Dodaj do ulubionych

kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie

IP: *.limes.com.pl 02.10.01, 15:09
Trochę męskiego szowinizmu, nie mówmy, ż niczym się nie różnimy, a ideałem są
kobiety traktorzystki, hutniczki(nie wiem czy tak to się p[owinno nazywać)itp.
Pamietajmy - kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nanta Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: 19.150.112.* 02.10.01, 15:11
      nie tak szybko,
      mnie uczyli: najpierw czlowiek (czyt. facet) potem kon,
      pies, stado owiec albo koz, no teraz jest miejsce dla kobiety ;)))
      • Gość: roro Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: 217.8.191.* 02.10.01, 17:43
        No wreszcie ktos zaczal porzadny watek.
        Nic tak nie podnosi na duchu prawdziwych facetow, jak szowinizm.

No a gdzie moge byc prawdziwym szowinista, jak nie w forum na plaze.
        W domu to troche strach, bo kobita nie rozstaje sie z walkiem do ciasta.

No prawdziwi faceci zaczynajcie.
        Dajcie upust swoim frustracjom. Dajcie odpor waszym niewiastom.
        Moze choc na troche zapomnimy, ze nasze tradycyjne miejsce jest pod pantoflem.

Na dobry poczatek: ja czesto bedac w towarzystwie mowie, ze uwazam, ze kobiety
        powinny miec takie same prawa jak ludzie. I o dziwo tylko nieliczne niewiasty
        oponuja. A jesli juz, to dopiero po glebszym przeanalizowaniu tego stwierdzenia.
        No coz, szybkosc transmisji danych u kobiet i zdolnosc kojarzenia sa dosc
        niewielkie.
        • spookiegirl Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 20.11.01, 19:04
          ale o co chodzi

przecież nie kapuje

bom kobita

bum
      • spookiegirl Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 20.11.01, 19:02
        zobaczymy tylko przyjdżcie a ugryziemy
        i nie jestem traktorzystką
        mój piess by cię nie polubil
    • 24thletter Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 02.10.01, 23:31
      Ja tez sie dolacze tylko nie mowcie mojej dziewczynie ze tu bylem, bo mnie
      zbije! Jak mowi stare indianskie przyslowie: Co by bylo gdyby Bog nie stworzyl
      kobiety? czlowiek (facet) udomowil by sobie inne zwierzatko. Tylko pamietajcie!
      Ja tego nie powiedzialem!!! Pozdrawiam wszystkie zwierzatka:)))
      • Gość: nanta Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: 19.150.112.* 03.10.01, 07:53
        przepraszam, moze to nie zostalo wyjasnione
        nanta czyli ja to kobieta
        ha ha ha ;)))
        pozdrawiam male szowinistyczne swinki
        • Gość: aniela Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 08:25
          aha wszystko co tu zostało powiedziane może być użyte przeciwko Wam. żeby nie
          było że nie ostrzegałam ;)
        • Gość: anka Re:specjalnie dla mężczyzn......... IP: *.ptf.com.pl 03.10.01, 08:29
          Na pocieszenie dla wszystkich wypowiadających się wyżej oprócz nanty, bo nie
          jest facetem:

Pan Bóg w raju pyta się Adama i Ewy
          " kto chce sikać na stojąco?"
          " Ja, ja !!" - krzyczy Adam.
          " Dobrze," - mówi Pan Bóg - " w takim razie dla Ewy pozostaje orgazm
          wielokrotny.."

Miłego dnia i sikania na stojąco :))
          • chris_45 Re:na dół ! 03.10.01, 08:34
            po co w ogóle podciągać ten wątek - sam jego tytuł wystarczy, żeby go zostawić
            na samym dole
            Niech to będzie ostatni post....
            • rigel Re:na dół ! 03.10.01, 08:36
              u mnie w szkole, koles napisal na tablicy ogloszen, ze kobieta jest najlepszym
              przyjacielem czlowieka....
          • nanta!!! Re:specjalnie dla mężczyzn......... 03.10.01, 08:35
            z tym orgazmem to jakas epidemia ostatnio
            dr Depko uswiadomil mnie wczoraj na lamach wysokich obcasow
            ze kobieta ma platforme orgazmowa, a faceci wogole nie maja orgazmow.
            anka, mialas racje, tylko sikanie na stojaco dostali
            :)))))
            • Gość: Marcin Re:specjalnie dla mężczyzn......... IP: 217.96.18.* 03.10.01, 09:30
              A może to jest Platforma Obywatelska?
              • Gość: < Re:specjalnie dla mężczyzn......... IP: *.stream.pl 17.11.01, 22:33
                Gość portalu: Marcin napisał(a):

> A może to jest Platforma Obywatelska?

• Gość: Kobitka Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.hkcable.com.hk 04.10.01, 04:28
        24thletter napisał(a):

> Ja tez sie dolacze tylko nie mowcie mojej dziewczynie ze tu bylem, bo mnie
        > zbije! Jak mowi stare indianskie przyslowie: Co by bylo gdyby Bog nie stworzyl
        > kobiety? czlowiek (facet) udomowil by sobie inne zwierzatko. Tylko pamietajcie!
        >
        > Ja tego nie powiedzialem!!! Pozdrawiam wszystkie zwierzatka:)))

Dobre!!!!! I wyobraz sobie, ze to bylby krokodyl...
        Ponoc niejeden pasterz probowal (w Polsce zwany baca) i z jakim efektem???
        Umarlibyscie z glodu Panowie, nie mowiac o braku nastepcow, ktorzy mogliby
        chwalic sie wyzszoscia swojej plci na lamach Forum.
        Pozdrawiam wszystkie "krzyzowki"
    • Gość: mikmik eeeetam IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 10:12
      no sorry ale u mnie po psie jest jeszcze kot i na nic więcej nie mam już
      miejsca :)))
      A zapomniałbym, raz w tygodniu przychodzi pani Ula...
      posprzątać
      ale ja wtedy wychodzę
      a pani Ula jest już tak wyszkolona, ze robi wszystko według ustalonej procedury
      po czym zatrzaskuje za sobą drzwi i po ptakach :)
      Pozdrowionka
      • Gość: Fox Fox IP: *.ppp.eranet.pl 25.10.01, 14:58
        cieszy mnie Twój właściwy stosunek do płci brzydkiej Mikmik, u mnie sprząta
        Baśka a ponieważ przychodzi koło południa gdy jestem w pracy, to wychodzi
        również na spacer z moim kochanym dużym pieskiem.
        Pozdrawiam
        • Gość: mikmik Re: Fox IP: *.telenergo.pl 26.10.01, 12:44
          oj to długo nie odwiedzałeś tego forum skoro dopiero teraz zamieściłeś swoją
          opinię.
          Ale warto było czekać, bo trafna :)
        • Gość: mikmik Re: Fox IP: *.telenergo.pl 26.10.01, 12:59
          oj to długo nie odwiedzałeś tego forum skoro dopiero teraz zamieściłeś swoją
          opinię.
          Ale warto było czekać, bo trafna :)
    • Gość: kwas Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.limes.com.pl 03.10.01, 11:57
      Nareszcie ktoś poruszył ten temat. Kobiety rzadzą światem, może nie
      bezpośrednio ale i tak zawsze ich jest na wierzchu. A my? my mozemy sobie tylko
      pogadać i poopowiadac głupie dowcipy
      • kiciaf Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 03.10.01, 12:04
        trafiłeś w sedno. chyba cię lubie.
      • Gość: mikmik Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.telenergo.pl 04.10.01, 09:35
        Kwas, widać że jesteś kobietą :)
        a jak nie to żyjesz jak nieszczęsna cząstka męskiego rodu pod pantoflem :)
        • Gość: roro Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka IP: 217.8.191.* 04.10.01, 17:24
          Gość portalu: mikmik napisał(a):

> Kwas, widać że jesteś kobietą :)
          > a jak nie to żyjesz jak nieszczęsna cząstka męskiego rodu pod pantoflem :)

Z tą cząstką, to lekka przesada. Powinno być "część" lub "większość" (a prawda
          jest taka, że wszyscy).

P.S. Pozwolilem sobie skrocic nieco tytul tego watku o fragment lekko niestosowny.
          Teraz moze Chris_45 nie bedzie juz tak zazenowany.
          Swoją droga Chrissie to "45" oznacza twoj wiek, czy rok urodzenia?
          • Gość: adox Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 15:40
            Wracam więc do pełnego tematu tego wątku, gdyż wydaje mnie się bardzo
            sympatyczny.
            Z ta większością ( nie mówiąc już w ogóle o całości męskiego rodu ) to żeś
            zdrowo przesadził zaupełnie jak zawodowy pgrodnik.
            Zapominasz, że znaczna większość kobiet zależna jest w dalszym ciągu od swoich
            Panów, bo CI je karmią, utrzymują i łożą na życie ich małych.
            Jak facet jest w porządku i znalazł niezłą partnerkę to może zgodzą się na
            partnerstwo. A pantoflarzy mi żal.
            • tigerek Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zar 05.11.01, 15:36
              no i mniemam, że tą i podobnymi wypowiedziami wytrąciliście wszystkie możliwe
              argumenty przedstawicielkom płci brzydkiej :)
              • mikmik Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka,zara 06.11.01, 12:26
                no kurcze, nie wiem co się dzieje ale nie mogę wpisac całego tematu wątka :(((
                z tą całą resztą o psie.
                Żal mi bardzo, ze kobity zawiesiły oręż na haczyki i siem poddały a i że tylu
                pantoflarzy żyje na tym bożym świecie
    • Gość: disturbe Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:36
      Kobieta to wielki skarb (trzeba ją głęboko zakopać)!!!
      • Gość: mikmik Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.telenergo.pl 05.10.01, 08:35
        ewentualnie można ją jeszcze wykorzystać do prac, jak w moim pierwszym poście
        nieco wyżej ...
        • Gość: pete Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.limes.com.pl 31.10.01, 08:46
          NAJLEPIEJ ŻEBY PRACOWAŁA I DUŻO ZARABIAŁA UTRZYMUJĄC SWOJEGO FACETA ORAZ DAJĄC
          MU NA WSZYSTKIE PRZYJEMNOŚCI. OCZYWIŚCIE NIE MOZE BYC ZAZDROSNA O LICZNE
          KOLEZANKI I IMPREZY Z KUMPLAMI
          • _tequila_ Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 06.11.01, 13:13
            Gość portalu: pete napisał(a):

> NAJLEPIEJ ŻEBY PRACOWAŁA I DUŻO ZARABIAŁA UTRZYMUJĄC SWOJEGO FACETA ORAZ DAJĄC
            > MU NA WSZYSTKIE PRZYJEMNOŚCI. OCZYWIŚCIE NIE MOZE BYC ZAZDROSNA O LICZNE
            > KOLEZANKI I IMPREZY Z KUMPLAMI

.... niech czworke dzieci trzyma w komorce, zeby nie przeszkadzaly podczas meczu,
            niech w chalupie blyszczy wszystko wysprzatane i wyprane,
            niech w lodowce bedzie zawsze zapas piwka,
            niech w dodatku po zrobieniu tego wszystkiego doprowadzi sie do kultury,
            zeby byla zgrabna, powabna i pachnaca,
            co by nie bylo wstyd przed kumplami.....

• Gość: leppa Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: 217.99.113.* 06.11.01, 15:20
              _tequila_ napisał(a):

> .... niech czworke dzieci trzyma w komorce, zeby nie przeszkadzaly podczas mecz
              > u,
              > niech w chalupie blyszczy wszystko wysprzatane i wyprane,
              > niech w lodowce bedzie zawsze zapas piwka,
              > niech w dodatku po zrobieniu tego wszystkiego doprowadzi sie do kultury,
              > zeby byla zgrabna, powabna i pachnaca,
              > co by nie bylo wstyd przed kumplami.....

No właśnie!!!
              Spod opuszek mi to wyjęłaś. Jescze żeby niema była i lubiła w kuchni swojemu
              Pańciowi dogadzać wyszukanymi potrawami, a po wszystkim żeby szybciutko umyła
              garki i na całe popołudnie wyszła do koleżaniki (ale żeby była pod komórką jak
              np. piwka zbraknie), by Masterowi nie przeszkadzać w konsumowaniu TV.
              NIe wiem co jeszcze można dodać, ale zawsze coś się znajdzie.

• adox Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 07.11.01, 12:35
                czy Wy aby napewno jesteście facetami ?
                bo chwilami to se jaja robiły tu kobity no i ja juz całkiem jestem
                zdezorientowany :)))
                • _tequila_ Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 07.11.01, 13:15
                  jak to - kobieta potrafila Cie zdezorientowac?
                  • adox Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 07.11.01, 13:25
                    ale te zboczone, przebrane ( nickowo ) za mężczyzn
                • Gość: bbb Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 13.11.01, 21:33
                  Jak to - kobity robily soibie JAJA ? niemozliwe!
              • Gość: pete Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.limes.com.pl 09.11.01, 12:35
                Gość portalu: leppa napisał(a):

> _tequila_ napisał(a):
                >
                > > .... niech czworke dzieci trzyma w komorce, zeby nie przeszkadzaly podczas
                > mecz
                > > u,
                > > niech w chalupie blyszczy wszystko wysprzatane i wyprane,
                > > niech w lodowce bedzie zawsze zapas piwka,
                > > niech w dodatku po zrobieniu tego wszystkiego doprowadzi sie do kultury,
                > > zeby byla zgrabna, powabna i pachnaca,
                > > co by nie bylo wstyd przed kumplami.....
                >
                > No właśnie!!!
                > Spod opuszek mi to wyjęłaś. Jescze żeby niema była i lubiła w kuchni swojemu
                > Pańciowi dogadzać wyszukanymi potrawami, a po wszystkim żeby szybciutko umyła
                > garki i na całe popołudnie wyszła do koleżaniki (ale żeby była pod komórką jak
                > np. piwka zbraknie), by Masterowi nie przeszkadzać w konsumowaniu TV.
                > NIe wiem co jeszcze można dodać, ale zawsze coś się znajdzie.
                >

WŁAŚNIE !!!!!
                DOKŁADNIE O TO CHODZI.
    • Gość: L3pp4 Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:25
      generalnie to one sa .... tepe
      • gn0836 Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie 19.11.01, 00:18
        Pomarzyliście sobie? No to teraz do domu do żony pod pantofel. :)
    • Gość: steve Re: kobieta najlepszym przyjacielem człowieka, zaraz po psie IP: *.limes.com.pl 14.01.02, 09:01
      możemy sobie tylko pogadać. Jak dowiedli - ponoć - naukowcy jesteśmy gatunkiem
      wymierającym i za kilkaset lat na świecie będą same kobiety. Ciekawe czym wtedy
      będą zajmować się wojujące femunistki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka