Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 16:24 jak by pan okreslil stosunek do swojego konia, aktor Richard Boone odpowiedzial :" odlegly". a wasza pierwsza zona jakim samochodem od was odjechala ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: na pytanie 12.08.03, 17:21 w sensie, ile koni (mechanicznych) mialo auto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk obrotowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 17:49 nie mam pojecia. piachus grzeje, idzie ociepka, chyba sie posmaruje od srodka. do salatki nicejskiej wszystko idzie. zeby mi tylko jakis malec nie nasypal na palec. widelec dzierzacy. konie mechaniczne? wazny jest tez moment :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: obrotowy 12.08.03, 17:55 bedziesz oliwil muskuly od srodka? oliwką z pierwszego tloczenia? zabrales cale cieplo, bo mi lodowato jest. a momenty po 23:00 dopiero staja sie legalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: obrotowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 18:02 a ziemniaczki drobno pokroje do tunczyka Albacore. Oliwa tylko z pierwszego, zimnego wycisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: obrotowy 12.08.03, 18:04 a czy wiedziales ze taki tunczyk to w zyciu nie zmiescilby sie do puszki z tunczykiem? widzialam na zdjaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: obrotowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 18:25 jeden szczesciarz zlapal 400 -kilogramowego marlina. tylko nie wiem czy na obrotowke czy na gnata ? nawzajem dali sobie pierwszy wycisk. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: obrotowy 12.08.03, 18:27 e, to pewnie był fotomontaż. ryba zumem powiekszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: obrotowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 19:53 albo oko bylo z rumem i widzialo podwojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: obrotowy 12.08.03, 22:28 oko szklane. a szkło trzeba napelniac (fuuuj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: obrotowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.03, 06:41 szybciej wtedy padnie na mozg niz przez zadka melioracje lewatywna , fuuuuuuuuuuuuuuuuuuy Odpowiedz Link Zgłoś