norma_jean 28.10.02, 10:08 Ale przecież nigdy nie za późno na serniczek :))) Kawka i pyszna herbatka też są. Dzień dobry wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Trochę późno... 28.10.02, 10:18 O! oczywiście, że sięgam po serniczek, miło tak siedzieć przy ciastku, na przekór pogodzie i poniedziałkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Trochę późno... 28.10.02, 10:19 Porzuciłem gnębiącego mnie od samego rana ciurka i przybiegłem po Serniczek (przez duże S), a do tego może herbatka malinowa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Trochę późno... 28.10.02, 10:20 o, ja poczęstuję się z przyjemnością. gdybyś miała ochotę to zapraszam na mój wątek narzekaniowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Trochę późno... 28.10.02, 10:22 No jak się cieszę że Was widzę :))) Proszę, serniczka, wiadomo, cały wagon, Misianiu, dla Ciebie jaśminowa herbatka? Westin, malinowa, proszę :))) Iw, ale na co będziemy narzekać? Życie jest piękne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Trochę późno... 28.10.02, 10:32 Hyhy, zaprawdę powiadam wam, nie ma na co narzekać! człowiek nigdy nie wie, kiedy przeżyje fascynującą przygodę. mówię to jako osoba, która całkiem niespodziewanie zakończyła piątkowy wieczór w fascynującym barze Baron (ściany z dykty, kolejowe stoliki) na warsiawskiej Pradze, w dodatku trzeźwa. Aha! za przyczyną mojej osoby w barze Baron po raz pierwszy w historii podano klyentowi (znaczy, mi podano) herbatkę. Ach, co to był za wieczór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Trochę późno... IP: *.saint 28.10.02, 10:49 Misiania - prekursor herbaty :))) Słodzisz? A ja w sobotni wieczór spotkałam byłego faceta moich marzeń i o mało nie spadłam z wysokiego stołka. On chyba też był zszokowany bo o 2 w nocy powiedział mi dzień dobry :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Trochę późno... 28.10.02, 10:57 nene, nie słodzę - przepełnia mnie słodycz naturalna oraz upodobanie do konfekcji w rozmiarze 36. noico? noico? powiedział ci dzieńdobry o 2 w nocy, ale cobyłodalej?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Trochę późno... 28.10.02, 11:04 Qrcze, a dalej było nic :((( I nawet mi się nie śnił... Chyba jednak pójdę ponarzekać do Iw... A zresztą - po serniczku!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Trochę późno... 28.10.02, 11:11 O! to przykre... ja jednak nie pójdę do Iw, zostanę przy serniczku i jaśminowej gorzkiej, i powspominam milutkie zakończenie piątku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Trochę późno... IP: *.saint 28.10.02, 11:53 Ależ częstuj sie, choć oczywiście to nei to co w piątkowym barze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Trochę późno... 28.10.02, 11:07 Norma kurna chata!!! nie mogłabyś już chociaż ciasta zmienić!!???:) ile to można serniczki wypiekać!!!?? juz mi sie przejadły!:)).. może makowiec albo w-z ke??? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Trochę późno... 28.10.02, 11:09 A co a co, jak ja tylko jeden przepis znam???? Pączki jeszcze są, ale z cukierni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Trochę późno... 28.10.02, 11:46 a co powiecie na kawałek pysznej szarlotki? A w ogóle, to dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Trochę późno... 28.10.02, 11:50 a co powiecie na kawałek pysznej szarlotki? A w ogóle, to dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Wrrr... 28.10.02, 11:52 Serwer najlepszym naszym przyjacielem jest... wysyła wiadomosci i wylogowuje nas jak chce... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Wrrr... 28.10.02, 11:58 aha - nie odchudzam się, więc szarlotka również mile widziana będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Wrrr... IP: *.saint 28.10.02, 11:58 Tak, bardzo trudno mi dzisiaj pełnic obowiązki gospodyni :(( Jak mnie nie ma, częstujcie się sami :))) Odpowiedz Link Zgłoś