refor_mator 05.11.02, 15:29 Gdzie to moje forum jest umieszczone? Bo szukam i szukam i szukam i .... nie widzę? A juz chciałem zrobic sobie fotkę z "moim" forum na głównej stronie GW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westin Re: Norma Jean. 05.11.02, 15:52 refor_mator napisał: > Gdzie to moje forum jest umieszczone? > Bo szukam i szukam i szukam i .... nie widzę? > > A juz chciałem zrobic sobie fotkę z "moim" forum na głównej stronie GW. Spóźniłeś się Refor niestety:( Twoje Forum Horrorum zostało juz zastąpione jakimś forum hiszpańskim (na głównej stronie gazety, prawie na samej górze jako przykład Forum Prywatnego). ale potwierdzam słowa NJ - prZez jakiś czas Twoje forum tam było:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Norma Jean. IP: *.saint 05.11.02, 16:01 Oczywiście że Westin potwierdza słowa Normy bo Norma ma zawsze rację :))) Było i śnikło! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Norma Jean. 05.11.02, 16:32 O w mordę. Chyba przyjdzie mi se palnąć. Odpowiedz Link Zgłoś