Dodaj do ulubionych

złe wiadomości

08.04.03, 18:58
hyyh na bazie wolności słowa stwierdazm że Pan M. sliczny jest nawet w
krawacie.

pudelsi.art.pl/5.html
ps. zrodło za: Misiania(konfacela) i Ignatz niezawodny.
Obserwuj wątek
    • vampi_r Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:05
      Śliczny to tylko ja jestem.

ps. Czychamy na 150?

eeee! I tak nie będzie nagród.
      • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:06
        o! to jest jakis konkurs w ktorym nie biore udzialu moze???
        • vampi_r Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:10
          Jeśli można nazwać konkursem coś, za co nie ma nagród, to TAK, to jest konkurs.
          Na 150 000 posta plażowego.

Ale ja juz znikam. Aniele, jako moja zaufana skarbniczka możesz mieć udział w
          swojej doli. Czyli przyślę ci kartkę z karaibów.
          • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:11
            aha tam skarb Twoj gdzie karaiby
            • vampi_r Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:12
              Nie - tam ja ze swoim skarbem.
              • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:14
                znaczy: jeden pies.
      • basia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:15
        vampi_r napisał:

> Śliczny to tylko ja jestem.
        >
        > ps. Czychamy na 150?
        >
        jaki obliczony vampir...
    • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:18
      uwierzycie? otworzyło się na moim komputerze! albo inaczej. udało mi się to
      otworzyć! mi! niebywałe.
      • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:19
        hyh emusia a to juz dwa powody do radosci :)

i jaki jak?
        • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:24
          co do śliczności pana M to ja mem pewne wątpliwości, ale nie to ładne co ładne
          tylko to co się kompu podoba...
          • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:25
            nie kompu tylko komu :-)
            • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:26
              kompu tez hyyh. a gust jeszcze sobie wyrobisz. z wiekiem (nie do trumny) ;)
              • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:30
                w sensie ze za jakis czas bede uwazac ze sliczny jest?! nie ma mowy!!!! fuuuuuuj
                • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:36
                  etam. sie mala akurat znasz ;)
                  • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:43
                    ale on ci sie serio podoba czy się wygłupiasz?
                    • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:45
                      nosz urody jest posągowej, rzadkiej niezmiernie.
                      • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:46
                        a że rzadkiej to fakt. rzadko spotykasię takich przydkich kolesi.
                        • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:47
                          serwer mi b w wyrazie "brzydkich" odwrócił do góry nogami
                        • aniela_ Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:48
                          yhyh tak sie ze mna tylko droczysz pewne ;)
                          • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:55
                            brzydki jest! ma w sobie cos z michała wisniewskiego
                            • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 19:57
                              nosz chyba Cie pogięło!
                              • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 19:58
                                hyhyhy ciekawa byłam twojej reakcji :-)
                            • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 19:57
                              Emusia, no coś Ty. Jak można przyrównywać Pana M. do takiego rumburaka?:)
                              • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 19:59
                                dziekuje za wsparcie morysiu. bedziesz swiadkiem ze jak wydrapie jej oczy to
                                tylko dlatego ze ja oszukiwaly (jej wlasne oczy)
                                • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:01
                                  może ja mam pelke jaką w tych oczach i dlatego urody jego nie dostrzegam? albo
                                  wy macie belki w oczach i nie widzicie jaki on jest brzydki?
                                  • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:03
                                    Ale jaki brzydki? Ty popatrz obiektywnie. On jest piękny pięknością
                                    nieprzemijającą. Oba wcielenia w misi beli są biutiful.
                                    • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:04
                                      patrze sie obiektywnie ale za cholere nic w nim ładnego nie widze... czy my na
                                      pewno mówimy o tym samym?
                                      • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:05
                                        no pewnie, że o tym samym.
                                • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:01
                                  Młoda jest. To znaczy w porównaniu z nami, bardzo młodymi, to jeszcze niemowlę.
                                  Ma prawo się nie znać. Prawda Emusiu, że to tylko dlatego?
                                  • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:05
                                    aha gust ma niewyrobiony zupelnie. musi go podrafinowac jeszcze. ewidentnym
                                    jest dla mnie ze musi :)
                                    • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:07
                                      aha. to co on ma ładnego? konkretni wymieńcie palcem wskazującym wskazując choć
                                      to nieładnie.
                                    • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:07
                                      musi, musi. Oby jak najszybciej, bo jak Jej to zostanie... czarno widzę.
                                      • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:10
                                        aha nie widzi ze twarz ma jak aniol? czy ona jest slepa czy co ???
                                        • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:11
                                          I to na oba oka. Emusiu, a może to przez katar?
                                        • emusia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:12
                                          warz jak anioł?! buahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah! :'-) dziękuję
                                          anielu, już dawno sie tak nie uśmiałam...
                                          • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:14
                                            co to jest warz? 9popadlam w konsternacje zbita upzednio z pantałyku)
    • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:14
      Śliczny? Cóż, natychmiast zatem przystępuje do spozywania napojów
      wysokowyskokowych, aby moja cera nabrała podobnej gładkości, a głos głębi.
      • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:16
        aha masz moze brutus z bierzmowania?
        • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:19
          Jako żywo
      • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:17
        No i dobrze. Miło wiedzieć, że ktoś taki siedzi na leżaczku nieopodal.
        • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:19
          Jaki ktoś?
          • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:20
            O takich głębiach i gładkościach.
          • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:20
            aha az Ci sie piesc zrobi jak bomba a glowa jak petarda. i nie graj rokendrola
            rokendrol to syf
            • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:26
              Czy wspomniałem CI już może, że jestem w posiadaniu najnowszego albumu pana M.
              w jakże poręcznym formacie empeczy?
              • Gość: morysia Re: złe wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 20:28
                Nie chwaląc się, ja też zdążyłam zaopatrzyć sięw to samo.
                • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:32
                  aha znaczy babilon nie spłonie ;))
              • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:29
                ehehe nene nie wodz mnie na pokuszenie, zamierzam wspomoc babilon w sprawie
                pana M. naprawde z takim sie nosze zamiarem ;)
                • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:30
                  Cóż, nietonie, ale me pobudki są czyste jako łza
                  • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:31
                    aha ale przyjde jeszcze do woza pewnie. nie w tej to innej sprawie :)

koza.
                    • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:33
                      Czekam z niecierpliwością

Wóz
                      • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:35
                        yhyh tymczasem poskacze po pochylych drzewach, pozwolisz ;)
                        • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:36
                          Tylko nie złam nóżki
                • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:35
                  poza tym płyta płytą, a empeczy poręczne i fajnie je mieć na własnym sprzecie,
                  czyz nie?
                  • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:38
                    hehe mowilam nie wódź.... ;))
                    • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:41
                      Ależ nie śmiałbym tego robić. Nieminiej jednak, to nie przestępstwo, tylko
                      przysługa. Poza tym, byłoby to całkowicie za darmo...
                      • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:44
                        hehe nene potem biedni artysci umieraja z głodu jak muchy na całym swiecie ;))
                        • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:48
                          Pan M. wygląda całkiem całkiem, do śmierci mu daleko
                          • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:49
                            prawda?? prawda ze jest sliczny ? ;)
                          • timit Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:49
                            muchy tyz nei przypomina!

xerkses...
                        • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:49
                          A propo przesyłania pirackiego - czy słyszałaś może Kur pieśń pt. "Chryzantemy
                          złociste"?
                          • Gość: ainela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:50
                            alez dzieckiem bedac w kolysce nucilam ja sobie do snu :) dlatego jestem taka
                            romantyczna ;)
                            • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:54
                              zaiste, jesteś moim guru
                              • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:56
                                yhy, ale mylilby sie kto spodziewa sie po mnie siwej brody, co totonie. nie
                                broda czyni gurem.
                                • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:58
                                  Nene, żadnej brody. Uroda Twa olśniewa, oślepia i oświeca maluczkich.
                                  • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 21:00
                                    yhyh tak. moje haslo na dzis: 3x "o" ;)))
                          • timit Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:51
                            ich nie...
                            • ignatz Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:54
                              co "ich nie"?
    • basia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:24
      Nie ma co,złe wiadomości popularne są ..;)
      • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:30
        aha znaczy te konkretnie czy w ogole?

ps. a pamietacie brzoski brzoskiewicza serwis informacyjny "badnjus badnjus" ?
        • basia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:38
          chyba w ogóle ,te też - szybko się roznoszą ;)

ps.że nie wspomnę o spamach łańcuszkach fuj...
          • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:40
            a to nie wiem. mnie interesuje głoszenie dobrej nowiny raczej :)
            • basia Re: złe wiadomości 08.04.03, 20:41
              e,ja też wolę wieczorynkę od wiadomości ;)
              • Gość: aniela Re: złe wiadomości IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 20:44
                aha ja najbardziej lubie prognoze slonecznej pogody.
                • Gość: viki2lav Re: złe wiadomości IP: 213.255.126.* 09.04.03, 10:02
                  nawet jesli nie dla polszy jest ona?
                  • aniela_ Re: złe wiadomości 09.04.03, 10:05
                    viki Ty dzis masz wczesnoporanna zmiane?:) mozesz mnie pobaziac pogrzebaczem,
                    poprosze? o tu pod zebrem.
                    • Gość: viki2lav Re: złe wiadomości IP: 213.255.126.* 09.04.03, 10:07
                      nie mam pogrzebacza ale mam manikir zabojczy wiec moge cie podrapac pod tym
                      zebrem, choc mysle ze ignazio chetnie mnie w tym wyreczy, Ignatz jest fucha
                      twoich marzen, podrap Aniele pod skrzydlem!
                      • aniela_ Re: złe wiadomości 09.04.03, 10:08
                        ene ignatz ma zbyt finezyknie przyciete paznokietki. bez pogrzebacza to juznieto
                        • ignatz Re: złe wiadomości 09.04.03, 14:30
                          Nie to nie, moje szpony zatem nie będą uzywane w najbliższym czasie.
                          • aniela_ Re: złe wiadomości 09.04.03, 14:37
                            yhy mozesz sobie popukac w pudelko :) znaczy pudelko moge Ci wypozyczyc od
                            wieszkogo ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka