iw1 22.04.06, 19:41 weszłam sobie na wiosenną plażę pooglądać zachód słońca... zobaczyłam te same twarze i łezka się nawet zakręciła;) witajcie po latach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: chyba tęskniłam... 24.04.06, 12:45 to nie widzisz, że tu pachnie trupem? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: chyba tęskniłam... 24.04.06, 13:21 tiresias napisał: > to nie widzisz, że tu pachnie trupem? no wlasnie stad ta lezka w oku. przestan sie tak oblewac ta woda kolonska- krecila nosem i wycierala zalzawione oczy bardziej niz przy krojeniu cebuli Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: chyba tęskniłam... 24.04.06, 16:47 dobrze Was widzieć.. i te złośliwostki powitalne;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chyba tęskniłam... 25.04.06, 17:23 Witaj. Szkoda że niewiele osób z dawnych czasów ostatno zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100, nie 99 szpetni ...dziestoletni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:15 juz nas w swoje szpony dopadł szmal? a jednak wizyty na plaży wymarzonej wyraźnie ukazują mniej lub bardziej uświadomione dażenia niektórych do porzucenia nasaczonego cynizmem bagna codzienności i dla odmiany oddanie sie rozkoszom potaplania w ciepłym przybrzeżnym błocku w wesołej kompanii:))) łech, przybywajcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: chyba tęskniłam... 26.04.06, 13:05 ojej, jak tu pusto.. gdzie się rozpierzchła stara gwardia? i co się stało z ekspresem do kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: chyba tęskniłam... 27.04.06, 00:47 A tak na marginesie, to gdzie byłaś jak Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: chyba tęskniłam...? IP: *.bmts.com 27.04.06, 04:39 A mowilem kiedys w baaardzo dawnym watku, ze to nie plaza tylko gorna piaskownica wielkiej klepsydry. Wiekszosc wessalo i przeciagnelo grawitacyjnie na dol. Hej tam na dole, jest tam ktos? Zapiaszczylo wam parasolki? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: chyba tęskniłam...? 27.04.06, 09:28 zapiaszczyło zasypało, zawiało, resztę zrobiły kruki i wrony... a jednak jeszcze ostatnim skinieniem dłoni wpiszę kilka słów :) witajcie Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: chyba tęskniłam...? 27.04.06, 09:44 spod lawiny papierow, ksiazek i innych materiałów do matury (buahahaha, myslalby kto) ja tez sie wynurzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: chyba tęskniłam...? 27.04.06, 11:06 se płetwom machnem, i zielonym trzecim okiem co mi je natura łaskawa dała w miejscu pod siódmym ogonem łypnę, czy by jakiś roro na poczekaniu nie połechtał mile mej próżności osobistej. gdzie ten tłum pochlebców co to wymachiwali horągiewkami i krzyczeli "mreck na prezydenta" eh.... bul bul bul... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba tęskniłam...? 27.04.06, 14:46 mreck napisał: > gdzie ten tłum pochlebców co to wymachiwali chorągiewkami i krzyczeli "mreck na prezydenta" eh.... wyrośli z pampersów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stone99 Re: chyba tęskniłam...? 29.04.06, 16:45 ale nie wyrosli z piszczacych, zółtych, gumowych kaczuszek w wanience, było startowac stary...- jest opozycja, znaczy jest i koalicja Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: chyba tęskniłam...? 29.04.06, 19:05 emusia napisała: > spod lawiny papierow, ksiazek i innych materiałów do matury (buahahaha, > myslalby kto) ja tez sie wynurzam :) Właściwie to nie powinnam, ale też się wynurzę na moment ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chyba tęskniłam...? 29.04.06, 23:50 kwiat_paproci napisała: > Kwiat Paproci zakwitł na tym złomowisku.... Nie dotyczy zawsze młodych Pań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: chyba tęskniłam...??? IP: *.bmts.com 30.04.06, 05:23 Nikt nie serwuje kawki, herbatki, serniczka z zakalcem, bawarki w bawarskich skorkowych gatkach, sledzia w sosie sledczym. Nikt, nic? Nawet nie ma stoliczka, coby sie nakryl nogami. Zjazd duchow, czy co? Uchu! *** Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: chyba tęskniłam...??? 30.04.06, 23:25 aha to miejsce na lezak jest, skoro takie pustki lataka i popcorn... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chyba tęskniłam...??? 02.05.06, 09:43 Zostałąś latarnikiem? Witam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Stoliczek 02.05.06, 09:45 Stoliczek wystawiam. Na stoliczki ekspresik z kawką i samowar z herbatką. I jeszcze serniczek. Może ktoś się skusi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Stoliczek ! IP: *.bmts.com 03.05.06, 00:54 Jezeli juz, to chyba samowarek, prosze Panka. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: chyba tęskniłam... 03.05.06, 23:33 iw1 napisała: > weszłam sobie na wiosenną plażę pooglądać zachód słońca... zobaczyłam te same > twarze i łezka się nawet zakręciła;) > witajcie po latach:) Przepraszam, czy my się nie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: chyba tęskniłam... 04.05.06, 23:25 zgodnie z zasadami savoir vivre zapowiadam swoje przybycie na poranną kawę na plaży w dniu jutrzejszym. oficjalnie, a co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chyba tęskniłam... 09.05.06, 09:41 to ja to jeszcze podbije wąteczek w góre :))) Pozdruffki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: chyba tęskniłam... 09.05.06, 09:42 spotkanie emerytowanych plażowiczów ? chyba bez wódki się nie obejdzie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chyba tęskniłam... 09.05.06, 09:43 Chris, Ty to miewasz dobre pomysły :) wódki mu dać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: chyba tęskniłam... 09.05.06, 16:31 wiecie, co to jest ciur prawdziwy? ciur prawdziwy jest wtedy, kiedy pracy jest od groma a jednocześnie trzeba wykorzystać zaległy urlop. uch, gdybym ja dorwała tego, co napisał kodeks pracy, zabraniający mi negocjowania wymiaru urlopu z pracodawcą. na stos! razem z pierwszymi sufrażystkami, przez których poronione idee w ogóle muszę pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: chyba tęskniłam... 11.05.06, 18:40 ciura prawdziwego poznac po tym, ze na zakladzie nagle robi sie za kwadrans polnoc a tu trzeba jeszcze zaniesc biegiem na poczte bo dzis ostatni dzien terminu o! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chyba tęskniłam... 11.05.06, 18:50 To już faktycznie spory ekstremalne Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: chyba tęskniłam... 11.05.06, 18:54 a nene, im wiecej cwicze tym mam wiecej szczescia. w docyrklowywaniu do polnocy. blisko, ale tak zeby nie dotknac :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chyba tęskniłam... 11.05.06, 19:06 Ćwiczysz asymptotę na poczcie zamiast sinusoidy na plaży. Kiepska sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: chyba tęskniłam... 18.05.06, 20:50 no i Anielę z lasu niczym wilka wywołałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chyba tęskniłam... 19.05.06, 17:20 I jako wilk zaraz się zaszyła w lesie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chyba tęskniłam... 20.05.06, 22:16 o jakie towarzystwo doborowe... To i ja sie przypomnę. A swoją drogą, może by tak bal weteranów jaki skrzyknąć? Odpowiedz Link Zgłoś