu ze smierdza panu nogi! -Ach ty szczeniaku!!-dyrektor wkurzony- Dawaj numer do ojca!! -Nie dam -Dawaj Wreszcie udalo sie dyrektorowi wyszarpac numer do ojca i dzwonia,,,,odzywa sie automatyczna sekretarka: "Tu gabinet pana ministra Leppera. Prosimy zostawic wiadomosc"... Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora , on na nia, wreszcie nauczycielka pyta: -No i co robimy panie dyrektorze? -Ja ide umyc nogi a pani niech spierdala... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Kawał o Lepperze 28.09.01, 17:56 Kiedy w Polsce nastapi cud gospodarczy? Kiedy Lepper opanuje arkusz kalkulacyjny w komputerze. Moze niezbyt smieszny... ale za to sam wymyslilem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Kawał o Lepperze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 20:20 wymyslanie kawalow o obroncy narodu panu przyszlym prezydencie jest nie na miejscu, to wstyd pan L wystarczy za wszystkie kawaly, nie ma takiego ktory bylby smieszniejszy od niego prowadz wodzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmk Re: Kawał o Lepperze IP: *.inetia.pl 29.09.01, 14:02 Gość portalu: Ted® napisał(a): > wymyslanie kawalow o obroncy narodu panu przyszlym prezydencie > jest nie na miejscu, to wstyd > pan L wystarczy za wszystkie kawaly, nie ma takiego ktory bylby > smieszniejszy od niego > > prowadz wodzu sam fakt że Lepper jest w sejmie, jest już sam w sobie najlepszym kawałem. Wybawco!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik_rowerowy Re: Kawał o Lepperze 29.09.01, 15:35 LEPPIEJ Z LEPPEREM!! MILLEJ Z MILLEREM!!! Odpowiedz Link Zgłoś