rex12319 05.07.06, 10:18 Witam Kto sie wybiera w tym roku do Pobierowa!! Super mieścinka, odwiedzam ją co roku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: Kto do Pobierowa!!! 05.07.06, 11:15 Na tym forum poruszamy ważkie tematy, takie jak pływanie żabką, filatelistyka, gapienie się w sufit, ogórki i sezon. Sam wiesz, co masz myśleć - wyraź to! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kto do Pobierowa!!! 05.07.06, 11:40 o, sam sobie nie wierzysz, jak widzę, drogi reksiu Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Kto do Pobierowa!!! 05.07.06, 13:04 rex12319 napisał: > Super mieścinka, odwiedzam ją co roku?? Lepiej się upewnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina ... IP: *.mtm-info.pl 30.05.07, 23:27 Ja sie wybieram..:D do ośrodka Gryf czy coś takiegoo..:D hehe..:P świat jest taki mały.. więc może sie spotkamy przypadkiem! Pozdraiwam ;) i życzę miłej zabawy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: ... 31.05.07, 15:16 ja będe w jarosuaffcu i okolicach, bardzo tam fajnie, mam nadzieję że będzie w tym roku też super, może sie przypatkiem spotkamy, no to cześć do zobaczenia na polskim bautykiem, pa}}}}::::: --- - przejdę chyba na lajty bo po tych rzężę niemiłosiernie - skonstatowała zofia i naciągnęła kordłę na obfite piersi. marian odłożył biblię, odwrócił się do niej i zaczął delikatnie [...] Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: ... 01.06.07, 12:17 albo na śnieszkę, na śnieszce jest naprawde fajnie, można fajnie wejśc i zjechać, jest zajebiście w korkonoszach i szklarskiej, w karpaczu też, fajne knajpy --- - dzień dziecka - noc rodzica - strofował wiesław latorośl Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: ... 01.06.07, 14:07 jesteście bezlitośni. nieprzypadkowo zresztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: ... 01.06.07, 14:55 albo w takim gazimierzu nad wisłą, jest tak fajnie, zawsze jak tam jestem to musze na bank spotkac jakąś sławną osobę, aktora albo piosenkarza albo pisarza, wszyscy na rynku siedzą i drunki piją, pejzarze śliczne i atmosfera mówię wam, normalnie no artystyczna bardzo.::::::)))))) ostatnio widziałem perkusistę zespołu ira ale to było bardziej w stronę rzeki, w takim pabie, rewelka --- - poproszę jakiś wzór celtycki albo taki bardziej małoryski, normalnie granatowym tak w dole pleców - wyłuszczał wieńczysław, oczami duszy widząc już zazdrośc kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: Kto do Pobierowa!!! 07.08.07, 11:46 niektórzy już stamtąd wrócili. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Kto do Pobierowa!!! 07.08.07, 11:55 w mielnie kierownika smażalni okręciłam sobie wokuł palca - chwaliła się mariola demonstrując solidnego faka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kto do Pobierowa!!! 07.08.07, 16:50 a u mię nad morzem to klapeczki teraz trzeba było nosić takie plastykowe wielgie bardzo. świetne są takie klapeczki i modne chociaż bardziej jak chodaki wyglądają. a pogoda śliczna też. i w tych klapeczkach szuru buru po plaży. tak właśnie jest nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: Kto do Pobierowa!!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.08, 08:41 HI.A ja pojade,jak moj pies bedzie pogrzebany.Nikt mnie tan nie chce.Kaganiec mam zalorzyc zlotemu Retrieva.To nie takie smieszne.Prawdopodobnie latwiej byloby z boa w walizce przajechac.Jade na niemieckie morze bez stressu,oby moj pies zyl jak najdluzej.A tak zycze wszystkim i sobie duzo slonca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleale Re: Kto do Pobierowa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 14:57 retrivery to psy mordercy pies sasiada chcial zagryzc komika ktory sie wydostal z klatki a nad morzem jest duzo swinek... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Kto do Pobierowa!!! 17.01.08, 15:36 znaczy golden retriver to zloty srodeck na tesciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Kto do Pobierowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 14:28 a ja pobierowo znuw usłyszy bębny :) Odpowiedz Link Zgłoś