Gość: nanta IP: 19.150.112.* 03.10.01, 07:55 witma wszystkich Rigel, jestes cudowny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 07:57 witaj Nanta :)))) dlaczego tylko Ty to wiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: a co dzisiaj??? IP: 19.150.112.* 03.10.01, 07:58 inni tez to wiedza tylko udaja... a moze nie jestes dla innych tak cudowny jak dla mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:03 jeste, jestem, chyba inni wlasciwie nie mowia tego.... przynajmniej nie wszyscy i nie tak glosno.... :)))) ale dlatego jestes taka .... mila :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:04 wypluj to slowo ;)))))) przestaje slodzic i juz :))))) co tam u Ciebie???? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:13 eee, troche slodkosci z rana nie zaszkodzi.... pustawo dzisiaj jakos na forum.... nie liczac szowinistycznych swinek i bezmozgich palantow (chyba wiesz kogo mam na mysli?) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:17 ze slodkosciami koniec bo nas zemdli:))) wiem o kogo chodzi, zalamalam sie po przeczytaniu i nie moglam sie oprzec, co by nie dorzucic cwoich 5 groszy nie ukrywam, korci mnie dalej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:26 tez mnie korci, ale po co temu swirowi dawac satysfakcje, ze jego watek idzie w gore? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:29 akurat swirowi odpuscilam, nie bede z debilami rozmawiac ale myslalam o tych swinkach, korca mnie zeby ich troche po pleckach podrapac ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a co dzisiaj??? IP: *.ptf.com.pl 03.10.01, 08:30 cześć wam, kawka wypita? czy tak na śpiąco gadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:32 czesc anka kawusia jeszcze przede mna ide naprawic blad ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: a co dzisiaj??? 03.10.01, 08:41 cześć cześć ja tylko na chwilkę bo zaraz mnie ktoś odeśle na inny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a co dzisiaj??? IP: *.ptf.com.pl 03.10.01, 08:41 nie bądź taki wrażliwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: a co dzisiaj??? IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 08:43 kris, założyłam Ci miejsce gazetą./\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Znowu zaczynacie? IP: *.*.*.* 03.10.01, 08:55 Znowu zaczynacie dzień od e'pieszczot:?. Nanto i Anielko dlaczego nie pomolestujecie kogoś z najbliższego sąsiedztwa w waszym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Znowu zaczynacie? 03.10.01, 08:56 gosciu.... Aniela organicznie nie znosi pieszczot.... a Nanta nie bedzie z zalozenia....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Znowu zaczynacie? 03.10.01, 08:56 juz to dawno zrobilam nie odzywaja sie do mnie od 2 tygodni forum mi zostalo i juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Znowu zaczynacie? IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 09:01 nikogo ciekawego w biurze nei zauważam, sami krawaciarze gładko ogoleni, mowiący okrągłymi zdaniami.brzydziłabym się dotknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Znowu zaczynacie? IP: *.*.*.* 03.10.01, 09:19 > nikogo ciekawego w biurze nei zauważam, sami krawaciarze gładko ogoleni, > mowiący okrągłymi zdaniami.brzydziłabym się dotknąc. Tragedy Wszystko jasne, ja za to jestem niedogolony, nieuczesny i bez krawata ale teraz wracam do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Znowu zaczynacie? 03.10.01, 09:21 no tak, pamietam ty lubisz takich co ukladaja dachowki i sa spoceni ;))) ja molestuje takich, z ktorymi da sie rowniez rozsadnie porozmawiac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Znowu zaczynacie? IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 09:23 wydaje mi się że z dekarzem mogłabym rozmawiac godzinami. ale nei mam śmiałości zaczepic... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Znowu zaczynacie? 03.10.01, 09:25 to ja zaczepie, specjalnie dla ciebie a ty porozmawiasz, a wlasnie, o czym???? o rozmiarze...dachowek???? zaprawie murarskiej czy cos ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Znowu zaczynacie? IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 09:34 po pozorach oceniasz widze. po łepkach. a o czym takim chciałabyś rozmawiać, że dekarz by Ci nie starczył? o transcedentalizmie? o filozofii Kanta czy o czym? bo nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Znowu zaczynacie? 03.10.01, 09:38 to nie tak jak myslisz :) z dekarzem nie ma co rozmawiac bo jak on jest tak zajety tymi dachowkami to nie mialby czasu dla mnie i juz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Dekarstwo IP: *.*.*.* 03.10.01, 10:57 Nie mam zielonego pojęcia o dekarstwie i dekarzach których lubi Aniela ale akurat tak się ,zupełnie przypadkiem, składa że parę godzin temu czytałem o membranach dachowych i coś mi się wydaje że przez mój brak wiedzy straciłem kawał pięknego życia - dekarstwo to chyba wielka i wspaniała przygoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Dekarstwo IP: 19.150.112.* 03.10.01, 10:59 no to juz cos wiesz o dekarstwie aniela sie zainteresuje jak nic :)))) tylko ze ona teraz straszy na innym watku a mnie dachowki nie interesuja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dekarstwo IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 11:00 guest... czuję że mogłabym Cię pokochać... a do mexyku pojechałbyś>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Znowu zaczynacie? IP: 195.116.214.* 03.10.01, 09:27 Gość portalu: guest napisał(a): > Znowu zaczynacie dzień od e'pieszczot:?. > Nanto i Anielko dlaczego nie pomolestujecie kogoś > z najbliższego sąsiedztwa w waszym biurze? .......wszystko może sie znudzić Odpowiedz Link Zgłoś