Gość: kasia IP: *.telia.com 08.12.01, 22:56 Czy "trzydziestka" coś w życiu zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: quest Re: Jak spędzić 30-te urodziny? IP: *.*.*.* 10.12.01, 11:39 Przespać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...i wtedy 30'ki po prostu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: Jak spędzić 30-te urodziny? 10.12.01, 12:47 najlepiej sie ich nie doczekac, wiem z doswiadczenia, ze po 30 to juz demencja, wypadaja wlosy, zeby, paznokcie i konczyny :-) pierwszy raz widze kobiete ktora sie chwali tak podeszlym wiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jak spędzić 30-te urodziny? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 15:16 jmt napisał(a): > najlepiej sie ich nie doczekac, wiem z doswiadczenia, ze po 30 to juz demencja, > > wypadaja wlosy, zeby, paznokcie i konczyny > :-) To co napisałeś dotyczy tylko męskiej płci po 30, a kobietom w tym wieku :włosy najwyżej się rozdwajają,zęby i paznokcie ostrzą ,a kończyny depilują;) > pierwszy raz widze kobiete ktora sie chwali tak podeszlym wiekiem! Jak będzie miała 31 to już się nie będzie chwalić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: Jak spędzić 30-te urodziny? IP: 217.8.191.* 13.12.01, 17:30 To ty konczysz 30 lat i jeszcze z tego powodu sie cieszysz? Ja w tym wieku to chyba juz bede na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotul do małolata IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:20 Nic się nie bój małolacie latka szybko lecą i jak będziesz miał 30 wspomnisz moje słowa, potem jeszcze kilka latek i polożą cię w trumnience, czas leci szybciutko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotul Re: Jak spędzić 30-te urodziny? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:24 jak kazde inne, zmiany w zyciu sa wynikiem tego, co robimy i tak wogole najzabawniejsze jest to, ze kiedy mamy 10 lat chcemy byc wreszczie dorosli kiedy mamy 20 pare to wydaje nam sie, ze jestesmy wiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Jak spędzić 30-te urodziny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 20:18 Moja mama, gdy każdy ze znajomych przekracza teraz już -dziesiąt, wysyła życzenia "witaj w naszym kółeczku" :-))) Skończyłam 30 parę miesięcy temu. Zrobiłam imprę - bo to okrągła rocznica. Ale tak poza tym... Moim zdaniem dla Kobiety dopiero teraz otwiera się pełnia Jej możliwości. Trzydziestka to najpiękniejszy wiek - to widzę i czuję!! Głowa do góry - teraz dopiero się zacznie!!! Wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś