Gość: hela Re: czy ktos byl w hotelu Tycoon w Limassol na Cyprze - szukam informa IP: *.*.*.* 02.10.01, 08:23 Przejdz na forum turystyczne. Na pewno uzyskasz informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: czy ktos byl w hotelu Tycoon w Limassol na Cyprze - szukam informa IP: *.fwfin.fwc.com 02.10.01, 12:27 Gość portalu: pirania napisał(a): ja miałam być w tym hotelu, ale biuro zrobilo nam niespodzienke i w końcu trafilismy do hotelu o klase lepszego. Ale Tycoon bylismy obejrzec. Calkiem fajny, malutki ale atmosfera bardzo mila. Fajna i niedroga knajpka na dole. Jak nie wykupisz posiłków to polecam knajpkę "Mario". To jakieś dwie przecznice dalej koło hotelu Atlantica. Dają jeść dobrze i stosunkowo niedrogo, a Mario jest bardzo fajny. Sprawdź nie powinieneś się rozczarować. Ale masz fajnie, że jedziesz teraz na Cypr!!! miłego urlopu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: czy ktos byl w hotelu Tycoon w Limassol na Cyprze - szukam informa IP: *.telenergo.pl 02.10.01, 13:26 wejdź na TURYSTYKĘ, jest tam do dyspozycji forum: >NA ŚWIECIE oraz >TURYSTYCZNE FORUM OGÓLNE chyba będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korrba Prawie byłem... IP: *.ipartners.pl 03.10.01, 00:19 Prawie byłem ale w ostatniej chwili skorzystałem z last minute(rozumiem ,że lecisz ze scan holiday)i wylądowałem w Arsinoe Beach.Zabieraliśmy gości z Tycoona i mogliśmy go wtedy obejrzeć.Całkiem spoko ,zawodowy klimacik ,basenik.Podstawowa zaleta dwa kroki od samego centrum :dyskoteki,knajpy ,zabawa do 4 w nocy.Polecam teżz odwiedzenie kafejki Eliomilos vis-a-vis hotelu Apollonia Beach i koniecznie zajrzyj do Hamleta koło Arsinoe .Trochę daleko od Tycoona ale warto(jak już tam będziesz pozdrów od Krzyśka kelnerkę Sofiję- czarna dość niska krótkie włosy śliczna - będę wdzięczny:-))W razie pytań wal na mail korrba@idea.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś