Dodaj do ulubionych

4 doby 3 godiny i 42 minuty

IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 23.04.03, 13:44
4 doby 3 godiny i 42 minuty - od takiego czasu nie pale papierosow.
Trzymajcie kciuki za mnie.
I wyobrazcie sobie nawet nie jestem jakos szczegolnie rozdrazniona, na zarcie
tez sie nie rzucam.
Mam nadzieje ze sie to wszystko dobrze skonczy, tzn. ze nikogo nie zamorduje,
nie upase sie jak dorodny tucznik i nie wroce do nalogu.
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2lav Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: 213.255.126.* 23.04.03, 13:47
      juz prawie 30 lat jak nie pale
      • misiania Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 13:49
        no ale kto pije i pali ten nie ma robali... naszym hasłem - wóda i faje na
        każdym cmentarzu! (noco?)
    • kwik Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 13:51
      powodzenia.

ps. + duzo cwiczen fizycznych.
      • misiania Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 13:52
        yhy. rzuty oka szczególnie są polecane.
        • Gość: viki2lav Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: 213.255.126.* 23.04.03, 13:59
          przegladanie sie w lustrze i schodzenie do baru, aha i pilowanie paznokci
          • misiania Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 14:00
            i robienie fruuuu pończoszką (oxy jest w tym mistrzynią)
        • czarnajagoda Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 13:59
          to zależy w co/kogo się rzuca
    • Gość: misio Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty - zwyciezysz! IP: *.brucepower.com 23.04.03, 14:21
      Znam ten bol, sam kiedys dymilem.
      Wystarczy sobie uswiadomic, ze palenie papierochow ma tyle sensu, ile wsadzenie
      sobie rury wydechowej Diesla do jamy gebowej w celu oddychania.
      Powietrze to jest to!
      A jezeli zaczynasz obrastac w nadmiar organizmu, to przyjmij zasade: ZP+RD =
      Zryj Polowe + Rusz D...
      Tak.
      • Gość: Anka Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty - zwyciezysz! IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 23.04.03, 15:04
        to juz 4 doby 5 godzin i 3 minuty.
        Poki co nie obrastam. Jesc wcale nie chce mi sie wiecej, przynajmniej na razie,
        mam nadzieje, ze rzucanie nie stanie sie trudniejsze.
        • kwiat_paproci Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty - zwyciezysz! 23.04.03, 15:10
          ja tu już u siebie mam sine palce od trzymania za ciebie kciuków,ale póki co
          życzę dużo zdyscyplinowania bo się na pewno przyda;-D
    • piotr_c Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 15:08
      Na taka intencję chętnie będę trzymał kciuki.
      • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 17:29
        Yhy, zapalam się i połączę (pojointuję) w tej zbożnej intencji. Dajcie ognia.
        ~~
        ox
        • kalgar Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 17:34
          jointować bedziesz typu join(t) venture?
    • aniela_ Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 17:37
      yhyh czy ktos widzial moze kawe i papierosy jarmusha? bo mnie normalnie korci
      wiec mnie uspokujcie moze, co ? ;)
      • Gość: misio Re: 4 doby 4 godziny 32 minuty 44 sekundy IP: *.brucepower.com 23.04.03, 20:15
        Widzialem. Papierosy wrzucilem do kawy, wiec obie uzywki udzielaja sobie
        nawzajem mocy.
        Uspokoj sie! Natychmiast!

• Gość: aniela Re: 4 doby 4 godziny 32 minuty 44 sekundy IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 22:56
          hyyhyh no dobra. nic nie powiem
    • Gość: Anka Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 23.04.03, 21:01
      Ciagle nie pale tralala :)
    • ignatz Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:30
      Czymaj się, najgorsze pierwsze 2 lata!
      • Gość: Anka Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 23.04.03, 22:34
        Co????!!!!!!!!!! Dwa lata????? Teraz to mnie zdolowales kompletnie, dwa
        lata?????????? Jak mogles mi cos takiego powiedziec???????????
        No coż trzeba byc twardym a nie miekkim.
        • emusia Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:35
          zadam ci osobiste pytanie: jestes może anną J., moja wychowawczynią?
          • Gość: Anka Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 23.04.03, 22:40
            W zyciu, mowy nie ma, nie jestem i nie mam zamiaru byc niczyja wychowawczynia.
            Wiec Twoja tez nie jestem.
            A co pani w szkole jakas poddenerwowana??? Wykazuje symptomy 'rzucania
            palenia'???
            Mysle ze nauczyciele to specyficzna grupa ludzi, ktorzy nawet bez porzucania
            nalogow, sa nerwowi. Ja im sie nie dziwie, gdybym kilka lat temu byla swoja
            wlasna wychowawczynia tez bylabym bardzo nerwowa.
            • emusia Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:43
              kamień spadł mi z serca. dzis się wyjątkowo wkurzyłam, bo dzis dostałam (oprócz
              tej o spiewaniu) uwagę od wychowawczyni, że na lekcji polskiego uczę się
              geografii. nie moja wina, baba od ggery wymysliła sprawdzian po świętach.
              zresztą wogóle tak mnie ta baba, moja wych, denerwuje, że to aż boli.
        • ignatz Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:44
          Wybacz. Jednak z dobrych źródeł wiem, że pomaga farbowanie włosów na rudo.
          Chyba że jesteś ruda, to wszystko jest w porządeczku :-)
          • emusia Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:47
            ciekawe, skąd wiedziałam, że wspomnisz coś nicos o rudym? wisz, że mnie w
            szkole przechcili? zamiast marysia mówią na mnie marusia. tylko skąd oni
            wiedzą, ze marusia ruda była, jak czterej pancerni to czarnobiali są?
            • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:49
              na czołgu bałe na czarnym stało!
              ~~
              ox
              • ignatz Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:50
                poza tym myslę że xywa "Aganiok" tylko częściowo pochodziła od podwyższonego
                libido Marusi.
              • emusia Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:52
                na czołgu, ale na marusi to chyba nie? zreesztą nie wiem, jantylko jeden
                odcinek widziałam. ale teraz pozwólcie, że udam sie na spoczynek, mam nadzieję,
                że nie wieczny, ale najpierw musżę ruda głowę wymyć. nie chce mi się. niech
                mnie ktoś umyje hyhyhy :-) nie na serio oddalam się spiewając niskim głosem:

Deszcze niespokojne
                Potargały świat
                A my na tej wojnie
                Ładnych parę lat
                Do domu wrócimy
                W piecu napalimy
                Nakarmimy psa
                Przed nocą zdążymy
                Tylko zwyciężymy
                A to ważna gra.

Na niebie powłoki
                Po wsiach pełno bzu
                Gdzież ten świat daleki
                Pełen dobrych snów
                Powrócimy wierni
                My czterej pancerni
                Rudy i nasz pies
                My czterej pancerni
                Powrócimy wierni
                Po wiosenny deszcz.
                • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 22:56
                  A mnie się i tak najbardziej podobała piosenka radiotelegrafistki z tym
                  charakterystycznym środkowojęzykowym "Ł"
                  To ja, to ja, to ja
                  sLyszysz woLam Ciebie ja Ląka...
                  ~~
                  ox
                  • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 23:08
                    o. tej odspiwanej w teatrze frontowym na wzor teatrow amerykanskich marines?
                    piekna byla i poruszajaca.
                    • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 23:15
                      Yhy, zawsze kiedy sLyszę tę piosenkę, porusza mi się dzieciątko w Lonie
                      mimowolnie zupeLnie.
                      ~~
                      ox
                      • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 23:23
                        hyyh a jak ordonka nuci miLosc ci wszytsko wybaczy czy nie czujesz kopania nad
                        zoladkiem?
                        • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 23:34
                          Yhy, yhy!
                          Chcesz może posLuchać jak dzieciątko kopie, kiedy nucę coś z repertuaru
                          Ordonki, Santorki albo Fogga?
                          ~~
                          ox
                          • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 23:36
                            yhyh a nienie i santorka i fogg nie uzywaja jezyka kiedy spiewaja o miŁości.
                            musi Ci wtedy zwyczajnie burczec w brzuchu.
                            • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 23:43
                              A taki hit: "pamiętasz byLa jesień..."
                              To wiesz może kto popeLniL?
                              ~~
                              ox
                              • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 23:49
                                aha ja to znam z wykonania tego co gral faraona i celinskiej stanislawy. na
                                dzwiek ich piosenki nieruchomialy dzieciatka w Łonach.
                                a wiesz ze w teatrze polskim gra taka maLa ruda w wieku powaznym, z wymową
                                jakby ze starego kina wyjeta. mozesz mi zdjac z konca jezyka oba nazwiska
                                (faraona i maLej)?
                                • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 23:52
                                  A to Zelnik. Jerzy Zelnik. Natomiast w kwestii maLej rudej Ignatza zaindaguj
                                  najlepiej
                                  ~~
                                  ox
                                  • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 23:56
                                    aha tak myslalam ze jak powiem zelwerowicz to zbladze. dziekuje i wrzucam do
                                    dziury w glowie. a maLa ruda moglaby byc ignatza praprababką wiec jej
                                    prawdopodobnie nie pamieta. ale jak sobie przypomne to krzykne
                                    • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 23.04.03, 23:59
                                      Idziesz już? Beret wLóż. Hyhyhy
                                      ~~
                                      ox
                                      • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:01
                                        a Ty idziesz zaraz? wLóz dwa naraz ;P
                                        • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:04
                                          hyhyhy.
                                          Aleale. Szukamy daleko, a przecież tata pancernego Janka - West niejaki - także
                                          wzorcowo "Ł" artykuLowaL
                                          ~~
                                          ox
                                          • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:05
                                            "Ja WisLa, Ja WisLa" - tak mówiL, pamiętasz?
                                            ~~
                                            ox
                                            • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:08
                                              a nie ojca janka Lesta (wymowa przedwojenna amerykanska) pamietam tak jak
                                              pamietalam ze zelnik to zelnik
                                          • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:07
                                            aha a grigorij? wschodni akcent mu ten jezyk wyposrodkowywal na podniebieniu
                                            gornym podczas artykulacji ł.
                                            • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:09
                                              Taak? Po czym wnosisz?
                                              ~~
                                              ox
                                              • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:10
                                                hyyh no normalnie, z pamieci mowie. znaczy nie bede moze wiecej do pamieci
                                                siegac bo mi reka wyleci przez dziure.
                                                • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:17
                                                  Nieno mi o tyleż Latwiej jest, że albowiem Pancernych na regionalnej oglądam
                                                  namiętnie, cały czas spodziwając się odcinków nowych jakichś. ostatnio to mię
                                                  Szarik zafascynował, że patriota taki i Niemca w człowieku na mile wyczuje
                                                  bezbłędnie, nawet jak to Niemiec ledwo odrośnięty od ziemi jest. A jak
                                                  przypomnę sobie jak z wrogim niemieckim wilczurem (owczarkiem niemieckim
                                                  nomenomen) walczył zajadle to mi serce roście normalnie.
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:22
                                                    aha odcinek z malym niemcem pamietam(co go latwo bylo poznac po blond wlosach
                                                    i oczach mimo czarno-bialej emisji blekitnych po aryjsku przeciez chyba).
                                                    gdyby szarik (owczarek niemiecki,ciemny blondyn) mogL szczekac na wzor "haL
                                                    haL" szczenieta w Lonach suk merdaLyby radosnie ogonami
                                                  • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:32
                                                    Aha i zobaczyLem, że wyszstko co powiedziaLaś byLo dobre ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:35
                                                    poLdę już tylko naLożę szlafmyce. pilnuj ognia, przekazuje Ci pochodnie.
                                                  • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:38
                                                    Aha, przypomnij mi jeszcze na odchodnym jak to zwaL się ten aktor, co to grał z
                                                    GoLasem w filmie "Dziewczyna dla australijczyka" Niejakiego Żelazkiewicza graL
                                                    konkretnie. On Ci to jeszcze Ł tak ślicznie artykiLowaL byL.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 00:42
                                                    aha nie pamietam akurat w danej chwiLi. ale bedzie mnie to meczyc razem z
                                                    maLą.
                                                  • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:42
                                                    O! mam! PrzypomniaLem sobie wLaśnie. Dziewoński. Edward Dziewoński. Dzięki!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:45
                                                    UlżyLem Ci w poLowie chociaż?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 00:54
                                                    Yhy, nie sLyszy... UdaLa się w stronę Loża, gLowę swą do snu skLonić. Nie
                                                    zaczekaLa na koLysankę...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 07:43
                                                    aha mam mam tę maLą! Nina Andrycz to byLa, przysniLa mi sie tej nocy.
                                                  • kwiat_paproci Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 08:53
                                                    a od tej "...jesieni" to SLawa Przybylska byLa,o!
    • mmpm Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 08:56
      4 doby i 23 godziny.

Nowy wątek z odliczaniem? Podoba mi się. :-)
      • Gość: Anka Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 24.04.03, 15:41
        5 dob i 5 godzin i 41 minut :)
        • ignatz Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 16:35
          po rosyjsku doba to sutka, przypominam :-)
        • piotr_c Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 16:36
          Nieźle ci idzie :))
          • ignatz Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 16:44
            zostało jeno 724 doby, 17 godzin i 11 minut do tych 2 lat
            • ignatz Re: 4 doby 3 godiny i 42 minuty 24.04.03, 16:45
              15 minut wg zegara serwerowego
    • Gość: Anka 5dob 13 godzin i 10 minut IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 24.04.03, 23:11
      juz 5dob 13 godzin i 10 minut, mam wlasnie kryzys, ale na szczescie sklepy w
      poblizu zamkniete, a nie jestem az tak zdesperowana zeby wzywac taksowke i
      jechac dalej. Jakos przetrzymam, a jutro nowy piekny dzien :)
      • Gość: aniela Re: 5dob 13 godzin i 10 minut IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 23:18
        moge potrzymac kciuk lewy. akurat mam wolny, zupelnie nieuzywany. :)
        • Gość: Anka Re: 5dob 13 godzin i 10 minut IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 24.04.03, 23:36
          3m zatem ile tylko sil nastarczy!
          Bede wdzieczna!! Dozgonnie, a mam nadzieje, ze prezez rzucenie palenia zgon
          ulega oddaleniu! :)
          • Gość: aniela Re: 5dob 13 godzin i 10 minut IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 23:37
            czemu tylko dozgonnie? a jesli jest zycie po zyciu ? ;)
            • Gość: Anka Re: 5dob 13 godzin i 10 minut IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 24.04.03, 23:45
              Dobra pozgonnie tez o ile to mozliwe :)
              • Gość: aniela Re: 5dob 13 godzin i 10 minut IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 23:48
                wystarczy wiecznie (to wlasciwe slowo) ;) wiec moge potrzymac tez twoj kciuk o
                ile masz jakis nieuzywany. mi pomagalo przezd egzaminami, a nic innego nie
                przyhcozi mi do glowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka