Dodaj do ulubionych

druga zmiana

IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:14
słyszę syreny fabryczne na II zmianę wyją. zwolnijmy miejsca siedzące
przychodzącym.
Obserwuj wątek
    • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 14:18
      ja dzisiaj 200% normy - zostaje do wieczora
      • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:19
        stachanowiec :)) birut :)
        • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 14:23
          Nic z tego... samo życie....
          • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:28
            pracujesz nockami jak ja cieciujesz może ? ;))
            • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 14:44
              Gość portalu: aniela napisał(a):

> pracujesz nockami jak ja cieciujesz może ? ;))

Niestety nie jak ty ale również ku chwale
              • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:47
                znaczy ja podkopuję dołki głownie.
                • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 14:54
                  ja zupełnie w innej branży. A dołki to nie bardzo pod kim mam kopać, bo u mnie
                  ta struktura organizacyjna jakaś licha a ja i tak na wysokiej gąłęzi...
                  • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 15:05
                    aha przybliz mi temat może. na której gałęzi siedzisz wskaż :)
                    • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 15:13
                      ogródek ciasny ale własny. Drzewka nie za wielkie, ale solidne - głązek niedużo
                      ale mocne. A poza tym zajmuję się jeszcze czymś o czym pisał już wieszcz
                      słowacki. coś o światełku, lampce...
                      • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 15:14
                        jesteś piromanką. czy tak ?:)
                        • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 15:19
                          Raczej nie, choć myśle że moja osoba może powodować wybuchy wściekłości.
                          Podejrzewam, że niektórzy nawali by mnie jędzą i już zbierają na miotłę...
                          • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 15:24
                            znaczy we mnie nie wywołujesz żadnych wybuchów, poza wybuchami radości
                            ewentualnymi :) a inni jakie mają powody?
                            • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 15:27
                              Hm, są w pewien sposób uzależnieni ode mnie...
                              I ich punkt widzenia niekoniecznie pokrywa się z moim...
                              A ja swojego wcale nie muszę zmieniać. A oni tak. Bo to ja mam rację.
                              Wkurzające, nieprawdaż???
                              • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 15:33
                                prawdaż:) zasiadasaz w fotelu prezesa może?
                                • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 15:38
                                  ciepło, ciepło... ale nie tylko. Ja robie dużo różnych rzeczy i w bardzo
                                  różnych dziedzinach. Zwyczajne życie mnie nudzi...
                                  Tu jest ciekawie, tylko zabiera strasznie dużo czasu....
                                  • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 15:40
                                    wymieniłam się właśnie wizytówkami z jednym prezesem. ale to nie byłaś Ty? aha
                                    a co robisz niezwyczajnego? :) ciekawa jestem jak każdy anioł ;)
                                    • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 15:45
                                      Raczej na pewno nie ja. Ja bym rzekła, że prezesem to ja nie jestem ale tytuł
                                      jej eminencji to mi przysługuje na pewno. A robię same zwyczajne rzeczy, tylko
                                      bardzo intensywnie, zmiennie i na ogół z sukcesem.
                                      • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 15:46
                                        ale co np? bo ja same nudne rzeczy robię, nie ukrywając :) właczając w to
                                        wymiany wizytówek :)
                                        • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 15:53
                                          Co robię?
                                          Niszczę, burzę i buduję.
                                          Mące, mieszam i doradzam.
                                          Terminuję w jednym zawodzie a mądrze się w innym.
                                          Piszę i czytam (różne rzeczy)
                                          Tworzę stosy papierów własnych i czytuje cudze (to najgorsze)
                                          czasem chodzę, czasem pływam.

Nie latam - to tylko dla aniołów.
                                          A ty?
                                          • Gość: nanta aniela ,gratuluje IP: 19.150.112.* 02.10.01, 15:56
                                            trafilas w koncu na podobna do siebie

he he he ;))
                                            • Gość: aniela Re: aniela ,gratuluje IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 16:02
                                              nie wtrącaj się. anioły rozmawiają.
                                          • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 16:01
                                            niosę pokój i miłość.
                                            odbudowuję co zrujnowane.
                                            sklejam i łatam.
                                            doradzam i odradzam
                                            odpisuję na listy nie zawsze miłosne:)
                                            uczestniczę i głosuję.
                                            no i wymieniam się wizytówkami rzecz jasna :)
                                            • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 16:05
                                              No proszę jak chwalebnie...
                                              • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 16:06
                                                ta aureola nad głową nie tylko po to żeby rzucac nią w niewygodnych
                                                interlokutorów:)
                                                • kiciaf Re: druga zmiana 02.10.01, 16:14
                                                  Na pewno nie...
                                                  Może to być twarzowe nakrycie głowy...
                                                  Można użyć jako latarki...
                                                  Wszyscy wiedzą że to ty a nie nikt inny...
                                                  Być przedmiotem pożądania dla tych co jej nie mają... i zazdroszczą.

• Gość: Kwiatek Re: druga zmiana IP: 195.116.214.* 02.10.01, 14:21
      czary, mary, zjawy, omamy ?!?!?!
      • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:22
        złe duchy i czarne charaktery :)
        • Gość: Kwiatek Re: druga zmiana IP: 195.116.214.* 02.10.01, 14:31
          łańcuchy tez?
          • Gość: aniela Re: druga zmiana IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:32
            i maska na obraz i podobieństwo nanty nad wejśćiem. ku przestrodze ;))
    • Gość: Behemod Re: druga zmiana IP: 193.0.75.* 02.10.01, 16:32
      Tylko nie siedzcie za dlugo...:))))Niedlugo zamykaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka