Dodaj do ulubionych

wirtualne studia

27.11.02, 09:53
www1.gazeta.pl/lublin/1,35640,1173957.html
Obserwuj wątek
    • michal_el Re: wirtualne studia 27.11.02, 10:51
      Jak bylem w Łodzi to udzielałem wywiadu na ten temat:)
      • Gość: anna Re: wirtualne studia IP: *.umcs.lublin.pl 27.11.02, 12:00
        a o co Cię pytali?? i co im powiedziałeś
        • michal_el Re: wirtualne studia 27.11.02, 12:54
          Gość portalu: anna napisał:

> a o co Cię pytali?? i co im powiedziałeś

Pytali mnie czy chciałbym studiować na takiej uczelni?

W skrócie powiem, że brakowałoby mi tego codziennego kontaktu ze studentami,
          ale studiowanie w necie to fajna sprawa.
          • Gość: anna Re: wirtualne studia IP: *.umcs.lublin.pl 27.11.02, 13:28
            no właśnie kontakt ze studentami, ale jeśli drugi fakultet to chyba dobrze,
            albo tzw uniwersytet trzeciego wieku dla ludzi starszych- tylko,że oni raczej
            nie umieją posługiwać się komputerem i pewnie im tez zależy na kontaktach ze
            *studentami*
            ale jeśli pracujesz i nie masz czasu na studiowanie standardowe to ta forma
            jest bardzo korzystna
            • zeta_e Re: wirtualne studia 27.11.02, 20:24
              Gość portalu: anna napisał:

> no właśnie kontakt ze studentami, ale jeśli drugi fakultet to chyba dobrze,
              > albo tzw uniwersytet trzeciego wieku dla ludzi starszych- tylko,że oni raczej
              > nie umieją posługiwać się komputerem i pewnie im tez zależy na kontaktach ze
              > *studentami*
              > ale jeśli pracujesz i nie masz czasu na studiowanie standardowe to ta forma
              > jest bardzo korzystna

świetna sprawa - drugi fakultet, na naukę nigdy za późno !! ;))
              co do ludzi starszych - oni raczej nie umieją posługiwać się komputerem - to
              można się czasami zdziwić :))
              • anna1000 Re: wirtualne studia 28.11.02, 09:13
                zeta_e napisał:

>
                > świetna sprawa - drugi fakultet, na naukę nigdy za późno !! ;))
                > co do ludzi starszych - oni raczej nie umieją posługiwać się komputerem - to
                > można się czasami zdziwić :))

a jaka jest średnia wieku na uniwersytecie trzeciego wieku???
                rzeczywiście- nie można uogólniać ,ze dla starszych "trochę techniki i się
                gubią", ale pomyślałam, że na uniwersytet trzeciego wieku chodzą emeryci,
                którzy nie mają co zrobić z wolnym czasem i dlatego takie uogólnienie mi
                wyszło...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka