mreck 22.11.01, 07:37 dla poszukiwaczy forum na plaże slad zostawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 08:04 slad czego? sluzu zapewne.... i porwanych wodorostow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chrumchrum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:49 Chyba wole budować zamki z piasku jednak... Skoro zostało już forum humorum to nawet w pełnym majestacie prawa je będę budować. Rozbiórka mi nie grozi. Legalne pozwolenie na budowę dostałam ! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 08:51 czesz :)) Kiciaf, popieram cie wszystkim co tylko mozliwe, przekupywac bede by wiecej cie poparlo :)) do morderstwa sie nie posune, pokojowo jestem nastawiona, ale strajk, oflagowanie i darcie odziezy na znak protestu moge wziac pod uwage...zaspiewam tez....hm, moze lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 08:54 co ja slysze??? darcie ubran - ja sie zapisuje, wezme ze soba aparat zorki5 i zrobie kilka zdjec! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chrumchrum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:56 grajoł swój warownym czynię. Przy pomocy wiadrka i łopatki wały obronne podwyższam. I od wiatru osłoni i od wścibskich spojrzeń. I ognisko będzie mozna rozpalić i flaszeczkę wypić. Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 09:11 cze kwiatku, nic konkretnego poza faktem, ze wkrotce wypije flaszeczke za murami piaskowej warowni! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 09:16 Dlaczego tak się kurczowo trzymacie plaży ? Zima tuż tuż, jest forum gwiazdkowe a Wy ciągle z łopatkami w rękach ? Pytałam Cię Mreck na tamtym właśnie forum gwiazdkowym na którym szukasz przyjaciół - czy szukasz nowych czy starych przyjaciół i czy dziewczyny będą mile widziane - a Ty ani mru mru. Ładnie to tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:19 Bo my lubimy plażę. Jak własną ja traktujemy... W imieniu mrecka i własnym pozwolę sobie powiedzieć że lubimy wszystkich przyjaciół i nowych i starych. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:20 jmt, wylacz aparat, klisza nie wytrzyma ;) witam raz jeszcze na zamrozonej plazy, ja bede robic za morsa i juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:21 witajcie !!!!!! wreszcie udalo mi sie tutaj dotrzec :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: chrumchrum 22.11.01, 09:28 A ja za Pam-elą tu przytuptałem i co widzę ? Czekacie na słońce na tej plaży ? Pam-elka na forum gwiazdkowym będzie Gwiazdka i Wigilia, a tu pewnie niedługo zaczną się urlopy i wszyscy wyjadą Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:31 Gwiazdka wydarzeniem sezonowym jest jeno. Plaża zimą ma swój urok. Choć to miejsce dla wytrwałych jedynie... Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 09:37 To może się uda jeszcze trochę doopalać. Czy bikini komuś przeszkadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:47 pam-ela napisał(a): > To może się uda jeszcze trochę doopalać. > Czy bikini komuś przeszkadza ? Niektórzy będą zachwyceni.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:38 aha, Kiciaf znowu jestem z Toba :)) hm, to zaczyna byc podejrzane......nie wiem, co o tym sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:39 Nanta, nalezy Ci sie pochwala..... ladnie posprzatalas wczoraj... i nie tylko za to ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:44 aha, nie wiem czy nie przesadzilam z tym sprzataniem tak bylo czysto ze postanowili zamknac plaze i choinke przytargali a ta reszta...dla Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:47 to dobrze, ze mi powiedzialas, bo myslalem, ze moze to dla Alfreda :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:49 Alfred wyjechal, nie wiem kto bedzie mi chodniki przed domem osuszal... hm, a wlasnie, Rigel, co robisz jutro? moze bys wpadl? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:52 o wpadaniu zapomnij..... wszystko robie z rozmysłem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:57 z rozmyslem? wszystko? to pewnie masz juz plan 5-letni..ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:58 az tak dalekich planow nie mam... nie wiem co bede robil wieczorem... to znaczy wiem, nie wiem tylko jak dlugo ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:03 he he,no ubawilam sie....naprawde....:)) to moze jednak wpad...znaczy przyjdziesz i osuszysz te chodniki? herbatke dam, milo bedzie, ja poaptrze, Ty popracujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:04 a ta herbatka... to przed, po czy moze zamiast...? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:08 herbatka przed po i w trakcie osuszania....zadne zamiast ;) chodniki suche maja byc... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:10 mam sie polozyc? tak? znowu uslysze jakies zarzuty o plaszczeniu sie .. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:17 a po co masz sie klasc? czy ja mowilam cos o kladzeniu? marzyciel....:)) osuszanie bedzie mopem z raczka, mozesz postac....;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:23 a potem bede mogl sie polozyc? wiesz.... jak sie zmecze.. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:26 alez oczywiscie ze bedziesz mogl sie polozyc, praca wykonana, chodniczek osuszony bedziesz mial tyle miejsca ile dusza zapragnie...;) na tym chodniczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:36 a gdzie chciales sie klasc? na mokrym chodniczku??? aaa, wiem....madrala...:)) ale ja nie wiem czy to jest dobry pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:00 hm, to dlaczego mam jakies watpliwosci???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:02 ja wiem! bo Ty jestes jedna cala watpliwosc... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:08 no to co, ostrozna jestem...powinnam sie od razu rzucac na szyje??? i pozwalac sie klasc u mnie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:32 alez skad? to ja juz nie wiem o co Ci chodzi...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:35 mialo byc: alez skąd, nie od razu.... :)))) po tym... osuszaniu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:43 sluchaj, za sprytny jestes ;) Ty sie przestan wymadrzac, tylko do roboty sie wez wszedzie mokro, a Ty myslisz tylko o tym..."po osuszeniu" ;))) i jeszcze "nie od razu".... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:50 wcale nie jestem sprytny.... gdybym byl sprytny, to chodnik osuszałby kto inny (moze Alfred) a ja bylbym zajety piciem herbaty i.... tym "po osuszaniu" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:04 ciagle gadasz....... a chodnik mokry i jak na razie z picia herbay nici z pozostalych rzeczy tez.... ;)) moze pomoc? pokazac paluszkiem gdzie co jak nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:14 przez mikroskop widzisz? ale mozesz pokazac .... paluszkiem ;))) mniam, mniam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:17 te, slowek sie nie czepiaj :) nie wazne czym pokazuje a czym widze, istotne jest ze nadal mam mokry chodnik... zawsze taki...leniwy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:26 nie zawsze... tylko jak mam osuszac chodniki.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:29 a co? ja biedna delikatna bezsilna kobietka mam to robic? swoimi bialymi raczkami??? dlonie mi sie zniszcza nieprzywykle do takiej pracy... litosci nie masz...rzeznik.... Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 09:49 Kiciaf dziękuję za zaproszenie, ale czuję się tu trochę obco. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:54 pam-ela, niepotrzebnie, my przyjmujemy na nasz mymłon bardzo chetnie :)) rozgosc sie, moze to bikini to z jakims futrem bo zamarzniesz :) Rigel do roboty, nie wgapiaj sie tak....;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:56 nie wgapiam sie!!!! wytrzeszcz oczu to mój normalny stan ... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:55 pam-ela, nie przejmuj się.Tu sami swoi. W gronie fałszywych lekko przyjaciół się zanjadujesz. Poprzychodzisz trochę i się wciągniesz. Z każdym tak bywa na początku, że on z odrobiną niesmiałości tu wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 10:00 Z pewną taką nieśmiałością ? Rzeczywiście trochę tak jakoś jest i chyba niepotrzebnie tak od razu wyskoczyłam w tym bikini. Głupio wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:01 wcale nie glupio.... i nie przykrywaj.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:07 Witam wszystkich cieplutko!!!! Czy ktos moze udostepnic troszke miejsca na kocyku? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:03 Ach nie nie, bikini jest okej. Choć nanta słusznie radzi okryj się futrem jakimś bo oxycort znów będzie musiał pół apteki przytargać ze sobą. Siadaj bliżej rigla on cię żarem swym ogrzeje jak tylko ta pijawka nanta się popatrzy tęsknie w dal za Alfredem. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:07 kiciaf, przed nowymi robisz mi w brew? pijawka??? cholera, wyjechal to co mam sie ogladac?? Rigel, opanuj sie, wloz rece do kieszeni..... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:09 do jakich kieszeni???? w kapielowkach jestem.... plaza tu w koncu jest i morze... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:08 dzieki Kiciafa ;))))) własnie, napuszczaj Nante na Alfreda ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:11 o tequila, bimber z kaktusa i cytrynkę przyniosłaś jak widzę. Rigiel skocz no do morza po odrobine soli... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:11 jasne... moze jakaś perłe dla Ciebie wyłowie przy okazji zupelnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 10:11 No dobrze już się okryłam i od razu lepiej A może to Pan Rigel tak grzeje, sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:13 co mowilem??? zdejmuj to futro... tu plaza jest! i o tym "panu" zapomnij ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:14 to pam-ela widzisz, jak milo Rigel, zajmij sie pam-ela, dolej grzanca, chociaz moze juz wystraczy?.... ja pojde dolozyc drew do ognia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:18 a co Ty mnie tak kazesz go szukac co? pozbyc sie mnie chcesz ? pieknie, pieknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:27 nie zwalaj na mnie znowu.... przeciez juz bylas na dworcu.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: chrumchrum 22.11.01, 10:20 Ach te kobiety zupełnie przypadkiem zsuwają się im wierzchnie okrycia i niechcąco mają pod spodem bikini Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:22 nie mówiąc o mężczyzach, którzy tylko w samych kąpielówkach bicepsy prezentują.... Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 10:24 lub klatki piersiowe zapadniete jak rodzinny grobowiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:27 swiete slowa;) i te chude nozki, jak u kurczaczka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:31 a wy co? z finalow Miss Uniwersum jestescie, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 10:32 przepraszam, ale muszę teraz szybko coś zrobić dla szefa postaram się później do Was wrócić niech Pan (oooops !) poczekasz Rigel ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:35 Slonce, jasne ze poczekam.... tylko wroc w tym bikini... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 10:32 nie ma to jak na biegunie - tam (w ubraniach) wszyscy wygladaja dobrze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:36 hm, hm rigiel. Wy to z finałów mister uniwersum to na pewno nie jesteście... Od podziwiania był Alfred... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:40 teraz ja go bede podziwiac, juz kupilam bilet i spakowalam ciuchy... i niewazne ze nie wygralam przetargu, my sie kochamy i juz....;) tzn. na razie ja go kocham, on jeszcze o tym nie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:46 to ja Ci powiem, Nanto, że jak Cie zobaczy... to z pewnoscią szybko Cie znienanwidzi... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: chrumchrum 22.11.01, 10:46 eeee Nanto, chyba nie powiesz, coby jakies bikinii Cię pobiło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:47 Czy ktos moze mi pomoc? Ta wstretna mewa koluje nad moim kocem i wyjada mi popcorn! Ma ktos proce? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:51 he he... jak wroci i zalozy futerko bedzie miala ptaszka na plecach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:50 proszę, możesz użyć jednej z moich rakiet ziemia-powietrze... Uważaj tylko bo odrzut niezły mają. Raczej poproś Rigla... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:53 Rigel jak widac nie przejawia checi pomocy zlikwidowania natretnego ptaka. Moze sypne jej piaskiem w slepia i zmieni obiekt zainteresowan... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:55 bo mi ptaszek nic nie winien.... niech sobie lata ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:56 poczekaj, bejsbolem ja zalatwie.....no i po sprawie.;) Rigel, znienawidzi???pokocha jeszcze abrdziej...szczegolnie te brodawki na nosie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:56 Jeśli masz już czymś sypać to raczej obsyp rigla popcornem - na pewno odczepi się od ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:59 jak tak bardzo chcecie, to moge sie od was odczepic.... ale zrobie to na dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:02 do mnie przyczepila sie mewa nie Rigel, wiec nie bede go obsypywac popcornem bo jeszcze mi odda.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 11:16 to był skrót myslowy może za duży. Tequila masz obsypać popkornem rigla wtedy mewa odczepi sie od ciebie i będzie dziobać popkorn na riglu... Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 11:05 jeszcze nie mogę wrócić, ale cieszę się że ciągle tu jesteś(cie) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:06 to juz uzaleznienie jest Pamelo.... ;)))) wracasz tutaj bo juz musisz.... bez nas (beze mnie) juz zyc nie mozesz... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:08 Rigel podziel sie tym popcornem bo polowe wyjadl mi wsciekly ptak a Ty zabrales reszte.... a ja nie jadlam sniadanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:09 ja wcale nie zabralem... to Ty we mnie rzucalas popcornem ;)))) ale mozesz sobie zabrac to, czego nie zdazylem zlapac... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: chrumchrum 22.11.01, 11:25 ciekawe czy tak jak bikini działa na facetów to tak samo męskie te ..no..gacie bez tyłka (stringi ?) działają na Was piękne kobiety ? Oceniacie nasze hmmm plecy ? A może jest tak jak w jednej transmisji z jazdy figurowej na lodzie ? "Są szóstki !!! tylko sędzia rumuński dał 4.8" Nie bądźcie sędziami rumuńskimi Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:30 one sa chyba sedzinami rumunskimi.... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 11:31 odsuwam się od was na bezpieczną odległość... obserwować was z daleka będę... tych ptaków jest coś za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:33 Kiciaf zapraszam do stolika jurorskiego przykrytego zielona materia, mam lornetki popatrzymy sobie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:40 przynioslam jakies smutne gazetki zebysmy nie umarly ze smiechu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 11:41 Nie będę sędziną rumuńską, a jak widzisz lornetki są już w użyciu. Moim skromnym zdaniem męskie wdzięki działają na nas tak samo jak nasze na was. Oczywiście jeśli są wdziękami...dajcie na chwilę tą lornetkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:45 poczekaj, zaraz Ci dam...ja sobie wezme mikroskop.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:50 obiekty obserwacji jakos sie oddalily... moze nie ta strona lornetki patrze? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:00 ej, sedziny rumunskie... przeciez do obslugi lorneki, nie mowiac juz o mikroskopie, to trzeba wam jakiejs instrukcji... to sa urzadzenia skomplikowane, nie dla rumunek w togach sedziowskich ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:07 czekaj, dam Ci rumunke w todze... a urzadzenie skomplikowane bo nijak nie moge sie doszukac tego obiektu do obserwacji...cos strasznie maly...nawet mikroskop go nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:05 pociag mi uciekl ale Alfred napisal ze sam do mnie przyjedzie.... doczekac sie nie mogl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 12:13 to pytanie juz bylo... to jakis kierowca czy kapitan lodzi podwodnej (albo ktos podobny) najwyzszy czas (to juz zwyczaj tego foruma) zwolac koalicje antyalfredowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:13 boski Alfred, szofer Kiciaf, o ktorego Rigel jest OBRZYDLIWIE zazdrosny ;) niedlugo do mnie przyjezdza...osuszac chodniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:20 ja nie jestem obrzydliwie zazdrosny.... ;)))) a Alfred ma tylko jedna zalete: pilnuje kierownicy od samochodu Kiciafy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:24 no dobra, nie obrzydliwie, ale wsciekle...oczywiscie to nie ma zwiazku ze mna.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:27 oczywiscie ze nie ma to zwiazku z Tobą.... mi chodzi tylko o jego kierownice do samochodu Kiciafy... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:31 pierwszy raz widze zeby ktos byl zazdrosny o faceta w zwiazku z kierownica... wiedzialam ,ze jestes dizwny, ale zeby az tak... (tu krece glowa). Odpowiedz Link Zgłoś
rigel koniec tego chrumkania 22.11.01, 12:36 ja osobiscie mam dosc tego watku.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck no! 22.11.01, 14:07 zaskoczony jestem, powodzeniem tak bzdurnego wątku. Idąc moim wiatrem ponad 120 postów. no! chrum, chrum! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: no! 22.11.01, 14:24 nie wpadaj w taki zachwyt.... raptem 120 postow w cztery godziny... koalicja jest lepsza.... 116 postow w dwie godziny... i konca nie widac ;)))) ale pozdrawiam chrumknieciem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: no! 22.11.01, 14:35 nie buję rekordów, hi, hi! W temacie alfreda jestem całkiem nie oswiecony, i mam awersję do koalicji anty, od pewnego czasu. Ale gratuluję. afredowi rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś