_tequila_ 10.12.01, 08:59 Zasypalo wszystkich czy co?!! A moze jakis bojkot, o ktorym nie wiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:00 jestem, jestem.... nie chcialem byc pierwszy... ;)))) witeczka Tekilko... miłego dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:03 dzień dobry... Ja tu znowu tylko na chwilę... ale z pół godzinki to jeszcze będę Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:06 A ja musze zrobic sobie kawusie bo mi oczy nie chca dzialac i nie widze z kim stukam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:12 Wydaje się że forum jak dobry stary niedżwiedź mocno śpi w zimie... Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:14 Kłaniam uprzejmie. Wam to dobrze - kawusia na rozbudzenie. A moja kawa bezołowiowa już przestaje działać na podświadomość i powieki co chwila klaszczą - na szczęście ten dźwięk mnie budzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:18 jezeli ktos potrzebuje zapalki, to ja chetnie podrzuce... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:27 ja poproszę o dwie. I tak zaraz musze wsiąść w samochód i jechać w do roboty. A kawusia nie pomogła. oczka u mnie się same zamykają... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:35 Gdyby nie telefon co chwile- chyba zsunelabym sie pod biurko ;) A wlasciwie w kazdej firmie powinno byc pomieszczenie z wygodna lezanka, do ktorego moznaby w ciagu dnia sie wybrac na polgodzinna drzemke... Mysle , ze podniosloby to wydajnosc pracy Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:39 wspanialy pomysl z ta lezanka.... ale trzeba zrobic zapisy na korzystanie z niej, bo wszyscy by chcieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:49 dodatkowo jakis dyzurny-pobudkowy bo 30 min to niewiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:50 nene leżanka obniża morale pracowników i wpływa destrukcyjenie na procesy twórcze i dyscyplinę. poza tym moze wpłynąc na podwyższenie poziomu molestowania seksualnego (choć niektórzy by się raczej z tego cieszyli). I te walki plemienne kto dzisiaj może chwilę poleżeć... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:58 wcale nie lubie byc molestowany..... ale moge byc dyzurnym ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 10:00 eeeee... musisz tak drastycznie sprowadzac mnie na ziemie? ;) troche pomarzyc nie zaszkodzi. Na razie musze markerem namalowac sobie galki oczne na zamknietych powiekach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 12:53 nie lubi byc molestowany, bo sam molestuje, to na jedno wychodzi - mowicie o tym samym! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś