ignatz 16.10.06, 20:00 Czyli "Ostatni brzeg", to moja propozycja dla kultowego filmu forum na plażę. Taki miły i optymistyczny, w sam raz na wakacyjny wypoczynek. (Oczywiście kultowy zaraz po "Bułgarskim pościkku") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: On the beach 16.10.06, 22:59 Skoro Iggy siedzsz w temacie, to zrob liste filmow kultowych i rozprowadz kopie wsrod entuzjazztow kina. Top 20 ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: On the beach 17.10.06, 14:08 To może na początek Reksio + jamniczka w której podkochiwał się Oxy ( i nie tylko :> ) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: On the beach 18.10.06, 16:14 stawiam na koziołka matołka i samorzad adwokatów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: On the beach 19.10.06, 12:40 > czy mozna wyrzucic kolargola? Jest w samorządzie adwokatów? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: On the beach 20.10.06, 15:05 e-e, klargol to kolaborant. a somorzad adwokacki to niekończąca się opowieść. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: On the beach 23.10.06, 09:21 ??? Leon wyjął z kamarków przepastnej szafy smoczy ząb. Zaprawdę, olbrzymi, ostry, jadowity. prześle go maciejowi G. pomyslał, zawsze wiedziałem, że nie pochodzę od małpy. zaczem wzrok zeslizgnął mu się na śpiaca mariolkę i jego pewność nie była juz tata wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: On the beach 23.10.06, 12:28 Smok Szczęścia www.super-alex.dk/billeder/photolog/feb/falkor.gif i65.photobucket.com/albums/h209/jamiemarilyn/falkor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: On the beach 25.10.06, 09:47 pijotrzece wszak wiem cija co to szczęściasmok. on cień rzuca na korporację od wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: On the beach 25.10.06, 17:09 Może by tak zaczął rzucać nieco większy a potem coś przekąsił Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: On the beach 27.10.06, 10:55 piotreze ce jak juz bedziesz tym orłem, to proszę nie przelatuj nad moim samochodem. z myjni własnie wyjechałem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: On the beach 27.10.06, 11:45 Zasadniczo nie planowałem być orłem , ale jakby już coś takiego wyszło to prosze opisz swój samochodzik ( w rzucie odgórnym) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: On the beach 30.10.06, 11:23 ech. nie wiem czy tak forumowo mogę az taka autoreklamę uprawiać. A jeszcze do tego gdyby ten post przeczytała jakaś latajaca krowa? Odpowiedz Link Zgłoś