15.11.02, 08:08
ja na przekór nowej świeckiej trdycji zaproponuję kawusię z mleczkiem i
ciasteczkiem do tego
jak się komuś kawusia nie smakuje moze dostac kawe

--------
Zjadłbym śniadanko - pomyślał Leon - mam chlebek i bułeczki, masełko, serek,
dżemik borówkowy, jeszcze tylko kawusia z mleczkiem bo muszę zaraz lecieć na
pole.
Obserwuj wątek
    • istota Re: kawusia 15.11.02, 08:12
      ps. w Krakowie na prawdę tak się mówi.
      W lecie radio Kraków nadawało codziennie audycję kulinarną, nagrywaną na
      krakowskim bazarze, przekupki podawały różne przepisy na to co można zrobić na
      bazie zakupów zrobionych na ich straganach, codziennie można było usłyszeć o
      marcheweczce, ziemniaczkach, kalafiorku, itd. itd. wszystko nieodmiennie
      kończyła rozmowa o pieniążkach ;)))
      • muniekj Re: kawusia 15.11.02, 08:25
        Całe życie czekałem na kawusie w Krakowie z istotš w roli kelnerki hihi
        • istota Re: kawusia 15.11.02, 08:27
          dobra rzecz pomarzyć :))
          • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:29
            istotka ;)))
            • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:37
              Istotnie, Istota.
              ~~
              oxkonformista
              • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:39
                w istocie...(noco)
                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:42
                  W Istocie istota? Hmmmmm... A ma już imię?
                  ~~
                  ox
                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:43
                    to takie nieistotne :)
                    • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:45
                      Istotnie... Najbardziej istotne, najistotniejsze wręcz jest zdrowie mamy i
                      maleństwa. Bawarkę miętową?
                      ~~
                      ox
                      • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:47
                        aha bawarke mietową dla malenstwa. zawiera niezbedne mineraly i witaminy i
                        kwady w tym foliowe.
                        • maga34 Re: kawusia 15.11.02, 08:48
                          hmm, a te kwady foliowe to jak się nosi w tym sezonie ? ;)
                        • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:48
                          No i białtko - jakże istotne w budowie kośćca maleństwa przecież
                          ~~
                          ox
                        • istota Re: kawusia 15.11.02, 08:49
                          o czymś chyba nie wiedziałam, ale już wiem
                          strasznie się cieszę :)))
                          tylko jakie imię dać maleństwu i jakiej ma być płci ??
                          ech takie dziecię to masa problemów
                          a bawarkę miętową to na pewno już mam pić? a nie jak maleństwo świat zobaczy?
                          • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:50
                            aha i miete niech poczuje im wczesniej tym lepiej.

istota, niech bedzie plci zenskiej (glos oddaje)
                          • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:50
                            Drobnostka :)) Cała przyjemnośc po mojej stronie...
                            ~~
                            ox
                            • istota Re: kawusia 15.11.02, 08:53
                              aha, też głosuję za dziwnczynką a że mam większość głosów to chyba już
                              zdecydowane
                              tylko co z tym imieniem
                              ostatnie moje dziecię miało być Anielką ale tutaj to chyba nie wchodzi w grę ;)
                              • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:54
                                Wiecie co? Tak się dziwnie składa, że ja też preferuję dziewczynki :) Macie mój
                                głos
                                ~~
                                ox
                                • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:56
                                  aha a dziecię o imieniu aniela wyrosnie na madra i piekną istotę o zlotym sercu
                                  i krysztalowym charakterze. tak mowia gwiazdy
                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:57
                                    A może jakieś uduchowione takie i wzniosłe - Eucharystia?
                                    ~~
                                    ox
                                    • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 08:59
                                      albo staropolskie jakies z dziada pradziada jak npo Tradycja
                                      • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 08:59
                                        Monstrancja?
                                        ~~
                                        ox
                                        • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:01
                                          a jak będą bliźniaczki to Róża i Jagoda koniecznie
                                        • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:01
                                          e-e dzieci ją przezywać będą Menstruacja
                                    • istota Re: kawusia 15.11.02, 08:59
                                      Eurydyka? a może Erudycja?
                                      • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:01
                                        Paruzja?
                                        ~~
                                        ox
                                      • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:02
                                        hyhhy wiecie co? mam Deżawi (co do wątku)
                                        o. Deżawi to wietne imie, i jak francusko brzmi, co jest stosowne w obliczu
                                        naszego wejscia do Unii Europejskiej
                                        • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:03
                                          dlaczego masz deżawi (co do wątku) Aniele?
                                          i jak się zdrabnia to imię?
                                        • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:04
                                          Istotnie... A nie mówiłaś już tego przed chwilą? :)
                                          ~~
                                          ox
                                          • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:05
                                            zapętliłam się w czasie. moment, tylko się wyplączę...
                                            • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:05
                                              Aha jak Reksio się wytnij nozyczkami
                                              ~~
                                              ox
                                              • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:06
                                                hyhyhy nie przypominaj mi reksia, bo wiesz... (hhyhyhy)
                                                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:08
                                                  O psia kość...
                                                  ~~
                                                  ox
                                              • Gość: viki2lav Re: kawusia IP: proxy / 213.255.126.* 15.11.02, 09:09
                                                dodam zaczarowany olowek i pojde dalej snic na jawie (nie myslic z motorem)
                                                • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:10
                                                  aha vicki urwalas sie moze z choinki jakiejs? tak pytam bez kozery
                                                  • Gość: viki2lav Re: kawusia IP: proxy / 213.255.126.* 15.11.02, 09:13
                                                    a juz w atmtym roku sie urwalam z choinki i tak sie tulam jak zyd, i sie
                                                    odnalezc nie moge . a ze na moskali mnie znow chec nabrala to czaju poprosze na
                                                    srebrnym spodeczku! czy samovar juz dymi?
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:14
                                                    a imienia nadal nie ma :(
                                                    biedne moje dzieciątko bezimienne
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:16
                                                    ...A nie pamiętacie jak się nazywała ta... ta od Reksia?
                                                    Hyhyh wybaczcie, ale to ode mnie silniejsze...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:16
                                                    źle mi się podpisało - a dla Ciebi Viki jakiś czaj się znajdzie, na srebnym
                                                    spodeczku nawet
                                                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:11
                                                  Aleale. Wróćmy do spraw istotnych. Co z maleństwem istoty?
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:12
                                                    ma się dobrze - dziękuję
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:15
                                                    aha wlasnie co z nim? czy bedzie mialo dlugie rzęsy i duże uszy moze? (to
                                                    pytanie podchwytliwe jest,ostrzegam)
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:17
                                                    Anielu, po cienkim stąpasz lodzie...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:19
                                                    aha nei lekam sie bo w łyżwy figurówki stopy mam przyodziane :)
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:18
                                                    duże uszy ???? ja nie wiem czy mogę z Wami przbywać bo jeszce mi dziecko
                                                    urzekniecie
                                                    jak już jest w wózku to się czerwone kokardki przeciw urokom zawiesza a jak
                                                    jest w istocie ?
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:19
                                                    Pod szyja coś czerwonego zawiązać trzeba. Tak słyszałem
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:20
                                                    nene w czerwonym mi nie do twarzy, czerwone szkła kontaktowe mogą być
                                                    ewentualnie?
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:20
                                                    moze zawiesza się te kokardki na istocie wtedy? (choc to na nic :)
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:22
                                                    nene czewrone szkal wlozyc-nieszczescie na dom sprowadzic
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:26
                                                    Yyyy no to może... czerwone podkolanówki (hyhy, Machiavelli byłby ze mnie dumny)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:29
                                                    yhy a z osob zyjących to baloo by sie w grobie nie przewrocil na ten widok
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:38
                                                    aha, zachwiac by się mógł co najwyżej, potknać ewentualnie, ale nigdy upaść -
                                                    zupełnie jak Indiana Jones.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:40
                                                    albo jak trzcina mysląca.
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:41
                                                    Aaa to nie znam...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:43
                                                    był o niej film może, albo skromna jakaś trylogia Lucasa?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • maga34 Re: kawusia 15.11.02, 09:45
                                                    e-e trzcina myśląca przed wynalezieniem kinematografu się bujnie krzewiła
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:44
                                                    aha bo to nie z filmu tylko z ksiażki (na pozarcie Cie rzucam baloowi i misiani
                                                    hyhyhy)
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 09:44
                                                    chodzi zapewne o to, żeby się zachować fair [czytaj - fair] i trzciny
                                                    nadłamanej nie złamać, ani knotka nie zagasić tlącego
                                                    zwłaszcza jeśli z kaganka oświaty ten knotek jest
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:49
                                                    No i co tak się na mnie patrzycie?
                                                    Nie macie nic innego do roboty? :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 09:50
                                                    ja np patrzę z Wyrzutem. razem patrzymy
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 09:55
                                                    Aha. Jak Daniel w lwiej jamie się czuję. Czekam tylko który pierwszy na mnie
                                                    kamień...
                                                    Ale jest we mnie wiara i ufność Pańska, bo wiem skądinąd, że to się dobrze
                                                    kończy.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 10:00
                                                    aha ja moge rzucic zupelnie swobodnie

a. cobezgrzechu
    • Gość: norma_jean Re: kawusia IP: *.saint 15.11.02, 10:03
      Dzień dobry wszystkim, uuuaaaaa....(zakryłam buzię przy ziewaniu). Nie
      czytałam co się tu dzieje, ale może szansa na kawusię z mleczkiem?
      I przepraszam że tak bez pożegnania opuściłam wczoraj swój powitalny wątek ale
      jetlag mnie dopadł :))
      • istota Re: kawusia 15.11.02, 10:05
        Witam o poranku. Cokolwiek Cię dopadło wczoraj mam nadzieję że już Ci przeszło.
        Kawa dla Ciebie - proszę a na wątku tym niespodziewanie zotałam matką.
        Paleństwo płci żeńskiej bezimienne jak dotąd.
      • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 10:05
        a moze jebatkę... ? ;)

(nie poznaje siebie,. wszystko przez te hormony brzemiennej Istoty)
        • istota Re: kawusia 15.11.02, 10:07
          skoro o brzemienności mowa ciekawe czemu ja tych wydarzeń brzemiennych w skutki
          nie pamiętam
          • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 10:09
            aha, to jeszcze gorzej.
            ~~
            ox
            • istota Re: kawusia 15.11.02, 10:10
              Właśnie Ox czy Ty może znasz jakieś szczegóły? bo coś o przyjemności
              wspominałeś wyżej
              • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 10:11
                O! Widzicie jak gorze na nim czapka?
                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 10:14
                  Bo widzisz, z tą przyjemnością, to jest tak...
                  ~~
                  ox
    • postrzygacz_pudli Re: kawusia 15.11.02, 10:11
      ja tylko YOGOWAFLA oxycotowi tu z boczku kładę i uciekam na czas jakiś.
      • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 10:12
        hyhy ja od siebie Pysia dołożę (ryż na mleku woczoraj pan jakis przede mna na
        tasme przy kasie wykladal, odwrocilam sie z obrzydzeniem)
      • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 10:13
        Snif-snif. E-e. Nie wyczuwam mięty w tym wafelku...
        ~~
        ox
        • Gość: viki2lav Re: kawusia IP: proxy / 213.255.126.* 15.11.02, 10:16
          ma radcje enancjo, tutaj mozna przytyc, post wprowadzmy moze albo kary za
          obzeranie
        • postrzygacz_pudli Re: kawusia 15.11.02, 10:22
          kurde w morde jeża, ox. to może pomlaćkasz miętową hubbę bubbę?
      • Gość: viki2lav Re: kawusia IP: proxy / 213.255.126.* 15.11.02, 10:13
        Pulcheria dziecku dac na imie trza!
        • Gość: norma_jean Re: kawusia IP: *.saint 15.11.02, 10:18
          Dziękuję za kawkę, boski aromat :)
          Istotko, no moje gratulacje, cała plaża pomoże w wychowaniu i opiece :))
          • istota Re: kawusia 15.11.02, 10:25
            dzięki, dzięki
            a może Julia, albo Marcelina
        • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 10:24
          Owulacja? Takie imię gdzieś (ostatnio nawet) podsłyszałem.
          ~~
          ox
    • iw1 Re: kawusia 15.11.02, 10:27
      istota napisała:
      ja na przekór nowej świeckiej trdycji zaproponuję kawusię z mleczkiem i
      > ciasteczkiem do tego
      > jak się komuś kawusia nie smakuje moze dostac kawe

Istotnie Istoto:), mam ochotę na śniadanko, może być redbull najchętniej
      • istota Re: kawusia 15.11.02, 10:30
        może redbulik ;)
        • baloo1 Re: kawusia 15.11.02, 10:57
          Dziendoberek i cze !

Pojawiam sie , by zniknac, ale najsamprzod poprosze o zapodanie kawusi
          (wiecie , ze przez 2 dni nikt nie zapodal "zapodawania", ktore milusie jest
          niewatpliwie).

I komunikuje niniejszym, ze zapoznalem sie (tego tez nie bylo! skandal) wczoraj
          z moim prezentem imieninowym w postaci panny Masloskiej, ktora niepodzielnie
          rzondzila wczoraj w moim domu, do poznych godzin nocnych.

I dlatego sugeruje Istocie, ze moze by tak Andzele, Andzelike lub Paule zapodac
          Istotce ? To milusie imiona, moim skromnym IMHO.

A poza tym - tradycyjny dywanik
          i
          Cieplutkie papatki
          • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:00
            yhyhyh (zasmieje sie jak rowny do rownego) wbrew tirowi i tym ktorym
            dresiarskie powiesci obce są.
            ale nene abdzelę odradzam, bo będzie wymiotować kamieniami albo weglem
            brunatnym nawet
          • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:00
            yhyhyh (zasmieje sie jak rowny do rownego) wbrew tirowi i tym ktorym
            dresiarskie powiesci obce są.
            ale nene abdzelę odradzam, bo będzie wymiotować kamieniami albo weglem
            brunatnym nawet
            • baloo1 Re: kawusia 15.11.02, 11:08
              :o)
              No to w takim razie najbardziej Marte nalezy odradzic w ramach niezapeszania ;oD
              • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:13
                aha ale polecic nalezy. bedzie czytala lektury na mur
                • istota Re: kawusia 15.11.02, 11:22
                  Marta odpada z powodów rodzinnych
                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:23
                    aha jakich konkretnie?

a. ciekawa jak kazda a.
                    • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 11:27
                      Ale skąd my woemy że to ONA bedzie? Ktos USG na plaże przytachał? Bo o ile sie
                      zorientowałam to na razie nastąpił fakt brzemienny w skutkach, ale rozwiązania
                      jeszcze nie było?
                      • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:29
                        aha ONA dostala bezwglęną większosc a nawet jednogłos w tej sprawie
                      • istota Re: kawusia 15.11.02, 11:31
                        w demokratycznym głosowaniu zostało ustalone że to dziewczynka

a Marta odpada bo nasycenie rodziny Martami przekroczyłoby makymalne dopuczalne
                        stężenie
                        • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 11:38
                          Aha. To może po ojcu? Czy głosowanie wyłoniło szczęśliwego tatusia?
                          • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:39
                            wlasiciwe zabrzeczal sam nawet bez uderzania w stol...
                            • istota Re: kawusia 15.11.02, 11:41
                              niby zabrzęczał, ale przyjemności mu tylko w głowie
                          • istota Re: kawusia 15.11.02, 11:41
                            dobre pytanie, głosowania nie było jak dotąd z powodu braku kandydatów
                          • Gość: viki2lav Re: kawusia IP: proxy / 213.255.126.* 15.11.02, 11:43
                            bgp bez grzechu poczete jest
                            • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:46
                              o. to znaczy ze istota tez moze kamieniami rzucac zupelnie swobodnie ?
                              • istota Re: kawusia 15.11.02, 12:02
                                rzucanie kamieniami obce mi jest podobnie jak rzucanie mięsem, chyba że
                                intelektualne rzucanie kamieniami w grę wchodzi, ale to by zależało w kogo
                                trzeba rzucać
                            • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 11:47
                              Wrabiacie mnie może? Oświadczam wszem i wobec zatem, że ja w tym palców nie
                              maczałem
                              ~~
                              ox
                              • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 11:54
                                yhyhy blyskotliwa riposta cisnie mi sie na palce ale dobre mi wychowanie nie
                                pozwala... naprawde... hyhyhy
                                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 11:55
                                  Odstąp. To miało w domyśle pozostać... :)
                                  ~~
                                  ox
                              • istota Re: kawusia 15.11.02, 12:03
                                oxycort napisał:

> Wrabiacie mnie może? Oświadczam wszem i wobec zatem, że ja w tym palców nie
                                > maczałem
                                > ~~
                                > ox

wypierasz się może?
                                typowe, a do przyjemności to pierwszy był
                                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 12:06
                                  Nie maczałem palców, choć nie powiem, że mnie tam który nie swędział... hyhy
                                  ~~
                                  ox
                                  • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 12:16
                                    znów zmilknę hyhy wymownie, wielomównie milczę (noco?)
                                    • istota Re: kawusia 15.11.02, 12:24
                                      no i samotną matką zostałam, a tyle mi obiecywał
                                      • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 12:29
                                        Ale o alimenta się postaraj!
                                        • istota Re: kawusia 15.11.02, 12:39
                                          nie, lepiej dumą się uniosę
                                          a żyć będziemy miłością..
                                          do ojczyzny
                                          • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 12:50
                                            I tu popieram Cie w całej rozciągłości. Juz po wysłaniu poprzedniego posta tak
                                            pomyslałam. Chciałam tylko dodać że jako piąty fakultet skończyłam pedagogikę
                                            więc jestem świetną kadnydatką na nianię :))
                                            • istota Re: kawusia 15.11.02, 12:54
                                              hmm, Twoja propozycja zostanie rozważona, ale weź pod uwagę, że jako samotną
                                              matkę bez alimentów nie stać mnie na drogą nianię
                                              • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:00
                                                Wychowana w jedynie słusznym ustroju w ramach czynu społecznego sie oferuję :)
                                            • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 12:59
                                              yhyhy, a kiedy zajmować się malutką Istotką bedziesz, ja moge w tym czasie
                                              zająć się Twoim króliczkiem. Czy mówiłem już może tutaj jak bardzo króliczki
                                              lubie?
                                              ~~
                                              ox
                                              • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:03
                                                Jasne. Tylko nie zapominaj że królik ma modne ubranko na sobie -wodo; ognio;
                                                wtrząsoodporne :)) Bawcie sie dobrze, możesz przyjść w weekend?
                                                • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:08
                                                  w weekend?? obawiam się że do tego czasu moje maleństwo jeszcze się na świecie
                                                  nie pojawi, ale nie szkodzi zostaw królika z Oxem Normo i wpadnij popitolimy
                                                  przy bawarce miętowej
                                                • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 13:09
                                                  A czy mam przyjść ze swoim (hyhy) zwierzątkiem?
                                                  Jak chcesz, to też mogę mu coś przywdziać...
                                                  ~~
                                                  oxrozbrykany
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:18
                                                    Mnie nie będzie, więc możesz nawet Zoo przynieść :) My z Istotą wyprawkę
                                                    idziemy kupić.
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:21
                                                    aha, uwielbiam kupować wyprawki
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:26
                                                    Czyli że to nie będzie pierworodne dziecię?
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:38
                                                    yy, dziecię pierworodne, jak najbardziej a wyprawki cudne są to pewnie też
                                                    kupuje się je fajnie :)
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:45
                                                    Ale czy łóżeczko może być z baldachimem i karuzelą- pozytywką? Jako niania
                                                    składam ta prośbę :)
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:47
                                                    łóżeczko zdecydowanie powinno być z baldachimem i karuzelą- pozytywką :)
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:50
                                                    a do niego kocyk i poduszeczka i ubranka takie malutkie
                                                    ciekawe czy moje nowe dziecię potrzebowałoby kolanówki
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:55
                                                    Na razie dostanie skarpetki i czapeczki. Kolanówki zwyczajowo na roczek :)
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 14:13
                                                    i dopiero teraz mi to mówisz? moja niedoszła Anielka miała niedawno roczek i
                                                    nie dostała kolanówek :(
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 14:18
                                                    Nie no ja bardzo przepraszam, ale prosze mnie wprowadzic w temat. Jaka
                                                    niedoszła i jaka Anielka? Bo jesli nasza Aniela, to czytałam że nie lubi jak
                                                    się do niej tak zwraca. Sama zreszta to fopa popełniłam kilka razy.
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 14:27
                                                    nie doczytałam jakoś że nie lubi, ale to nie o naszą Anielę chodzi, moje
                                                    dziecko chrzestne miało być Anielką właśnie ale nie jest ku mojemu ubolewaniu
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 14:49
                                                    Nie ta płeć? A w takim razie może Istotce tak dasz na imię? Ja jestem za!
                                                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 15:06
                                                    płeć ta, ale w wybory imienia odbyły się demokratycznie - mama miała 100%
                                                    głosów a mamie się Anielka nie podobała
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 13:24
                                                    Aha, chcesz, żebym klamkę całował? Tego właśnie chcesz? (z wyrzutem)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:30
                                                    Przecież klucz jak zawsze pod wycieraczką zostawiam.
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 13:36
                                                    Echhh... Nie ta sama wróciłaś... A kiedyś to się nawet bić o mnie miałaś Normo
                                                    (sięgam po ostateczne argumenty)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:43
                                                    Założyłabym kolanówki i powiedziała "Przyjdź Oxy, pobawimy się zwierzątkami"
                                                    ale zaraz mnie tu oszpilkują :)
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 13:47
                                                    (cichutkie mmrrrrrrrrrr). Przyjdę z prodiżem (ciiiii... to dla niepoznaki) :D
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:52
                                                    Pożyczę pralkę od sąsiadów (dla niepoznanki) A nuż sie przyda....
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 13:58
                                                    Aha, a kim się będziesz o mnie biła? To jedno jeszcze mi powiedz ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 14:01
                                                    A są jakieś kontrkandydatki? Gdzie <rozejrzała się Norma po pustej hali>?
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 14:17
                                                    EnocoTy... tak bez walki to się nie poddam, hyhyhy :-D
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 14:24
                                                    Walczę więc z własnym cieniem, popatrz jaka dzielna jestem, ale kopnęłam!
                                                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 14:28
                                                    aha, ależ jeseś gibka Normo :))

A co do walki to nie odstąpię. Wybacz, mam swoje zasady.
                                                    Nie wiem, zrób coś... znajdź kogoś...
                                                    :-D
                                                    ~~
                                                    ox
                                              • aniela_ Re: kawusia 15.11.02, 13:03
                                                aha jestesmy z Rozmarynem we wlasciwym czase i wlasciwym miejscu widze
    • ziri Re: kawusia 15.11.02, 13:39
      zostało coś jeszcze? tylko nie bawarka - nie planuję składania jajek w
      najbliższym czasie :))))
      • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:42
        może być kawa albo kawusia - co podać?
        • ziri Re: kawusia 15.11.02, 13:43
          mleczko, nie musi być ptasie :)))
          • istota Re: kawusia 15.11.02, 13:54
            poprzestajesz na małym jak widzę :)
            proszę bardzo cały wybór mleczek wszelakich
            truskawkowe, kakaowe, w kartoniku (tzw. z rurą), w worku, w kubku i na koniec
            mleko w tubce
            • ziri Re: kawusia 15.11.02, 13:57
              Istoto, wdzięczność moja siódmego pokolenia sięgnie :)
            • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 13:59
              Ah! A czy jest też orenżada w woreczku? Pieśń mojej młodości... znaczy ten,
              dzieciństwa :)))
              • istota Re: kawusia 15.11.02, 14:10
                oranżada we woreczku jest (też z rurą) pomarańczowa albo czerwona

orenżada w woreczku kojarzy mi się z odpustem a więc i wata cukrowa konieczna
                jest jako dodatek
                • norma_jean Re: kawusia 15.11.02, 14:20
                  O, dwie waty proszę :)
                  A saturator? Czy ktoś na plaży pomyślał o saturatorze??????
                  • istota Re: kawusia 15.11.02, 14:33
                    saturator to całkiem inna bajka
                    nie wiem czy na plaży ktoś pomyślał, ale w innych miejscach myśleli o
                    satruratorze

proszę
                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=1770165&a=1770165
                  • oxycort Re: kawusia 15.11.02, 14:35
                    A co Was tak wzięło na wspominki?
                    --
                    Leon zatęsknił nagle za dawnym. Cały dzień jak oszalały biegał po mieście
                    szukając saturatora, a serce mu skowytało. Do domu wrócił zrezygnowany i zły.
                    Zamknął się w łazience i pociągnął tęgi łyk wody bez soku z termofora. Spokój
                    ducha powrócił. Leon zasnął jak dziecko w objęciach chłodnej terakoty.
                    ~~
                    ox

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka