Gość: kamila IP: 212.191.80.* 24.04.06, 21:22 błagam doradzcie mi jak mam sie ubrać na randke na plaży??czekam tylko na powazne odpowiedzi!pozdrawiam Kamila! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Ubranie 24.04.06, 23:05 Jeśli to plaża nudystów, to poważnie: nie ubieraj się wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
nomorenocks Re: Ubranie 24.04.06, 23:56 heheh , bądź sobą haha. kapelusz i ciemne okulary.o ile możliwe to unikaj gości z serem.bleeeeeh Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Ubranie 25.04.06, 13:17 bikini w miłych kolorach i gustowne parełko na biodrach. --- leon depilował okolice bikini staro żyletko. szczerbaty sąsiad czekał w kolejce ze słoikiem smoły, gdyż preferował metode na plaster. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100, nie 99 Re: Ubranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:46 Ja to widzę Cie w takiej zwiewnej sukience, która można szybciutko odwiazac i zdjąć, koniecznie w jasnym kolorze, zeby wdzięcznie kontrastowała ze świeżą opalenizną ( może być też "żarówiasta", ratuje jesli opalenizny jeszcze nie ma...) no i koniecznie słomkowy kapelusz z wielkim rondem i sandałki i pięknie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ubranie ? IP: *.bmts.com 27.04.06, 04:32 Na plaze nad Morzem Bialym - tylko kufajka i walonki. Czapka uszatka tez dobrze robi. Rekawiczki koniecznie. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ubranie ? 27.04.06, 21:20 nie nie, jakie falonki... dwa termosiki (koniecznie dwa) i wrzeszczeć, ile sił w plucach ... reszta przyjdzie... albo odejdzie (zalezy czy przyplyw to czy odpływ)..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ede'q Re: Ubranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:59 Jeśli w nocy to pomaluj sie na czarno Odpowiedz Link Zgłoś