Dodaj do ulubionych

SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE

IP: *.acn.waw.pl 05.11.01, 19:34
Dawno tu nie zaglądałem, bo fekalny smród tego forum odrzucił mnie na dobre. Przypadkiem jednak
wpadłem i - cóż za ulga - zobaczyłem posty Nowego. Nowy: wielkie, najszczersze dzięki i szacunek za
zwrócenie tej bandzie uwagi na miałkość, płyciznę i szlamowatość tego gównianego forum. Banda
samozadowalających się miernot i tak nie posłucha głosów rozsądku, ale może za jakiś czas to
zgromadzenie onanizujących się własną "dowcipnością" palantów samo się rozleci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Halon Kapcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 19:45
      Jakoś jestem dziwnie spokojny , że się nie rozleci , niejeden wpadał tu już z
      gębą pełną komunałów , a potem wkładał ciepłe kapcie . Nowego też da się
      udomowić . ( chyba , że przedtem sam sie udomowi :)
      • sir_psycho_sexy Re: Kapcie 05.11.01, 19:52
        bez przesady z tym udomawianiem - albo sie ma taki charakter albo nie i
        udomawianie nic nie da - poza tym troche zmyslasz ze "niejeden wpadal z geba
        pelna komunalow a potem wkladal kapcie" - wymien chciaz trzech to ci uwierze
    • 24thletter Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE 05.11.01, 22:22
      Comment - mala rada. jesli cos Ci smierdzi, to znak, ze czas sie umyc.
      serdecznie nie pozdrawiam.
      • aniela_ Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE 06.11.01, 08:53
        aha nowego widzialam w kapciach i papilotach. blokuje łazienkę.
        • mreck COMMENT? Od kiedy owsiki mówią? 06.11.01, 11:06
          Z wdziękim właściwym sobie, Prawdziwy Polaku, Naprawiaczu Świata, Człowieku z
          Misją Przyszedłeś i będziesz naprawiał. Najpierw zburzysz naszą burżujską
          stabilizację onanistów intelektualnych Wielki Gwałcicielu Cnót Moralnych - pod
          mur wszystkich?. Rączki, rączki Hans. Potem sprawisz żeby Nowy Ład nastał.
          Glizdo?
          • aniela_ Re: COMMENT? Od kiedy owsiki mówią? 06.11.01, 11:11
            apeluję o pokój i miłość.
          • mreck! Re: COMMENT? Od kiedy owsiki mówią? 06.11.01, 12:47
            OCH! JAKI JESTEM PIERDOLNIĘTY. CZEMUŻ, ACH, CZEMUŻ MUSZĘ TAK CIERPIEĆ?
            DEZINTEGRACJA MEJ OSOBOWOSCI TO PRAWDZIWY, ZAISTE, DRAMAT. CZEMU NIKT MNIE NIE
            ZASTRZELI? BŁAGAM O POMOC.

WASZ ZGNIŁY WEWNĘTRZNIE I ZEWNĘTRZNIE
            ZDEHUMANIZOWANY POPRZEZ INDUSTRIALIZACJĘ
            WIERZĄCY W REINKARNACJĘ,

mreck.

mreck napisał(a):

> Z wdziękim właściwym sobie, Prawdziwy Polaku, Naprawiaczu Świata, Człowieku z
            > Misją Przyszedłeś i będziesz naprawiał. Najpierw zburzysz naszą burżujską
            > stabilizację onanistów intelektualnych Wielki Gwałcicielu Cnót Moralnych - pod
            > mur wszystkich?. Rączki, rączki Hans. Potem sprawisz żeby Nowy Ład nastał.
            > Glizdo?

• aniela_ Re: COMMENT? Od kiedy owsiki mówią? 06.11.01, 14:39
              nieno...
              • !nowy Re: co jest grane 06.11.01, 15:28
                tu tez mnie ktos chwali ?
                no no
                • nanta!!! nauczyc sie liczyc 06.11.01, 15:42
                  jakie "tez"???? otwierasz ciagle ten sam watek .

• Gość: magdi Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE IP: 217.17.32.* 06.11.01, 15:51
      No cóż lato minęło, na plaży wietrznie, sztormiasto i bałwanowato. Z jednej
      strony stazy bywalcy, którzy trzeba przyznać czasem sobie po porstu czatują, na
      własne tematy, ale są kulturalni (nie wulgarni), czasem mnie rozweselają, gdy w
      pracy powieje smutkiem (przyznaję się bez bicia, że w czasie pracy , za którą
      płaci mi mój kochany pracodawca siedzę na forum!)a z drugiej strony powstaje
      grajdoł wulgaryzmów. Do tych drugich powiem: jak mi się nudzi
      ich "dupolizostwo" to po prostu opuszczam temat, szukam innego, ciekawszego,
      jak stać Was na taką krytykę to może i potraficie poszukać czegoś co Was
      interesuje, chyba że interesuje was obrażanie innych. A stałym forumowiczom
      powiem, czasem przynudzacie ale trzymam z Wami, bo jesteście grzeczni,
      kulturalni i czasem stać Was na oryginalność i poczucie humoru. Komu się nie
      podoba niech zagląda gdzie indziej.
    • comment COMMENT bez loginu to podroba!!! 06.11.01, 21:13
      wszem i wobec odcinam sie od wypowiedzi tego idioty, ktory uzywa mojego nicka!
      Ten smiec nie zasluguje nawet na miano czlowieka! COMMENT, powiedz mi, kto cie
      splodzil, ty nedzna kreaturo, to zaraz pojde cie pomscic. Juz lepiej bylo ci
      splynac po scianie albo skonczyc w kondomie, ewentualnie nie wylezc z tej
      probowki. Wyrazy wspolczucia dla ludzi, ktorzy maja z toba do czynienia.
      • !nowy Re: COMMENT bez loginu to podroba!!! 06.11.01, 22:03
        mreck! z wykrzyknikiem to tez podroba
    • Gość: terfen Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE IP: 10.10.12.* 07.11.01, 10:31
      To forum już dawno powinno zginąć. Oby jak najszybciej....
      • Gość: anka Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE IP: *.ptf.com.pl 07.11.01, 10:37
        kolega nowego? czy mi sie zdaje? może chociaż rodzina?
        • comment Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE 07.11.01, 11:15
          rodzina? wez nie obrazaj nowego. ten terfen, czy jak mu tam, to raczej jego
          wymiociny. ALbo jakis obrzydliy plyn ustrojowy.
          • Gość: comment Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE IP: *.acn.waw.pl 07.11.01, 12:10
            Podszywanie się pod czyjegos nicka jest niezbyt mądrym posunięciem. mreku?
            • Gość: comnent Re: SZCZURZA ŚMIERĆ FORUM NA PLAŻĘ... HEHE.. NARESZCIE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 22:24
              Gość portalu: comment napisał(a):

> Podszywanie się pod czyjegos nicka jest niezbyt mądrym posunięciem. mreku?

To chyba nieładnie. Szczurza śmierć Hahahahahahahahahaha....haha. Paradne!
              • mreck owsik 08.11.01, 07:21
                Comment, na to jest tylko jedno lekarstwo. loguj się. Poza tym mój serwer jest
                tak łatwo rozpoznawalny. Podejrzewam, że jesteś sfrustrowanym nastolatkiem.
                Jestem bardzo szczęśliwy, że nasze grono osób w zasadzie dobrze wychowanych i
                inteligentnych ciebie przyciąga. Zapełniasz swój czas, rozładowujesz napięcie,
                może w ten sposób nie zgwałcisz żadnej dziewczynki? Możesz sobie dopisać nie
                wiem ile wykrzykników prze nickiem a i tak będziesz rozpoznawalny. Zdradza
                ciebie smród niemytych zębów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka