med_max 05.04.03, 14:25 Nie wiem, czy jest wiele piękniejszych rzeczy niż widok białych baranków na tle błękitnego nieba... Naprawdę, mam wątpliwości.Może jeszcze jakieś piękne obrazki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frene Re: banalny widoczek IP: *.fenix.katowice.pl 05.04.03, 14:55 Może błękitne niebo na tle białych baranków ? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: banalny widoczek 05.04.03, 14:57 med_max napisał: > Nie wiem, czy jest wiele piękniejszych rzeczy niż widok białych baranków na > tle błękitnego nieba... Naprawdę, mam wątpliwości. Jak dla mnie, to widok śpiącego dziewczęcia umieściłbym wyżej, ale... zależy co kto lubi. :) -- Marolka leżała rozwalona w kącie na skórze dzika w wieńcu z puszek czarnego okocimia, spowita jedynie welonem tytoniowego dymu pomieszanego z odorem przetrawionego alkoholu. Leon całkiem rozklejony kucał u jej stóp i płakał jak bóbr. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: banalny widoczek 05.04.03, 15:24 med_max napisał: > Nie wiem, czy jest wiele piękniejszych rzeczy niż widok białych baranków na > tle błękitnego nieba... SWidok czarnych baranow w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frene Re: banalny widoczek IP: *.fenix.katowice.pl 05.04.03, 23:40 Nie bądź rasista...w USA już byś miał Proces...to co może Kafki? Tylko nie czarnej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frene Re: banalny widoczek IP: *.fenix.katowice.pl 05.04.03, 23:42 Słyszałam ,ze Kafka poprawia Proces...myślowy, ale wygląda na to,ze dopiero po śmierci, stąd takie podobieństwo słowa cofeina, do słowa trumna...po angielsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: banalny widoczek 07.04.03, 17:26 piekniejszy jest tylko jelen na tle wodospadu s swietle zachodzącego slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: banalny widoczek IP: 213.255.126.* 07.04.03, 17:38 stado bialych myszek, po tygodniowej libacji Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: banalny widoczek 07.04.03, 17:41 kwadratowe kolka i gwiazdki widziane u dentysty (z doswiadczen ignatza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: b analny widoczek IP: 213.255.126.* 07.04.03, 17:50 czerwony policjant dmuchajacy w balonik Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: b analny widoczek 07.04.03, 17:56 piękniejszy widoczek był jak moja wychowawczyni usiadła tą swoją grubą dupą na ławce i ona się złamała i babsztyl na ziemi wylądował. Odpowiedz Link Zgłoś