misiania 13.08.03, 11:30 Uprzejmie Cię witam w świeżym wątku. Specjalnie założyłam, bo mi się obok lukier do łap przylepia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki2laav Re: E, Jagoda! IP: 213.255.126.* 13.08.03, 11:38 Jagody do dzianek! --------------historia pewnej milosci: Kup mi dzianke - prosila pomarancza. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:41 hyhy, a ja taką urlopową książeczkę przeczytałam, Herbatniki z jagodami. wcale nie chodzi o herbatniki i jagody ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:44 nene, takim herbatnikiem, jak z tej książeczki, to się można podzielić tak jak pomarańczą całkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:45 yyy, wydaje mi sie, ze pomarancza nie do dzielenia jest Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:48 no toż właśnie... jakby Ci to Viki delikatnie powiedzieć... to taki narzeczony co wcale żenić się nie chce, tylko na herbatę przychodzi ;) (oj, przypomniał mi się Twój pierwszy post na plaży) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:51 to moja pomarancza nie jest herbatnikiem, biszkoptem raczej co w tiramisu utknal totalnie miedzy kawa a mascarpone, biedaczek! nAMIARY NA TE KSIONSZKE! PROSIMY Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:53 namiary są w poście niżej. autorka: Izabela Sowa. yyyyyy, pani Izabelo - należność za reklamę bardzo proszę przesłać na wiadome konto na Kajmanach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:44 Jagutka, to ty w ksiazkach bohaterka jestes, no no Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:46 chyba raczej dodatek do bohatera ;)) ale rada bym poznać rzeczoną książeczkę... może jakieś namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:49 pani Sowa napisała. Izabela. potem odkryłam, że to trzecia książeczka z owocowego cyklu. są jeszcze dwie - o wiśniach i malinach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:51 i też o herbatnikach, czy o innych smakołykach??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:46 apropo, Pierans, droga przyjaciółko, czy ja dobrze gdzieś kątem oka zauważyłam post Piotra, że w grudniu to w okolicach Pieransa się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:48 chyba dobrze, bo późneij ma być Wroc :)) ale to dopiero gdzieś późną wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:50 aha. ale szybciutko zaplombujmy tę odnogę wątku, bo gupio trzy dni po jednym spotkaniu pisać już o następnym, co za pół roku dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:52 mam nadzieje, ze tlumnie dopiszecie! martwie sie tylko gdzie ja was pomieszcze, stryszek malawy, lozko eee, do lozka was nie wezme zostaje podloga to bedzie przelom - spotkanie w zupelnym real privie modlmy sie (o snieg, to bedzie kulig) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 12:00 ato ja się będę modlić... śnieg to ja uwielbiam... a jak będie zimno, to łatwiej nas upchnąć w małeś przestrzeni - sami będizemy sie ściskać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: E, Jagoda! 13.08.03, 12:05 kominek-koza jest tez - kusila dalej Pierans A Misiania bedzie miala najblizej, bo prawie sasiadka Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 12:32 aha, a ja w Poznaniu tyż nigdy nei byłam... to mi się przyda... a potem liczę na Twoje poparcie dla wrocławskiego sotkania... no, ale już moja we wrześniu w tym głowa żeby Cie przekonać do Wrocławia :)) a może we wrześniu więcej osób da się zebrać... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: E, Jagoda! 13.08.03, 12:36 Poparcie moje masz na Wroclaw! Wroclaw jest fajny yyyy, to nie bedzie Poznan, bo ja nie w Ponaniu mieszkam, choc z niego pochodze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 12:37 a nie szkodzi, że nie Poznań... ja w gruncie rzeczy znam małe kawałki Polski, więc im więcej poznam tym lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 E, Jagoda! 13.08.03, 12:39 Pierans:) przyjedź, a nie pożałujesz :-) Wroćław jest piękny nadzwyczaj i ile fajnych miejsc i knajpek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:47 dzięki, tylko sę obmyję, bom chyba całkiem ugrzęzła w budyniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: E, Jagoda! 13.08.03, 11:57 Aniele, tu gdzieś jest jakiś chyba wątek dziewięćdziesięciokilkupostowy, poszukaj dobrze (chyba że był wczoraj, a dziś nie zauważyłamże mu seta stuknęła) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Aniele 13.08.03, 12:03 spójrz natenprzykład na wątek MMPMa do cudotwórcy Oxycorta - 96 postów, a Ty nic??? Odpowiedz Link Zgłoś