Dodaj do ulubionych

czy wiecie że

31.10.01, 08:33
w głowce taseimca nie ma otworu gębowego?
tak słyszałam.
Obserwuj wątek
    • jmt Re: czy wiecie że 31.10.01, 08:44
      poczekaj do wieczora, otworze sobie jame brzuszna i sprawdze - dam znac o
      wynikach testu (mam nadzieje)
      ;-)
    • Gość: quest Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) IP: *.*.*.* 31.10.01, 08:49
      • Gość: anka Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 08:53
        własnie, blee.....
        • aniela_ Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) 31.10.01, 08:55
          zachowujcie sie przyzwoicie przy stole. tasiemiec nie jest obrzydliwy z wyglądu
          przeciez. nie chuchnie mu z ust też, z braku wiadomego otworu w główce. nie
          daje mi to spokoju...
          • Gość: basia Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:08
            aniela_ napisał(a):

> zachowujcie sie przyzwoicie przy stole. tasiemiec nie jest obrzydliwy z wyglądu
            >
            > przeciez. nie chuchnie mu z ust też, z braku wiadomego otworu w główce. nie
            > daje mi to spokoju...

To gdzie on ma te otwory......gębowe albo o zgrozo...inne?
            • aniela_ Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) 31.10.01, 09:12
              no włąśnie nie wiem. myslalam ze mi powiecie.
              • Gość: quest Może wciąga tudzież wsysa to i owo jak pijawka? IP: *.*.*.* 31.10.01, 09:14
                • Gość: basia Re: Może wciąga tudzież wsysa to i owo jak pijawka? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:20
                  Niezła pijawka z tego tasiemca;) No ale jak już wciągnie czy wessie to co
                  dalej...?
        • jmt Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) 31.10.01, 08:55
          sniadanie to nic takiego - gorzej byloby przy obiedzie (z ktorego dzisiaj
          zrezygnuje)
          :-)
          • Gość: Nowy Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) IP: *.chello.pl 31.10.01, 09:25
            a wy macie otwory gebowe czy tylko palce rozklapciane na klawiaturach
            • Gość: basia Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:32
              Gość portalu: Nowy napisał(a):

> a wy macie otwory gebowe czy tylko palce rozklapciane na klawiaturach
              To ty otworem gębowym wystukujesz posty na klawiaturze ? Orginalne ale czy
              wygodne?

• Gość: aniela Re: Jeśli wciągasz śniadanie to smacznego:) IP: *.mst.gov.pl 31.10.01, 09:42
                nowy wytrzyj buty zabłocone kiedy wchodzisz na cudzy wątek. i bądź miły :)
                • jmt nie maja! 31.10.01, 09:46
                  Wychodzi na to, ze nie maja zadnych otworow gebowych, tylko przyssawki.
                  Tasiemce mają kształt tasiemki czy wstążki. Składają się z główki uzbrojonej w
                  haczyki lub ssawki (za pomocą których przyczepiają się do wewnętrznej ściany
                  jelita), krótkiej szyjki stanowiącej strefę wzrostową oraz licznych członów.
                  Dojrzałe człony, zawierające zapłodnione jaja, odrywają się od końca pasożyta i
                  są wydalane z kałem. Dalszy rozwój jaja do postaci wągra odbywa się w
                  przewodzie pokarmowym żywiciela pośredniego (zwierzę). Uwalniane z jaja zarodki
                  przebijają ścianę jelita i osiedlają się w narządach wewnętrznych.
                  Życzę miłego dnia i smakowitych posiłków. A może tatarek z cebulką?
                  ;-)
                  • Gość: basia Re: nie maja! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:50
                    Ty tak zawsze z encyklopedią pod pachą?:)
                    • jmt Re: nie maja! 31.10.01, 10:15
                      nie, ja to tak sam z siebie wiem (robilem przeciez ciecie jamy i zobaczylem)
                      ;-)
    • ellen Podobno... 31.10.01, 09:50
      Albo te dżdżownice.
      Posiekasz taką na pięć kawałków to się pięć nowych dżdżownic pojawi!
      Nie próbowałam bo mam serce litościwe, ale wiem z pewnego źródła, że tak jest...
      • Gość: basia Re: UWAGA! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:53
        Uprasza się nie ciąć Nowego!
        • aniela_ Re: UWAGA! 31.10.01, 10:04
          aha albo żaby pękające po nadmuchaniu.
          fauna i flora mnie zadziwiają .
          • Gość: Nowy Re: UWAGA! IP: *.chello.pl 31.10.01, 10:08
            coraz bardziej zalosne
          • ellen Re: UWAGA! 31.10.01, 10:09
            A sprawdziłaś to z żabami organoleptycznie?
            • aniela_ Re: UWAGA! 31.10.01, 10:16
              e-e nie sprawdzałam. obrzydzenie mam do żab. znam je głownie ze słyszenia i
              programów przyrodniczych. perwersyjną czerpię przyjemnośc z ich oglądania.
              • ellen Katastroficznie 31.10.01, 10:21
                A ja żaby nawet lubię. Całkiem romantyczne to ich kumkanie. Za to
                robale!!!!!!!!!!!!!!!
                Myślę, że gdyby była trzecia wojna światowa Muzułmanie kontra NATO i gdyby mnie
                Taliby złapały i w ramach torur kazały siedzieć w jednej celi z żabami lub
                robalami to poleciałabym do żab na jednej nodze.
                • aniela_ Re: Katastroficznie 31.10.01, 10:26
                  aha ja w takiej sytuacji musialabym przejsc na islam. nie widzę innego wyboru.
                  • Gość: Nowy Re: Katastroficznie IP: *.chello.pl 31.10.01, 10:36
                    aniela postaraj sie troche moze ci sie wreszcie uda cos smiesznego napisac
                    • kiciaf Re: Katastroficznie 31.10.01, 10:42
                      Śmiesznie czy nie śmiesznie oznajmić chciałam że ukradli mi wczoraj ponownie
                      lusterko lewe od mego samochodu. Po raz trzeci w ciągu ostatniego miesiaca. W
                      bojowym nastroju jestem od wczoraj bo już nie miałam żadnego w zapasie. Jeżdzę
                      bez. Informuję, ze zmieniam pasy nie patrząc do tyłu. Jak by co lojalnie
                      uprtzedzałam.
                      Uwaga jak się jakiś nygus będzie zbyt blisko kręcił koło mnie walę na odlew i
                      bez uprzedzenia.
                      A następne lusteko podłączę do prądu i obsypię wąglikiem. Zdesperowana jestem.
                      • aniela_ Re: Katastroficznie 31.10.01, 13:22
                        hehehehe. witaj w klubie moja droga. moje lewe przyklejone na tasme klejącą
                        zniechęca wybrednych chuliganów.
                        ps. nowy, czy Ty mnie podrywasz może na swoj przedziwny sposób ?
                        • Gość: kiciaf Re: Katastroficznie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 13:36
                          TAśma klejąca mówisz?
                          Dla mnie może być, ale mój tego nie zdzierży...Za duża profanacja...
                          • aniela_ Re: Katastroficznie 31.10.01, 13:42
                            znaczy powiedzmy sobie szczerze, na takie przyklejone lusterko nie poderwie
                            cizi żadnej przygodnej. ale to Ci chyba na reke jest ?
                            • Gość: kiciaf Re: Katastroficznie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 13:56
                              To ja nim jeżdże. Głównie i wyłącznie. A jego boli tak ogólnie... Bo to jest
                              jego wielka miłość. Karcona jestem za psie włosy w środku i pył przydrożny na
                              zewnątrz... i w ogóle jak ktoś śmiał ukraść mi lusterko, nie mówiąc o
                              wycieraczce...
                              W jego samochodzie nie ma co ukraść...
                              • aniela_ Re: Katastroficznie 31.10.01, 15:02
                                aha, to nie wiem co Ci poradzić poza tym żebys zaopatrzyła się w komplet lewych
                                lusterek...
                                • Gość: kiciaf Re: Katastroficznie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 15:13
                                  Niestety tu nic więcej nie można poradzić...
                                  • ellen Re: Kiciu! 31.10.01, 16:13
                                    Kiciu od lusterka! Czy jesteś może niegdysiejszą Kicią od wiatraczka?...
                                    • Gość: kiciaf Re: Kiciu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 16:18
                                      Rany boskie... jakiego wiatraczka?
                                      • ellen Re: Kiciu! 31.10.01, 16:22
                                        No, tego, co jak było latem upalnie, szef Ci zwędził, podlec jeden i swoje
                                        cielsko chłodził.
                                        Staram się ustalić czy to o Ciebie chodziło.
                                        • Gość: kiciaf Re: Kiciu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 16:30
                                          Ach... nie o mnie. Ja nie mam szefa...
                                          Za to mam wiatraczek.
                                          Czy mam żałować czy cieszyć się że to nie ja?
                                          • ellen Re: Kiciu! 31.10.01, 16:58
                                            O, ta sprawa w ogóle nie powinna budzić w Tobie emocji.
                                            Z czystego wścibstwa i zamiłowania do porządku robiłam dochodzenie.

Ale wiatraczka teraz, rozumiem, nie używasz?
                                            • kiciaf Re: Kiciu! 31.10.01, 17:03
                                              Hm... używam. Tylko grzałeczkę mu włączyłam i ciepły wiaterek mi daje.
    • mikmik Re: czy wiecie że 31.10.01, 13:32
      ja nie ma gebowego, to pewnie posiada dwa zwane odytami.
      Musi smród podwójny. FUUUUJJJJ
      Wrogowi mogę życzyć.
      • Gość: Andrzej Re: czy wiecie że IP: 10.0.30.* 05.11.01, 20:12
        mikmik napisał(a):

> ja nie ma gebowego, to pewnie posiada dwa zwane odytami.
        > Musi smród podwójny. FUUUUJJJJ
        > Wrogowi mogę życzyć.

Jakbyś zgadł, mają dwa otwory odbytowe (wynika to z występowania
        protonefrydialnego układu wydalniczego). A otwór gębowy nie jest im potrzebny,
        pokarm wchłaniany jest przez całą powłokę ciała. Wrogowi nie życz smrodu od
        tasiemca, tylko tasiemca, to powinno wroga nieco osłabić.

Pozdrawiam
        Andrzej

• aniela_ Re: czy wiecie że 06.11.01, 08:43
          aha andrzej wygląda mi na takiego który wie co mówie. więc wiadomokomu życzę
          tasiemca (za jago radą )
          znielsko się usmiechając pozdrawiam.
    • Gość: l Re: czy wiecie że IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 11:22
      :O !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka