norma_jean 11.10.02, 17:08 I żegnam się do środy. Łykendzik spędzę w jakiejś wiosze (Paryż czy jakoś tam) obżerając sie tutti frutti di mare :))) Hurrra!!! Buziaki i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:09 Odmachuję chusteczką, drugą ukradkiem ocierając łzę... M. faceciniepłaczą Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:11 No tak, moja kuchnia szpinakowo-kluskowa ci nie podpasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:12 No wiesz? Nawet się do tych tutti mięczaków nie umywa! W środę czekaj z obiadem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:11 Pomacham skrzydłami jak juz będę fiuuu!!!! Wysoko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:14 Do środy, to całe wieki. Będziemy tęschnić i wypłakiwać oczy w poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:19 Refor nigdy nie mówi lajs. Tylko nieraz naciąga fakty. Ale to lepiej dla faktów. Tym razem Refor nic nie naciąga. Będzie płakał w poduchę. Aż do środy. Do środy, to znaczy, że bedziesz w środę na plaży, czy dopiero wracasz i będziesz w czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:22 W środę będe na pewno może nawet we wtorek po południu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:25 We wtorek wieczorem. Marna pociecha. Poniedziałek jakos trzeba bedzie przeżyć. Idę się upić, by zapomnieć. Może film mi sie urwie i ocknę się we wtorek wiecór. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:27 Ale jak się spijesz to nie będziesz o mnie myślał! Buu... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:29 Będę śnił. to lepsze. Bardziej realistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:23 Koronkowe kolanówki to ubiorę jak znowu się lekko spije i Reforek mnie do domu odholuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:25 Zaczynam o Refora być zazdrosny. -- M. otworzył swoją podręczną szafę z bronią. Chwilę zastanawiał się, co wybrać, w końcu sięgnął po bazookę... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:28 Hmm....no wiesz.... to może powinieneś coś ugotować? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Karoca zajechała 11.10.02, 17:33 Oj, to się dopiero chyba za tydzień zobaczymy...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Karoca zajechała 11.10.02, 20:52 Dobry wieczór Normo, czy przywieziesz mi może świeżą partię kasztanow z placu Pigalle dla ciotki Zuzanny? Ponoć najlepsze kasztany są właśnie na placu Pigalle... (Jest w końcu jesień, a jesienią ciotka Zuzanna lubi je tylko jesienią) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Macham wszystkim łapką :)) 11.10.02, 17:31 Myślałem, że to tylko przez męski żołądek?... Kiedyś ugotowałem wodę. Przypaliła się. Odpowiedz Link Zgłoś