anchan 11.08.03, 15:41 Uprzejmie donoszę, że fiordy jedzą trawę z ręki i dają się głaskać za uszami. Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 wróciłam 11.08.03, 15:46 Witaj Anchan :-) Moze wspólna kawa popołudniowa, z talerzykiem czegoś słodkiego? :-)) I opowiesz o fiordach narowistych? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: wróciłam 11.08.03, 15:59 Kawę chętnie. Ze słodyczy zrezygnuję. Mdli mnie jescze od śledzi w modzie i tym podobnych wynalazków. Jedyne niesłodkie potrawy w Norwegii to jogurt i dżem ;-) Zazdrościłam posiadaczom jucznych fiordów, nawet narowistych. A. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: wróciłam 11.08.03, 16:05 czyżbym widział między wierszami czające się słowa " konfrontacja zeznań "? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: wróciłam 11.08.03, 15:59 Minęłaś się z Emusią w drzwiach zagródki z fiordami ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wróciłam 11.08.03, 16:02 Anchan :-) Kawa już stygnie :-) Herbatniki? Fiordy narowiste są nadzwyczaj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: wróciłam 11.08.03, 16:08 Acha. Machałam do niej białą chusteczką, ale gnała z powrotem na oślep jakby ją dzikie trolle goniły. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: wróciłam 11.08.03, 16:13 Większą zostawiłam na otarcie łez po skończonym urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wróciłam 11.08.03, 16:14 ja, ja ja pamietam ! witam Pania limeryczną :) z polecenia Baloo (z taką rekomendacja i kredyt zaufania i przelew sympatii bez zadawania pytan) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wróciłam 11.08.03, 16:15 Ale urlop będzie już za rok :-))) A jutro będzie piękny dzień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: wróciłam 11.08.03, 16:24 Spróbuję nie zawieść, chociaż nazwy norweskie rymować trudno. Raz pijany rybak w bójce w Oslo Stracił ząb i spytał "O co poslo?" "O to, ze tu taki jest dentysta, Co nie lubi, gdy się psy nim śwista, No i chyba znowu go ponioslo." Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wróciłam 11.08.03, 18:07 yhyhyh to tak jakbys sie wylegitymowala :) opalilas sie? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wróciłam 12.08.03, 07:36 Witaj Anchan :-) Norweskie klimaty inne są od naszych, trochę chłodniej i zielono bardziej, fiordy pysczki wystawiają i o karmę sie usilnie dopraszają, chcą, by głasakć je po mordkach, renifery po szosach biegają, zima jest dłuższa, lato jest miłe, a to wszystko za morza kawałkiem, gdzie właśnie byłaś i do nas wróciłaś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś