Dodaj do ulubionych

Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ?

18.08.03, 13:16
Pliiiizzzzzz....
Przecież należę do kółka fotograficznego.....
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:20
      aha serca im shardzialy. nie rob z nimi interesow (ps. ja dysponuje stosownymi
      joptpegami, a serce mam miekkie do tego zlote)
      • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:21
        dla mnie też masz serce miękkie złote (i w dodatku ukryte w jakże pięknym
        młodym ciele)? (hyhy)
      • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:24
        Aniele - czy to prawda, że teraz nie przesyłają ?
        A Ty mi przyślesz ?
        Zemdleję z wrażenia jeśli to zrobisz...
        • e.silver Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:25
          a czy w zamian mozemy liczyć na jakieś ciekawe widoczki z Tobą na wakacjach
          Chris? :))
          • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:27
            aha oddaje honor Silwerec. jedyna godnie i sprawiedliwie sie zachowala w onych
            dniach.
        • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:26
          Ignatz aha myslalam ze zlozyles rezygnacje skutecznie. znaczy cofasz ja?
          Chris, aha drocza sie bardzo nieelegancko. znaczy przypomne sobie tylko czy
          Emma dawala zgopde bo mam fajoskie fotki z nia i oxym.
          • vampi_r Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:28
            A ja tez mogę dostać? Też należę do kółka fotograficznego.
          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:29
            nie, nie cofam, tak tylko podpuszczam ;-)
            • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:30
              poza tym nie wiem czy to się da w tej chwili odkręcić :-D
              • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:33
                jak sie da to sie da ;) z raczki do raczki
                • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:38
                  hehe, tylko moje zdjęcia sa już w banku. nietfoim.
          • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:29
            Ja niestety nie miałem aparatu ze sobą, zresztą byłem tylko na wsi...
            Nuda... ale ja to lubię...
            Czy musi być zgoda wszystkich uczestników ?
            Podeślijcie mi z podpowiedziami, kto jest kto... :)
            A jeśli ktoś nie ma mojego to sam wyślę...
            • e.silver Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:32
              Chris, mnie osobiscie w tej chwili trudno wysłać cokolwiek, na pracowym kompie
              nie mam onych jotpegów, ale z Aniołkiem negocjuj, moze ma i wyśle ;)
            • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:32
              aha wysle Ci tylko tych, ktorzy i Ciebie z widzenia znaja wiec. (aha czuje ze
              mi decydenci zakreca kurek z jotpegami ale moja kontestatorsk-anarchistyczno-
              pankowska natura buntuje sie przeciw tym nierownosciom)
              • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:40
                jesteś aniołem w ludzkiej (pięknej...) skórze :)
                • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:42
                  yhyhyh zmobilizowana sie czuje do dalszej pracy nad wysylka ;)
            • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:39
              Zróbmy tak: Wyślij mi Chris, a wtedy ja innym Ciebie udostepnię, a Tobie
              udostepnię innych (no chyba, że ktoś zaprotestuje). Piotr tak nauczał, zdaje
              się, a on jest uczniem moim, umiłowanym przecież.
              ~~
              ox
              • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:41
                aha chris sprawdz czy doszlo
                • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:42
                  a nie to nie. nie chcecie mnie to nie :-P (idę sobie popstrykać njudpiks)
                  • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:43
                    a nene stoj. znaczy cofasz rezygnacje>? bo nie dorozumialam.
                    • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:44
                      a gdybym cofnął to co by było?
                      • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:49
                        Proste. Umieściłbym foty z poprzednich spotkań na sajcie, a Tobie pod
                        wycieraczką zostawiłbym klucze.
                        ~~
                        ox
                        • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:49
                          no to wio, tylko szybko póki jestem w nastroju. Może chcecie jeszcze jakieś
                          moje zdjęcia?
                          • e.silver Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:50
                            no pewnie ;)
                            • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:53
                              a komu miałbym je słać? Oxy'emu?
                              • e.silver Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:55
                                na przykład :)
                                • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:07
                                  poszły. WYbrałem te najmniej kompromitujące moją skromną osobę
                          • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:50
                            yhyhyh znaczy i tak dlugo wytrzymales :)
                            • e.silver Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:51
                              tfardy był, nie miętki ;) cały tydzień... nono :)
                              • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:52
                                dzięki, dzięki :-D ROman Bratny mym wzorem ;-)
                          • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:53
                            ignatz napisał:

> no to wio, tylko szybko póki jestem w nastroju. Może chcecie jeszcze jakieś
                            > moje zdjęcia?
                            tak, chce opromienic oczy moje blaskiem twej osoby
                      • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:49
                        mysle ze dostalbys klucze do budki :)
              • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:45
                aha. jestem za, mimo uchwyconego na zdjęciach mej nienachalnej urody (siódme
                dziecko dozorcy, garbate i do tego w ciąży);))))
                • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:46
                  uchwycenia
                • e.silver Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:47
                  misiania napisała:

> aha. jestem za, mimo uchwyconego na zdjęciach mej nienachalnej urody (siódme
                  > dziecko dozorcy, garbate i do tego w ciąży);))))

w ciążyyyy? Misia, nic się nie chwaliłaś :))))
                  • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:48
                    aha stan no profilem.
                    o jezu ale to trudne, wszedzie sa Pierans i Nioszka, niech mi ktos pomoze
                    oddzielac groch od popiolu
                    • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:52
                      Aniele - pomału dochodzi ... :)
                      Oxy - nie masz moich zdjęć z poprzednich spotkań ?
                      Wyślij tym co nie mają a mnie przyślij tych których ja nie mam,
                      ale z dopiskiem hu is hu :)
                      • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:57
                        aha to ja juz przerwe dzialalnosc wysylkową, skoro wzajemnie sie godzicie na
                        wszystko. nameczylam si eprzebierajac w twarzach. cieszy mnie podejscie otwarte
                        prezentowane przez obecnych decydentow.
                      • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:01
                        Nie mam zdjęć z drugiego spotkania, film jeno... :(
                        ~~
                        ox
                        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:02
                          I obraz Chrisa w sercu...
                          ~~
                          ox
                    • nioszka Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:56
                      ??? Aniello, przecież mnie prawie wcale nie ma...
                      • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:58
                        aha jestes na kazdym zbiorowym zdjeciu (bidny Chris nie mogl dostac zadnego
                        przez Ciebie i Pieranse)
                  • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:55
                    aha. nie chwaliłam się, bo wygląd przeczy stanowi faktycznemu, hyhy :))))
                    sukience luźnej go zawdzięczam. a to jedyna sukienka z tkaniny naturalnej jaką
                    udało mi się kupić... może ktoś wie, gdzie się kupuje kretonowy letnie sukienki
                    w kratę. nie ciążowe?
                    • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 13:59
                      ja nie wiem, bo ja zaopatruje sie wylacznie w jednej placowce handlowej,
                      skutkiem czeog wszystkie metki mam identyczne. od szortow poczawszy an
                      plaszczyku skonczywszy. jaka to oszczednosc czasu.
                      • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:02
                        aha. bo nawet odzież made in India, z królestwa bawełny pochodząca przecież,
                        sporządzana jest z wiskozy. taka ciekawostka.
                      • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:02
                        benetton 0-12
                        • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:05
                          0-12 to godziny otwarcia, jak mniemam?
                          • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:06
                            numeracja odzieży?
                            • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:07
                              przeciętny czas robienia zakupów?
                              • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:09
                                przedzial cenowy?
                          • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:07
                            Anielo - Oxy nie ma !
                            Tak ładnie mi przysyłasz.... i wszystko się otwiera...
                            Podeślij resztę..... mój Aniele... :)
                            • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:09
                              znaczy - mi się najbardziej podoba to zdjęcie, kiedy się Oxy z Emulsją
                              adorują... takie krakowskie w klimacie jest.
                              • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:11
                                Pozegnanie I czy Pozegnanie II wolisz?
                              • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:14
                                misiania napisała:

> znaczy - mi się najbardziej podoba to zdjęcie, kiedy się Oxy z Emulsją
                                > adorują... takie krakowskie w klimacie jest.

To judaszowe?? Taaak, piekne!
                                • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:16
                                  filozoficzno-refleksyjne bym powiedziała.
                            • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:16
                              aha znaczy moge z Nioszką i Pieransą slac? bo nie wiem czy dalej mam
                              rozgrzebywac albumy
                              • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:18
                                jeju slij, przeciez nie mialas takich zahamowan jak meczylas oxa o zdjecia z
                                kraka
                                daj mi Chrisa w zamian i juz
                                • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:32
                                  ?
                                  nie mialam zahamowan z uwagi na wzajemnosc, ktora Was obdarzylam. o czym
                                  przypominam uprzejmie.
                                  ps. Nioszka Ciebie slac tez? bo jesli tak, to moze ox wrecz chrisowi klucze
                                  • nioszka Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:39
                                    aha czyń Aniello co zamierzałaś
                                  • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:23
                                    oj, dobra
    • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:10
      heh, no i stało się - dołaczyłem do kółka wzajemnej oglądalności, z dobrego
      serca dołączając parę swoich fotek nie związanych :-)
      • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:12
        jakos nie dostalam.
        • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:15
          idę do gołębnika.
          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:15
            spokojnie, na razie wysłałem Oxycortowi. On je rozdysponuje.
            • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:22
              Wszystko jest w budce. Transfer od 20 - 120Kb/s w porywach.
              ~~
              ox
              • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:23
                ja zassałem wszystko - Bóg rozpozna swoich
              • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:24
                oł szit, stary, nie wiem jak Ci się odwdzieczę za zmianę nazw! Masz u mnie
                duuuże piwo!
                • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:30
                  A katalog huishu masz? Tam stoi ktojestkto. Dopieroco uploadowane.
                  ~~
                  ox
                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:33
                    dopiero co dałnlołduję
              • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:24
                mi golombkiem pliz, bo mnie korporacja do budki chodzic nie pozwala
                • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:30
                  ehem, ehem, (przypominam o swoim istnieniu)
                  Ign i Chrisa poprosze
                  • piotr_c Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:46
                    Zaraz wasz przydział kółkowy waszej trójce poślę. Tylko resztki ciurka strząsne
                    z siebie.
                    • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:58
                      mmpm, hyhy
                      ale to nadal nie sa foty Ign i Chrisa, co to Ox do budki wlozyl :(
                      • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:59
                        w budce jest mój osobny katalog
                        • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:02
                          ale moj ciur cwany tak zakombinowal, ze ja do nijakich budek wchodzic nie moge
                          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:08
                            zlitowałem się i wysłałem osobiście
                            • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:10
                              supcio!
                              • piotr_c Nioszka 18.08.03, 15:48
                                Nioszka , prosze odkurzyć gołebnik.
                                • Gość: nioszka Re: Nioszka IP: *.pszczyna.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 16:45
                                  porządki bedą robione jutro
                                  jakby co to przesyłajcie na inny gazetowy magda_b
      • piotr_c Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:18
        Uff to w porę się zdecydowałeś , bo już piewsze zbiorowe zdjęcie z twym
        udziałem zacząłem cenzurować spreyem.
        • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:19
          hyhy jak zwykle za pięć dwunasta uciekłem katu spod topora z białą chustką na
          głowie
          • piotr_c Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:24
            Nie z pod topora tylko z pod pedzla , w postaci Białego Dżentelmena byś
            straszył :)
            • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:29
              Gdzie gołębie dla mnie ?!
              • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:30
                Nie dostałeś klucza ode mnie?
                ~~
                ox
              • piotr_c Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:32
                Zrozumiałem że masz dostęp do FTP-budki u Oxego.
                Czy wolisz kunwencjonalną pocztę?
    • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:29
      aha Oxy, czemuż ach czemuż huishu jest puste? Ja się zgubiłem w domysłach. (tzn
      właściwie nie wiem dwóch osób)
      • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:31
        to pewnie Nioszka i ja
        • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:32
          odwołuję, już pusty nie jest. Zagłebiam się.
          • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:34
            CZEKAM !!!
    • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:35
      ox, przeslij golebiem, bo do budki nie wejde, bo nie pozwalaja
      • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:36
        o czym Wy mówicie ?
        ja chcę normalne gołębie ze zdjęciami ! :)
        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:37
          Chris, wysłałem Ci link do servera FTP, wraz z namiarami. Po prostu skorzystaj
          z kluczy...
          ~~
          ox
          • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:46
            bardzo to korzystna budka jest. polecam.
      • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:36
        poszło!
        ~~
        ox
        • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:43
          co i do kogo, bo nie dosttalam zadnych fot
          • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:45
            Eno weź... Wysłałem Ci! (mam kwitek, choć te mocno nadwyrężają mój gołębnik)
            ~~
            ox
            • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:48
              e-e, nic, moze do innego pieransa wyslales, lub zgola do frufru, niedobry?
              • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:09
                Aha, dałem Ci z tego ripleja.
                ~~
                ox
                • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:12
                  dobra, dzieki
                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:14
                    teraz dostaniesz naraz 5 maili z jotpegami
                    • pierans Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:21
                      juz dostalam!
    • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:36
      ok, to ja już wiem wszystko :-)
      • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:37
        I co? :-)
        ~~
        ox
        • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:41
          zajebioza :-D widzę że i moje zdjęcia doszły do budki już, z czego się cieszę.
          w końcu koniec.
          • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:43
            Jeszcze tylko Tekilska i Lady...
            ~~
            ox
            • tekilska Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:16
              oxycort napisał:

> Jeszcze tylko Tekilska i Lady...
              > ~~
              > ox

ej no!! do mnie nawet wrobelek nie dolecial, ze o golebiu nie wspomne....
          • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:45
            aha. zauważyłam, że masz skłonności demoralizatorskie, drogi Ignatzu! a co to
            jest to Ignatz 2 - jakoś ufności nie mam do tego zdjątka...
            • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:48
              tzn do czego konkretnie nie masz ufności? nie ma tam flaszek ani skrętów, ajk
              na pozostałych ;-)
              • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:50
                ten profil jest podejrzany. trzecie me oko tak uważa.
                • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:52
                  ??
                    dalej nie rozumiem
                      o co ci chodzi 100!
                      • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 14:53
                        aaa, chodzi Ci o tego wojaka na dole? Wiesz, taki mój adiutant.
                        • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:01
                          yhy. obcą naszywkę ma. stąd nieufność.
                          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:02
                            wiem, imperialistyczną
                            • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:21
                              Ludzie - ja nadal nic nie mam !
                              • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:22
                                a wchodziłeś na stronę ftp? konkretny adres i hasło na pewno masz w gołębniku.
    • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:23
      a czy ja pozwoliłam, ze ignatz oglądał k_01 i k_02 riglowe i 002 piotrowe? ale
      zachowam resztki godnosci i poniewczasie a takze po ptokach powiem, ze pozwalam.
      • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:25
        nic nie mam w gołębniku !!!!!!!!!!
        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:26
          dobra, wysyłam Ci jeszcze raz zatem.
          ~~
          ox
      • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:26
        jeszcze nic nie oglądałem szczerze mówiąc ale dzięki za namiary :-D
        • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:27
          o żesz Ty :-D
          • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:30
            wybiczuj mnie. zasługuje na to.
            • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:33
              ha, zachciało Ci się pieszczot! Oj, niech no tylko Kalgar wróci to damy takiego
              czadu na forum że będą nas musieli wyciąć!
              • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:35
                nie rób mi tego. przeciez wiesz ze kocham tylko ciebie, lusisie fernando de los
                anhelesie santa maria de la kruz!
                • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:41
                  heh właśnie dlatego - moja ksywa to "de Sade"
                  • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:44
                    ale wiesz co? najbardziej podobasz mi się na obrona8 coś tam coś tam.
                    • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:49
                      obrona8? heh, pewna osoba mówi że wyglądam na tym zdjęciu jak kawał zimnego
                      skur...czybyka :-D
                      • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:51
                        że co? <rotfl>
                        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:54
                          Wyglada trochę jak Jan Peszek po kuracji twarzy jadem kiełbasianym :-)
                          ~~
                          ox
                          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:55
                            to dobrze czy źle? :-D
                            • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:01
                              Doskonale! Peszek rulez!
                              ~~
                              ox
                    • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:49
                      Yhyhyhy, jakby przytulal i całował. Wystarczy się podłożyć... :-D
                      ~~
                      ox
                        no co Ty, przecież to papieskie pozdrowienie :-) Dżizas, to była impreza -
                        trzech kumpli obroniło się tego samego dnia...
                        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:02
                          Aha, noto jesteś bardziej papieski niż sam Papież :)
                          ~~
                          ox
                          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:04
                            racja, papież tyle przez całe zycie nie wypił ile ja wtedy (ale dośc
                            przechwałek)
        • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:27
          co to jest strona ftp ?
          czy ja byłem tylko na urlopie, czy gdzieś indziej ?
          • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:29
            i dostales to samo jeszcze raz ode mnie. wejdz na zariglowane forum i poczytaj
            te kilka tysięcy postów o eftepie to sie moze zorientujesz o so chossi.
          • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:31
            to taki serwer ze zwizualizowaną plażą. Oxy Wielkim Klucznikiem Plaży został na
            ochotnika.
    • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:38
      Z ostatniej chwili.
      Właśnie pojawił się nowy update. Przybyła przegródka Lady
      ~~
      ox
    • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:54
      ale zapomniałabym. ignaś dzięki z całego serca, że się zgodziłeś by twój
      wizerunek był na eftepie, bo moge wreszcie powywalać te zdjęcia z
      wczesniejszych spotk. plaz. zawalające mi 99% skrzynki
        jur łelkam
      • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:55
        Host not found !
        Dupa !
        Co robić ?
        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:59
          kliknięcie na link daje Ci taki skutek?
          Ew. sprawdź, czy nie zrobiłeś literówki przepisując, bo jesli nie, to z
          przykrością zaliczyć Cię trzeba do grona nieszczesników pokroju Nioszki i
          Pierans... :(
          Ach te standardy korporacyjne...
          ~~
          ox
      • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:55
        aha i tym optymistycznym akcentem, znikam tak szybko jak się pojawiłam dlatego
        bo gdyż albowiem ponieważ idę na polko. wrócę kiedyś tam.
      • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 15:57
        Yhyhyhy. Nie ma to jak radykalne posunięcia :-D
        ~~
        ox
        • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:02
          No więc pewnie mój server pierniczony mnie nie przepuszcza..
          Dajcie mi te zdjęcia gołębiem !
          RATUNKU !!!!
          • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:03
            poczekaj...
            • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:10
              Wysłałem Ci samorozpakowującego się gołębia w trzech częściach.
              Melduj.
              ~~
              ox
              • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:15
                E! Chris, jesteś tam? Bo ja już robię nadminuty :-)
                ~~
                ox
                • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:21
                  Chrii-is!
                  ~~
                  ox
                  • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:23
                    aha. a dzie przegródka Chrisa? zapytuję mimochodem...
                    • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:25
                      Znaczy pozwolił swoje zdjęcia rozpowszechnić, ale ja ich nie mam. :(
                      Liczyłem po cichu na palcach, że ktoś litościwy zaplałduje...
                      ~~
                      ox
                      • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:28
                        Oxy - jesteś WIELKI !!!
                        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:28
                          Czekaj, zaraz druga seria... Gotów?
                          ~~
                          ox
                      • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:28
                        mam jednego Chrisa, to Ci wyślę na skrzynkę
                        • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:32
                          ready !
                        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:36
                          spróbuj, ale cieniutko z miejscem u mnie. A gdyby tak na FTP (do roota)?
                          ~~
                          ox
                          • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:37
                            Chris, poszło! 4 części zamiast planowanych 3. Aha, "małe" to nie powtórka!
                            ~~
                            ox
                          • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:38
                            Dobra, Misia. Mam! Zaraz wystawiam.
                            ~~
                            ox
                          • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:38
                            yyyyyy, do mnie rozmawiasz? bo ja już wysłałam. do Ciebie, bo nie wiem jak na
                            tego roota wysyłać.
                            • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:40
                              o! oddycham z ulgą. nie to, że się nie lubię uczyć nowego, ale tak o 16:39 to
                              może trochę za późno! ;)
                            • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:41
                              Na przyszłość - tak jak ściągałaś, ino kierunek dokładnie odwrotny. A root to
                              główny katalog. Poszufladkowałbym se sam. :)
                              ~~
                              ox
                              • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:42
                                Chris? Jak tam?
                                ~~
                                ox
                                • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:44
                                  zaraz będę patrzył...
                                  dzięki za wyrozumiałość.. :))
                              • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:52
                                znaczy, trudno jest mi uchwycić moment ściągania. wchodzę na stronę, wpisuję
                                hasło, klikam na foldery, klikam na numery zdjęć i się otwierają... tak dosyć
                                szybko...
                                • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:54
                                  A to nie copypastujesz ich na swoje lokalne dyski?! Bo serwer narazie jest, ale
                                  wiecznie nie będzie przecież... :(
                                  ~~
                                  ox
                                  • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:57
                                    a, to nie wiedziałam! zmieniam podejście w takim razie...
                                    • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:00
                                      Aha, koniecznie. Budkę odemkniętą zostawię do ...powiedzmy 22.
                                      ~~
                                      ox
                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 16:58
                                    powiedz to jeszcze Emusi hyhyhy bo bidulka chyba też nie wie że FTP to nie psu
                                    miska i nie będzie wieczne.
                                    • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:03
                                      Yhyhy, z tym, że Emusia celowo nie chce nic trzymać u siebie. Kwestia oceny
                                      ryzyka. ;-)
                                      ~~
                                      ox
                                      • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:03
                                        Chris?
                                        ~~
                                        ox
                                        • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:08
                                          Chris, świderki mi stygną w domu...
                                          ~~
                                          ox
                                          • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:12
                                            szum lasu cichnie?
                                            • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:21
                                              A wiesz, też bym się napił...
                                              ~~
                                              ox
                                              • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:22
                                                na zdrowie zatem! (gdzies tu się pałęta jeszcze jedna wareczka)
                                                • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:24
                                                  Eno weź, nie dręcz mię. Prze wzgląd na mój suchy pysk nie mów do mnie nigdy w
                                                  ten sposób o tej porze.
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:24
                                                    CHRIIIS, JA UMIERAM!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:27
                                                    hyhy, coś mi się zdaje, że Chris obejrzał i sobie poszedł...
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:35
                                                    olał CIę, i to nie zimną spienioną wareczką :-D
                                                  • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:36
                                                    Schodzę z posterunku, skoro tak.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:37
                                                    Wyciągnijcie mi na odchodnym te dwa nagie miecze z moich pleców. Ech,
                                                    odgrzewane świderki, to juz nie to samo...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:42
                                                    no co Ty, odsmażane na masełku są dzebeściackie
                                                  • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:46
                                                    aha. do zrumienionego makaronu można wbić jajeczko też, zamieszać, przysmażyć.
                                                    danie studenckie na koniec miesiąca, hyhyhy
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:51
                                                    można też sera zetrzeć, mniam mniam. Ale ja lubię po prostu odsmażany aż się
                                                    zrobi chrupki i złocisty, następnie szczypta soli, szczypta pieprzu i danie-
                                                    marzenie gotowe!
                                                  • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 17:56
                                                    podajcie mi adres tego eftepa co? bo cos mi nie dziala
                                                  • misiania Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 18:03
                                                    aha. może już nie działać, bo to tylko w określonych godzinach funkcjonuje. oxy
                                                    daje sygnał.
                                                  • aniela Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 18:04
                                                    a fakt. a juzjuz myslalam ze mam wirusa
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 18:05
                                                    ano właśnie. Dobrze że zassałem sycko jak leci i teraz moge w spokoju
                                                    podziwiać :-)
                                                  • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 19:54
                                                    niektórzy nie mają rodziców uwielbiających grzebać w dokumentach dzieci.
                                                    a tak w ogole to sie do 200 zbliżamy.
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 20:43
                                                    chcesz - bierz
                                                  • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 20:52
                                                    serio? moge dwusetkę?
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 18.08.03, 20:55
                                                    no pewnie
                                                  • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:01
                                                    kapitan zbik to zalatwi
                                                  • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:05
                                                    powoli, nie spieszac sie
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:08
                                                    w ten sposób chyba EMusia nie będzie miała 200-tki
                                                  • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:12
                                                    Aha słyszę stłumione oddechy za węgłem i grzbiety preżące się do skoku z
                                                    nienacka
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:13
                                                    emusia to ma i tak duzo fajnych rzeczy, wiek cielecy, urode, inteligencje
                                                  • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:14
                                                    Yhy i rzęsy długie...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:14
                                                    właśnie
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:14
                                                    jest!
                                                  • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:14
                                                    200
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:15
                                                    och, Viki, tak mi przykro! Niniejszą dwusetkę dedykuję Emusi.
                                                  • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:16
                                                    Ty wstretny czajniku!!! Niech ci bedzie, ale 3 stowy sa moje
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:18
                                                    Czajniku? Czy to jakieś straszliwie makaroniarskie przekleństwo?
                                                  • viki2lav Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:19
                                                    nie
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:22
                                                    ok
                                                  • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:59
                                                    rany jestem wzruszona. tym ze myslisz o mnie caly czas, nawet wtedy gdy
                                                    zdobywasz dwusetki....
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 10:04
                                                    no widzisz, a Ty tak narzekasz...
                                                  • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 10:06
                                                    zawsze bede miec tą przewagę nad innymi dziołchami, że to dla mnie zdobyłeś to
                                                    200.
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 10:11
                                                    dla Kalgar będzie 1000 :-)
                                                  • emusia Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 10:13
                                                    a dla mnie 10000, rozumiem.
                                                  • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:14
                                                    Oxy - piękne dzięki za wczorajsze przesyłki ! :)
                                                    Tylko hu is hu ?!
                                                    Jezu ile Was tam było !
                                                  • oxycort Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:16
                                                    Aha! jesteś...
                                                    Nie wiesz kto jest kto? Spoko, ZARAZ Ci doślę, uzbrój się w cierpliwość :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:41
                                                    czekam, czekam.... i co ?
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:45
                                                    czekaj tatka latka
                                                  • chris_45 Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:46
                                                    cześć Ignatz !
                                                    Jak zdrówko ?
                                                  • ignatz Re: Czy nie mogę dostać zdjęć ze spotkania ? 19.08.03, 09:50
                                                    a dziękuję, dziękuję, w porządeczku. A jak Twoje zdrówko? (bo ja bym się napił)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka