Gość: stone99 IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zooza Re: Gdziejajestem IP: *.ds.pg.gda.pl 31.07.01, 23:39 Rozejrzyj się!! Co widzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stycjum Re: Gdziejajestem IP: *.mech.pk.edu.pl 01.08.01, 17:36 jakajakayah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Gdziejajestem IP: *.*.*.* 01.08.01, 17:46 jakby Ci to wyjasnic Stone... [ [ [ [[[[[[[[[ [[[[[ [ [ [ [[ [[ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [[[[[ [ [[[[[ [ [ [ [ [ [ [ [[ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [[ [ [ [ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Gdziejajestem IP: *.*.*.* 01.08.01, 17:47 Nigdy bys nie zgadl, co tam jest napisane... ja tez, gdyby nie to, ze dziesiec cholernych minut nad tym siedzialem... MATRIX... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Gdziejajestem IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 12:32 Aaa, racja ,teraz pamiętam ,oprogramowanie będę zmieniał-powrót do starego programu i na chwile mi się matrix wypiął. Myslę że to bedzie dobra pora żeby pożegnać wszystkich tych których wypowiedzi czytałem(większość z Was polubiłem),ale szczególnie serdecznie zegnam tych, którzy zechcieli ze mną pogadać.Ciężko mi się z Wami rozstać,ale panta rei,czy jak to tam,myślę o Was często i myslę że będę myślał(piszę tak dla womenpower,by mogły rozpocząć kolejną polemikę"czy samce..itd")jeszcze częściej- Leo Iwa Anka Hela go-go Malutka Nigers Mreck rara Luna Wojciech Adam i inni ,których nicków nie pamiętam ,ale serdecznie załuję. No ,to teraz wesoły stonokoniec :-) bawmysię raz dwa trzy stonożona patrzy Dziękuję pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Gdziejajestem IP: 19.150.112.* 02.08.01, 12:41 a Pan to gdzie? na urlop? ladnie to tak wszystkich zostawiac i jechac sie byczyc na jakis plazach albo plawic w innych luksusach? to nie jest sprawiedliwe!!! baw sie dobrze, uwazaj zeby Cie jakies robaki nie zgryzly (nie mysle o sobie!) i jak wrocisz to daj znak zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postonek Re: Gdziejajestem IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 13:27 miła Iwo ,wracam do swojej bajki,ale sposób w jaki się żegnasz już zachęca do powitania.Oczywiście będę zaglądał ,wieczorami.Urlop (pracowity) właśnie kończę. Zazdroszczę .I już tęsknię.stone99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Gdziejajestem IP: *.*.*.* 02.08.01, 12:48 Heraklit, ale czasem zajrzyj, to bedziesz mial ubaw patrzac, jak mnie te nasze womenpower zjadaja w swej solidarnosci. A co z nasza "Panta Koina"? Czyzby rzeczywiscie historia az tak lubila sie powtarzac? pozdrawiam cale Stonopanstwo... ps. bylo, nie bylo, to byl niezly czad. TRZYM SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Gdziejajestem IP: *.chello.pl 07.08.01, 19:01 TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Gdziejajestem IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 00:01 Tak, miła Helu ,już wiem,dzieki Tobie ,zostawiasz piętno tego miejsca na mojej duszy bo ...pamietasz mnie (mówię to niezależnie od intencji Twojej wypowiedzi). Jak to się kiedyś wieloznacznie mówiło-bywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck hela! To ty jeszcze żyjesz? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 07:09 hela, na miły Bóg dałaś wreszcie znak! odpusciłaś sobie leoncja? Odpowiedz Link Zgłoś
leo100 Re: hela! To ty jeszcze żyjesz? 08.08.01, 11:26 No tak, hela powiedziala slowo i wystarczy w tym tygodniu. Zgodnie z chyba juz tradycja nalezy sie spodziewac nastepnego sygnalu od Heli za jakies piec dni... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrec Re: hela! To ty jeszcze żyjesz? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 11:55 też sie dzisiaj nie udzielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
leo100 Re: hela! To ty jeszcze żyjesz? 08.08.01, 12:30 Powiedzmy, ze nie odstaje za bardzo od reszty ;) poza tym poszukuje mojego Slonca, ale poki co bezskutecznie... Podsumowujac mam dzis paskudny dzien i ogromny nawal pracy...\ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Pobuuuuuudka!!!!!!!!! 08.08.01, 14:50 leo100 napisał(a): > Powiedzmy, ze nie odstaje za bardzo od reszty ;) > poza tym poszukuje mojego Slonca, ale poki co bezskutecznie... > Podsumowujac mam dzis paskudny dzien i ogromny nawal pracy...\ > pozdro Hej, co jest? Malo dzisiaj stukacie, a jesli Wasze paluszki cos wymecza, to przypomina to sprawozdanie z nieudanego pogrzebu!! Obudzcie sie!!! dzien ladny, slonce swieci i nie pada!!!!!! Leo, paskudny dzien? co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Pobuuuuuudka!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 14:54 czego się drzesz? Sama dzisiaj też się nie udzielałaś. Leo cie szukał na wszystkich kanałach. Nie widziałaś gdzieś agniechy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: Pobuuuuuudka!!!!!!!!! 08.08.01, 15:00 Gość portalu: mreck napisał(a): > czego się drzesz? Sama dzisiaj też się nie udzielałaś. Leo cie szukał na > wszystkich kanałach. Nie widziałaś gdzieś agniechy? No nareszcie, nie ma to jak miec dobre pluca i efekt murowany. A ty co taki najezony? Agniecha nie przyszla na molo i jedynie tupiace mewy sie ostaly? Moze tez troche pokrzyczysz to sie i Agniecha odnajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck sorki iwa, ja pracuję do 15. pogadamy jutro, Pa! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
leo100 Re: sorki iwa, ja pracuję do 15. pogadamy jutro, Pa! 08.08.01, 15:29 pieprzony internet! wybaczcie, ale od godziny probowalem wyslac posta, jednak bezskutecznie. Iwa, mialem dzis kiepski poranek, bo moje slonce nie chcialo sie pokazac, ale w koncu wyszlo na swiat, wiec juz mi lepiej. Znacznie lepiej. Widze, ze dzis wszyscy sa wyjatkowo ozywieni. Aha, za dwa tygodnie chyba bede w Lodzi.:))))))))(?) Agniecha, jak tak masz zamiar dbac o mrecka, to tylko patrzec, kiedy znow nam wypruje na jakas plaze i tyle go bedziemy widzieli. Buziaki (Usia - w raczke, Agniecha - w czolko, Iwa - Ty wiesz gdzie)... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Czesc Stone 08.08.01, 16:08 Co u Ciebie? mam nadzieje, ze do nas zajrzysz to sie posmiejesz albo i nie, bo jak widac towarzystwo strasznie niemrawe sie zrobilo dzisiaj i ja zupelnie nie mam pojecia co z nimi zrobic. Zupelny brak synchronizacji w czasie, obled. Wszystko smutne, w paskudnych nastrojach, nie chce stukac. Mnie tez juz sie nie chce....ide sobie. Pa do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: Czesc Stone IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:34 IIIwwwaaa!dzięki za wywołanie ducha,co u mnie? Ciała ludzi których dotykam zawodowo i pytanie:a może to forumowicz?Większość pewnie nie, ale może? A najgorsze jest to że nie mogę niektórych słodko ukąsić (przekleństwo , jak teraz mam pracować?PRZEZ CIEBIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Pobuuuuuudka!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 08.08.01, 17:09 mreck, przeciez tu jestem caly czas, tylko mnie nie zauwazasz, juz mnie nie kochasz Slodziutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa100 Dzien dobry IP: 19.170.210.* 09.08.01, 10:44 witam wszystkich, pewnie wszyscy macie ten sam problem z dostaniem sie na net co ja przez ostatnie 3 godziny. Pytanie jedno mnie zzera: po jaka cholere jest to forum jesli nie mozna sie na nie dostac? To jest pytanie retoryczne do GW. A wogole, co u Was? czekam na stuki, male Dziecioly..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa100 Dzien dobry IP: 19.170.210.* 09.08.01, 10:44 witam wszystkich, pewnie wszyscy macie ten sam problem z dostaniem sie na net co ja przez ostatnie 3 godziny. Pytanie jedno mnie zzera: po jaka cholere jest to forum jesli nie mozna sie na nie dostac? To jest pytanie retoryczne do GW. A wogole, co u Was? czekam na stuki, male Dziecioly..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Pobuuuuuudka!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 14:17 słodzitka, lato jest krótkie, wakacje jeszcze krótsz, a ja coraz bardziej zdesperowany. Man wirtualną sympatię (to o tobie kochana A.) i wcale rzeczywiste dzikie żądze w lędźwiach. Jak dokonać konumatum? Jak mam Ciebie poczochrać po rzeczywitej...tych plecach? Odpowiedz Link Zgłoś