Gość: xxx IP: 195.205.213.* 31.07.01, 13:29 Oto problem: całkiem owszem wyglądająca blondynka, długie nogi, biuścik na miejscu, mądra głowa jest sama. Dlaczego? Czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: CZEMU JEST SAMA? IP: *.aktivist.pl 31.07.01, 13:34 nie wiem, czemu jestes sama....ale mam ten sam problem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: CZEMU JEST SAMA? IP: 194.98.93.* 31.07.01, 13:51 AAAA...ale może ma alergię na ludzi, albo na sex, nie daj Boże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie sam Re: CZEMU JEST SAMA? IP: *.bf.uni.wroc.pl 31.07.01, 15:12 Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeo Re: CZEMU JEST SAMA? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 12:19 To dziwnie, skonczylen studia, jestem ponoc atrakcyjny, nie pije nie pale i tez jestem sam. Co sie dzieje z tym swiatem? Czy to jest kolejna choroba cywilizacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: CZEMU JEST SAMA? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 13:38 Ja tez skonczylam studia (no moze jeszcze nie calkiem - ach ta praca). Na reszte tez nie narzekam. A na samotnosc jak najbardziej. Twoja teza z choroba cywilizacyjna wydaje mi sie prawdopodobna. Wystarczy, ze pracujesz a juz okazuje sie ze dla siebie masz wlasciwie tylko sobote i niedziele. A czy ktos chce byc z osoba, ktora ma w tygodniu tylko dwa dni wolne (tez tak pi razy oko). A przestac pracowac sie nie da, bo nikt jeszcze nie wymyslil alternatywnego sposobu zdobywania biletow NBP (oczywiscie niesprzecznego a nawet zgodnego z prawem) Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yos Re: CZEMU JEST SAMA? IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 03.08.01, 13:46 Hej ludzie - trochę optymizmu ! I pod Waszymi okienkami słoneczko zaświeci , będzie dobrze ! A jak już nie będziecie samotni i przestaniecie dywagować na temat chorób cywilizacyjnych - wtedy zatęsknicie za chwilą spokoju.W samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słony Re: CZEMU JEST SAMA? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 13:49 Pewnie kiedy się zastanowi , okaże się że to lubi. Że czasem smutno? wjazd na forum.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś