Dodaj do ulubionych

Doczekam sie wreszcie?

10.12.01, 08:59
Zasypalo wszystkich czy co?!!
A moze jakis bojkot, o ktorym nie wiem... ;)
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:00
      jestem, jestem.... nie chcialem byc pierwszy... ;))))
      witeczka Tekilko... miłego dnia :)))
      • Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:03
        dzień dobry...
        Ja tu znowu tylko na chwilę... ale z pół godzinki to jeszcze będę
        • _tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:06
          A ja musze zrobic sobie kawusie bo mi oczy nie chca dzialac i nie widze z kim
          stukam... :)
          • Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:12
            Wydaje się że forum jak dobry stary niedżwiedź mocno śpi w zimie...
          • tato! Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:14
            Kłaniam uprzejmie.
            Wam to dobrze - kawusia na rozbudzenie. A moja kawa bezołowiowa już przestaje
            działać na podświadomość i powieki co chwila klaszczą - na szczęście ten dźwięk
            mnie budzi...
            • rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:18
              jezeli ktos potrzebuje zapalki, to ja chetnie podrzuce... ;)))
              • Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:27
                ja poproszę o dwie. I tak zaraz musze wsiąść w samochód i jechać w do roboty. A
                kawusia nie pomogła. oczka u mnie się same zamykają...
                • _tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:35
                  Gdyby nie telefon co chwile- chyba zsunelabym sie pod biurko ;)
                  A wlasciwie w kazdej firmie powinno byc pomieszczenie z wygodna lezanka, do
                  ktorego moznaby w ciagu dnia sie wybrac na polgodzinna drzemke...
                  Mysle , ze podniosloby to wydajnosc pracy
                  • rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:39
                    wspanialy pomysl z ta lezanka.... ale trzeba zrobic zapisy na korzystanie z
                    niej, bo wszyscy by chcieli....
                    • _tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:49
                      dodatkowo jakis dyzurny-pobudkowy bo 30 min to niewiele....
                    • Gość: kiciaf Re: Doczekam sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:50
                      nene leżanka obniża morale pracowników i wpływa destrukcyjenie na procesy
                      twórcze i dyscyplinę. poza tym moze wpłynąc na podwyższenie poziomu
                      molestowania seksualnego (choć niektórzy by się raczej z tego cieszyli). I te
                      walki plemienne kto dzisiaj może chwilę poleżeć...
                      • rigel Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 09:58
                        wcale nie lubie byc molestowany..... ale moge byc dyzurnym ;))))
                      • _tequila_ Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 10:00
                        eeeee... musisz tak drastycznie sprowadzac mnie na ziemie? ;)
                        troche pomarzyc nie zaszkodzi.
                        Na razie musze markerem namalowac sobie galki oczne na zamknietych
                        powiekach... ;)
                        • jmt Re: Doczekam sie wreszcie? 10.12.01, 12:53
                          nie lubi byc molestowany, bo sam molestuje, to na jedno wychodzi - mowicie o
                          tym samym!
                          ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka