mmpm 19.11.02, 11:00 A tutaj jest sprawne ksero oraz sprzęt drukujący najnowszej generacji. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki2lav Re: Wątek dla Misiani :-) IP: proxy / 213.255.126.* 19.11.02, 11:05 wiesz moze, z ktorego peronu.... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 11:07 przeprasza, czy ktos ma chusteczkę higieniczną, bo lornetka mi zaparowała... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 11:12 ćwir, ćwir, ćwir, ćwir, ćwir :)))) M. w charakterze starego wróbla, co to na plewy go nie nabiorą Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 11:20 nene, emempeem, ty znowu niesiesz jakieś dary, hyyyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 11:23 Nie są to na szczęście dary, dary losu...;-) Znowu? A to kiedyś jakieś przynosiłem? M. niepamiętliwy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 11:24 aha, już kiedyś byłeś Timeodanaosem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 11:37 Gdzieś dzwonią, ale kierunku nie mogę namierzyć. A jesteś pewna, że wtedy przynosiłem, a nie np. zabierałem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 15:09 Aha, widzę, że dobrze trafiłewm...;-) Ale w tym wątku, Misiu, specjalnie dla Ciebie ksero zawsze będzie sprawne! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 15:30 No a skoro mam już własny, przytulny wątek, to usiądę sobie w nim wygodnie, wstawię wodę na herbatkę i kawkę, wyjmę z lodówki karmelową smakiję i poczekam. Może na przekór gupiemu serwerowi komuś uda się wstąpić do mnie na małe conieco. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 15:49 Nie ma chętnych? To sama wszystko zjem, chociaż wtedy mniej smakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 15:57 jak to nie ma? jak to nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 15:58 Może ta smakija trochę odstrasza :) ale... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:00 aha, a powiedz Biedronko-autorytecie-kulinarny jaka jest twoja opinia nt. karmelowej smakiji, bo mi się robią maślane oczy, jak widzę te kubeczki beżowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:02 A co jest w ogóle smakija? M. niezorientowany Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:04 nie bardzo wiem, ale nazwa mi się bardzo bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:05 coś pośredniego między jogurtem a budyniem. przynajmniej ta karmelowa, bo Smakij to jest w ogóle kilka rodzajów. Ach jo! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:08 To inaczej. Jak wygląda reklama telewizyjna tego produktu?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:12 a nie - chyba nie ma reklamy karmelowej smakiji. hen dawno temu, kiedy markę wprowadzali na rynek, była taka reklama, w której pan wolał konsumować cóś z pudełeczka niż podziwiać nogi i całą resztę dziewczęcia, co mu przed nosem w tę i wewtę maszerowało. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:15 czekoladowa to była ta smakija wówczas? czy wiśniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:17 chyba siakaś takaś owocowaś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:15 Ach, to była ta reklama: spożyj nasz produkt - zostaniesz impotentem? Wyjątkowo odstręczająca! Jedna z czołowych antyreklam w mojej klasyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:21 Aha! Toteż dlatego tak długo omijałam smakiję! o ja głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:24 A więc twierdzisz, że to zjadliwe? Może dam się skusić i kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:26 od razu mówię, że owocowych nie próbowałam, karmelowa jest moim ulubionym słodyczem ostatnio, śmietankowa jest za słodka, czekoladowej nie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:30 A więc - na Twoją odpowiedzialność! :-) Tylko jeszcze nie wiem, co zrobię, jak mi nie będzie smakować...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:32 możesz sobie zawsze popłakać w kąciku na dywaniku ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:35 Nene, faceci nie płaczą... O, już wiem. Rzucę z piątego piętra w przechodzący tłum. Ten, kto zostanie trafiony - przegrywa...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:37 nene, smakija nie powinna mieć aż takiego działania. w sumie podstawowy opis znasz, mniej więcej wiesz, czego się spodziewać. wygraną możesz zachować dla siebie, co zauważam mimochodem mając nadzieję na procent od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:39 O nie, a jak i ja przestanę reagować na piękne plażowiczki czy inne dziewczyny??? Nie, chyba jednak nie zaryzykuję...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:04 misiania napisała: > aha, a powiedz Biedronko-autorytecie-kulinarny skłonię się głęboko wciągając jednocześnie dość podejrzliwie powierze. niuch niuch :) > jaka jest twoja opinia nt. > karmelowej smakiji, bo mi się robią maślane oczy, jak widzę te kubeczki > beżowe :))) Nie wiem, o czym mówisz. odstawiłam ostatnio wszystkie słodycze. Każdy jeden słodycz :) taka jestem dzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:08 O? I nawet w celach naukowo-badawczych nie jesteś skłonna dokonać stosownego zakupu (uważaj, są trzy podobne kubeczki: karmelowa, śmietankowa i jeszcze jakaś, jak dla mnie karmelowa jest najlepsza) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:10 O, jest tu ktoś, kogo mogę pokusić do złe... chciałem powiedzieć dobrego. Przecież powinnaś wiedzieć, że słodycze to jak warzywa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:13 misiania napisała: > O? I nawet w celach naukowo-badawczych nie jesteś skłonna dokonać stosownego > zakupu onienie. słodycze to jak papierosy. zapalisz jednego i już jesteś nałogowcem b. co_to_nigdy_nie_paliła_ale_wszystko_o_paleniu_wie mmpm napisał: > O, jest tu ktoś, kogo mogę pokusić do złe... chciałem powiedzieć dobrego. > Przecież powinnaś wiedzieć, że słodycze to jak warzywa! :-) mam na drugie imię nieugięta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:16 Wyciągam spod biurka smakowitą czekoladę z orzechami... I drugą bez... Naprawdę się nie skusisz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Wątek dla Misiani :-) 19.11.02, 16:19 a nie. A wiesz, dlaczego nie? Bo mam w perspektywie fasolkę po bretońsku :) na boczusiu :) a ze wszystkich słodyczy to ja zawsze najchętniej boczuś... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wątek dla Misiani :-) 21.11.02, 17:30 Misianiu, na wszelki wypadek przypominam, ze najlepsze ksero jest właśnie tu! :- ) Viki, także zapraszam. Gdzieś tu leżał rozkład jazdy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Wątek dla Misiani :-) 21.11.02, 17:35 wróbel mignął mi tudzież; i stare plewy na wietrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś