brezly 18.07.03, 12:21 svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swf Wlaczac z dzwiekiem, aktywowac od lewj do prawej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Krotko zatem 18.07.03, 12:23 Brezly! ju a maj hirou nał! miałam to kiedyś, ale nagle przestało działać i było mi smutno a teraz jest mi wesoło :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: Krotko zatem 18.07.03, 12:23 teraz juz lepiej. jak chcesz lody to zglos sie na moj wątek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Krotko zatem 18.07.03, 12:27 aha mozecie mi to opowiedziec wlasnymi slowami? a uposledzona technicznie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Krotko zatem 18.07.03, 12:29 znaczy konie wydają odgłosy paszczami... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Krotko zatem 18.07.03, 12:45 hehe.. tez mam w domciu ;o) W robocie jestem co prawda nieslyszacy ze wzgledow oszczednosciowych, ale te odglosy pascza pamietam. Chyba sobie wieczorkiem wlacze ;o) a czy ktos pamieta bozonarodzeniowy spam z reniferami grajacymi na dachu ? szakale kazaly sobie wystawic to na pulpit i w chwilach zlych wlaczaja, na przemian z rownie bozonarodzeniowym filmikiem instruktazowym "jak wyprodukowac Santaklausa" (tez pewnie pamietacie) ;oD B. -- A co do dlugosci, to siem nie przejmuj. Lepiej jest miec dlugie i ladne z gory, niz dlugie i takie sobie z dolu. Albo krotkie i takie sobie gdziekolwiek. Spytaj sie Szarej Niedzwiedzicy Misiani, ona potwierdzi ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Krotko zatem 18.07.03, 13:06 baloo1 napisał: > A co do dlugosci, to siem nie przejmuj. Lepiej jest miec dlugie i ladne z gory, > > niz dlugie i takie sobie z dolu. Albo krotkie i takie sobie gdziekolwiek. > Spytaj sie Szarej Niedzwiedzicy Misiani, ona potwierdzi ;oD Lepiej jest zostac opieprzonym glosno niz znienawidzonym po cichu :-) Nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Krotko zatem 18.07.03, 14:09 O, pamiętam, produkcję to chyba ja rozsyłałem. :-) (Pochwalę się, a co!) Odpowiedz Link Zgłoś