IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 16:34
jesli poczujecie miete to znak ze cas na bawarkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2lav Re: fajfoklok IP: 213.255.126.* 18.03.03, 16:51
      ja czuje swad, cos sie przypala?
    • Gość: misio Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.brucepower.com 18.03.03, 16:52
      Bawarczyka sobie zaserwuj, Aniele. Prawdziwego, z kufelem piwska, w skorzanych
      krotkich porcietach na szelkach i w tyrolskim kapelusiku.
      Jawohl.
      • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 16:59
        i z osadzoną na wąsach piwną pianą? i wylewajacym sie z porciat skorzanych
        brzuszkiem? e-e, ja tego pana nie zamawialam ;-)
        • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 17:20
          + jodla w kapeluszu, niekoniecznie dzwieczna
          • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:22
            witaj kwik. dawno Cie nie widziano w okolicy :)
            • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 17:28
              zmienilam okolice (realnie). czas przywyknac, jako rzecze sam swoj.
              czas na siksokloka :)
              • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:29
                znaczy nie zameldowalas sie w szczecinie tylko w zmienionych okolicach wlasnie?
                • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 17:45
                  szczecin to zamierzenia prywatne (bylo i nie jest wiec nie pisze sie w rejestr)
                  nastapila zmiana sluzbowa no i jestem teraz tu :P
                  • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:47
                    aha zmiana na lepsze mam nadzieje? bo lepsze jest lepsze od gorszego (zdaje
                    sie slowa swiete misiani to sa )
                    • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 17:49
                      sie okaze. wkrotce albo poniewczasie.
                      wczoraj bylo tragicznie, dzis jest fatalnie :))
                      • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:51
                        o to swietny znak. bo juz gorzej byc nie moze. musisz teraz sie odbic jak
                        malysz na progu
                        • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 17:52
                          na progu mozna sobie zeby wybic lub polamac srodstopie
                          robi sie z lekka drastycznie...
                          • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:55
                            yhyh podoba mi sie Twoj optymizm i pozytywne myslenie ;)
                            • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 17:59
                              pozytywne myslenie czyni cuda :P

... np..w postaci polamanych yhhhhh ...co to ja chcialam napisac :)
                              • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 18:03
                                aha dodaje tez sil i pomaga przetrwac, dokladnie ytle mozna powiedziec o
                                pozytywnym mysleniu (ale progow faktycznie unikaj ;)
                                • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 18:09
                                  z progow wybieram te, ktore mozna znalezc na gryfach instrumentow szarpanych :)
                                  hm...unbreak my fingers :P
                                  • Gość: aniela Re: fajfoklok o 17:00 IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 18:12
                                    o. czyzbys niejeden wieczor spedzila przy ognisku zeby sobie brudzac spalona
                                    skorka od smazonych kielbasek? i spiewajac rebelianckie piosenki?
                                    • kwik Re: fajfoklok o 17:00 18.03.03, 18:16
                                      blade swity. badmington. ziemniaki z popiolu. piesni ze wszech miar
                                      zaangazowane :)

niestety musze podazyc szlakiem dymu unoszacego sie nad droga do domu (aleja
                                      gwiaaaaazd, aleja gwiazd biegniemy..):P
    • piotr_c Re: fajfoklok 18.03.03, 17:24
      Dla mnie hasło fajfoklok bedzie nieodmiennie się kojarzyc z genialna sceną
      z "Jak rozpetałem drugą wojne światową" w angielskim obozie.
      • Gość: aniela Re: fajfoklok IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:27
        aha opowiedz wlasnymi slowami
        • piotr_c Re: fajfoklok 18.03.03, 17:38
          Ignatz - czajnik to swoją droga :)

Anielu czyżbyś nie widziała tego filmu??? Jak ci się to udało? Wszak prawie tak
          często jak pancerni był wyświetlany :)

Opowiadam
          Angielskie wojsko zakłada obóz na pustyni , oficjalnie wojna z łochami sie
          jeszce nie zaczęła ale i tak wiadomo co będzie. No wiec stawiaja namioty,
          wbijają słupy dla ogrodzenia ( piękne ujecie perspektywiczne gdzie dwóch
          żołnierzy młotami wali po głowie sierżanta w hełmie , zmiana perspektywy - wala
          w słupek za plecami w.wymnienionnego) ruch, zamęt , ale i pewne przejawy
          wojskowej dyscypliny. Do czasu okrzyku "fajfoklok!!!!!!" Wtedy młoty ląduja na
          ziemi , namiot sie wali na tych co w środku, z pod maski wyjmuje sie czajnik,
          filiżanki i zaczyna się herbatka . Ns bohater,polski żołnierz chwilowo w
          sojusznik a jakby w niewoli,zdenerwowany tym bałaganem łapie porzuconego stena
          i pruje długą serie w niebo. Angielski major (grany rewelacyjnie przez
          Rudzkiego) spojojnie zwrca sie do sierżanta "Johns , po wypciu herbaty
          zaaresztu go".....
          • Gość: aniela Re: fajfoklok IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:42
            yhyhyh znaczy widzialam ale mala bylam i niewiele pamietam ;)))
            rzeczywiscie ladna wielomowna scenka
            • piotr_c Re: fajfoklok 18.03.03, 17:47
              Uf ulżyło mi że nie masz takich braków w wykształceniu.
              Ale mimo wszystko powinnaś sobie to odświerzyć np na wideo.
              • Gość: aniela Re: fajfoklok IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:48
                nie wykluczam odswieżania w wolnej chwili ;)
                • mmpm Re: fajfoklok 18.03.03, 17:52
                  Ja np. najbliższą wolną chwilę bedę miał za jakieś 3,5 roku...
              • ignatz Re: fajfoklok 18.03.03, 17:51
                Nawet gdyby nie oglądała, darujmy jej te braki - wszak
                jest bardzo młoda. Prawda Anielu?
                • Gość: aniela Re: fajfoklok IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 17:55
                  najbardziej w ignatzu lubie to ze zawsze wie dokladnie co nalezy powiedziec ;)
      • ignatz Re: fajfoklok 18.03.03, 17:28
        czyli "alternatwne bojowe uzycie czajnika"?
        • kwik Re: fajfoklok 18.03.03, 17:29
          naprzod cala para w gwizdek, az po horyzont

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka