basia! 13.03.03, 09:01 wszyscy się kręcą koło czajniczka ale nikt kawy nie zrobi co? zostały resztki normowego serniczka jakby ktoś reflektował -- mariolkę obudził zapach kawy,ścisęło ją w żołądku ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: KAWA! 13.03.03, 09:12 zapach smakowity mnie tu zwabił na moment... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 09:14 dzieńdobry 1. najlepiej klawiaturę odwrócić i stuknąć kantem o blat - wylatują różne ciekawostki (fuuuj) 2. poproszę odrobinkę tego sernika z mocareli, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: KAWA! 13.03.03, 09:12 a ja z filiżanką nieśmiało podchodzę, bo mnie jak mariolę zapach tu zwabił :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: KAWA! 13.03.03, 09:13 maga34 napisała: > a ja z filiżanką nieśmiało podchodzę, bo mnie jak mariolę zapach tu zwabił :) aha, zwabioneśmy w jednym czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: KAWA! IP: 213.255.126.* 13.03.03, 09:18 czysty obrus przynioslam , bo ta cerata stara jakas, i kubki wiosenne, aha w kieszeni od kutrki jest paczka lavazzy, ktos siegnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: KAWA! IP: 213.255.126.* 13.03.03, 09:26 na wojene?? masz motyke? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KAWA! 13.03.03, 10:03 aha beda na nim rosly kwiatki polne. (ze popankuje sobie odrobine,za waszym pozwoleniem..) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 10:08 aale może tą motyczką trochę niedobrego babilonu ukruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KAWA! 13.03.03, 10:23 wspomnienia odkopujecie motyką ? -- zenon wyciągnął z szafy spodnie dzwony z grępliny Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 10:34 aha. właśnie ktoś mi uświadomił, że to parę ładnych lat już minęło... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 10:35 chociaż co do moich osobistych preferencji i przeżyć młodych to zawsze jakoś wolałam Brodnicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 10:56 a co było w brudnicy? bo jeździłem wszędzie gdzie się dało a tam nie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 11:05 jaktoco? ostatni łikend lipca zawsze było! jak to się nazywało... wiem! muzyczny camping blusowy festiwal taki. w pianie były koncery.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 11:13 cos chyba pamiętam ale to dośc niewielka imprezka była b ardziej kameralnie chyba ale dlaczego w pianie? strażacy, ci dzielni chłopcy w czerwonych samochodach? tak wam zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 11:19 eeee nie. piano to taki klub. qltowy wtenczas był :) najlepsze koncerty tam bywały. jak zenza dla żeglarzy. no i nie wiem, czy taki kameralny, sporo ludzi, szczególnie do amfiteatru przyjeżdzało. pamiętam, że w sklepach w brodnicy chleba brakowało. zresztą tak ten przełom lipca i sierpnia dla wielu wyglądał: brodnica - jarocin - gorzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 11:28 gorzów???? na rany chrustusa króla, nie mów że w gorzowie też grali a ja durny tylko wrocław (rock na wyspie), łódż (rockowisko), katowice, sopot odwiedzałem, jak matołek... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 11:33 tiresias napisał: > gorzów???? no gorzów - rege nad wartą to się zwało :) ale to faktycznie było bardziej kameralne > na rany chrustusa króla, nie mów że w gorzowie też grali > a ja durny tylko wrocław (rock na wyspie) wrocławia to ja z kolei nie pamiętam... :( > łódż (rockowisko) - jeździłeś na rockowisko???? ja nigdy jakoś nie dotarłam :( > katowice odjazdy? rawa? ;) a zaczarowany świat harmonijki w Poznaniu? teraz w tym klubie to jakaś hurtownia jest :( może Ty po prosu mniej blusowy jesteś a bardziej rockowy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: KAWA! IP: *.mst.gov.pl 13.03.03, 11:39 a w Gliwicach Cantate Deo sie odbywało hyyh Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 12:01 a w biłgoraju pod koniec czerwca jest festiwal piosenki religijnej, fajne dziewuchy oazowe tam przyjeżdzają, kolega mi mówił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KAWA! 13.03.03, 12:05 no i jeszcze aktorów w żałobie ,tj piosenki aktorskiej we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: KAWA! IP: *.mst.gov.pl 13.03.03, 12:06 a w toruniu afryka is hungry. bylo rastafariansko i nad starowka unosil sie slodki zapach trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: KAWA! 13.03.03, 12:05 Znacie może trasę koncertową Piccolo Coro dell'Antoniano? -- Koncert dobiegał końca. Kiedy już umilkły piszczałki i wybrzmiały głębokie basy, Zdzisław najzwyczajniej oszalał. Wskoczył na siedzenie i jął ekstatycznie kręcić młynka marynarą, wydzierając się jak opętany. Zgorszona publiczność zaczęła opuszczać Katedrę Oliwską. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: KAWA! 13.03.03, 12:21 Poproszę harbatę zatem Tę o aromatyczną o smaku malinowego chruśniaka :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 12:12 metalmania, tak na metalmanię do spodka jedźmy wszyscy do katowic w czerwcu (chyba). moglibyśmy byc ostrą tzw. załogą. albo na ozzfest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 12:14 ja nie mogę. starzy mi glany skasowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: KAWA! 13.03.03, 12:17 Dzien dobry popoludniem wczesnym :)) Czy o tej porze cos tu jeszce daja? Bawarka moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: KAWA! 13.03.03, 12:24 -- Przystanek rynshtock 2003 Cię kocha! - Wrzeszczały nagłówki. Kampania promocyjna ulicznego koncertu muzyki chodnikowej w prasie brukowej wchodziła w decydującą fazę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 12:23 the_ladybird napisała: > ja nie mogę. starzy mi glany skasowali :) a PIESZCZOCHĘ jeszcze masz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KAWA! 13.03.03, 12:37 a wiecie może o czy rozmawia się w porannym programie "kawa czy herbata" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 12:45 masz racje tu, basiu, rzeczywiście w tym programie mówi się o wszystkim, o książkach z autorami, o koncertach a w tle cały czas ktoś gotuje prowadzi to wszystko grupa aroganckich śpikierów, którzy wszystkim przerywają bo majo 'ramufkie'! koszmar ale skutecznie podnosi z rana poziom amfetaminy we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KAWA! 13.03.03, 12:48 ja nie w tym sensie się spytałam .Spytałam się bo nie wiem,może trudno w to uwierzyć ale nigdy nie oglądałam . Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KAWA! 13.03.03, 12:59 basia! napisała: > ja nie w tym sensie się spytałam .Spytałam się bo nie wiem,może trudno w to > uwierzyć ale nigdy nie oglądałam . jak ostatnio często wstaję wcześnie w hotelu to włączam telewizorek i dopiero niedawno (pierwszy turdepoloń)zobaczyłem ten program. jestem przerażony ale coś mi zawsze mówi: włącz, włącz, obudzisz się na dobre. i biorę i włączam i się budzę, ..mać Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KAWA! 13.03.03, 13:07 tiresias napisał: > > jak ostatnio często wstaję wcześnie w hotelu to włączam telewizorek i dopiero > niedawno (pierwszy turdepoloń)zobaczyłem ten program. jestem przerażony ale coś > > mi zawsze mówi: włącz, włącz, obudzisz się na dobre. i biorę i włączam i się > budzę, ..mać aha, co tu mówić, telewizor jest po to by był włączony ,wyłączony jest niepotrzeby całkiem:) a czy może w soboty kawę i herbatę można obejrzeć ? nastawiłabym sobie budzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: KAWA! IP: *.mst.gov.pl 13.03.03, 12:40 aha i czy nosisz gwozdzie wnosie i walisz w suki ceglowkami moze? biodronko ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KAWA! 13.03.03, 12:48 eno nie... zaraz tam cegłówką. słowo mocniejsze jest od miecza* a pacyfa to mój znak firmowy ;) * ale tylko pod warunkiem, że miecz jest bardzo bardzo tępy Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KAWA! 13.03.03, 12:50 przypomniał mie się dowcip apropo glanów: wsiada do autobusu skin ,starsza kobieta ustępuje mu miejsca i mówi: -nie dosyć ,że po chemioterapii ,to jeszcze w butach ortopedycznych Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: KAWA! 13.03.03, 12:53 Niebezpiecznie wejsc na ten watek, w kapciach szczegolnie. A ja tak po domowemu chcialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: gołąb 13.03.03, 13:05 oxycort napisał: > Jest, JEST! > Jest tam mój morotower! :) > ~~ > ox aha, motorower jest :) zakrztusiłeś się biedaku;) i jacek i agatka - słodkie no naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: gołąb 13.03.03, 13:08 A mnie sie nie otwiera xhlip chlip! Jakis zabiedzony ten komputer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: gołąb 13.03.03, 13:11 hmmm, o przepraszam... dałem się ponieść emocjom :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: gołąb 13.03.03, 13:15 ej,no zaraz sprawdzę ,nie panuję czasami nad gołębiami Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: gołąb 13.03.03, 13:45 prawieżem się rozpłakał ta pasta nivea to był straszny szajs a kasety stilon 'low noise':))) ciekaw jestem reakcji takiej na ten przykład emulsji, cóż ona będzie kiedyś wspominać z nostalgią - pokiemony????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: gołąb 13.03.03, 13:56 a ten wzorowy uczeń ? zniknął jak pojawił się stanik chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: gołąb 13.03.03, 14:17 oxycort napisał: > Znaczy, masz na myśli stanik wojenny? > ~~ > ox styropianem zamiast waty wypychany ,kryzys był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: gołąb oxa 13.03.03, 14:24 Po bliższym przyjrzeniu się stwierdzam, że niektóre z tych rzeczy wciąż posiadam... :-) Oxy, czym tyś jeździł! Mój połykacz szos, rocznik 1983, to jeszcze starszy typ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: gołąb 13.03.03, 14:12 tiresias napisał: > prawieżem się rozpłakał > ta pasta nivea to był straszny szajs taaak, pamiętam, że krem był w identycznej tubce, i koleżanka na wycieczkę zabrała krem zamias pasty ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: KAWA! 13.03.03, 13:54 U mnie nie ma nic od Basi w żadnym z gołębników... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: zupełnie jak w tv 13.03.03, 14:21 siedzimy sobie ,słuchamy i oglądamy conie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al i cosik do kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.03, 08:16 czyli kawa + saki = www.kawasaki.com/index2.asp Też niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: i cosik do kawy IP: *.uk.ihost.com 14.03.03, 13:45 Fajna stronka. najbardziej podobało mi się zestawienie czterech zakładek "Oferta" "03 models" "Kredyty" i "Ubezpieczenie kosztów pobytu w szpitalu". Niby sensowne ale jakby niereklamowe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś