rupercik 22.03.03, 17:15 nie gniewaj się na mnie juz mała, dokuczyć Tobie nie chciałem. skłamałem, żebyś zauważyła i moja była. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:19 o ile to ja jestem emką, to sie jeszcze zastanowię. może ci przebaczę. w końcu tak piekny wiersz napisałes... ale radze ci dobrze, kryj się predz ignatzem. Odpowiedz Link Zgłoś
rupercik Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:21 dziś go nie widzę Emusiu. możesz więc pogadać trochę ze mną, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:23 e-e-. mama mnie uczyła, żebym nie rozmawiała z obcymi. nie wiem co by powiedziała, jakby sie dowidziała, że siedze z nieznanym facetem sama na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:27 z tym, że zawsze możemy sie poznać i wtedy juz nie będziesz nieznajomym. cześć jestem Emusia. Odpowiedz Link Zgłoś
rupercik Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:28 cześć Emusiu :)) jestem Rupercik :)) a moim ulubionym poetą jest Rupert Brooks. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:30 miło mi czy zbijesz mnie jak powiem, że nigdy o tym gosciu nie słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
rupercik Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:32 mnie również. niee. :) to był poeta angielski z czasów I wojny światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rupercik Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:34 a teraz już muszę iść. dozobaczenia, Emko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 22.03.03, 17:35 czy ten wiersz który napisałeś to był jego autorstwa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz im Krakau Re: do Emki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.03, 19:08 P. K. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz im Krakau Re: do Emki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:00 Pięknie Kurvva Pięknie :-| Rupert, Dawid, kto jeszcze? A na dowód że to ja: zmięta pościel + instalowanie Winrara, pamiętasz? Wrócę do Wawy to pogadamy, bo nie chce mi się Ciebie w Krakowie już szukać :-| :-D Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 23.03.03, 18:13 ej a jaka ja mam pewność, że ty faktycznie w krakowie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do Emki :))) 23.03.03, 20:01 Aha, mocno zaintrygowała mnie ta część Twojej wypowiedzi, Emusiu. Czy możesz w kilku zwięzłych słowach przybliżyć słuchaczom jak to wygladało od strony technicznej? ~~ oxdociekliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 23.03.03, 20:41 prawdopodnobnie nauczyła mnie tego moja mama. gdy coś zepsuję ona zawsze mówi "aś dała w dupę". pamiętam, ze miałam jakieś 3 lata i ona juz tak mówiła. to było wtedy jak rozpieprzyłam zamek do drzwi i nie dało się ich ani od srodka ani od zewnątrz otworzyć. to jest moje najwcześniejsze wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do Emki :))) 23.03.03, 20:46 A czy mówić tak zwyko się wyłącznie po, czy np. w trakcie pieprzenia też wypada? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz im Krakau Re: do Emki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.03, 22:21 Nie masz pewności - hmm, może jak powiem że widziałem dziś ruiny naprzeciwko przystanku 105 przy dworcu to mi uwierzysz? :-) Oxy, dostałeś fotę? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 23.03.03, 22:34 a po co byłeś w krakowie? nie uwierzę, że po to, żeby mnie odnaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do Emki :))) 24.03.03, 09:03 Dostałem Ignatz, dzięki! Śliczna jest! O rany, ale skąd Ją wytrzasnąłeś?!! To po Nią byłeś w Krakowie?! Tak, poznaję, to ta sama szlachetna sylwetka... Troche boli, że nie wygląda już tak jak kiedyś i nie chłodzi przyjemnie Twojej rozpalonej dłoni... No ale na bezrybiu i rak ryba :) Nie daj się prosić. Opowiedz o niej coś więcej! jak na Nia trafiłeś? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz Re: do Emki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 09:56 Och, nie bardzo jest o czym opowiadać - po prostu leżała sobie spokojnie na biurku szefa krakowskiej agentury ABW. Wystarczyło w nocy wejść i pstryknąć fotkę. Och, Emusiu, księżniczko - znalezienie Ciebie to naprawdę czysta rozrywka :-) A jak dalej w mróz będziesz chodziła taka rozchełstana i niepozapinana to jak wezmę pasa... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do Emki :))) 24.03.03, 10:04 A leżała taka bezbronna od razu na gazecie, czy też podkładałeś :)? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 24.03.03, 13:42 ej! skad ty wiesz, ze ja w rozpiętym płaszczu chodzę, wprawiając przy tym w stan białej gorączki mame i babcię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz im Krakau Re: do Emki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 14:28 Podłożyłem żeby było że aktualne zdjęcie - gazeta jest z 22 marca. Emusiu, ja syćko wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Emki :))) 24.03.03, 15:58 skoros w krakowie, to czemu na jakieś 3 sekundy zrobiłeś się na gg dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś