Dodaj do ulubionych

chrumchrum

22.11.01, 07:37
dla poszukiwaczy forum na plaże slad zostawiam.
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 08:04
      slad czego? sluzu zapewne.... i porwanych wodorostow....
      • anka_33 Re: chrumchrum 22.11.01, 08:45
        cześć all :)
        • Gość: kiciaf Re: chrumchrum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:49
          Chyba wole budować zamki z piasku jednak...
          Skoro zostało już forum humorum to nawet w pełnym majestacie prawa je będę
          budować. Rozbiórka mi nie grozi. Legalne pozwolenie na budowę dostałam !
          • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 08:51
            czesz :))
            Kiciaf,
            popieram cie wszystkim co tylko mozliwe, przekupywac bede by wiecej cie poparlo :))
            do morderstwa sie nie posune, pokojowo jestem nastawiona, ale strajk, oflagowanie i
            darcie odziezy na znak protestu moge wziac pod uwage...zaspiewam tez....hm, moze lepiej nie.

• jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 08:54
              co ja slysze??? darcie ubran - ja sie zapisuje, wezme ze soba aparat zorki5 i
              zrobie kilka zdjec!
              :-)
            • Gość: kiciaf Re: chrumchrum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:56
              grajoł swój warownym czynię. Przy pomocy wiadrka i łopatki wały obronne
              podwyższam. I od wiatru osłoni i od wścibskich spojrzeń. I ognisko będzie mozna
              rozpalić i flaszeczkę wypić.
              • kwiatka Re: chrumchrum 22.11.01, 09:00
                co się dzieje ?!?!?
                • jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 09:11
                  cze kwiatku, nic konkretnego poza faktem, ze wkrotce wypije flaszeczke za
                  murami piaskowej warowni!
                  • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 09:16
                    Dlaczego tak się kurczowo trzymacie plaży ?
                    Zima tuż tuż, jest forum gwiazdkowe a Wy ciągle z łopatkami w rękach ?
                    Pytałam Cię Mreck na tamtym właśnie forum gwiazdkowym na którym szukasz
                    przyjaciół - czy szukasz nowych czy starych przyjaciół i czy dziewczyny
                    będą mile widziane - a Ty ani mru mru. Ładnie to tak ?
                    • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:19
                      Bo my lubimy plażę. Jak własną ja traktujemy...
                      W imieniu mrecka i własnym pozwolę sobie powiedzieć że lubimy wszystkich
                      przyjaciół i nowych i starych. Zapraszamy.
                    • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:20
                      jmt, wylacz aparat, klisza nie wytrzyma ;)
                      witam raz jeszcze na zamrozonej plazy, ja bede robic za morsa i juz ;)
    • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:21
      witajcie !!!!!!
      wreszcie udalo mi sie tutaj dotrzec :)))))))
      • camerton Re: chrumchrum 22.11.01, 09:28
        A ja za Pam-elą tu przytuptałem
        i co widzę ? Czekacie na słońce na tej plaży ?
        Pam-elka na forum gwiazdkowym będzie Gwiazdka i Wigilia,
        a tu pewnie niedługo zaczną się urlopy i wszyscy wyjadą
        • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:31
          Gwiazdka wydarzeniem sezonowym jest jeno.
          Plaża zimą ma swój urok. Choć to miejsce dla wytrwałych jedynie...
          • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 09:37
            To może się uda jeszcze trochę doopalać.
            Czy bikini komuś przeszkadza ?
            • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:47
              pam-ela napisał(a):

> To może się uda jeszcze trochę doopalać.
              > Czy bikini komuś przeszkadza ?

Niektórzy będą zachwyceni....

• nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:38
            aha, Kiciaf znowu jestem z Toba :))
            hm, to zaczyna byc podejrzane......nie wiem, co o tym sadzisz?
            • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:39
              Nanta, nalezy Ci sie pochwala..... ladnie posprzatalas wczoraj... i nie tylko
              za to ;))))))
              • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:44
                aha, nie wiem czy nie przesadzilam z tym sprzataniem
                tak bylo czysto ze postanowili zamknac plaze i choinke przytargali
                a ta reszta...dla Ciebie :)))
                • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:47
                  to dobrze, ze mi powiedzialas, bo myslalem, ze moze to dla Alfreda :))))
                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:49
                    Alfred wyjechal, nie wiem kto bedzie mi chodniki przed domem osuszal...
                    hm, a wlasnie, Rigel, co robisz jutro? moze bys wpadl?
                    • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:52
                      o wpadaniu zapomnij..... wszystko robie z rozmysłem ;))))
                      • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:57
                        z rozmyslem? wszystko? to pewnie masz juz plan 5-letni..ciekawe ;)

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:58
                          az tak dalekich planow nie mam... nie wiem co bede robil wieczorem... to znaczy
                          wiem, nie wiem tylko jak dlugo ;))))
                          • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:03
                            he he,no ubawilam sie....naprawde....:))
                            to moze jednak wpad...znaczy przyjdziesz i osuszysz te chodniki?
                            herbatke dam, milo bedzie, ja poaptrze, Ty popracujesz....

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:04
                              a ta herbatka... to przed, po czy moze zamiast...? ;))))
                              • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:08
                                herbatka przed po i w trakcie osuszania....zadne zamiast ;)
                                chodniki suche maja byc...

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:10
                                  mam sie polozyc? tak? znowu uslysze jakies zarzuty o plaszczeniu sie .. ;(
                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:17
                                    a po co masz sie klasc? czy ja mowilam cos o kladzeniu? marzyciel....:))
                                    osuszanie bedzie mopem z raczka, mozesz postac....;)

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:23
                                      a potem bede mogl sie polozyc? wiesz.... jak sie zmecze.. ;))))
                                      • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:26
                                        alez oczywiscie ze bedziesz mogl sie polozyc,
                                        praca wykonana, chodniczek osuszony
                                        bedziesz mial tyle miejsca ile dusza zapragnie...;) na tym chodniczku....

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:30
                                          to ja nie wpad..... nie przyjdę ;)))))
                                          • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:36
                                            a gdzie chciales sie klasc? na mokrym chodniczku???
                                            aaa, wiem....madrala...:)) ale ja nie wiem czy to jest dobry pomysl...
                                            • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:42
                                              to jest SUPER pomysl.... ;))))
                                              • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:00
                                                hm, to dlaczego mam jakies watpliwosci???:))
                                                • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:02
                                                  ja wiem! bo Ty jestes jedna cala watpliwosc... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:08
                                                    no to co, ostrozna jestem...powinnam sie od razu rzucac na szyje???
                                                    i pozwalac sie klasc u mnie?? ;)
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:10
                                                    ale skad... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:32
                                                    alez skad? to ja juz nie wiem o co Ci chodzi...;))
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:35
                                                    mialo byc: alez skąd, nie od razu.... :))))
                                                    po tym... osuszaniu :)))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:43
                                                    sluchaj, za sprytny jestes ;)
                                                    Ty sie przestan wymadrzac, tylko do roboty sie wez
                                                    wszedzie mokro, a Ty myslisz tylko o tym..."po osuszeniu" ;))) i jeszcze "nie od razu"....
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:50
                                                    wcale nie jestem sprytny.... gdybym byl sprytny, to chodnik osuszałby kto inny
                                                    (moze Alfred) a ja bylbym zajety piciem herbaty i.... tym "po osuszaniu" :))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:04
                                                    ciagle gadasz....... a chodnik mokry i jak na razie z picia herbay nici
                                                    z pozostalych rzeczy tez.... ;))
                                                    moze pomoc? pokazac paluszkiem gdzie co jak nalezy...
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:14
                                                    przez mikroskop widzisz? ale mozesz pokazac .... paluszkiem ;))) mniam,
                                                    mniam ;)))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:17
                                                    te, slowek sie nie czepiaj :)
                                                    nie wazne czym pokazuje a czym widze, istotne jest ze nadal mam mokry chodnik...
                                                    zawsze taki...leniwy jestes?

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:26
                                                    nie zawsze... tylko jak mam osuszac chodniki.... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:29
                                                    a co? ja biedna delikatna bezsilna kobietka mam to robic?
                                                    swoimi bialymi raczkami??? dlonie mi sie zniszcza nieprzywykle do takiej pracy...
                                                    litosci nie masz...rzeznik....
                • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 09:49
                  Kiciaf dziękuję za zaproszenie, ale czuję się tu trochę obco.
                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 09:54
                    pam-ela, niepotrzebnie, my przyjmujemy na nasz mymłon bardzo chetnie :))
                    rozgosc sie, moze to bikini to z jakims futrem bo zamarzniesz :)
                    Rigel do roboty, nie wgapiaj sie tak....;)

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:56
                      nie wgapiam sie!!!! wytrzeszcz oczu to mój normalny stan ... ;))))
                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 09:54
                    mozesz czuc sie jak u siebie ;))))
                  • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 09:55
                    pam-ela, nie przejmuj się.Tu sami swoi. W gronie fałszywych lekko przyjaciół
                    się zanjadujesz. Poprzychodzisz trochę i się wciągniesz. Z każdym tak bywa na
                    początku, że on z odrobiną niesmiałości tu wchodzi.
                    • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 10:00
                      Z pewną taką nieśmiałością ?
                      Rzeczywiście trochę tak jakoś jest i chyba niepotrzebnie tak od razu
                      wyskoczyłam w tym bikini. Głupio wyszło
                      • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:01
                        wcale nie glupio.... i nie przykrywaj.... :))))
                        • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:07
                          Witam wszystkich cieplutko!!!!
                          Czy ktos moze udostepnic troszke miejsca na kocyku?
                      • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:03
                        Ach nie nie, bikini jest okej. Choć nanta słusznie radzi okryj się futrem
                        jakimś bo oxycort znów będzie musiał pół apteki przytargać ze sobą. Siadaj
                        bliżej rigla on cię żarem swym ogrzeje jak tylko ta pijawka nanta się popatrzy
                        tęsknie w dal za Alfredem.
                        • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:07
                          kiciaf,
                          przed nowymi robisz mi w brew? pijawka??? cholera, wyjechal to co mam sie ogladac??
                          Rigel, opanuj sie, wloz rece do kieszeni.....

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:09
                            do jakich kieszeni???? w kapielowkach jestem.... plaza tu w koncu jest i
                            morze... ;))))
                        • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:08
                          dzieki Kiciafa ;))))) własnie, napuszczaj Nante na Alfreda ;)))))
                          • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:11
                            o tequila, bimber z kaktusa i cytrynkę przyniosłaś jak widzę. Rigiel skocz no
                            do morza po odrobine soli...
                            • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:11
                              jasne... moze jakaś perłe dla Ciebie wyłowie przy okazji zupelnie... ;)))
                        • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 10:11
                          No dobrze już się okryłam i od razu lepiej
                          A może to Pan Rigel tak grzeje, sama nie wiem
                          • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:13
                            co mowilem??? zdejmuj to futro... tu plaza jest!
                            i o tym "panu" zapomnij ;))))
                          • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:13
                            Czy futro z mrecka założyłaś może?
                          • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:14
                            to pam-ela widzisz, jak milo
                            Rigel, zajmij sie pam-ela, dolej grzanca, chociaz moze juz wystraczy?....
                            ja pojde dolozyc drew do ognia ;)
                            • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:15
                              to nie jedziesz szukac Alfreda???
                              • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:18
                                a co Ty mnie tak kazesz go szukac co? pozbyc sie mnie chcesz ?
                                pieknie, pieknie....
                                • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:27
                                  nie zwalaj na mnie znowu.... przeciez juz bylas na dworcu.... ;))))
                              • camerton Re: chrumchrum 22.11.01, 10:20
                                Ach te kobiety
                                zupełnie przypadkiem zsuwają się im wierzchnie okrycia i niechcąco mają pod
                                spodem bikini
                                • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:22
                                  nie mówiąc o mężczyzach, którzy tylko w samych kąpielówkach bicepsy
                                  prezentują....
                                  • jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 10:24
                                    lub klatki piersiowe zapadniete jak rodzinny grobowiec
                                    • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:27
                                      swiete slowa;)
                                      i te chude nozki, jak u kurczaczka...;)

• rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:31
                                        a wy co? z finalow Miss Uniwersum jestescie, czy co?
                                      • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 10:32
                                        przepraszam, ale muszę teraz szybko coś zrobić dla szefa
                                        postaram się później do Was wrócić
                                        niech Pan (oooops !) poczekasz Rigel ?
                                        • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:35
                                          Slonce, jasne ze poczekam.... tylko wroc w tym bikini... ;)))))
                                        • kwiatka Re: chrumchrum 22.11.01, 10:36
                                          :-0 Pan Rigel ?!?!
                                      • jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 10:32
                                        nie ma to jak na biegunie - tam (w ubraniach) wszyscy wygladaja dobrze!
                                        • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:36
                                          hm, hm rigiel. Wy to z finałów mister uniwersum to na pewno nie jesteście...
                                          Od podziwiania był Alfred...
                                          • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:40
                                            teraz ja go bede podziwiac, juz kupilam bilet i spakowalam ciuchy...
                                            i niewazne ze nie wygralam przetargu, my sie kochamy i juz....;)
                                            tzn. na razie ja go kocham, on jeszcze o tym nie wie....
                                            • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:46
                                              to ja Ci powiem, Nanto, że jak Cie zobaczy... to z pewnoscią szybko Cie
                                              znienanwidzi... ;))))
                                            • kwiatka Re: chrumchrum 22.11.01, 10:46
                                              eeee Nanto, chyba nie powiesz, coby jakies bikinii Cię pobiło !!!
                                            • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:47
                                              Czy ktos moze mi pomoc?
                                              Ta wstretna mewa koluje nad moim kocem i wyjada mi popcorn!
                                              Ma ktos proce?
                                              • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:49
                                                zlap ja w furto pameli.... ;))))
                                                • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:51
                                                  he he... jak wroci i zalozy futerko bedzie miala ptaszka na plecach ;)
                                              • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:50
                                                proszę, możesz użyć jednej z moich rakiet ziemia-powietrze...
                                                Uważaj tylko bo odrzut niezły mają. Raczej poproś Rigla...
                                                • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 10:53
                                                  Rigel jak widac nie przejawia checi pomocy zlikwidowania natretnego ptaka.
                                                  Moze sypne jej piaskiem w slepia i zmieni obiekt zainteresowan...
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:55
                                                    bo mi ptaszek nic nie winien.... niech sobie lata ;)))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 10:56
                                                    poczekaj, bejsbolem ja zalatwie.....no i po sprawie.;)

Rigel, znienawidzi???pokocha jeszcze abrdziej...szczegolnie te brodawki na nosie ;)
                                                  • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 10:56
                                                    Jeśli masz już czymś sypać to raczej obsyp rigla popcornem - na pewno odczepi
                                                    się od ciebie...
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 10:59
                                                    jak tak bardzo chcecie, to moge sie od was odczepic.... ale zrobie to na
                                                    dobre....
                                                  • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:02
                                                    do mnie przyczepila sie mewa nie Rigel, wiec nie bede go obsypywac popcornem bo
                                                    jeszcze mi odda.... ;)
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:04
                                                    popcornu nie oddam... ;))))
                                                  • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 11:16
                                                    to był skrót myslowy może za duży.
                                                    Tequila masz obsypać popkornem rigla wtedy mewa odczepi sie od ciebie i będzie
                                                    dziobać popkorn na riglu...
                                                  • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 11:05
                                                    jeszcze nie mogę wrócić, ale cieszę się że ciągle tu jesteś(cie)
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:06
                                                    to juz uzaleznienie jest Pamelo.... ;))))
                                                    wracasz tutaj bo juz musisz.... bez nas (beze mnie) juz zyc nie mozesz... ;)))
                                                  • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:08
                                                    Rigel podziel sie tym popcornem bo polowe wyjadl mi wsciekly ptak a Ty zabrales
                                                    reszte....
                                                    a ja nie jadlam sniadanka ;)
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:09
                                                    ja wcale nie zabralem... to Ty we mnie rzucalas popcornem ;)))) ale mozesz
                                                    sobie zabrac to, czego nie zdazylem zlapac... ;)))
                                                  • camerton Re: chrumchrum 22.11.01, 11:25
                                                    ciekawe czy tak jak bikini działa na facetów
                                                    to tak samo męskie te ..no..gacie bez tyłka (stringi ?) działają na Was piękne
                                                    kobiety ? Oceniacie nasze hmmm plecy ?
                                                    A może jest tak jak w jednej transmisji z jazdy figurowej na lodzie ?
                                                    "Są szóstki !!! tylko sędzia rumuński dał 4.8"
                                                    Nie bądźcie sędziami rumuńskimi
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 11:30
                                                    one sa chyba sedzinami rumunskimi.... ;)))))
                                                  • kiciaf Re: chrumchrum 22.11.01, 11:31
                                                    odsuwam się od was na bezpieczną odległość...
                                                    obserwować was z daleka będę... tych ptaków jest coś za dużo...
                                                  • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:33
                                                    Kiciaf zapraszam do stolika jurorskiego przykrytego zielona materia, mam
                                                    lornetki popatrzymy sobie... ;)
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:40
                                                    przynioslam jakies smutne gazetki zebysmy nie umarly ze smiechu....
                                                  • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 11:41
                                                    Nie będę sędziną rumuńską, a jak widzisz lornetki są już w użyciu.
                                                    Moim skromnym zdaniem męskie wdzięki działają na nas tak samo jak nasze na was.
                                                    Oczywiście jeśli są wdziękami...dajcie na chwilę tą lornetkę !
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 11:45
                                                    poczekaj, zaraz Ci dam...ja sobie wezme mikroskop....
                                                  • _tequila_ Re: chrumchrum 22.11.01, 11:50
                                                    obiekty obserwacji jakos sie oddalily...
                                                    moze nie ta strona lornetki patrze?
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:00
                                                    ej, sedziny rumunskie... przeciez do obslugi lorneki, nie mowiac juz o
                                                    mikroskopie, to trzeba wam jakiejs instrukcji... to sa urzadzenia
                                                    skomplikowane, nie dla rumunek w togach sedziowskich ;))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:07
                                                    czekaj, dam Ci rumunke w todze...
                                                    a urzadzenie skomplikowane bo nijak nie moge sie doszukac
                                                    tego obiektu do obserwacji...cos strasznie maly...nawet mikroskop go nie widzi...
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:02
                                                    Nanta, mialas jechac za Alfredem....
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:05
                                                    pociag mi uciekl ale Alfred napisal ze sam do mnie przyjedzie....
                                                    doczekac sie nie mogl. :)
                                                  • pam-ela Re: chrumchrum 22.11.01, 12:07
                                                    no własnie kim jest Alfred ?
                                                  • jmt Re: chrumchrum 22.11.01, 12:13
                                                    to pytanie juz bylo... to jakis kierowca czy kapitan lodzi podwodnej (albo ktos
                                                    podobny)
                                                    najwyzszy czas (to juz zwyczaj tego foruma) zwolac koalicje antyalfredowa
                                                    ;-)
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:13
                                                    boski Alfred, szofer Kiciaf, o ktorego Rigel jest OBRZYDLIWIE zazdrosny ;)
                                                    niedlugo do mnie przyjezdza...osuszac chodniki ;)
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:20
                                                    ja nie jestem obrzydliwie zazdrosny.... ;))))
                                                    a Alfred ma tylko jedna zalete: pilnuje kierownicy od samochodu Kiciafy ;)))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:24
                                                    no dobra, nie obrzydliwie, ale wsciekle...oczywiscie to nie ma zwiazku ze mna....
                                                  • rigel Re: chrumchrum 22.11.01, 12:27
                                                    oczywiscie ze nie ma to zwiazku z Tobą.... mi chodzi tylko o jego kierownice do
                                                    samochodu Kiciafy... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: chrumchrum 22.11.01, 12:31
                                                    pierwszy raz widze zeby ktos byl zazdrosny o faceta w zwiazku z kierownica...
                                                    wiedzialam ,ze jestes dizwny, ale zeby az tak... (tu krece glowa).

• rigel koniec tego chrumkania 22.11.01, 12:36
      ja osobiscie mam dosc tego watku.... ;))))
      • nanta!!! :-PPP 22.11.01, 12:39
        • rigel Re: :-PPP 22.11.01, 12:49
          noooo, ja Ciebie też troszke lubie ;))))
          • mreck no! 22.11.01, 14:07
            zaskoczony jestem, powodzeniem tak bzdurnego wątku. Idąc moim wiatrem ponad 120
            postów. no! chrum, chrum!
            • rigel Re: no! 22.11.01, 14:24
              nie wpadaj w taki zachwyt.... raptem 120 postow w cztery godziny...
              koalicja jest lepsza.... 116 postow w dwie godziny... i konca nie widac ;))))
              ale pozdrawiam chrumknieciem ;))))
              • mreck Re: no! 22.11.01, 14:35
                nie buję rekordów, hi, hi! W temacie alfreda jestem całkiem nie oswiecony, i
                mam awersję do koalicji anty, od pewnego czasu. Ale gratuluję. afredowi rzecz
                jasna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka