anna1000 27.11.02, 09:53 www1.gazeta.pl/lublin/1,35640,1173957.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: wirtualne studia 27.11.02, 10:51 Jak bylem w Łodzi to udzielałem wywiadu na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wirtualne studia IP: *.umcs.lublin.pl 27.11.02, 12:00 a o co Cię pytali?? i co im powiedziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wirtualne studia 27.11.02, 12:54 Gość portalu: anna napisał: > a o co Cię pytali?? i co im powiedziałeś Pytali mnie czy chciałbym studiować na takiej uczelni? W skrócie powiem, że brakowałoby mi tego codziennego kontaktu ze studentami, ale studiowanie w necie to fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wirtualne studia IP: *.umcs.lublin.pl 27.11.02, 13:28 no właśnie kontakt ze studentami, ale jeśli drugi fakultet to chyba dobrze, albo tzw uniwersytet trzeciego wieku dla ludzi starszych- tylko,że oni raczej nie umieją posługiwać się komputerem i pewnie im tez zależy na kontaktach ze *studentami* ale jeśli pracujesz i nie masz czasu na studiowanie standardowe to ta forma jest bardzo korzystna Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: wirtualne studia 27.11.02, 20:24 Gość portalu: anna napisał: > no właśnie kontakt ze studentami, ale jeśli drugi fakultet to chyba dobrze, > albo tzw uniwersytet trzeciego wieku dla ludzi starszych- tylko,że oni raczej > nie umieją posługiwać się komputerem i pewnie im tez zależy na kontaktach ze > *studentami* > ale jeśli pracujesz i nie masz czasu na studiowanie standardowe to ta forma > jest bardzo korzystna świetna sprawa - drugi fakultet, na naukę nigdy za późno !! ;)) co do ludzi starszych - oni raczej nie umieją posługiwać się komputerem - to można się czasami zdziwić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: wirtualne studia 28.11.02, 09:13 zeta_e napisał: > > świetna sprawa - drugi fakultet, na naukę nigdy za późno !! ;)) > co do ludzi starszych - oni raczej nie umieją posługiwać się komputerem - to > można się czasami zdziwić :)) a jaka jest średnia wieku na uniwersytecie trzeciego wieku??? rzeczywiście- nie można uogólniać ,ze dla starszych "trochę techniki i się gubią", ale pomyślałam, że na uniwersytet trzeciego wieku chodzą emeryci, którzy nie mają co zrobić z wolnym czasem i dlatego takie uogólnienie mi wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś