zielone.ziolo 29.04.07, 00:21 Na nocny spacer się wybrałam i co? Pełno puszek ale pustych! A jutro skup nieczynny - nie pozbieram. Poszperam jeszcze trochę, może coś ciekawszego, nieużywanego znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Same puste puszki na plaży. IP: *.dsl.club-internet.fr 01.05.07, 16:18 Ja wlasnie wrocilam z plazy. Puste wiaderko znalazlam. Komu oddac? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Same puste puszki na plaży. 02.05.07, 14:02 to puszka pandory jest! Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.ziolo Re: Same puste puszki na plaży. 02.05.07, 16:23 Są jeszcze te puszki? Pandory powiadasz? Nieźle, tyle piwsk wyżłopać i do tego róznych marek ;-))) Ma dziewczyna łeb! <szacunek> Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.ziolo Re: Same puste puszki na plaży. 02.05.07, 16:24 Wisderka już nie ma. Puste flaszki to i owszem. Ale jutro też skup nieczynny. Odpowiedz Link Zgłoś
extraplan A jak z petami? 13.06.07, 11:46 A jak z petami? Są? Można uzbierać na skręta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: A jak z petami? - fatalnie! IP: *.bmts.com 24.06.07, 04:51 Puszki, butelki, pety - to wszystko mozna zuzyc a nawet zrecyklowac. Na mojej plazy lokalni obywatele wyprowadzaja siebie i swoje psy na spacer. Podzielam ich (obywateli) na kilka podgrup, wedlug malejacego IQ: 1. Zbierze psie g..., zapakuje do tytki plastikowej i wezmie do domu, 2. Zbierze psie g..., zapakuje do tytki plastikowej, tytke rzuci w krzaki, 3. Nie zbierze psiego g..., natomiast g... zagrzebie noga zgrabnie w piasku i pojdzie dalej, 4. Nie zbierze psiego g... i pojdzie dalej. Nic, tylko w pysk walic i nie pytac o pochodzenie spoleczne. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: A jak z petami? - fatalnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:51 uprasza sie nie rogrzebywać kurhaników. Niech spoczywaja w pokoju, duchy mreków, rigli, silverów ror i innych. aha i niech te psy nie sraja na kurhanik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: A jak z petami? - fatalnie! IP: *.bmts.com 01.07.07, 05:28 Z psami mozna sie porozumiec za pomoca IQ ich wlascicieli, powodzenia wiec zycze zdecydowanie. I tak dalej,... *** Odpowiedz Link Zgłoś